Miley Cyrus cicit villant a W magazinban (18+)
2014. február 03. 18:40
Azert a Blondie-t,avagy Debbie Harry-t ne hozza mar fel. Semmi koze a ket embernek egymashoz,teljesen kulonbozoek. Debbie is csinalt dolgokat,de sohasem volt olyan,mint Miley. En durvabb kepekre szamitottam,Mileyhoz kepest "visszafogottak" a kepek.
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Na jó ez pont még nem olyan vészes, de szerintem a legtöbb +18-as cikkhez gyerekek írnak, olyan gyerekek, akik elég érettek ahhoz, hogy mégis rákattintsanak a másik opcióra, ami nem nekik való! Ezt úgy lehetne leginkább kivédeni, hogy ha a felhasználók által beállított születési dátum alapján lehetne megtekinteni az ilyen cikkeket. Tudom, hogy vannak, akik hamisat adnak meg, vagy meg sem adják, de még mindig jobb lenne, mint a mostani helyzet.
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Hath a cikk cime nem illik ide , mert Miley nem villantott c*t !
En inkabb azt adnam a cikk cimenek : Miley Cyrus ismet pucerkodott !
Amugy en nem vagyok fan , de a zenei jok .... csak magat a not utalom amiert ilyeket tesz !
En inkabb azt adnam a cikk cimenek : Miley Cyrus ismet pucerkodott !
Amugy en nem vagyok fan , de a zenei jok .... csak magat a not utalom amiert ilyeket tesz !
2014. február 03. 18:42
Szerintem a harmadik kép egész jó lett, bár ha nem írják, hogy ő az, nem hinném el. Ez a "leszarom" dolog meg olyan, hogy jó, én is ilyen vagyok, ne attól még felöltözök és nem kiabálom világgá, hogy a szüleim ostobák, mert megbíznak másokban. Épp csak így nem mondta ki. Az, hogy nem foglalkozik másokkal nem azt jelenti, hogy ilyen közönségesen kell viselkednie és főleg nem kéne így beszélnie másokról.
2014. február 03. 18:42
Ezek a képek tök olyanok mint Madonna Erás képei , amik azért jócskán verik ezt a fapofával ellátott erőlködő fotókat. Annyira próbálja sugallni az emberekkel, hogy ő benne van szexuális kisugárzás, hogy pont a visszájára megy. Ahogy ránézek a képekre semmi érzelem nem jön le, csak a bambaság. Ráadásul ez a lenyalt, szőke vállig érő haj nem is áll jól neki. Az első képen például fel se ismertem mondjuk. A 3. kép még is jó lenne, de ez a frizura irtó érdekes. A 2. képet be se hozza nekem. Gondolom ott villantott cickót. XD
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 03. 18:44
|
|
Norix6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 1174 Csatolások: 0 Azonosító: 220435 offline
|
Amilyen szép csajszi volt annyira el is rontotta magát!Ja és én fel sem ismertem:/ Szerintem nem kéne ilyen tartalmakat mutogatni!
Jobb lenne ha a a felhasználók megadott születési dátumát vennék FIGYELEMBE!!
Jobb lenne ha a a felhasználók megadott születési dátumát vennék FIGYELEMBE!!
2014. február 03. 18:45
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Totálisan felismerhetetlen némelyik képen.
Az interjúból meg nem lett szimpatikusabb számomra. Sőt. De legalább már értem, miért (is) lett ilyen. A szülők nem igazán voltak jó szülők, hagyták, csináljon csak, amit akar, nincs harag. Meg is lett a következménye...
Amúgy ahhoz képest, hogy +18-as a cikk, már megint tele van kis tinik kommentjeivel a poszt...
Gyermekeim, tudtok olvasni..? Csak mert nagyon nem úgy néz ki...
Az interjúból meg nem lett szimpatikusabb számomra. Sőt. De legalább már értem, miért (is) lett ilyen. A szülők nem igazán voltak jó szülők, hagyták, csináljon csak, amit akar, nincs harag. Meg is lett a következménye...
Amúgy ahhoz képest, hogy +18-as a cikk, már megint tele van kis tinik kommentjeivel a poszt...
2014. február 03. 18:48
Mi lett azzal a csodaszép lánnyal, aki pár éve volt, és akit annyira szerettem?! Most viszont ránézek ezekre a képekre, és szóhoz sem jutok: de sajnos nem a gyönyörtől.
2014. február 03. 18:48
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A beállított adatok alapján tök felesleges a szűrés, mert sokan be sem állítják, vagy ha beállítják, hamisat adnak meg. Pillanatok alatt lehet módosítani, szóval semmi értelme nem volna. Max. annyi, hogy az oldalon még többen hazudnának magukról valamit. (bár a többséget elárulja a megnyilvánulása, nem tudják letagadni a korukat)
2014. február 03. 18:50
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Láttam már a képeket valami oldalon, és először el se hittem, hogy ez Miley. Némelyiken egyáltalán nem hasonlít önmagára, bár az előzőkhöz képest azért valamennyire visszafogottabb képek lettek. Az interjún viszont kiakadtam,a hasonlítgatásairól, ahogy a szüleiről beszél és ahogyan beszél. Mert nem tudom minek kell neki ennyit káromkodnia, elvégre ez egy interjú, bár tőle már nem lepődök meg semmin sem. Azért néha eszembe jut milyen is volt ő régen, és egyszerűen nem tudom felfogni, miért lett ilyen...
2014. február 03. 18:51
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Láttam Miley Instáján ezeket a képeket, de nem ismertem fel. XDD
2014. február 03. 18:52
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Borzalmasak a képek, mintha nem is ő lenne pedig én kedvelem őt. Az interjú meg kicsit nyers nagyjából érthető mit akar ezzel mondani.
2014. február 03. 18:54
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
ÚRISTEN! Láttam ezeket a képeket a minap, de nem is méltattam nagyobb figyelemre, mert úgy voltam vele nem tudom ki van rajta, mit érdekel, hogy pózolgat... DE ez. O_O Lesokkolt. EZ MILEY??? O_O Az úgy nem semmi. Alapjáraton szép lány, de ki kell mondani, hogy ezeken a képeken CSÚNYA! Szörnyűek ezek a képek.
2014. február 03. 18:55
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Nem is ismertem fel a képeken
2014. február 03. 18:57
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
a képeken én sem ismertem föl.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.