Miley Cyrus cicit villant a W magazinban (18+)
2014. február 03. 19:31
|
|
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline
|
A képek nem tetszenek, de semmi rossz komment... Kezdem megérteni Miley viselkedését, stílusát... Nem jön be, de már értem, és tényleg példás, amit az első idézetben mondott. Tudom, eddig nagyon leszóltam... De mostantól nem fogom. Nem akarok róla negatív kommenteket írni. Túllő a határon sokszor, de értelmet nyert minden, ennek a riportnak olvasásával...
2014. február 03. 19:32
Idézet
„Szerintem az Instagram, A Twitter, vagy bármilyen közösségi oldal által mindenki paparazzóvá vált. Mennyire rémisztő ez? Mármint, soha nem vagy biztonságban. Még a hétköznapi emberek is azt hiszik, hogy úgy beszélhetnek rólad, mintha ismernének.”
A sztárok szempontjából szerintem ez teljesen igaz.
Az utolsó két kép szép,legalábbis nekem tetszik.
2014. február 03. 19:35
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Undorító ez a csaj. Fel nem tudom fogni, hogy tudtam régen szeretni. Pedig nagyon szerettem. Azt hiszi, hogy a káromkodással olyan nagymenő lesz? Inkább borzalmas. Elegem van ebből az elcseszett nőből.
2014. február 03. 19:35
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Fel sem lehet ismerni a képeken, de egyébként ritka csúnya képek lettek.
2014. február 03. 19:37
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
Azt hittem,hogy GaGa o.O
2014. február 03. 19:41
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Lol
Annyira az arcomba nyomja a megcsinált punk imidzsét az erőltetett káromkodásaival, meg a hegyi beszédével az irigységről, hogy a végn még elhiszem, hogy tényleg vagány.
Ja, nem. Röhelyes
Ja, nem. Röhelyes
2014. február 03. 19:45
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Idézet (Toxic @ 2014.02.03. 18:40)
Na jó ez pont még nem olyan vészes, de szerintem a legtöbb +18-as cikkhez gyerekek írnak, olyan gyerekek, akik elég érettek ahhoz, hogy mégis rákattintsanak a másik opcióra, ami nem nekik való! Ezt úgy lehetne leginkább kivédeni, hogy ha a felhasználók által beállított születési dátum alapján lehetne megtekinteni az ilyen cikkeket. Tudom, hogy vannak, akik hamisat adnak meg, vagy meg sem adják, de még mindig jobb lenne, mint a mostani helyzet.
Szerintem pont hogy jobb így a helyzet... Gondolj bele. Így, ezzel a rendszerrel a +18-as cikkeknél bejön egy figyelmeztetés, így ha nem akarja megnézni, akkor visszalép. De ha valaki megad egy hamis életkort, vagy nem adja meg, akkor ugye nem jön majd be a figyelmeztetés, és nem tudja előre, hogy +18. Így mit sem sejtve és kíváncsian belép egy ilyen cikkbe, és nagyon csúnya dolgokat lát! (egy kis irónia).
2014. február 03. 19:47
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
hapciiiii...Miley allergia...
2014. február 03. 19:47
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ez a csaj még mindig egyenlő a viccel.
Annyira, de annyira érezni az erőlködést egyszerűen, hogy az emberből akaratlanul is, de mosolyt képes kiváltani. Az valóban megdöbbentő, ahogyan a szüleiről beszél. Senki sem tökéletes, ez igaz, de én például sosem beszélnék így nyíltan azokról az emberekről akik felneveltek. Sőt, nem is lenne jogom bírálni őket, hiszen mégis csak többet tettek le az asztalra életük folyamán, mint én magam. Ő meg lazán bírálja azokat az embereket, akik a csontos valaga alá toltak mindent, köztük a jogtalan hírnevet is. Az meg egyenesen szánalmas, hogy önmagát Madonnához, Blondie-hoz vagy éppen Joanhoz hasonlítja. Az a helyzet, hogy köze sincsen ehhez a három művészhez, hiszen mindegyikük valami olyat alkotott zenéjével, amivel beírták magukat a történelembe. Nagyon úgy tűnik, hogy szerencsétlen Madonna az etalon a mai kis erőlködő sztárocskáknak - hány és hány előadó próbálja utánozni a zenéjét és a stílusát!
Tényleg? Emma Watson valóban egy olyan híresség, aki konkrétan lesz*rja az embereket maga körül és mindig arra buzdít, hogy fogadd el olyannak magadat amilyen vagy. Fura, hogy ő nem meztelenkedik és nem csinálja maga körül a felhajtást. Végre talált egy abszolút költői magyarázatot, hogy miért csinálja - állítólag - azt amit. Eddig az volt porondon, hogy ki akarja élni magát, meg hogy más akar lenni, nem Hannah Montana. Amúgy meg nekem pont az jött le a viselkedéséből és a stílusából, hogy az a menő, hogy minél nagyobb r*banc legyél. Sminkeld magadat, legyen hosszú szőke hajad és hatalmas melleid. Az a helyzet, hogy májli nem tud különbséget tenni k*rvás és szexi között. Ami ő csinál az sokkal inkább közel áll egy feslett erkölcsű fiatal nőhöz, mintsem a dögöshöz és a szexihez. Számomra még mindig Stana Katic viszi a pálmát, aki szexi, sejtelmes, dögös, de mégsem r*bancos. Iszonyatosan jól tudja kombinálni a kiegészítőket, a frizurát és a sminket - megmozgatja az ember fantáziáját, de mégsem jut eszébe róla az, hogy egy jó nagy r*ngyó lehet. Ezt a sulykot vetette el nagyon. Lövése sincs arról már, hogy mi az ami erkölcstelen és mi az ami még szexi.
Inkorrektnek tartom ezt a kijelentést. Valakit nem kedvelni, erősebb szóval, utálni, nem biztos, hogy azért van, mert valaki féltékeny vagy irigy. Én speciel sosem voltam féltékeny arra, hogy kinek milye van - az embereket nem a pénze vagy a hírneve alapján ítélem meg, hanem, hogy milyenek. Vannak emberek akiket nem kedvelek, mégsem azért teszem, mert féltékeny vagyok arra amilyük van, hanem azért, mert nem szimpatikus az amit mutatnak felém. Látszik, hogy ez a lány is világ életében egy buborékban élt, akinek mindent megadtak a szülei. Azt sem tudja, hogy milyen emberek vannak a világban. Szimplán csak a felületességet látja maga körül - a műmosolyt, a műnyalást és minden olyasmit, amik úgymond "nem ők". Ezáltal vált ő maga is olyanná, mint az ilyenek - felületessé. Nincs benne alázat, ami egy embert emberré tesz. Igen is vannak az életben olyan szituációk, amikor kell az, hogy alázatosak legyünk. Az elmondottak alapján benne ilyen nem is volt soha.
Hát igen májli, hogyha nem léteznének az általad felsorolt közösségi oldalak, akkor jelenleg tényleg a Wendy'sbe sütögethetnéd a hamburgerhúst és a sültburgonyát...
A képekről meg annyit, hogy speciel nekem is Madonna ugrott be, valószínűleg nem is akármiért, hiszen az interjúban is elhangzott, hogy a Pop királynőjéhez hasonlítja önmagát. Megvan jusztína párja egyébként. Nem tetszik a shoot. Az erőltetett szexizmus tette visszataszítóvá a fotókat. Semmi érzékiség, semmi erotika csak a kifejezéstelen tekintet, mintha éppen a kivégzésére menne. A fotóbolttal meg enyhén szólva túlzásokba estek. Sokszor felismerhetetlenségig retusálták. Volt már sokkal jobb sorozata is ennél.
Idézet
Azt próbálom a lányoknak elmagyarázni, hogy 'Cs*szd meg, nem kell sminkelned magad. Nem kell, hogy hosszú, szőke hajad legyen, nagy mellekkel.
Tényleg? Emma Watson valóban egy olyan híresség, aki konkrétan lesz*rja az embereket maga körül és mindig arra buzdít, hogy fogadd el olyannak magadat amilyen vagy. Fura, hogy ő nem meztelenkedik és nem csinálja maga körül a felhajtást. Végre talált egy abszolút költői magyarázatot, hogy miért csinálja - állítólag - azt amit. Eddig az volt porondon, hogy ki akarja élni magát, meg hogy más akar lenni, nem Hannah Montana. Amúgy meg nekem pont az jött le a viselkedéséből és a stílusából, hogy az a menő, hogy minél nagyobb r*banc legyél. Sminkeld magadat, legyen hosszú szőke hajad és hatalmas melleid. Az a helyzet, hogy májli nem tud különbséget tenni k*rvás és szexi között. Ami ő csinál az sokkal inkább közel áll egy feslett erkölcsű fiatal nőhöz, mintsem a dögöshöz és a szexihez. Számomra még mindig Stana Katic viszi a pálmát, aki szexi, sejtelmes, dögös, de mégsem r*bancos. Iszonyatosan jól tudja kombinálni a kiegészítőket, a frizurát és a sminket - megmozgatja az ember fantáziáját, de mégsem jut eszébe róla az, hogy egy jó nagy r*ngyó lehet. Ezt a sulykot vetette el nagyon. Lövése sincs arról már, hogy mi az ami erkölcstelen és mi az ami még szexi.
Idézet
Bárki, aki utál téged, csupán azért van, mert féltékeny arra, amid van.
Inkorrektnek tartom ezt a kijelentést. Valakit nem kedvelni, erősebb szóval, utálni, nem biztos, hogy azért van, mert valaki féltékeny vagy irigy. Én speciel sosem voltam féltékeny arra, hogy kinek milye van - az embereket nem a pénze vagy a hírneve alapján ítélem meg, hanem, hogy milyenek. Vannak emberek akiket nem kedvelek, mégsem azért teszem, mert féltékeny vagyok arra amilyük van, hanem azért, mert nem szimpatikus az amit mutatnak felém. Látszik, hogy ez a lány is világ életében egy buborékban élt, akinek mindent megadtak a szülei. Azt sem tudja, hogy milyen emberek vannak a világban. Szimplán csak a felületességet látja maga körül - a műmosolyt, a műnyalást és minden olyasmit, amik úgymond "nem ők". Ezáltal vált ő maga is olyanná, mint az ilyenek - felületessé. Nincs benne alázat, ami egy embert emberré tesz. Igen is vannak az életben olyan szituációk, amikor kell az, hogy alázatosak legyünk. Az elmondottak alapján benne ilyen nem is volt soha.
Idézet
Szerintem az Instagram, A Twitter, vagy bármilyen közösségi oldal által mindenki paparazzóvá vált.
Hát igen májli, hogyha nem léteznének az általad felsorolt közösségi oldalak, akkor jelenleg tényleg a Wendy'sbe sütögethetnéd a hamburgerhúst és a sültburgonyát...
A képekről meg annyit, hogy speciel nekem is Madonna ugrott be, valószínűleg nem is akármiért, hiszen az interjúban is elhangzott, hogy a Pop királynőjéhez hasonlítja önmagát. Megvan jusztína párja egyébként. Nem tetszik a shoot. Az erőltetett szexizmus tette visszataszítóvá a fotókat. Semmi érzékiség, semmi erotika csak a kifejezéstelen tekintet, mintha éppen a kivégzésére menne. A fotóbolttal meg enyhén szólva túlzásokba estek. Sokszor felismerhetetlenségig retusálták. Volt már sokkal jobb sorozata is ennél.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.