Miley Cyrus cicit villant a W magazinban (18+)
2014. február 03. 21:50
|
|
Hornyák Krisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 214995 offline
|
Én szeretem Mileyt,de ezek a képek szőrnyűek..remélem hogy ez a haj csak paróka
2014. február 03. 21:50
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Felismerhetetlen az arca..
2014. február 03. 21:55
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Jó képek lettek! Én imádom Miley-t, de picit fura képek!
2014. február 03. 21:55
|
jbieber fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 218087 offline
|
A képeken vagy nem ő van vagy csak eltúloztàk a photoshoppot
.....
.....
2014. február 03. 22:07
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
-.- Ez a nő.... Az első kép elmegy, persze ha nem tudjuk, hogy Miley Cyrus van rajta. Borzalmas képsorozat lett, nem is értem ebből mit akartak kihozni. A dumája meg vicc, egyszer azt mondja, egyszer ezt.
2014. február 03. 22:11
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Tök furik ezek a képek,rá sem lehet ismerni
2014. február 03. 22:19
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
Nem is ismerek rá a képeken, de el kell ismerjem, nem rosszak
♥ M
♥ M
2014. február 03. 22:30
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Jézus Mária,Szent József...
Na jó őket azért nem keverem bele!
De hogy Miley hogyan néz ki? Meg kellett néznem vagy 5x hogy ő-e az... Én is rögtön Gagát láttam! Az a villantás meg nem vészes,tőle nem...
De hogy Miley hogyan néz ki? Meg kellett néznem vagy 5x hogy ő-e az... Én is rögtön Gagát láttam! Az a villantás meg nem vészes,tőle nem...
2014. február 03. 22:39
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Mennyit ér egy szemöldök, az ember normálisabban néz ki vele.
2014. február 03. 23:35
|
|
trueszokevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 114 Csatolások: 1 Azonosító: 155065 offline
|
és kérdem én; mit keresnek itt a 18 aluliak? miért csak a képeket látja mindenki? a hozzáállására meg a szemléletére miért nem tekint fel senki? nem láttátok magatokat soha meztelenül?
2014. február 04. 00:47
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Mármint Debbie Harry. Mert hogy a Blondie még mindig egy banda.
A képek nem tetszenek, és a viselkedését továbbra sem tartom hitelesnek, de ennek teljes ellentéte az a benyomás, amit kelt amikor az interjúit olvasom. Voltak az eredetiben olyan dolgok, amiket nem ártott volna beletenni, mert kicsit tisztább úgy a dolog, meg volt még 1-2 érdekes dolog, amit mondott. A szüleiről sem úgy beszélt, ahogy itt beállítjátok, abszolút nem tiszteletlenül mondta ezt a naivat (trusting).
A punk rock dolgot sem a zenére értette, hanem inkább az attitűdre (és ehhez kapcsolódtak a nevek, amiket említett), de persze rögtön le kell csapni erre, tudom. Nem mondom, hogy egy kategóriába tenném az említettekkel, nyilván, de ami miatt főként utáljátok azok pont olyan dolgok, amikért őket is utálták/nem fogadták el, mások meg pont hogy szerették anno (Cherie Currie-re ma pl. hányan mondják, hogy r.banc? És vajon hányan mondták akkor?). Csak ilyenkor az a kötelező reakció, hogy vagdalkozunk, hogy merészeli, ő sosem lesz akkora, mint ők stb., még ha nem is igazán tudjuk, hogy az említettek miért is harcoltak/harcolnak és mit gondolnak Miley-ról (nagyjából ugyanez a lényege a Twitteres megjegyzésnek is, és teljesen jogos. A viselkedésén nem azért akadnak ki jobban mint másokén, mert annyival durvább lenne, hanem egyrészt amiatt, mert az internet, a média korában élünk, másrészt mert nagyon híres.)
Miley értelmesen beszélt, csak itt a legtöbben sajnos nem értik (és nem is akarják), hogy miről. Nem szándékozom tüzet okádó rajongó módjára bevédeni, nem tetszenek a zenéi, nem is erre vonatkozott, amit leírtam, szerintem erőltetett az imidzse is, de óriási túlzás, hogy mindenbe, amit mond vagy tesz KÖTELEZŐEN a szörnyűséget, az erkölcstelenséget, meg a cirkuszt látjátok (amit egyébként ti generáltok) és olyan dolgokat is felhoztok ellene, amikből lejön, hogy nem teljesen értitek miről beszél. Meg persze a kedvencem, a r.bancozás...
A képek nem tetszenek, és a viselkedését továbbra sem tartom hitelesnek, de ennek teljes ellentéte az a benyomás, amit kelt amikor az interjúit olvasom. Voltak az eredetiben olyan dolgok, amiket nem ártott volna beletenni, mert kicsit tisztább úgy a dolog, meg volt még 1-2 érdekes dolog, amit mondott. A szüleiről sem úgy beszélt, ahogy itt beállítjátok, abszolút nem tiszteletlenül mondta ezt a naivat (trusting).
A punk rock dolgot sem a zenére értette, hanem inkább az attitűdre (és ehhez kapcsolódtak a nevek, amiket említett), de persze rögtön le kell csapni erre, tudom. Nem mondom, hogy egy kategóriába tenném az említettekkel, nyilván, de ami miatt főként utáljátok azok pont olyan dolgok, amikért őket is utálták/nem fogadták el, mások meg pont hogy szerették anno (Cherie Currie-re ma pl. hányan mondják, hogy r.banc? És vajon hányan mondták akkor?). Csak ilyenkor az a kötelező reakció, hogy vagdalkozunk, hogy merészeli, ő sosem lesz akkora, mint ők stb., még ha nem is igazán tudjuk, hogy az említettek miért is harcoltak/harcolnak és mit gondolnak Miley-ról (nagyjából ugyanez a lényege a Twitteres megjegyzésnek is, és teljesen jogos. A viselkedésén nem azért akadnak ki jobban mint másokén, mert annyival durvább lenne, hanem egyrészt amiatt, mert az internet, a média korában élünk, másrészt mert nagyon híres.)
Miley értelmesen beszélt, csak itt a legtöbben sajnos nem értik (és nem is akarják), hogy miről. Nem szándékozom tüzet okádó rajongó módjára bevédeni, nem tetszenek a zenéi, nem is erre vonatkozott, amit leírtam, szerintem erőltetett az imidzse is, de óriási túlzás, hogy mindenbe, amit mond vagy tesz KÖTELEZŐEN a szörnyűséget, az erkölcstelenséget, meg a cirkuszt látjátok (amit egyébként ti generáltok) és olyan dolgokat is felhoztok ellene, amikből lejön, hogy nem teljesen értitek miről beszél. Meg persze a kedvencem, a r.bancozás...
2014. február 04. 08:30
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nagyon béna képek!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: