Niall Horan és Palvin Barbi ismét együtt szórakoztak — videó
2013. december 14. 21:35
Jaajj, de hiányoltam már, hogy jöjjön egy cikk Niall vagy Harry magánéletéről.
Pont ma jutott az eszembe, hogy már "régen" olvastam róluk.
2013. december 14. 21:49
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Remélem lesz köztük valami,de azért nem kéne így felfújni ezt az egészet
2013. december 14. 21:58
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Csak én érzem úgy, hogy szigorúbban kéne szabályozni a megjelenítendő cikkeket? A legtöbb 14 évnél idősebb (kinek nem inge..) tagot átkozottul nem érdekel, hogy ezen senkiházi celebek mikor, kivel, hogyan töltik a drága idejüket. Kevésbé lenne irritáló az ilyesfajta iromány, ha legalább olyan személyekről szólna, akik neves hírességek és letettek már valamit az asztalra, és megérdemlik hogy írjanak róluk, de akkor sem naponta, mert így tényleg csak a szemellenzős tinikorosztálynak kedvez az oldal. Dehát ha nincs ló, jó a szamár is.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. december 14. 22:08
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
ha még egyikük sem nyilatkozott,akkor én nem hiszem.el h járnak.meghát egy-két találkozás miatt még nem járnak!
2013. december 14. 22:20
hurrá! már tudtam róla h együtt buliztak de nem kell mindent leiírni!
2013. december 14. 22:32
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Oh,this news is cute
2013. december 14. 22:54
Nem jarnak en szerintem, csak egy nagyon jo baratnok.
2013. december 14. 23:00
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Annyi gyonyoru no van a vilagban...miert pont Barbaraval kellett talalkoznia akit en nem birok? Hogy lehet hogy pont ok ketten csak ugy talalkoztak? Miert kell Palvinnak folyton a legmenobbekkel lognia? Mennyi kerdes...
Egyebkent Niall mondta interjuban, hogy csak baratok. Remelem :/
Egyebkent Niall mondta interjuban, hogy csak baratok. Remelem :/
2013. december 14. 23:16
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Engem is untatnak már... -.-
2013. december 14. 23:23
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Teljesen egyetértek veled, samteatime. Nem is tudok mást hozzáfűzni.
2013. december 14. 23:53
|
|
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline
|
Rettenetesen igazságtalan némelyikőtök Palvin Barbival...Már nem azért,de tényleg gyönyörű,annak ellenére,hogy nem modell vékonyságú(persze így is nagyon vékony) és magasságú,ÉS magyar(tehát még csak nem is angol,vagy amerikai,akiknek könnyebb befutni) külföldön is épített fel karriert,ráadásul nem is akármilyet.Ahelyett,hogy büszkék lennétek rá itt mocskoljátok,pedig NEM IS ISMERITEK,és ha ennyire tehetségtelen akkor fogjátok be a szátokat,hagyjátok abba a mocskolódást és lehet utána csinálni!!!Ha majd fele annyit,mint ő leraktatok az asztalra meg lehet szólalni...Egyébként meg miért pont a pénz vagy a hírnév miatt csinálná?Valószínű,hogy jól elvannak egymással,és tetszik neki a srác.Itt mondjátok,hogy ez milyen undorító,de ha Niall Horan odamenne hozzátok és azt mondaná:"Gyere,menjünk el mozizni Angliában,meghívlak!" nem hiszem,hogy elutasítanátok...képmutatás level 9000 gyerekek(kinek inge vegye magára)
2013. december 14. 23:58
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Niall jobbat érdemel. # Directioner ( Nem irigységből írtam,és nem magamra gondolok)
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.