A legnagyobb márkák hazudnak az állatkísérletekről
2013. május 06. 22:42
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (LeahRyan @ 2013.05.06. 19:19)
Végigolvastam a kommenteket. Hát erre azt tudom mondani, hogy akik ennyire ellene vannak a dolgoknak, menyjenek el egy ilyen helyre és ajánlják fel, hogy rajtuk kísérletezzenek
De most komolyan, sokkal jobb lenne ha nem is tudom, a szappan lemarná a bőrödet? (na jó ez durva, de nem tudom).
Ami a gyógyszereket illeti, ott egyszerűen MUSZÁJ kísérletezni. Kozmetikumokat meg nem muszáj használni ha nem tetszik az, ahogy tesztelik. Végül is lehet úgy élni ahogy a középkorban éltek az emberek
A kutyákat tényleg nagyon szeretem, de sok kutyát már születésük után megölnek, sok pedig sintértelepen végzi. Akkor nem teljesen mindegy?
De most komolyan, sokkal jobb lenne ha nem is tudom, a szappan lemarná a bőrödet? (na jó ez durva, de nem tudom).
Ami a gyógyszereket illeti, ott egyszerűen MUSZÁJ kísérletezni. Kozmetikumokat meg nem muszáj használni ha nem tetszik az, ahogy tesztelik. Végül is lehet úgy élni ahogy a középkorban éltek az emberek
A kutyákat tényleg nagyon szeretem, de sok kutyát már születésük után megölnek, sok pedig sintértelepen végzi. Akkor nem teljesen mindegy?
Szerintem inkább az ilyen észkombájnokon kellene kísérletezni, akiknek mindegy, hány állat hal meg milyen kínok között.
Az részletkérdés, hogy nemcsak kutyákon, hanem nyuszikon, majmokon, macskákon, egereken és más állatfajokon is kísérleteznek, de neked és a fajtársaidnak ez tökmindegy, mivel nem ti szenvedtek.
És még egy tévedés: VAN más módszer is a tesztelésre, csak az drágább, és ugye egyeseknek sokkal olcsóbb és könnyebb az állatok gyilkolása.
Ahogyan VAN olyan módja is a termékek készítésének, amihez nem tapad más élőlények vére. És hallottál már gyógynövényekről? Mit gondolsz, évszázadokkal ezelőtt hogyan gyógyítottak, hogyan csillapították a fájdalmat? Hát nem aszpirinnal és egyéb tablettákkal.
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2013. május 07. 06:24
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Kedvs Leah Ryan!Dögölj meg!
2013. május 07. 06:31
Idézet (Lizania @ 2013.05.06. 16:51)
Képzeld nem
Smink nélkül már nem is jó az ember vagy mi? 
Szerintem nem kifejezetten rád gondolt, hanem azokra, akik itt rinyálnak, de ugyanúgy veszik a termékeket. Én nem rinyálok. Igen, vannak kísérletek, ha nem is minden cégnél, és lehet ez ellen tiltakozni, viszont semmit sem ér. És igen, nem félek bevallani, hogy bizony nálunk anyum ilyen termékeket vesz, mint Head&Shoulders, WU2, stb. És attól most rossz emberek vagyunk?
Én is jobban örülnék, ha alternativ módszerekkel folynának a kutatások, tesztelések, de amíg nincs más, ez még mindig jobb megoldás, mintha teszem azt, egy adott gyógyszertől meghal mondjuk egy kisgyerek, mert nem tesztelték le, hogy hogyan reagál az élő szervezet rá. Bár igen, vannak már alternativ módszerek, amelyek jóval drágábbak, mint az állatokon végzett tesztek. Sajnálom az állatokat, nagyon is, nekem is voltak anno állataim, és igen, eszem húst is. És ilyenkor inkább nem gondolok rá, hogy az adott állatot milyen körülmények között tartották.
Twilight6
2013. május 07. 06:33
Idézet (HausOfCannibal @ 2013.05.06. 17:29)
Elég szomorú, csak az a baj, hogy ezek úgysem fognak leállni, mert az emberek pénzelik őket. És indíthatnak ellenük bármilyen pert, egy nap alatt megkeresik a bírságot vagy mit. Egyébként meg ennyi erővel embereket is lehetne "tenyészteni" azért, hogy rajtuk kísérletezzenek. Vagy akkor miért nem keresnek embereket akiknek fizetnének a tesztelésért. Ja tudom, akkor nem lenne akkora haszon...
Amerikában van ilyen, hogy egy adott terméket önkénteseken próbálnak ki, akiknek fizetnek. De asszem ez is úgy megy, hogy az a termék már átesett bizonyos teszteken előtte, hogy 99%-ban biztonságos legyen, mielőtt embereken tesztelik.
2013. május 07. 09:05
|
|
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2317 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline
|
Jolie_77
Pontosan tudom hogy működik ez az egész. Rokonom egy kutatóközpontban végez állatkísérleteket miközben a rák ellenszerét keresik. Most mondhatod, hogy a rák gyógyítására is vannak alternatív gyógymódok, de azok mégsem mindenkinek jönnek be. Szóval ott tenyésztik a patkányokat, egereket, nyulakat ergo nem a te házidegudon fognak kísérletezni... Nekem sem mindegy hány állat hal meg, de ez viszonylag hasznos dolog, míg az egyáltalán nem, hogy máshol kutyákat, macskákat esznek, vagy csak úgy lazán a semmiért agyonverik őket...
ema1234567890: de kultúrált vagy
Pontosan tudom hogy működik ez az egész. Rokonom egy kutatóközpontban végez állatkísérleteket miközben a rák ellenszerét keresik. Most mondhatod, hogy a rák gyógyítására is vannak alternatív gyógymódok, de azok mégsem mindenkinek jönnek be. Szóval ott tenyésztik a patkányokat, egereket, nyulakat ergo nem a te házidegudon fognak kísérletezni... Nekem sem mindegy hány állat hal meg, de ez viszonylag hasznos dolog, míg az egyáltalán nem, hogy máshol kutyákat, macskákat esznek, vagy csak úgy lazán a semmiért agyonverik őket...
2013. május 07. 09:19
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Szinte az összes márka, ráadásul van olyan, aki a katalógusán hirdeti, hogy ő nem kisérletezik állatokon. Mi emberek vagyunk a legundorítóbb faj ezen a földön.
Lizania
2013. május 07. 09:34
Idézet (LeahRyan @ 2013.05.07. 09:05)
Jolie_77
Ennyi.
2013. május 07. 09:56
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (emma1234567890 @ 2013.05.07. 06:24)
Kedvs Leah Ryan!Dögölj meg!
Aztán te is megéred ám a pénzedet
Én ezt sosem fogom megérteni. Ezeknek a cégeknek az igazgatói teli vannak pénzzel. Igazán kétlem, hogy ne lenne pénzük alternatív módok fizetésére
2013. május 07. 10:25
Ha már állatvédelem, akkor környezet is.
Nem tudom, hogy ki szed itt fogamzásgátlót vagy bármilyen hormonokat tartalmazó gyógyszert?
Mert az bekerül a vízbe a vizelettel együtt és tudtommal a legmodernebb vízművek sem tudják kiszűrni/semlegesíteni a hormonokat, és az ugye csak gyűlemlik. Szóval nem kell csodálkozni, hogy elöbb-utóbb az is nemzőképtelen lesz, aki egyébként teljesen egészséges volt. Illetve olyan vegyszerekkel lépnek érintkezésbe egyes élőlények, ami később az emberben vese és máj károsodást fog okozni.
Én momentán egyetértek azzal, hogy embereken tesztelgessenek, szerintem sem az indiai sem a kínai kormánynak nem lenne ellenére egy kis demográfiai karbantartás.
Szóval a világnak van elég problémája, minden ellen szót emelhet a grean peace és a PETA, (lehet, hogy ez mentalitás beli probléma), de az emberek nagyrésze úgy van vele, ha majd nekem nem kell gűrcölnöm napi 8-10 órát, akkor majd ráérek sajnálni másokat is.
Nem tudom, hogy ki szed itt fogamzásgátlót vagy bármilyen hormonokat tartalmazó gyógyszert?
Mert az bekerül a vízbe a vizelettel együtt és tudtommal a legmodernebb vízművek sem tudják kiszűrni/semlegesíteni a hormonokat, és az ugye csak gyűlemlik. Szóval nem kell csodálkozni, hogy elöbb-utóbb az is nemzőképtelen lesz, aki egyébként teljesen egészséges volt. Illetve olyan vegyszerekkel lépnek érintkezésbe egyes élőlények, ami később az emberben vese és máj károsodást fog okozni.
Én momentán egyetértek azzal, hogy embereken tesztelgessenek, szerintem sem az indiai sem a kínai kormánynak nem lenne ellenére egy kis demográfiai karbantartás.
Szóval a világnak van elég problémája, minden ellen szót emelhet a grean peace és a PETA, (lehet, hogy ez mentalitás beli probléma), de az emberek nagyrésze úgy van vele, ha majd nekem nem kell gűrcölnöm napi 8-10 órát, akkor majd ráérek sajnálni másokat is.
Lizania
2013. május 07. 13:08
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Nagyon lehetett eszük gondolom... Miért kísérelték állatokon?
2013. május 07. 14:29
Az a szomrú igazság, h ez nem fog változtatni a hírnevükön, az emberek ugyan úgy használni fogják őket. De ha már annyira nagyon akarnak egy jó terméket, akkor legyen merszük, és magukon teszteljék!!! xd
2013. május 07. 14:54
|
|
Didattoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 197971 offline
|
Általában, csak is ott született kis rágcsálókon tesztelik őket -> és alapból nem szívesen látjuk a rágcsálókat... (Bár tényleg nem mindegy ha egy állat szenved.)Őszintén, én inkább szívesebben veszem azokat a termékeket, amelyek biztosak,mint én vakuljak meg, vagy legyen vérvörös az arcom- de ez is csak az én véleményem ... és LeahRyan teljesen igazad van
2013. május 07. 18:05
|
|
PandD1Derúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 199626 offline
|
Én mostanában, már csak olyan dolgokat veszek, amiket nem állatokon kísérleteznek. Ha láttatok képeket, akkor tudjátok, de ha nem, akkor írjátok be a google-ba, hogy állatkísérletek. Elképesztő, hogy mire képes egy szemét ember, egy kis rohadt szemfestékért... És nem csak rágcsálókon tesztelnek: van kép kutyáról, majomról, és más állatokról. Szerintem azok a termékek sokkal jobbak, amiket embereken tesztelnek, mert önkéntesek áldozzák fel magukat, és ők tudják, hogy miért csinálják, tudják, hogy mi lehet a követkeménye, ha a cucc nem jó. Az állatok, meg nem maguktól sétálnak be egy laborba, hogy "jöttem, hogy megnyúzzatok"! Egyszerűen a sírógörcs kerülget az ilyen emberektől. Ha annyira buzgón tesztelnek állatokon, akkor egyszer menjen be egy tesztelésre (ahol ő rajta tesztelnek), és érezze meg, hogy milyen is ez. Komolyan mondom, hogy elkezdek aláírást gyűjteni, meg szórólapokat gyártok, hogy ezeket a termékeket nem vegye meg senki, és ami nem fogy, azt nem árusítják. Lehet, hogy a Max Faktornak jó cuccai vannak, de mielőtt levesszük a polcról, gondoljuk magunkat azoknak az állatoknak a helyébe. Én 100 százalék, hogy visszatenném. Ez az én véleményem, mert szeretem az állatokat, és ők is élőlények, és nekik is joguk van élni!!!!!
Lizania
2013. május 08. 13:03
|
|
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline
|
PandD1er: teljesen egyetértek veled, csak sajnos pontosan ez a baj, hogy mivel az ő termékeiket használják a sztárok, a profik, és még millió másik ember így hiába van néhány hozzánk hasonló állatvédő, ők csak a vállukat fogják rángatni :/
2013. május 08. 13:10
Idézet (Didatto @ 2013.05.07. 14:54)
Általában, csak is ott született kis rágcsálókon tesztelik őket -> és alapból nem szívesen látjuk a rágcsálókat... (Bár tényleg nem mindegy ha egy állat szenved.)Őszintén, én inkább szívesebben veszem azokat a termékeket, amelyek biztosak,mint én vakuljak meg, vagy legyen vérvörös az arcom- de ez is csak az én véleményem ... és LeahRyan teljesen igazad van 
Drága! Nem szivesen látod a rágcsálókat te! Én meg nem szivesen látlak téged
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.