Idézet (bayumlikedayum @ 2013.11.17. 23:21)
Oh, banyek, most lehet, hogy egy megkeseredett vénkisasszony módjára fogok viselkedni, de csalódtam a leányzóban. Nem értem, miért kell egy 18 éves lányt Nánási Pál elé odadobni fotózásra?! Lili sajnos elindult azon az úton, amit én csak Csobot Adél-szindrómának hívok, holott annál jóval több van benne, ezt már a mentorházban is bebizonyította. Az utolsó három adásban erőnek erejével vampot, cicababát akartak belőle csinálni, ami szerintem egyáltalán nem vág össze a személyiségével. Persze, értem én, mivel ő a legdekoratívabb az egész mezőnyben, igyekeznek minél többet megmutatni belőle, de szerintem ezzel rossz irányba vitték el a dolgot.
*rinya OFF*
*rinya OFF*
Én csak azt nem értem, hogy a múltkori adásban Geszti ott ecsetelte, hogy mikor Lili megfordult akkor Szikorának mennyire csorgott a nyála vagymi, a mostaniban meg megjegyezte, hogy ő egy jó nő és ő szereti a jó nőket, és mindezek után mindketten megjegyzik, hogy dehátmégcsak18. Most akkor döntsük már el
Nekem is Adél jutott eszembe, de még a hangjáról is, a francia dal óta, pedig bírom őt, Adélt meg rühelltem

0 felhasználónak tetszik: