Niall Horan és Palvin Barbi ismét együtt szórakoztak — videó
2013. december 15. 16:39
Szerencsétlen Barbi, nem csinált semmit, de egyesek itt is mondogatják, hogy mekkora k#rva, vagy legalábbis célozgatnak rá. Nem tudom, hogy mi van abban, ha Niall és Barbi barátok. És?
2013. december 15. 16:42
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Nem értem miért kell utálni Barbit!! Lefogadom, hogy most ugyanaz lefog játszódni, mint amikor Selena és Justin összejöttek, csak ez esetben Barbit fogják utálni (nem jogosan) a Directionerek, nem pedig Selenát a Belieberek!
2013. december 15. 16:43
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Rajongóként hihetetlen szerencsés embernek tartom Barbit. Olyan sztárokkal hozta őt össze a sors, akiről manapság lányok milliói álmodnak. És ezt nem csak a 1D srácokra értem, hanem sok másra is. De érdekes módon, azért mert jóban vannak, nem pattogok, hogy Barbi mekkora egy r#banc.. Attól függetlenül hogy jóba vannak, nincs vége Világnak.
2013. december 15. 16:47
Én is barátkozok a szomszéd fiúval, valaki légyszi tegye meg, hogy cikk sorozatot indít róla. Plííz.
2013. december 15. 17:30
Azért utájátok Barbit mert neki bejött az élet!?!!Barbi csodás lány!
2013. december 15. 17:32
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Jajj, minap gondoltam arra, hogy vajon mi lehet ezzel a két békával. Bár most egy jó pár napig heri sztájölsz bélgázaival és székletmintáinak részletes analizációjával voltunk elfoglalva, ám most níl horen és barbika van porondon. Fantasztikus.
Kérdem én újabban - nem mindegy, hogy járnak vagy sem?!
Ha járnak akkor egészségükre és sok boldogságot, hisz tudjátok, a zsák mindig megtalálja a foltját. Attól, hogy elkezditek barbikát elhordani mindennek csak azért, mert níl gyerekkel kavar, hát... gratulálok. Inkább örüljetek annak, hogy a kedvencetek kellemesen érzi magát valaki társaságában. Az egy dolog, hogy én egy ótvar r*bancnak tartom a csajt, és lehet akármit mondani, de szerintem nem olyan hú, de gyönyörű, hogy most azonnal hanyatt vágódjak tőle. Szép az arca, csinos, de nagyon átlagos. Budapesten minden ötödik lány legalább hozza azt a szintet, mint Palvin. Szerintem nem karakteres, nem egyedi az arca és annyira azért nem szép, hogy ránézzek és ámuljak vagy bámuljak. Nekem például Stana Katic az etalon a szépséget illetően. Nőies, gyönyörű és baromi dögös. Stana ugyan színésznő, ám vannak igen csak kellemes shootjai amiken megjegyzem lazán maga mögé utasítja pókerfész barbit.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 15. 19:12
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
OMG Niall Niall,remélem megjon az eszed!
2013. december 16. 14:42
|
|
Szabinacicaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.23. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 213925 offline
|
Jajj sztem arik lennének..nemértem h mér nem szimpi nektek barbi..sztem naon szép,aranyos..meg irigykedjetek csak..ö legalább talizott vele
2013. december 16. 14:47
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Apám!Unom már,hogy folyton róluk van szó!
2013. december 16. 18:41
szerintem összefognak jönni és az elég durva lesz, hogy a ma leghíresebb fiú banda (angol) egyik tagja egy magyarral jár... (Y)..
2013. december 16. 19:36
|
|
barnakislany2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 213438 offline
|
ez szerintem nem igaz...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.