Szexi fotósorozat készült Péterffy Liliről
2013. november 17. 17:58
nem tudom en szeretem Lilit de valahogy nem tetszenek a kepek(szep de valah mintha nem ot latnam rajta, nem onmaga)..meg 2 kepet neveznek fotosorozatnak?!
2013. november 17. 18:01
És mit fog megmutatni a nagyérdeműnek, ha lecseng az ikszfaktor és ő feledésbe merül a műsorral együtt? Jah, akkor már fehérnemű sem lesz?
Számomra antipatikus ez a lány, az orrhangja meg egyenesen irritálja a hallójárataimat. De nem az én véleményem számít.
Számomra antipatikus ez a lány, az orrhangja meg egyenesen irritálja a hallójárataimat. De nem az én véleményem számít.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 17. 18:39
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Szánalom amit csinál,bárcsak kiesne már
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 17. 18:51
|
GTamara14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 215028 offline
|
Amúgy EMBEREK, itt mindenki annyira okos, mindenki fenthordja az orrát... Csak tudjátok mi a szar? Hogy itt pofáztok, holott kíváncsi lennénk arra, hogy ti, hogy a picsába tudtok énekelni.. Mert szerintem sehogy.. Jobb lenne mindegyikőtök magába nézni egy kicsit! Lili egy dögös csaj, aki nem csak szép, de kibaszott jó hangja van.. Ha meg nem tetszik akkor nem kell nézni.. Apám, hogy itt mennyi tehetség van:oo Akkor jelentkezzetek ti is az X-Faktorba, elbírom képzelni hogy a sok észlény meddig jutna el.. ÚRISTEN Ő AZ ÁLSZENT? XD Nyomorékok vagytok.. Ennyi tudok mondani.. Higyjétek el, vannak akik szeretik Lilit, köztük én is, és nem hagyják hogy kiessen.. Szóval akkor így utoljára, mindenki nézzen magába, ne kicsit, HANEM NAGYON! Tisztelet a kivételnek, mert olyan mindig van!
Hajráá 1799 PLILI! <3
Hajráá 1799 PLILI! <3
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.