Selena Gomez gyógyíthatatlan kórral küzd?
2013. december 28. 23:14
Nem kedvelem túlzottan, de jobbulást neki! Nehogy rosszabbul legyen, én egyszerű légcsőhuruttal kezdtem, és tüdőgyuszi lett belőle.
2013. december 29. 11:43
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
szegény sajnálom JOBBULÁS.
2013. december 29. 12:19
Idézet (Lilian @ 2013.12.28. 20:53)
Én valahogy nem tudom sajnálni. Nekem speciel komolyabb gondom van, mint a kimerültség...
Ha esetleg ráunnál az önsajnálásra, akkor majd el is olvashatnád mégegyszer azt hogy "gyógyíthatatlan kórral küzd" nem kimerült.
2013. december 29. 12:33
Ne!! Remélem nem igaz a hír. Gyógyulj meg Selly
2013. december 29. 12:56
|
|
justin19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 207949 offline
|
sztem aki" gyógyíthatatlan betegségben" küzd az nem menne el koncertekre ( britney spears)
az egész csak egy nagy kamu ha nem bírja a sok koncertet mér kezdett bele ?
szalonna fanok kommentjeire nem vok kiváncsi
az egész csak egy nagy kamu ha nem bírja a sok koncertet mér kezdett bele ?
szalonna fanok kommentjeire nem vok kiváncsi
2013. december 29. 13:13
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Jaj ne remélem ez nem igaz de ha igen gyógyulj meg Selena.
2013. december 29. 13:22
Idézet (NoBigDeal @ 2013.12.29. 12:19)
Ha esetleg ráunnál az önsajnálásra, akkor majd el is olvashatnád mégegyszer azt hogy "gyógyíthatatlan kórral küzd" nem kimerült. 
Nem szokásom önmagamat sajnálni, csak túlzásnak tartom, hogy ha Selena kisasszony nem tud valamiért fellépni, akkor már biztosan gyógyíthatatlan betegségben szenved. Ha esetleg elolvasnád a cikket, vagy utánanéznél a betegségnek, tudhatnád, hogy nem ő az egyetlen, akinek feltételezetten autoimmun betegsége van. Még az sem biztos, hogy ez igaz, csak találgatások.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. december 29. 13:36
|
|
Mrs. Biebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200980 offline
|
hogy gógyulna már meg ha ott van a címen is hogy GYÓGYÍTHATATLAN? -.- O.o
már ha egyáltalán igaz...
már ha egyáltalán igaz...
2013. december 29. 14:15
Idézet (Lilian @ 2013.12.29. 13:22)
Nem szokásom önmagamat sajnálni, csak túlzásnak tartom, hogy ha Selena kisasszony nem tud valamiért fellépni, akkor már biztosan gyógyíthatatlan betegségben szenved. Ha esetleg elolvasnád a cikket, vagy utánanéznél a betegségnek, tudhatnád, hogy nem ő az egyetlen, akinek feltételezetten autoimmun betegsége van. Még az sem biztos, hogy ez igaz, csak találgatások.
Utánanéztem a betegségnek már ez előtt valaki más miatt, most is tegyem meg mert azóta változott vagy mi van?
Hiába nem sajnálod, azért látható hogy több esélye van annak hogy baja van és a rajongói aggódnak érte (talán meglepő de én még rajongója se vagyok különösebben...) Megérdemli a támogatást és a szeretetet amit kap, nem kell irigyelni.
2013. december 29. 14:34
|
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline
|
sahnálom remélem jobban lesz
2013. december 29. 15:00
|
|
Tigris2011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 343 Csatolások: 330 Azonosító: 162608 offline
|
Ha igaz, akkor nagyon sok gyógyulást, ha nem akkor aki kitalálta az nagyon gonosz ;'(
2013. december 29. 15:30
|
|
YuriBoykaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 214416 offline
|
Miért nem Miley Cyrusnak van ilyen betegsége? Őt úgyse sajnálnám barmi is történne vele. De Selenának és az összes többi embernek aki bármilyen betegségben szenved, annak gyógyulást kívánok. (Kivéve azoknak akiket utálok, vagy akik megérdemlik)
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.