N.K.: És a házi kecskeszappan mégis miből van? Kecskezsírból, igaz? Ahhoz a kecskének meg kellett halnia, hogy te tiszta legyél.
Sőt, most reklámozzák a bolhaírtókat, meg kullancsírtókat állatoknak. Azokat is állatokon tesztelték.
A gyógyszerekről nem is beszéltünk még. Honnan tudnák az orvosok, a gyógyszerészek, a gyógyszergyártó cégek, hogy a gyógyszerük gyógyít és nem öl, ha nem tesztelik? Ha egy ember meghal ilyen miatt, a gyártót perelik be. És a gyártó cég vezetője csak annyit tud majd mondani, hogy bocsi, nem hagyták hogy teszteljük a gyógyszert, nem a mi hibánk. Ilyenek miatt hatalmas pereket lehetnek és vannak is bizonyos országokban. De az nem hozza vissza a halottakat.
A legnagyobb márkák hazudnak az állatkísérletekről
2013. május 06. 09:42
|
|
Nancy_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.03. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 193173 offline
|
utálom az ilyeneket. mindig is tudtam (vagy legalábbis gondoltam), hogy állatkísérletek vannak a háttérben, de így elolvasni azért komolyan rosszul esik. Nemhiszem el, hogy annyira sok felesleges állat van, amiket ilyen módon kell megölni. Azért kísérletezhetne valamelyik cég az afrikaiakon is, ugyis éheznek,nincs semmijük, elöbbutöbb meghalnak..megnézném hogy abból mekkora cirkuszt csinálnának, pedig mint az afrikaiak, az állatok is ugyanugy éreznek, és ugyanugy sajnálnák őket, mint a többség az állatokat.
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2013. május 06. 09:49
|
|
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline
|
nem csodálkozom. vagy állaton, vagy emberen tesztelik, nincs más. nem hiszem, hogy egy sejttenyészet vagy bármi ugyanúgy reagálna, mint az élő szervezet. Gyakorlatilag soha semmit nem kennénk magunkra, ha ez alapján vásárolnánk, hogy ki tesztel állatokon. Aki meg nem, az kiadja más cégnek a tesztelést, nem maga végzi el, így működik. Azon csodálkozom, hogy ez valakit meglep...
2013. május 06. 09:58
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Nancy_96 @ 2013.05.06. 09:42)
utálom az ilyeneket. mindig is tudtam (vagy legalábbis gondoltam), hogy állatkísérletek vannak a háttérben, de így elolvasni azért komolyan rosszul esik. Nemhiszem el, hogy annyira sok felesleges állat van, amiket ilyen módon kell megölni. Azért kísérletezhetne valamelyik cég az afrikaiakon is, ugyis éheznek,nincs semmijük, elöbbutöbb meghalnak..megnézném hogy abból mekkora cirkuszt csinálnának, pedig mint az afrikaiak, az állatok is ugyanugy éreznek, és ugyanugy sajnálnák őket, mint a többség az állatokat.
Szerintem te menj el orvoshoz
Bírom, hogy ilyenkor jön egy csomó álszent, hogy jaj szegény állatok, de a következő nap ugyanúgy használja a sminkcuccát. Lehet kegyetlenül hangzik, de muszáj tesztelni előtte, hiszen honnan tudják, hogy milyen hatása lesz a szervezetre, ha piacra dobják...
2013. május 06. 10:06
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Én sejtettem, hogy állatokon kísérleteznek, mert ha embereken tennék meg ezt többet kéne fizetniük.
Inkább kísérletezzenek saját magukon, és akkor megtudják milyen érzés, ezeknek nincs lelkiismeretük, egyáltalán hogy tudnak ennek a tudatában élni.
Inkább kísérletezzenek saját magukon, és akkor megtudják milyen érzés, ezeknek nincs lelkiismeretük, egyáltalán hogy tudnak ennek a tudatában élni.
Lizania
2013. május 06. 10:17
Idézet (ciel @ 2013.05.06. 09:58)
Szerintem te menj el orvoshoz
De előtte még szégyelld el magad azért, amit írtál.
Bírom, hogy ilyenkor jön egy csomó álszent, hogy jaj szegény állatok, de a következő nap ugyanúgy használja a sminkcuccát. Lehet kegyetlenül hangzik, de muszáj tesztelni előtte, hiszen honnan tudják, hogy milyen hatása lesz a szervezetre, ha piacra dobják...
Pont ezt mondom én is. Ha valaki megbetegszik, vagy meghal egy bizonyos kozmetikai készítménytől, vagy gyógyszertől, a gyártót perelik be. És bár kegyetlennek hangzik, de az ilyen kísérletek még mindig a kisebbik rossz megoldások, mintha teszem azt, egy kisgyerek meghal, mert pl. belenyal a teszteletlen fogkrémbe.
2013. május 06. 10:23
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Sajnálom őket nagyon oké... De ki nem tudta? O.o
Szerintem ezzel már szembesült mindenki,de ha nem is,ki is lehetett találni,mert ellenőrízetlen terméket nem adhatnak ki,és másrészt embereken tuti nem szabadna. Vagyis miről beszélünk? Növényeken kisérletezzenek,vagy mi? Bár tényleg sajnálom őket,de hát hogyha nagyon sokan szeretik kismikelni magukat (Én tudok élni sminknélkül akár 20 évig is) akkor az az egyetlen út.
Szerintem ezzel már szembesült mindenki,de ha nem is,ki is lehetett találni,mert ellenőrízetlen terméket nem adhatnak ki,és másrészt embereken tuti nem szabadna. Vagyis miről beszélünk? Növényeken kisérletezzenek,vagy mi? Bár tényleg sajnálom őket,de hát hogyha nagyon sokan szeretik kismikelni magukat (Én tudok élni sminknélkül akár 20 évig is) akkor az az egyetlen út.
Charlotte Benning
2013. május 06. 11:54
|
|
Nancy_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.03. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 193173 offline
|
CIEL megszoktam hogy mindenki leszól azért mert rendkivül nagy állatvédő vagyok..de az kicsit túlzás hogy mindennap ugyanugy felkenem a sminkcuccomat..mivel abszolút nem használok semmilyen sminkcuccot, pont ezek miatt. és az oké, hogy tesztelni kell, de az állatok ugyanolyan érző lények mint az emberek..ennyi erővel az embereken is lehetne tesztelni.
Lizania
2013. május 06. 11:56
Idézet (ColorBird @ 2013.05.06. 10:23)
Sajnálom őket nagyon oké... De ki nem tudta? O.o
Nemcsak a sminkről van szó, hanem a tisztítószerektől kezdve a gyógyszerekig mindenről. Vagy pl. az állatoknak készült bolhairtó szereket is állatokon tesztelik. Tesztelés nélkül honnan tudnák, hogy az adott termék biztonságos-e, és nem okoz-e bármilyen mérgezést?
2013. május 06. 12:14
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Nancy_96 @ 2013.05.06. 11:54)
CIEL megszoktam hogy mindenki leszól azért mert rendkivül nagy állatvédő vagyok..de az kicsit túlzás hogy mindennap ugyanugy felkenem a sminkcuccomat..mivel abszolút nem használok semmilyen sminkcuccot, pont ezek miatt. és az oké, hogy tesztelni kell, de az állatok ugyanolyan érző lények mint az emberek..ennyi erővel az embereken is lehetne tesztelni.
Azért "szóltalak le" mert ezt írtad: "Azért kísérletezhetne valamelyik cég az afrikaiakon is, ugyis éheznek,nincs semmijük, elöbbutöbb meghalnak"
Ez egy kicsit erős volt, nem gondolod?
2013. május 06. 13:02
Idézet (Lilla06 @ 2013.05.06. 12:51)
Charlotte Benning, egyetértek!
Köszi! Lehet, hogy kissé nyers és lényegre törő vagyok, de én legalább kimondom, amit gondolok. Szeretem, sőt imádom az állatokat, de az ő életük még a kisebb rossz, és sajnos szükséges rossz.
2013. május 06. 13:45
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
Nem gondotlam sose, hogy ezek a sminkes "nagykutya" cégek, a legkeresettebbek és legdrágábbak pont nem tesztelnek... Aki nem hülye, az egyből rájön, hogy ez ámítás!
És amúgy szégyellhetik magukat, ennyi... Szegény állatok!
És amúgy szégyellhetik magukat, ennyi... Szegény állatok!
2013. május 06. 13:50
Ez gusztustalan.Szegény állatokon kísérleteznek különféle vegyi anyagokkal teli lévő nemtudommi.Kísérletezzenek magukon. -.-'
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.