Niall Horan és Palvin Barbi ismét együtt szórakoztak — videó
2013. december 15. 11:34
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Estenem, estenem...
2013. december 15. 11:37
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Csak barátok szerintem ha meg nem az ő dolguk komolyan mit kell mindenbe bele ütni az orrotokat ? Niall sohasem lesz a tiétek és ezt egy Directioner mondja ha Niall-nak tetszik Barbi akkor gratulálok de nem lehet neki megtiltani ,hogy ne barátkozzon neki is kijár a szórakozás és a boldogság ....nekem se szimpi Barbi de nem utálkozom nőljetek fel ... Ha Niall boldog én is ♥ *-*
Harry pedig Gordon Ramsay-vel találkozott az egyik legjobb séf Angliában kire legyek inkább irigy Harolda vagy Gordonra ? (H)
Harry pedig Gordon Ramsay-vel találkozott az egyik legjobb séf Angliában kire legyek inkább irigy Harolda vagy Gordonra ? (H)
2013. december 15. 11:40
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Nos én őszintén szólva továbbra is örülnék neki, ha össze jönnének.
Igaz ebben a reményben az is benne van, hogy így talán közelebb kerül a 1D Magyarországhoz.
De én a dolgok jó oldalát nézem, azt amiből nekem is hasznom lehet.
Szerintem az összes magyar Directioner-nek így kéne néznie, higgyétek el sokkal jobb érzés ilyen szemszögből nézni a dolgokat
Igaz ebben a reményben az is benne van, hogy így talán közelebb kerül a 1D Magyarországhoz.
2013. december 15. 11:49
Tessék itt van egy hangfelvétel, amin Niall elmondja, hogy nem randiztak, csak nagyon jó barátok! ITT
Jó én sem szeretem nagyon Barbit, de már kicsit kezd agyamra menni, hogy elefántot csinálnak a bolhából. Ez a téma is le fog csendesedni egy idő múlva, ahogy volt például a Demis téma is Niall-nél.
Jó én sem szeretem nagyon Barbit, de már kicsit kezd agyamra menni, hogy elefántot csinálnak a bolhából. Ez a téma is le fog csendesedni egy idő múlva, ahogy volt például a Demis téma is Niall-nél.
2013. december 15. 11:50
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Meghaltam a kommenteket olvasva.
Gyerekek, ez valami baromi nagy szégyen. Enyhe túlzással idézem: "Ha összejönnének, annak úúúgy örülnék! Végre az én kis szőke manóm boldog lenne! ^^ De ha az a kis phecsa szakít vele, kikaparom a szemét, nem érdekel, hogy az én kis ír manóm még szereti!^^ Ha eldob egy ilyen szekszi pasit, mint Niallem, akkor megérdemli!"
Saját vélemény: Örülök Palvin Barbi sikereinek
Saját vélemény: Örülök Palvin Barbi sikereinek
2013. december 15. 12:24
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Szánalom! Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy mindennek elhordjátok a honfitársatokat, csak azért mert jól érzi magát vkivel. Utáljátok a magyar modelleket, és olyan kis ficsúr fiúcskákért rajongtok, akiknek halvány lila gőze sincs erről az országról és magasról tesznek rátok. Csak Barbinak lehet hátsó szándéka, Nielnek nem?! Azért rágjátok a körmötök, hogy jaj csak ne járjanak. Hát ha nem, majd fog mással, de ilyen irigy, rosszindulatú cafkákkal mint akik itt vannak, biztos nem!
Nem is találkozott még se 1D-vel se Justin Bilivel mikor már nagy karriert jósoltak neki!!! Remélem, tényleg jól érzik magukat egymás társaságában, ti meg főjetek a levetekben!
Nem is találkozott még se 1D-vel se Justin Bilivel mikor már nagy karriert jósoltak neki!!! Remélem, tényleg jól érzik magukat egymás társaságában, ti meg főjetek a levetekben!
2013. december 15. 12:32
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Most komolyan, miért olyan nagy baj, hogy jól érzik magukat???Egyesek már szánalmassak.
2013. december 15. 12:39
"Melesleg nemcsak Niall, hanem Harry Styles is élvezi a kis szünetét, nem is egy, hanem két nővel! Az énekes édesanyjával és nővérével töltötte a napját Londonban"
Forrás: http://starity.hu/magazin/45694-niall-horan-es-palvin-barbi-ismet-egyutt-szorakoztak-video/#ixzz2nXhqzNje
Ez, de aranyos
:3
.
Forrás: http://starity.hu/magazin/45694-niall-horan-es-palvin-barbi-ismet-egyutt-szorakoztak-video/#ixzz2nXhqzNje
Ez, de aranyos
2013. december 15. 13:09
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Na a Palvin jól bevágódott...
2013. december 15. 13:35
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Hát ha egyszer jól érzik magukat!
2013. december 15. 14:40
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
cukik lennének együtt:D
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: