16 énekes, akinek nincs szüksége playbackre
2014. február 11. 18:04
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Szerintem Deminek gyönyörű hangja van és nagyon különleges a hangszíne!
2014. február 11. 18:26
|
|
swaggy2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 219140 offline
|
justin a király!!
2014. február 11. 18:30
Justin bieber biztos hogy playback -el . Mindent tud csak énekelni nem . ennyi
2014. február 11. 18:33
Igazából senkin sem lepődtem meg.Kivéve Justint.
2014. február 11. 20:23
|
|
Blogerina23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 179368 offline
|
Justin Bieber igenis tud énekelni! Belehet fejezni az olyan kommenteléseket hogy Justin nem tud énekelni, mert tud! Igen, nem éppen a legjobbakat írnak róla, és igen, sok ember utálja, de énekelni az tud! És aki ellent mond egyszerűen süket!
Amúgy mindegyikkel egyet értek, jó kis cikk lett, grat az írónak!
Amúgy a One Direction miért nincs ezek között? Hmm...hhmmm...érdekes...
Amúgy mindegyikkel egyet értek, jó kis cikk lett, grat az írónak!
Amúgy a One Direction miért nincs ezek között? Hmm...hhmmm...érdekes...
2014. február 11. 21:04
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nagyon szuper hangjuk van igazi tehetségek!
2014. február 11. 21:12
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Az a baj egyes énekesekkel, hogy az emberek elfeledkeznek a tehetségükről a tetteik/viselkedésük miatt, és nem azt veszik figyelembe, hogy milyen tehetségesek, hanem hogy milyen botrányokat csináltak.
Persze vannak olyanok is akiknek a hangjuk jut róluk eszünkbe, nem a tetteik.
Remélem lesz még folytatás, mert még van jó pár olyan énekes akinek szintén fantasztikus hangja van.
Persze vannak olyanok is akiknek a hangjuk jut róluk eszünkbe, nem a tetteik.
Remélem lesz még folytatás, mert még van jó pár olyan énekes akinek szintén fantasztikus hangja van.
2014. február 11. 21:14
|
|
Harry rajongóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 206908 offline
|
hát a miley-nak olyan hangja van mintha egy macskának a picsájáról tépnék a szőrt!Hát nekem sincs jó hangom de szivesebben halgatom ahogy ey macska visítozik mintsem ennek a ribancnak az elviselhetetlen hangját halgassam!!!! Jó hogy nem süketülök meg mikor ez a hülyepicsa énekel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. február 12. 12:59
azt tudtam, hogy christina aguilerának, pinknek és még jó pár egyéb előadónak köztük gagának is kiválló a hangja élőben. gagának még talán jobb is mint lemezen, pink és c.a. meg mindig kristálytiszta, nincs sok különbség studió verzió és élő fellépés közt. a 3 tinikedvencre voltam igazán kíváncsi, demire, mileyra és bieberre.
demi nem "annyira" rossz, érződik hogy átéléssel adja elő a dalt, nem steril és ez a legfontosabb. ha képeztetné magát még jó is lehetne. hármójuk közül nála jöttek leginkább elő a hiányosságok, viszont ő az aki a legmagasabbra tette a mércét.
miley tök átlagos, semmi extra nincs a hangjába, a szám sem annyira technikás mint demié, hibázási lehetőség szinte kizárt, a szám maga dallamos, fülbemászó, meg tudom érteni hogy miért voltak annyira oda érte a tinik. nekem ezen előadása megtervezettnek, mesterkéltnek tűnik. egyszer becsukja a szemét, mint aki próbál koncentrálni, máskor meg a kezeit magabiztosan emeli a magasba, huzogatja a mikrofonállványt, stb..
bieber. lerí róla, hogy ő a nagybetűs sztár a sok visító tinilány meg csak ájuldozik előtte teljesen midnegy hogy mit (nem) csinál. kb. ennek megfelelően előad egy teljesen átlagos produkciót, előttem írták páran, hogy playback, de szerintem nem az mert olykor-olykor csuszkál a hangja, a rap részeknél bizonytalan, nem is anynira átütő mint amikor csak a kisfiús hangjával játszadozik. hármójuk közül ő is ugyanabba a csapdába esett mint miley. felnőttek, és már nem alapozhatja imidzsét a kisfiús bájára/hangjára. feltehetően amíg botrányt botrányra halmoz addig előtérben lesz / lesznek mileyval együtt kérdés meddig lesznek rá vevők az ún. rajongók.
demi nem "annyira" rossz, érződik hogy átéléssel adja elő a dalt, nem steril és ez a legfontosabb. ha képeztetné magát még jó is lehetne. hármójuk közül nála jöttek leginkább elő a hiányosságok, viszont ő az aki a legmagasabbra tette a mércét.
miley tök átlagos, semmi extra nincs a hangjába, a szám sem annyira technikás mint demié, hibázási lehetőség szinte kizárt, a szám maga dallamos, fülbemászó, meg tudom érteni hogy miért voltak annyira oda érte a tinik. nekem ezen előadása megtervezettnek, mesterkéltnek tűnik. egyszer becsukja a szemét, mint aki próbál koncentrálni, máskor meg a kezeit magabiztosan emeli a magasba, huzogatja a mikrofonállványt, stb..
bieber. lerí róla, hogy ő a nagybetűs sztár a sok visító tinilány meg csak ájuldozik előtte teljesen midnegy hogy mit (nem) csinál. kb. ennek megfelelően előad egy teljesen átlagos produkciót, előttem írták páran, hogy playback, de szerintem nem az mert olykor-olykor csuszkál a hangja, a rap részeknél bizonytalan, nem is anynira átütő mint amikor csak a kisfiús hangjával játszadozik. hármójuk közül ő is ugyanabba a csapdába esett mint miley. felnőttek, és már nem alapozhatja imidzsét a kisfiús bájára/hangjára. feltehetően amíg botrányt botrányra halmoz addig előtérben lesz / lesznek mileyval együtt kérdés meddig lesznek rá vevők az ún. rajongók.
2014. február 12. 14:14
|
|
Grace2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.29. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 217840 offline
|
Rihanna nagyon rég óta a kedvencem,Miley-nak jó hangja van,.... De Justint nem értem?-sőt utálom,de nagyon jól néz ki bocsi azoknak akik utálják de "nyugi" még a zenéit sem szeretem... De Selenator vagyok nem "csoda "
2014. február 12. 16:34
|
|
LEE JOUNG MINúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 205194 offline
|
Mileynak ahogy néztem a klippjét hogy és azon gondolkodtam hogy hogy tudott így megváltozni padig olyan szép VOLT!! akkor több millió rajongója volt most meg..KÁR hogy ilyen hülye lett
2014. február 12. 18:06
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
"Justin Bieber nem a semmiért lett híres: bár a kanadai sztárt elkapta a hírneve, hangja általában kifogástalan." tökéletesen egyetértek
amúgy jó cikk lett ^^
amúgy jó cikk lett ^^
2014. február 12. 18:10
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Szerintem innen mindenkinek gyönyörű hangja van. De én még hozzátenném Rita Ora t és Jessie J t is
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: