Szexi fotósorozat készült Péterffy Liliről
2013. november 18. 17:00
szerintem szép alakja van, ed az x-faktorba is mindig k-rvásan viselkedik, ezzel csomó férfiszemet odavonz, hangja meg nincs nagyon...Alföldi Róbert elfogult vele szemben.
2013. november 18. 17:33
Hangja a kezdetektől nincs, ezért nem értem, hogy jutott el eddig.
2013. november 18. 18:39
Szerintem egyáltalán nem igazak a lenti állítások Liliről. Nem ő találta ki, hogy milyen képek készüljenek róla. Nánási Pali a fotós, az ő agyszüleménye minden. Ha ezért már annak tituláljátok, aminek, akkor gondoljátok újra Krasznai Tündét. Kettejük közül melyikükre illenek inkább a hozzászólások?
2013. november 18. 19:47
|
|
Ariana-Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 199622 offline
|
szerintem nagyon gyönyörű nő Lili és jó lett ez a fotósorozat,nem értettem miért szólta le a zsűri,azért mert egy dögös fotósorozat készült egy felnőtt nőről??? nekem ő a kedvencem meg a ByTheWay
nagyon jó hangja van és jól áll neki a reflektorfény
2013. november 18. 19:54
|
|
Ariana-Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 199622 offline
|
RihannaFan26 ugye?? én is ezt fedeztem fel,nagyon hasonlít Leightonra
https://www.google.hu/search?q=p%C3%A9terffy+lili&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=O2GKUuLPLsWO4wThtYCwCA&s...tml%3B600%3B400
https://www.google.hu/search?q=leighton+meester&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=S2GKUofrGMO74ATK0IH4AQ&sqi...52F%3B600%3B800
https://www.google.hu/search?q=p%C3%A9terffy+lili&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=O2GKUuLPLsWO4wThtYCwCA&s...tml%3B600%3B400
https://www.google.hu/search?q=leighton+meester&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=S2GKUofrGMO74ATK0IH4AQ&sqi...52F%3B600%3B800
2013. november 18. 20:07
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Jaaj imádom a csajt
2013. november 18. 22:32
Fogalmam sincs ki ez a nő, de most komolyan hogy lehet így túlretusálni valakit? A cikk képe és a fotósorozat között ég és föld a különbség.. mintha nem is ő lenne rajta.
2013. november 19. 11:44
Idézet (bayumlikedayum @ 2013.11.17. 23:21)
Oh, banyek, most lehet, hogy egy megkeseredett vénkisasszony módjára fogok viselkedni, de csalódtam a leányzóban. Nem értem, miért kell egy 18 éves lányt Nánási Pál elé odadobni fotózásra?! Lili sajnos elindult azon az úton, amit én csak Csobot Adél-szindrómának hívok, holott annál jóval több van benne, ezt már a mentorházban is bebizonyította. Az utolsó három adásban erőnek erejével vampot, cicababát akartak belőle csinálni, ami szerintem egyáltalán nem vág össze a személyiségével. Persze, értem én, mivel ő a legdekoratívabb az egész mezőnyben, igyekeznek minél többet megmutatni belőle, de szerintem ezzel rossz irányba vitték el a dolgot.
*rinya OFF*
*rinya OFF*
Pontosan...
2013. november 19. 12:18
|
Wertiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.09. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 149004 offline
|
Akinek nincs tehetsége, az vetkőzik. Akkor jövőre nem x faktor lesz, hanem szexfaktor, ki mutat meg minél többet a testéből címmel. Egyébként a leányzó smink nélkül nem egy nagy durranás. Azon kívül, az alakja is hagy némi kívánni valót maga után. Pl. elég vaskosak a lábai, kellene rá edzenie, azon kívül egy kicsit zsák alakja van, dereka nincs, a hasa kicsit ki áll. Sajnálom azokat, akik csak azért szavaznak Lilire, hogy 3 percre megmutassa azt, amije van, miközben az életben sokkal jobb nők futkosnak tőle.
2013. november 19. 13:40
|
|
noncsi1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.03. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 205167 offline
|
a csajhoz nem az ének szinésznő illene hanem a modelkedés!!! nagyon jó a testalkata és tud pláza cicába váltani h szuper modell legyen!!!! szegény batánovics lili ő legalább jó volt!!!!!!
2013. november 19. 14:08
Idézet (Werti @ 2013.11.19. 12:18)
Akinek nincs tehetsége, az vetkőzik. Akkor jövőre nem x faktor lesz, hanem szexfaktor, ki mutat meg minél többet a testéből címmel. Egyébként a leányzó smink nélkül nem egy nagy durranás. Azon kívül, az alakja is hagy némi kívánni valót maga után. Pl. elég vaskosak a lábai, kellene rá edzenie, azon kívül egy kicsit zsák alakja van, dereka nincs, a hasa kicsit ki áll. Sajnálom azokat, akik csak azért szavaznak Lilire, hogy 3 percre megmutassa azt, amije van, miközben az életben sokkal jobb nők futkosnak tőle.
Ámen.
2013. november 19. 15:27
A hangja nem a legjobb, viszont nagyon szép lány. A helyében én inkább modellkednék, az neki valóbb. Tippelek, de szerintem ő a következő kieső.
2013. november 19. 17:08
|
|
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline
|
bayumlikedayum írta:
Oh, banyek, most lehet, hogy egy megkeseredett vénkisasszony módjára fogok viselkedni, de csalódtam a leányzóban. Nem értem, miért kell egy 18 éves lányt Nánási Pál elé odadobni fotózásra?! Lili sajnos elindult azon az úton, amit én csak Csobot Adél-szindrómának hívok, holott annál jóval több van benne, ezt már a mentorházban is bebizonyította. Az utolsó három adásban erőnek erejével vampot, cicababát akartak belőle csinálni, ami szerintem egyáltalán nem vág össze a személyiségével. Persze, értem én, mivel ő a legdekoratívabb az egész mezőnyben, igyekeznek minél többet megmutatni belőle, de szerintem ezzel rossz irányba vitték el a dolgot.
*rinya OFF*
jobban meg se fogalmazhattam volna..
*rinya OFF*
jobban meg se fogalmazhattam volna..
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: