Starity

Miley Cyrus cicit villant a W magazinban (18+)

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 03. 19:21 #61
Sofi Chan
Sofi Chan
Nephilim

Státuszkeep it to urself cause no one cares at all.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4954
Csatolások: 539
Azonosító: 195516
Hát, ezek a képek nem a legjobbak, enyhén csalódtam benned Miley.. sad.gif
2014. február 03. 19:24 #62
Sarah96
Sarah96

StátuszCélozz magasra és üss övön alul.
Hozzászólás: 937
Csatolások: 0
Azonosító: 189178
Elsőnek fel sem ismertem...
2014. február 03. 19:27 #63
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
A képek nagyon nemjook....de igaza van abban amit mondott!!nagyon is!
2014. február 03. 19:30 #64
ColorBird
ColorBird
くそくらえ

Státuszstan LOOΠΔ stan talent
Hozzászólás: 1780
Csatolások: 4
Azonosító: 193475
Miley felismerhetetlen, de így is ronda mint a szomszéd kutyája. rohog.gif
2014. február 03. 19:30 #65
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
Ezek a képek borzasztóak. Nem tudom ki volt, aki megálmodta ezt a fotósorozatot..Először azt hittem Gaga van a képeken.
2014. február 03. 19:31 #66
emcsikehh
emcsikehh
1DHATER

Státusz1D utáló vagyok, és mindig is az leszek. Fogadd el. :)
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 1
Azonosító: 158222
A képek nem tetszenek, de semmi rossz komment... Kezdem megérteni Miley viselkedését, stílusát... Nem jön be, de már értem, és tényleg példás, amit az első idézetben mondott. Tudom, eddig nagyon leszóltam... De mostantól nem fogom. Nem akarok róla negatív kommenteket írni. Túllő a határon sokszor, de értelmet nyert minden, ennek a riportnak olvasásával...
2014. február 03. 19:32 #67
- törölt felhasználó -    
Idézet
„Szerintem az Instagram, A Twitter, vagy bármilyen közösségi oldal által mindenki paparazzóvá vált. Mennyire rémisztő ez? Mármint, soha nem vagy biztonságban. Még a hétköznapi emberek is azt hiszik, hogy úgy beszélhetnek rólad, mintha ismernének.”

A sztárok szempontjából szerintem ez teljesen igaz.
Az utolsó két kép szép,legalábbis nekem tetszik.
2014. február 03. 19:32 #68
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Nem hasonlít, a címlapon nagyon nem.
2014. február 03. 19:35 #69
Fresh89
Fresh89

Státuszyou're my flashlight
Hozzászólás: 593
Csatolások: 33
Azonosító: 171138
Undorító ez a csaj. Fel nem tudom fogni, hogy tudtam régen szeretni. Pedig nagyon szerettem. Azt hiszi, hogy a káromkodással olyan nagymenő lesz? Inkább borzalmas. Elegem van ebből az elcseszett nőből.
2014. február 03. 19:35 #70
Gesztenye2
Gesztenye2
visszatérő vendég

Státusz"I Know You Wanna Kiss Me!" ♥♥
Hozzászólás: 424
Azonosító: 206949
Fel sem lehet ismerni a képeken, de egyébként ritka csúnya képek lettek. biggrin.gif
2014. február 03. 19:35 #71
Pocok
Pocok
visszatérő vendég

StátuszMosolyogj egész nap!:) Sose tudhatod, ki fogja viszonozni!:)
Hozzászólás: 417
Azonosító: 186682
Először fel sem ismertem! >< Szerintem jók lettek a képek. smileeee.gif
2014. február 03. 19:37 #72
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Felismerhetetlen a képeken, talán ezért nem tetszenek.
2014. február 03. 19:37 #73
Genoveva01
Genoveva01
visszatérő vendég

StátuszPretty Little Liars :3
Hozzászólás: 275
Azonosító: 202964
Azt hittem,hogy GaGa o.O
2014. február 03. 19:38 #74
- törölt felhasználó -    
Ez önmagához képest szinte semmi. Fejlődőképes wink.gif
2014. február 03. 19:39 #75
- törölt felhasználó -    
Ez Miley?? Nem ismerném meg!
2014. február 03. 19:39 #76
Sung-Ra
Sung-Ra
visszatérő vendég

StátuszKérlek kelts fel ebből a rémálomból,amit te valóságnak hívsz!
Hozzászólás: 316
Azonosító: 216809
Én valami tök más nőnek,néztem,nem pedig a "már megszokott" botrány királynőnek. XD
2014. február 03. 19:41 #77
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Azonosító: 185038
Lol biggrin.gif Annyira az arcomba nyomja a megcsinált punk imidzsét az erőltetett káromkodásaival, meg a hegyi beszédével az irigységről, hogy a végn még elhiszem, hogy tényleg vagány. ohmy.gif
Ja, nem. Röhelyes _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2014. február 03. 19:45 #78
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Azonosító: 185038
Idézet (Toxic @ 2014.02.03. 18:40)
Na jó ez pont még nem olyan vészes, de szerintem a legtöbb +18-as cikkhez gyerekek írnak, olyan gyerekek, akik elég érettek ahhoz, hogy mégis rákattintsanak a másik opcióra, ami nem nekik való! Ezt úgy lehetne leginkább kivédeni, hogy ha a felhasználók által beállított születési dátum alapján lehetne megtekinteni az ilyen cikkeket. Tudom, hogy vannak, akik hamisat adnak meg, vagy meg sem adják, de még mindig jobb lenne, mint a mostani helyzet.

Szerintem pont hogy jobb így a helyzet... Gondolj bele. Így, ezzel a rendszerrel a +18-as cikkeknél bejön egy figyelmeztetés, így ha nem akarja megnézni, akkor visszalép. De ha valaki megad egy hamis életkort, vagy nem adja meg, akkor ugye nem jön majd be a figyelmeztetés, és nem tudja előre, hogy +18. Így mit sem sejtve és kíváncsian belép egy ilyen cikkbe, és nagyon csúnya dolgokat lát! (egy kis irónia).
2014. február 03. 19:47 #79
kismutyesz
kismutyesz

StátuszNe vitatkozz barmokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre,s legyőznek a rutinjukkal.
Hozzászólás: 597
Azonosító: 161608
hapciiiii...Miley allergia...
2014. február 03. 19:47 #80
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Ez a csaj még mindig egyenlő a viccel. biggrin.gif Annyira, de annyira érezni az erőlködést egyszerűen, hogy az emberből akaratlanul is, de mosolyt képes kiváltani. Az valóban megdöbbentő, ahogyan a szüleiről beszél. Senki sem tökéletes, ez igaz, de én például sosem beszélnék így nyíltan azokról az emberekről akik felneveltek. Sőt, nem is lenne jogom bírálni őket, hiszen mégis csak többet tettek le az asztalra életük folyamán, mint én magam. Ő meg lazán bírálja azokat az embereket, akik a csontos valaga alá toltak mindent, köztük a jogtalan hírnevet is. Az meg egyenesen szánalmas, hogy önmagát Madonnához, Blondie-hoz vagy éppen Joanhoz hasonlítja. Az a helyzet, hogy köze sincsen ehhez a három művészhez, hiszen mindegyikük valami olyat alkotott zenéjével, amivel beírták magukat a történelembe. Nagyon úgy tűnik, hogy szerencsétlen Madonna az etalon a mai kis erőlködő sztárocskáknak - hány és hány előadó próbálja utánozni a zenéjét és a stílusát!

Idézet
Azt próbálom a lányoknak elmagyarázni, hogy 'Cs*szd meg, nem kell sminkelned magad. Nem kell, hogy hosszú, szőke hajad legyen, nagy mellekkel.

Tényleg? Emma Watson valóban egy olyan híresség, aki konkrétan lesz*rja az embereket maga körül és mindig arra buzdít, hogy fogadd el olyannak magadat amilyen vagy. Fura, hogy ő nem meztelenkedik és nem csinálja maga körül a felhajtást. Végre talált egy abszolút költői magyarázatot, hogy miért csinálja - állítólag - azt amit. Eddig az volt porondon, hogy ki akarja élni magát, meg hogy más akar lenni, nem Hannah Montana. Amúgy meg nekem pont az jött le a viselkedéséből és a stílusából, hogy az a menő, hogy minél nagyobb r*banc legyél. Sminkeld magadat, legyen hosszú szőke hajad és hatalmas melleid. Az a helyzet, hogy májli nem tud különbséget tenni k*rvás és szexi között. Ami ő csinál az sokkal inkább közel áll egy feslett erkölcsű fiatal nőhöz, mintsem a dögöshöz és a szexihez. Számomra még mindig Stana Katic viszi a pálmát, aki szexi, sejtelmes, dögös, de mégsem r*bancos. Iszonyatosan jól tudja kombinálni a kiegészítőket, a frizurát és a sminket - megmozgatja az ember fantáziáját, de mégsem jut eszébe róla az, hogy egy jó nagy r*ngyó lehet. Ezt a sulykot vetette el nagyon. Lövése sincs arról már, hogy mi az ami erkölcstelen és mi az ami még szexi.

Idézet
Bárki, aki utál téged, csupán azért van, mert féltékeny arra, amid van.

Inkorrektnek tartom ezt a kijelentést. Valakit nem kedvelni, erősebb szóval, utálni, nem biztos, hogy azért van, mert valaki féltékeny vagy irigy. Én speciel sosem voltam féltékeny arra, hogy kinek milye van - az embereket nem a pénze vagy a hírneve alapján ítélem meg, hanem, hogy milyenek. Vannak emberek akiket nem kedvelek, mégsem azért teszem, mert féltékeny vagyok arra amilyük van, hanem azért, mert nem szimpatikus az amit mutatnak felém. Látszik, hogy ez a lány is világ életében egy buborékban élt, akinek mindent megadtak a szülei. Azt sem tudja, hogy milyen emberek vannak a világban. Szimplán csak a felületességet látja maga körül - a műmosolyt, a műnyalást és minden olyasmit, amik úgymond "nem ők". Ezáltal vált ő maga is olyanná, mint az ilyenek - felületessé. Nincs benne alázat, ami egy embert emberré tesz. Igen is vannak az életben olyan szituációk, amikor kell az, hogy alázatosak legyünk. Az elmondottak alapján benne ilyen nem is volt soha.

Idézet
Szerintem az Instagram, A Twitter, vagy bármilyen közösségi oldal által mindenki paparazzóvá vált.

Hát igen májli, hogyha nem léteznének az általad felsorolt közösségi oldalak, akkor jelenleg tényleg a Wendy'sbe sütögethetnéd a hamburgerhúst és a sültburgonyát...

A képekről meg annyit, hogy speciel nekem is Madonna ugrott be, valószínűleg nem is akármiért, hiszen az interjúban is elhangzott, hogy a Pop királynőjéhez hasonlítja önmagát. Megvan jusztína párja egyébként. Nem tetszik a shoot. Az erőltetett szexizmus tette visszataszítóvá a fotókat. Semmi érzékiség, semmi erotika csak a kifejezéstelen tekintet, mintha éppen a kivégzésére menne. A fotóbolttal meg enyhén szólva túlzásokba estek. Sokszor felismerhetetlenségig retusálták. Volt már sokkal jobb sorozata is ennél.
1 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok