Selena Gomez gyógyíthatatlan kórral küzd?
2013. december 29. 22:42
Idézet (Beyla @ 2013.12.29. 21:52)
Sokszor gondolkozok azon, hogy miért állok le olyanokkal vitatkozni, akik még a guglit is képtelenek használni... Hát az egy nagyon jó kérdés. Mindenesetre egy élmény volt veled vitatkozni és eszmét cserélni. Legalább egy linkkel győztél volna meg, hogy a lupusz halálos betegség.
Mindegy is. Már anno a JLH-s cikkeknél sejtettem, hogy nem sok ésszel pottyantál a világra.
Nem értem ezt már
Azt se vágom hogy mire kaptad fel így hirtelen a vizet, azokat az "emotikonokat" ahogy itt hívják..arra írtam hogy milyen durva a betegség amit leírtál. Az a nő meg akit említettél...
Egy ilyen oldalon fölösleges valakit leírni
2013. december 29. 23:36
Azért irigylek itt néhány embert, amiért 100 soros hozzászólásokat tudnak írni... Pf
2013. december 30. 03:38
Idézet (pseudovirus @ 2013.12.29. 23:36)
Azért irigylek itt néhány embert, amiért 100 soros hozzászólásokat tudnak írni... Pf
Mit kell irigykedni, te 99-nél több sorosat nem tudsz írni? "Pf"
2013. december 30. 12:51
Idézet (NoBigDeal @ 2013.12.30. 03:38)
Mit kell irigykedni, te 99-nél több sorosat nem tudsz írni? "Pf"
Amíg nem a tiéd az oldal, nem értem mit foglalkoztat, ha a moderátor észreveszi akkor majd kitesz engem és hidd el nem fogok sírok emiatt
Valóban az irigység beszélt belőlem.. tényleg.
2013. december 30. 14:15
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Szegényke! Azon a képen elég rosszulnéz ki! Nem a kedvence, de jobbulást kívánok neki! Nem tudom, hogy ez mennyire veszélyes betegség nem vagyok orvos, de jobulást neki mindenképpen, ha igaz, ha nem!
2013. december 30. 15:35
|
|
Annácska2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.17. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 216983 offline
|
Szegény! Nagyon sajnálom! :'(
2013. december 30. 17:00
|
dobos csengeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 206193 offline
|
Szegény selena! Jobbulást!
2013. december 30. 17:55
Idézet (pseudovirus @ 2013.12.30. 12:51)
Valóban az irigység beszélt belőlem.. tényleg.
Engem nem zavar, csak nem értem, hogy jut ilyen felesleges és értelmetlen dolgokra -többek között- neked is időd. Hiába írsz oldalakat a másik véleményét úgysem tudod majd megváltoztatni. Másrészt pedig csak magadat teszed nevetségessé az által, hogy foggal körömmel harcolsz az igazadért. De mindegy.. 
haha én pont hogy nem harcoltam foggal körömmel, kb fele annyit is írtam mint a másik mert
2013. december 30. 18:18
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Nem baj akkor most egy kicsi szünet kell neki foglalkozzon magával és ha jobban lesz csinálja tovább!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: