Niall Horan és Palvin Barbi ismét együtt szórakoztak — videó
2013. december 14. 23:59
|
|
lovelizarnyvadasz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.02. Hozzászólás: 2144 Csatolások: 2 Azonosító: 157207 offline
|
nem hogy örülnétek, hogy egy magyar csajjal barátkozik Niall..jó, ez most Barbi..naés?! lehet egyszer elhozza őt MO-ra
na de majd ha együtt lesznek akkor írjanak cikket..mert már kicsit unom, nem még azok akik nem is szeretik az 1D-t
2013. december 15. 00:08
Komolyan mondom,néhány kommenttől agyvérzést kapok, először is: mi az, hogy Barbara nem szép? ha nem lenne az, most valóban ő lenne az egyik legnépszetűbb modell? nem hiszem. Másodszor viszont szerintem eléggé nagy szánalom az, hogy utálják, sőt itt Magyarországon sokkal többen, mint külföldön. Ha járnak akkor mi van? Néhány Directioner még mindig azt képzeli, hogy 'jajj, hát most mi az, hogy együtt van vele miközben Niall a férjem' jó, én is szoktam néha mondani, de istenem ezeket csak poénból írom, de sokan (sajnos) komolyan is gondolják. És, ha nem is járnak, nem értem a sajtónak miért kell éjjel-nappal a nyakukon lógniuk? most komolyan, akárhanyszor találkoznak arról be kell számolni? szörnyű, hogy hol tartunk. -.-
2013. december 15. 00:24
Az kívánom legyenek együtt és mindenki legyen boldog
(és hogy ne szülessen több cikk erről a tik fing gyerekről)
2013. december 15. 07:22
|
|
Mrs.Tomlinson22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 204327 offline
|
kit érdekel ez a ribi?!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 15. 08:03
|
|
Annie Horvathvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 215430 offline
|
Remélem jól érezték magukat...
Arról, hogy már is 'járnának' csak mert találkoztak, csak annyit, hogy akkor én járnék már az összes fiú osztálytársammal, a töritanárral, a tesitanárral... Fuh, de rossz életű lettem, pedig csak találkoztam velük, és nem járok senkivel...
Asszem, erről ennyi elég is.
2013. december 15. 08:10
|
|
NaNa_707új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 211720 offline
|
Kedves Angyalka! Csak annyit kérek Karácsonyra, hogy azok az emberek, akik ok nélkül itélkeznek és utálnak embereket, anélkül, hogy ismernék őket, vegyék észre magukat és értsék meg, hogy nem minden úgy van ahogyan ők gondolják és attól még, hogy másképp látják a dolgokat nem kell előítéletekkel bombázni a többi embert.
2013. december 15. 08:30
|
|
Nevergiveup233visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 215533 offline
|
Nem tök mindegy hogy mit csinálnak??-.-
Az ő dolguk!smileeee.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/45694-niall-horan-es-palvin-barbi-ismet-egyutt-szorakoztak-video/#ixzz2nWhTvz9O nem nem tök mindegy. Niall az enyém! ><"
Az ő dolguk!smileeee.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/45694-niall-horan-es-palvin-barbi-ismet-egyutt-szorakoztak-video/#ixzz2nWhTvz9O nem nem tök mindegy. Niall az enyém! ><"
2013. december 15. 08:40
eltom képzelni, h járnak, de engem nem izgat!!! igaz Niall hejes..
2013. december 15. 08:40
|
|
Sissy00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 469 Csatolások: 156 Azonosító: 210177 offline
|
ccccc. olvasom vissza a kommenteket és megáll az eszem. Mi az hogy Palvin Barbi egy r*bi? Mert? Mrs.Tomlinson22: k*rva szánalmas vagy. tudod, attól hogy nem kedveled, sőt utálhatod is, de legalább ne kamuzzál. Te tudod hogy mi a francot jelent a r*banc kifejezés? xd ajánlom hogy nézz utána.
Egyébként meg lehet hogy még barátok, vagy több is lesz köztük, de az is lehet hogy csak szimplán ennyi. BTW miért tartozik minden a médiára? Most elmennek szórakozni és abból is az lett hogy mindenki itt találgat hogy mi van köztük. ennyi.*-*
Egyébként meg lehet hogy még barátok, vagy több is lesz köztük, de az is lehet hogy csak szimplán ennyi. BTW miért tartozik minden a médiára? Most elmennek szórakozni és abból is az lett hogy mindenki itt találgat hogy mi van köztük. ennyi.*-*
2013. december 15. 08:51
|
|
zzsófiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 204441 offline
|
Hát nem is tudom . Lehet hogy szép ez a csaj , de nekem nem szimpi ! De nagyon nem ! Egyetértek azzal hogy itt úgy néz ki mint egy zombi , de mindenkinek saját ízlése van , úgyhogy bízzuk ezt Niallre !!(._.)
2013. december 15. 08:55
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Szeperika99! Ez jó "jóbarátnők"
szerintem szép lány szeretnék én ilyen lenni! És sokan mások is! Haggyát őket! Aranyosak amugy meg ha öszejönnek többet jön MO-ra az 1D!
szoval hajrá!!
szerintem szép lány szeretnék én ilyen lenni! És sokan mások is! Haggyát őket! Aranyosak amugy meg ha öszejönnek többet jön MO-ra az 1D!
2013. december 15. 08:57
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Nevergiveup233 "nail az enyém"
édesem a puszta létezésedről nem tud! Maradj az osdi uncsi világodba!
még hogy az övé!
édesem a puszta létezésedről nem tud! Maradj az osdi uncsi világodba!
még hogy az övé!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.