Bréking: Bozsek Márk visszalépett az X-Faktortól!
2013. november 08. 21:17
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Na ez egy korrekt döntés volt!
2013. november 08. 21:18
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Ezt olvastam már máshol is, de nem örülök neki.. Azért jobb lenne, ha a ByTheWay visszajöhetne....
Inkább az a Tünde vagy ki szállhatna ki, mert nagyon irritál a feje....
Inkább az a Tünde vagy ki szállhatna ki, mert nagyon irritál a feje....
2013. november 08. 21:19
|
|
Katie Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 214727 offline
|
Szerintem nem magától jött ez az ötlet.
2013. november 08. 21:20
|
|
Mimcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 195741 offline
|
Aki médiára jár tudhatja: MINDEN meg van szervezve a showműsorokba. Épp ezért, hogy semmi váratlan ne érje a TV-t. Nem hinném, hogy a ByTheWay-t visszahozzák, bár az rtl-től nem okozna nagy meglepetést.
Azt hiszitek, hogy a harmónikás fiúcskára olyan sokan szavaznak? Na persze... A műsor színvonaláig nem ér fel, mégis ott van.
Márk meg tuti fenyegetve érzi a sorozatbeli karakterét, nem volt nehéz kiléptetni.
A média nagy manipulációs szer, ne dőljetek be mindennek, amit mutatnak.
Azt hiszitek, hogy a harmónikás fiúcskára olyan sokan szavaznak? Na persze... A műsor színvonaláig nem ér fel, mégis ott van.
Márk meg tuti fenyegetve érzi a sorozatbeli karakterét, nem volt nehéz kiléptetni.
A média nagy manipulációs szer, ne dőljetek be mindennek, amit mutatnak.
2013. november 08. 21:21
|
|
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline
|
Nagyon sajnálom.Neki és a BTW-nek szurkoltam,és nem azért ahogy kinéztek,hanem,mert az ő produkciójuk szerintem stabilan jó volt,főleg inkább a byethewayé...Nem a Márknak kellett volna kilépnie,hanem a Fat Phoenixnek.Egy teljesen középszerű banda,akik EGYSZER-KÉTSZER(inkább csak egy alkalommal) jót hoztak össze,de semmi több.Nekik már rég ki kellett volna esniük,és ezt ők is tudják/elismerték.Akkor miért nem ők lépnek vissza?Ez az egész RTL Klub egy nagy gusztustalanság,szánalom ami itt megy...Ha a BTW visszajönne(és ennek örülnék,habár sajnálom Márkot),akkor ez az egész("jajj most még nem húztuk le eléggé a sok hülye szavazót,akik költik a pénzüket,pedig mi már rég tudjuk ki fog nyerni,ejtsünk ki egy nagyon erőset") arra volt jó,hogy még több szavazásra késztessék az embereket...Aztán akkora volt a felháborodás,hogy szépen leültették Bozsek Márkot,megmondták neki,hogy ott van neked a Barátok Közt,megmutathattad,hogy jól tudsz énekelni,énekesként is népszerű lehetsz...megnyerni úgy se te fogod.És szépen visszaléptették,és ebből még hasznot is húznak,mert kiscsajok száz ezrei fognak emiatt a BTW-re szavazni...egy szó:UNDORÍTÓ.
2013. november 08. 21:21
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Én nem szerettem őt, nem illett ide
2013. november 08. 21:22
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Igaza van még erre nem készült fel
De azért sajnálom, hogy otthagyta az X-Faktort.
2013. november 08. 21:23
Az a megtiszteltetés érte, hogy élő adásban mutathatja be a tudását. Mások, akik netán már a mentorházban kiestek ( és sokkal tehetségesebbek voltak ), el tudom képzelni, miket vágnának szívük szerint a fejéhez. Ahhoz, hogy eljusson idáig, egyrészről kell tehetség, másrészről, hogy szeresse a kamera, na meg, némi előny is : ami őt illeti, a Barátok közt. Nyilván a fülébe jutott, hogy rengetegen megbotránkoztak a ByTheWayes ügyön, és valamelyest érezte, hogy nem nekik kellett volna távozniuk. Nyilván volt egy kis köze a nyilatkozatához is, de szerintem nem ez van előnyben. Összességében nem állítható, hogy ő volt a legkevésbé tehetséges, voltak jó előadásai ( az utóbbi persze, nem azok közé tartozik ). Abban biztos vagyok, hogy senkit nem fognak visszavenni a vetélkedőbe, mivel akit távozásra bírták a nézők, azok távoztak, ezzel nincs mit tenni. Bizonyára pont ezért egy héttel korábban fog befejeződni az X faktor.
2013. november 08. 21:24
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Csak azért szerettem, mert ő 'Szabi', a hangja jó-jó, oké, hogy bent volt 1 vagy 2 élőshowban, de már tény, hogy nem volt itt helye. Ez nagyon becsülendő, tiszteletreméltó és korrekt volt részéről, mert azt is elmondta, hogy tudja: neki kellett volna az elmúlt hétvégén párbajoznia vagy kiesnie, és nem akar még több jobb énekest kiejteni.
Szép volt!
és azért gratula
Szép volt!
2013. november 08. 21:24
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
Ez tudjátok mi ? Egy nagy sz@r hülyeség az x faktor is . Csak mert a tini lányoknak nem tetszett ,h a BTW kiesett nagy tüntetésben kezdtek ,h az ő imádott csapatkájuk ki esése bunda volt . Ami nem igaz csak nem képesek el fogadni ,h MAGYARORSZÁGBAN A BANDÁKNAK NINCS ESÉLYE .
Márk sokkal tehetségesebb mint a BTW . Szerintem az idei x faktor lesz a magyar x faktor szégyene mint a brit x-ben is a 2011-s egy szégyen folt . Az tuti ,h én ezt már nem nézem nem vagyok arra kíváncsi ,h a Tündike meg egy jó pár ember hogyan kornyikál . 3 ember miatt néztem Marci ,Ádám és Márk na meg Dórinak is jó hangja van a többi csak van .
Ui: A Btw-el nincs bajom csak nem értem miért vannak túl sztárolva
egyébként tehetséges srácok
Márk sokkal tehetségesebb mint a BTW . Szerintem az idei x faktor lesz a magyar x faktor szégyene mint a brit x-ben is a 2011-s egy szégyen folt . Az tuti ,h én ezt már nem nézem nem vagyok arra kíváncsi ,h a Tündike meg egy jó pár ember hogyan kornyikál . 3 ember miatt néztem Marci ,Ádám és Márk na meg Dórinak is jó hangja van a többi csak van .
Ui: A Btw-el nincs bajom csak nem értem miért vannak túl sztárolva
2013. november 08. 21:29
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Elment Anikó, elment Márk.. Már csak Ádám maradt a kedvenceim közül..
Sajnálom, szeritem tehetséges volt a zenei oldala is, kár, hogy feladta..
♥
Sajnálom, szeritem tehetséges volt a zenei oldala is, kár, hogy feladta..
2013. november 08. 21:30
|
|
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline
|
1. Nagyon pitiáner dologra hivatkozott. ha ezzel tisztába volt akkor miért jelentkezett ide, elvéve a többi tehetséges sráctól a helyet a bejutáshoz.
2. Pont a műsor előtt 1 nappal kellett neki kitalálnia... szánalmas
3.Sztem félt a kieséstől v ha nem nyeri meg akkor inkább adja fel elvet játszotta
Szerintem nagyon gáz és amatőr dolog az ilyen. Nem is érdemli meg a hírnevet az ilyen.
2. Pont a műsor előtt 1 nappal kellett neki kitalálnia... szánalmas
3.Sztem félt a kieséstől v ha nem nyeri meg akkor inkább adja fel elvet játszotta
Szerintem nagyon gáz és amatőr dolog az ilyen. Nem is érdemli meg a hírnevet az ilyen.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: