Szexi fotósorozat készült Péterffy Liliről
2013. november 19. 21:39
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Szerintem jók lettek
De hogy az a cuki vizsla mindig ott van egy-egy fotósorozaton!
2013. november 20. 09:33
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
allig ismertem meg. de jók lettek
2013. november 20. 10:52
|
|
RecklessBambievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 122 Csatolások: 14 Azonosító: 203802 offline
|
nem értem, miért erőltetik ezt a csajt, szerintem már rég ki kellett volna esnie.
2013. november 20. 16:57
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
A P.Lili annak köszönheti ,hogy még adásban van,hogy Alföldi Róbert a mentora és őt nagyon sokan szeretik.Szikorával egyet értek,hogy itt az ének tudás lenne a lényeg nem a vetkőzés.A vetkőzéssel más műsor-ba
kellet volna jelentkezni nem ide.Az x-faktor szerintem a hangot az ének tudást keresi legalábbis idáig ez volt a jellemző.Egy beképzelt mű csaj.Olyan kis szendének állította be magát és el nézve a képeket,úgy vonaglott mint akinek erről papírja van.És még neki esik rosszul amikor véleményt mondanak róla,pedig ez az igazság!!
Tisztára orr hangon énekel.
Amit a kis filmben mond és ahogy viselkedik egyik üti a másikat.
Többször hallottam már,hogy "alamuszi nyuszi nagyot" ugrik!!!
Ez pont Lilire illik!!!
Ami már több kis filmben is elhangzott ,hogy neki nincs önbizalma akkor valaki magyarázza meg,hogy miért vetkőzik és miért viselkedik ilyen kirívóan.Az előző x-faktoros versenyzők között egyszer sem volt ,hogy valamelyik lányt ilyen képekkel nyomnák a cél felé.Igaz valamivel kell mert hang az nincs.
Ez az "új generációs"x-faktor már nem az énekes tudás kereséséből áll, ha nem,hogy dobjuk be a testünket, a pénzről,a nézettségről és a szimpatizálásról szól.
Az a a borzasztó ,hogy egy jó hangú és szimpatikus lány a B.Lili kiesett és bennmaradt ez a irritáló maca!!!!!
A lányok közül Dóra és Tünde kifogástalan.
A hozzá állásuk is és a hang tudásuk is.
http://starity.hu/profil/149004-werti/
Kedves Werti teljes mértékben igazad van.
kellet volna jelentkezni nem ide.Az x-faktor szerintem a hangot az ének tudást keresi legalábbis idáig ez volt a jellemző.Egy beképzelt mű csaj.Olyan kis szendének állította be magát és el nézve a képeket,úgy vonaglott mint akinek erről papírja van.És még neki esik rosszul amikor véleményt mondanak róla,pedig ez az igazság!!
Tisztára orr hangon énekel.
Amit a kis filmben mond és ahogy viselkedik egyik üti a másikat.
Többször hallottam már,hogy "alamuszi nyuszi nagyot" ugrik!!!
Ez pont Lilire illik!!!
Ami már több kis filmben is elhangzott ,hogy neki nincs önbizalma akkor valaki magyarázza meg,hogy miért vetkőzik és miért viselkedik ilyen kirívóan.Az előző x-faktoros versenyzők között egyszer sem volt ,hogy valamelyik lányt ilyen képekkel nyomnák a cél felé.Igaz valamivel kell mert hang az nincs.
Ez az "új generációs"x-faktor már nem az énekes tudás kereséséből áll, ha nem,hogy dobjuk be a testünket, a pénzről,a nézettségről és a szimpatizálásról szól.
Az a a borzasztó ,hogy egy jó hangú és szimpatikus lány a B.Lili kiesett és bennmaradt ez a irritáló maca!!!!!
A lányok közül Dóra és Tünde kifogástalan.
A hozzá állásuk is és a hang tudásuk is.
http://starity.hu/profil/149004-werti/
Kedves Werti teljes mértékben igazad van.
2013. november 20. 19:31
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
rebeka444 nyugi,mert a te Zynalod es Harry-d, meg a ByThe Way sem tehetseges csppet sem Lilinel
..es ha megis valakit kommentalni szeretnel, akkor ott van az hogy 1D fan vagy es innen mar annyi sok dolog van kommentalni valo...egyebkent a ByTheWay sem azert esett ki, mert a nezok voltak rosszak, vagy azert mert bunda volt, hanem azert mert TEHETSEGTELENEK!Erted? Werti es rebeka444 nezzetek magatok, es egyebkent Werti ki kotelez, hogy nezzed az X-kaftort es ki szeretnem hangsulyozni az "X" betut es nem azt a szot amit te oda irtal, senki sem kotelez, hogy nezd..nezd inkabb a te..nincsenek is kedvenceid...nem is tudom miert csatlakoztal, ha nem is vagy tag, mert ha az lennel akkor profilt keszitenel...na mindegy.. Vannak ilyenek is..
Egyebkent:
Werti irta:
Akinek nincs tehetsége, az vetkőzik. Akkor jövőre nem x faktor lesz, hanem szexfaktor, ki mutat meg minél többet a testéből címmel. Egyébként a leányzó smink nélkül nem egy nagy durranás. Azon kívül, az alakja is hagy némi kívánni valót maga után. Pl. elég vaskosak a lábai, kellene rá edzenie, azon kívül egy kicsit zsák alakja van, dereka nincs, a hasa kicsit ki áll. Sajnálom azokat, akik csak azért szavaznak Lilire, hogy 3 percre megmutassa azt, amije van, miközben az életben sokkal jobb nők futkosnak tőle.
Nezzetek meg az "amileyn" szot, es ebbol latszik, hogy mennyire ertelemes egy ember..
Egyebkent:
Werti irta:
Akinek nincs tehetsége, az vetkőzik. Akkor jövőre nem x faktor lesz, hanem szexfaktor, ki mutat meg minél többet a testéből címmel. Egyébként a leányzó smink nélkül nem egy nagy durranás. Azon kívül, az alakja is hagy némi kívánni valót maga után. Pl. elég vaskosak a lábai, kellene rá edzenie, azon kívül egy kicsit zsák alakja van, dereka nincs, a hasa kicsit ki áll. Sajnálom azokat, akik csak azért szavaznak Lilire, hogy 3 percre megmutassa azt, amije van, miközben az életben sokkal jobb nők futkosnak tőle.
Nezzetek meg az "amileyn" szot, es ebbol latszik, hogy mennyire ertelemes egy ember..
2013. november 20. 20:08
|
|
Egy Rajongó Lány2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.08. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 213127 offline
|
Lilinek jól állnak ezek a ruhák.
2013. november 20. 21:01
|
|
Eszztiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.10. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 205775 offline
|
http://starity.hu/profil/206205-rebeka444/
Teljesen egyetértek veled!
Arra való másra nem főleg nem az éneklésre!
Teljesen egyetértek veled!
Arra való másra nem főleg nem az éneklésre!
2013. november 20. 22:12
|
Wertiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.09. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 149004 offline
|
majomka03 te tanítasz engem helyesen írni, nézd már meg az írásod, egy borzalom, még kifejezni sem tudod magad, és te beszélsz értelmi szintről. Az én elírásom véletlen volt, amit utólag vettem észre.Ne ezen az egy szón lovagoljál, ha nem tudnék helyesen írni, akkor az összes többi szót is helytelenül írtam volna, ennyi eszed sincs. Nézzél már magadba! Egyébként ez nem az én helyesírásomról szól, hanem liliről, és róla mondtam véleményt, akár tetszik neked, akár nem. A te értelmi szinted tényleg látszik!
2013. november 20. 22:34
|
Wertiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.09. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 149004 offline
|
Ha meg kijavítod a szót, amit helytelenül írtam, legalább ne hibásan tedd már meg!
A kommentek legalább 90%-a majdnem minden fórumon hemzseg a helyesírási hibáktól, még egy mondaton belül is van néha legalább 2-3 hiba. Na ez az igazi probléma! De még nagyobb probléma, hogy az emberek ugyanennyi %-a még fogalmazni sem tud értelmesen, beleértve téged is majomka! A te írásodat már minősíteni sem lehet!
A kommentek legalább 90%-a majdnem minden fórumon hemzseg a helyesírási hibáktól, még egy mondaton belül is van néha legalább 2-3 hiba. Na ez az igazi probléma! De még nagyobb probléma, hogy az emberek ugyanennyi %-a még fogalmazni sem tud értelmesen, beleértve téged is majomka! A te írásodat már minősíteni sem lehet!
2013. november 21. 07:45
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Jók lettek a képek:)
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: