Miley Cyrus cicit villant a W magazinban (18+)
2014. február 03. 19:49
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
nekem tetszenek a kepek
es amugy tok jo, hogy magabiztos lett. abba igaza van, hogy nem muszaj nagy mellednek lenned es kisminkelned magadat ahhoz, hogy jonak erezd magad. jo neki hogy megtanulta elfogadni magat. Jo nyilvan nagyot valtozott, de en meg szeretem
2014. február 03. 19:54
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Borzalmasak a képek, és nem azért, mert villant, egyszerűen betegnek néz ki a képeken. Ráadásul ez a szemöldök kiszőkítés is agyrém, mintha nem is lenne szemöldöke...
2014. február 03. 19:59
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Olyan mint egy kiéltfejű 50 éves ribi. Ja várjunk, az is.
Csak nem annyi idős.
2014. február 03. 20:10
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Nekem tetszenek a képek, nem néz felel meg a kinézete a mostani Miley kinézetnek és stílusnak, ezért tetszik! Amúgy kicsit Gagás, ezért is.
2014. február 03. 20:24
Nem is látszik. Ennek a hülyének melyik porcikáját nem láttuk?
2014. február 03. 20:37
|
|
dorci1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 210480 offline
|
Egy kicsit fura ezzel a műhajjal..
De egyébként,ha a..khm..stílusának kifejezőmódja nem is tetszik,én tökre egyetértek Mileyval,amit a naivságról mond,meg a sminkelésről,meg ilyenek. Mindig mindenki akar vkire hasonlítani..és nem fogják fel hogy önmaguk kéne legyenek,nem meg egy felszínes hülye tyúk..
De egyébként,ha a..khm..stílusának kifejezőmódja nem is tetszik,én tökre egyetértek Mileyval,amit a naivságról mond,meg a sminkelésről,meg ilyenek. Mindig mindenki akar vkire hasonlítani..és nem fogják fel hogy önmaguk kéne legyenek,nem meg egy felszínes hülye tyúk..
2014. február 03. 20:43
|
|
dorci1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 210480 offline
|
Igazából..van az a mondás hogy mindenki magából indul ki. És bár azzal,amit mondott,azzal egyetértek,szerintem mégis magát festette le.
Beyla,amit írtál..komolyan,állatira egyetértek.
Szóról szóra,mindenben..
Beyla,amit írtál..komolyan,állatira egyetértek.
Szóról szóra,mindenben..
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: