Lebuktak! Több mint negyven kozmetikai márka kamuzott: azt állították, a termékeket nem tesztelték állatokon, de egy nyomozás során kiderült az igazság.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legnagyobb márkák hazudnak az állatkísérletekről
2013. május 05. 22:43
2013. május 05. 22:45
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
ÚRAMISTEN! Ezeket mostantól soha nem kenem magamra!! Szegény állatok! Majd megbűnhődnek a haláluk után ezek a kőszívű emberek!
2013. május 05. 22:55
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Hála Istennek, egyiket sem használom, főleg, hogy a nagy részükről eddig is köztudott volt, hogy folytatnak állatkísérleteket. Az Avon viszont azt állította, hogy ő cruelty-free.
2013. május 05. 22:58
Na hát ezek után tuti nem veszek Avonos cuccot se többet!
2013. május 05. 23:07
|
|
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2317 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline
|
Jó, jó tudom, hogy sokan ellene vannak az állatkísérleteknek, én sem vagyok oda érte, de nem kell ettől ennyire kiakadni. Jó az AVON a legrosszabb márka amit ismerek, de egyébként nem is használok nagyon ilyen kozmetikumokat, csak tusfürdőt, sampont és arctisztítót. Ezek közül csak a Head & Shoulderst és néha Pantenet. És igazából milyen jók, az én bőröm mást nem is visel el.
Meg egyébként is, vannak sokkal szörnyűbb dolgok a világban...
Meg egyébként is, vannak sokkal szörnyűbb dolgok a világban...
2013. május 05. 23:37
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Én sosem használtam ilyen termékeket,sőt egyik márkától sem.A házi kecskeszappan és társai többet érnek minden túl-hypeolt ultra-sz@rr@l szemben..
Ha pedig még állatok is részt vesznek benne-és nem emberi módon-akkor az elítélendő.
Erről mindig egy riport jutott az eszembe.Egy hapsi-már nem tudom melyik nagy nevű cég vezérigazgatója-megkérdezték tőlle,milyen kozmetikai cikkeket használ,erre nagy komolyan bevágta,hogy csak borotvaálkozás utáni arcszeszt..
Ha pedig még állatok is részt vesznek benne-és nem emberi módon-akkor az elítélendő.
Erről mindig egy riport jutott az eszembe.Egy hapsi-már nem tudom melyik nagy nevű cég vezérigazgatója-megkérdezték tőlle,milyen kozmetikai cikkeket használ,erre nagy komolyan bevágta,hogy csak borotvaálkozás utáni arcszeszt..
2013. május 06. 00:34
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Ez undorító. Azért vásároljuk azokat a termékeket, amelyeket, mert azt hisszük ezzel nem ártunk senkinek, közben meg tudtunk nélkül mégiscsak azt tesszük. De ezek után honnan tudhatjuk, hogy igaz-e, ami rá van írva, vagy sem?
2013. május 06. 06:38
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
ez felháborító. Soha többet nem fogok ilyen termékeket használni
2013. május 06. 07:24
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nem ezért vagy azért, de egy korábban megjelent cikkben már szerepeltek ezek a márkák, legalábbis egy részük tuti. Szóval nem értem, milyen leleplezésről beszélnek..?
2013. május 06. 07:29
|
|
Caravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 122 Csatolások: 121 Azonosító: 200171 offline
|
Ne csinaljatok ugy mintha ez a dolog meglepne titeke.Ezt mindenki tudta h allatokon kiserleteznek csak mindenki sz*rt ra szerintem.Chanel,L'Oereal na errol a kettorol nem gondoltam volna,a tobbirol lehetett sejteni.
2013. május 06. 07:34
Undorító... -.- Komolyan, miért nem lehetett egyből az igazságot mondani? ._.
2013. május 06. 07:49
és kitudja hány állat hal bele abba amire kikísérletezik a tökéletes terméket, plusz szegényeknek milyen rossz körülmények között kell élniük az állandò kísérletezgetések mellett. Ezek az emberek is nem hogy a sajàt àllatjaikon kísérletezének.... akkor biztos elmenne a kedvük a dologtòl. Na de hogy màr a legjobb ès vilàghírű cégek is ezt alkalmazzàk azt nem gondoltam volna:)
2013. május 06. 09:14
|
|
Mimcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 195741 offline
|
Mekkora meglepetés.
Ha nem kisérleteztek volna, nem lennének olyan drágák a termékek, amilyenek. Az sem kihagyandó dolog, hogy belegondolsz: mennyi állat pusztult el, csak azért, hogy más szép legyen. Hát please, fuck the system.
Ha nem kisérleteztek volna, nem lennének olyan drágák a termékek, amilyenek. Az sem kihagyandó dolog, hogy belegondolsz: mennyi állat pusztult el, csak azért, hogy más szép legyen. Hát please, fuck the system.
2013. május 06. 09:17
Mimcsi: Vannak alternativ módszerek, de azok még drágábbak, így az adott termék még drágább lenne. Én is ellene vagyok az állatkísérleteknek, de tegye fel a kezét az, aki ezek után nem vásárol ilyen termékeket. Fogadok, nincs ilyen ember közöttünk.
Amúgy meg ki tudja, mi igaz ebből. Mindig elhisszük, amit olvasunk, de nem vagyunk ott, nem látjuk, hogy valóban állatokon tesztelik-e az adott kozmetikai készítményt, vagy sem. Szóval én kissé kételkedve fogadom az ilyen híreket.
Plusz ezeket az állatokat kifejezetten erre tenyésztik, és tuti jól tartják őket a kísérletek ellenére, mert egy beteg állattal nem lehet mit kezdeni. Nem támogatom az állatkísérleteket, de ez még mindig a kisebbik rossz. Igen, most lehet, hogy kegyetlen dolgokat mondok, és imádom az állatokat, de amíg nincs mindenre egy biztos alternatív módszer, ez a dolog még mindig biztonságosabb, mintha mondjuk valaki meghal, mert egy adott termék mérgező. Pl. ha egy kisgyerek lenyel egy kevés sampont, és súlyos mérgezést kap, vajon a szülők kit okolnak? A gyártót, nem? Ennyi.
Amúgy meg ki tudja, mi igaz ebből. Mindig elhisszük, amit olvasunk, de nem vagyunk ott, nem látjuk, hogy valóban állatokon tesztelik-e az adott kozmetikai készítményt, vagy sem. Szóval én kissé kételkedve fogadom az ilyen híreket.
Plusz ezeket az állatokat kifejezetten erre tenyésztik, és tuti jól tartják őket a kísérletek ellenére, mert egy beteg állattal nem lehet mit kezdeni. Nem támogatom az állatkísérleteket, de ez még mindig a kisebbik rossz. Igen, most lehet, hogy kegyetlen dolgokat mondok, és imádom az állatokat, de amíg nincs mindenre egy biztos alternatív módszer, ez a dolog még mindig biztonságosabb, mintha mondjuk valaki meghal, mert egy adott termék mérgező. Pl. ha egy kisgyerek lenyel egy kevés sampont, és súlyos mérgezést kap, vajon a szülők kit okolnak? A gyártót, nem? Ennyi.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: