Starity

A legnagyobb márkák hazudnak az állatkísérletekről

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 06. 14:00 #41
OllysWife
OllysWife
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 201302
Idézet (ColorBird @ 2013.05.06. 10:23)
Sajnálom őket nagyon oké... De ki nem tudta? O.o
Szerintem ezzel már szembesült mindenki,de ha nem is,ki is lehetett találni,mert ellenőrízetlen terméket nem adhatnak ki,és másrészt embereken tuti nem szabadna. Vagyis miről beszélünk? Növényeken kisérletezzenek,vagy mi? Bár tényleg sajnálom őket,de hát hogyha nagyon sokan szeretik kismikelni magukat (Én tudok élni sminknélkül akár 20 évig is) akkor az az egyetlen út.

igazad van! meghajolo.gif
nem tudnak mast csinalni,ha nagyon akarnak ilyen termekeket.
2013. május 06. 14:34 #42
- törölt felhasználó -    
Avonban és a L'Oreal ban nagyot csalódtam sad.gif
2013. május 06. 14:35 #43
- törölt felhasználó -    
Idézet (OllysWife @ 2013.05.06. 14:00)
igazad van! meghajolo.gif 
nem tudnak mast csinalni,ha nagyon akarnak ilyen termekeket.

Vagy gyógyszereket, mert ne feledjük, hogy a gyógyszergyárak is állatokon tesztelik a termékeiket.
2013. május 06. 14:39 #44
Zaza
Zaza
visszatérő vendég

StátuszA kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?
Hozzászólás: 398
Azonosító: 165345
szeretem nagyon is az állatokat de inkább egy állat haljon meg mint egy ember.
2013. május 06. 14:51 #45
rosalinda1397
rosalinda1397
új tag
Hozzászólás: 89
Azonosító: 179698
én valahogy nem tudom elképzelni, ahogy a head and shouldres-t egy kutyán tesztelik... :/ szegény állatok
2013. május 06. 14:52 #46
hörike
hörike
Winter *--*

StátuszI <3 Adam Lambert, Matisyahu, Jedward, Taylor Lautner, Seth MacFarlane
Hozzászólás: 3559
Csatolások: 30
Azonosító: 146816
Nagyon sajnálom az állatokat de szerintem ezt mindenki tudta. sad.gif
2013. május 06. 15:21 #47
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Avonban nagyot csalodtam sad.gif De úgy tudtam csak régebben mostmár nem.
2013. május 06. 15:37 #48
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (Zaza @ 2013.05.06. 14:39)
szeretem nagyon is az állatokat de inkább egy állat haljon meg mint egy ember.

Hát ez oltári nagy baromság. Bár miért is csodálkozok? Lefogadom, hogy 1 állatod sincs. Mert ha lenne nagyon jól tudnád, hogy ezerszer többet érnek, mint az emberek nagyja! Nem rúg hátba, mindennél jobban szeret, (igen egy állat a saját gazdáját még annál is jobban szereti, mint egy anya a gyerekét), ha segítesz neki meghálálja és nem mellesleg tőle kaphatod életed legszebb pillanatait. Ezek után a tapasztalatok után és az után amit az emberektől tapasztaltam, inkább egy ember halljon meg, mint egy állat.
NEM KÉREK VÁLASZT, ÉN ÍGY LÁTOM ÉS AZÉRT, MERT VALAKI VISSZAPOFÁZIK ITT NEKEM, MÉG NEM FOG MEGVÁLTOZNI A VÉLEMÉNYEM!
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Pöttömke
2013. május 06. 15:39 #49
- törölt felhasználó -    
csalódás sad.gif sad.gif
és otthon van Head & Shoulders-es sampon meg Avonos kézkrém (vagy mi:D) ohmy.gif kukába vele!! Xxx
2013. május 06. 15:44 #50
- törölt felhasználó -    
[b]Lizania: Attól hogy így ellenzed az állatkísérleteket, attól azok még szükséges rosszak sajnos. Hiszen mégis kiken teszteljék a szereket? Embereken? Növényeken? És ha mondjuk egy ember belehal az adott termékbe? Az nem számít mert "csak" ember? Ez nem ilyen egyszerű kérdés, hanem nagyon is összetett. Én sem támogatom az ilyesfajta dolgot, de elviselem, mert sajnos szükséges rossz, és még mindig jobb megoldás, mint teszteletlen terméket piacra dobni, ami akár többezer ember halálát is okozhatja.
2013. május 06. 15:51 #51
WhiteRose.
WhiteRose.
engedd el

StátuszElőre, előre, felkelve elesni, fürkésző szememmel szívedet keresni.
Hozzászólás: 1416
Csatolások: 22
Azonosító: 186846
Én tudtam erről, de hogy az Avon, a Dove stb., szóval konkrét cégekről nem. És hát nem kell (kellene) rajta csodálkozni, hiszen a kutatóknak tudniuk kell mit dobnak piacra. Pl. : Egy egeren tesztelik, hogy az új "csodasampontól" nem hullik-e ki az ember haja. Ebben semmi sajnálnivaló nincs, hiszen ezeket az állatokat speciálisan erre a célra tenyésztik. "Állatvédő" emberkék! Akkor is sajnáljátok az állatokat, amikor pl. egy krumpli társaságában megeszitek?
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. május 06. 15:54 #52
- törölt felhasználó -    
Idézet (WhiteRose. @ 2013.05.06. 15:51)
Én tudtam erről, de hogy az Avon, a Dove stb., szóval konkrét cégekről nem. És hát nem kell (kellene) rajta csodálkozni, hiszen a kutatóknak tudniuk kell mit dobnak piacra. Pl. : Egy egeren tesztelik, hogy az új "csodasampontól" nem hullik-e ki az ember haja. Ebben semmi sajnálnivaló nincs, hiszen ezeket az állatokat speciálisan erre a célra tenyésztik. "Állatvédő" emberkék! Akkor is sajnáljátok az állatokat, amikor pl. egy krumpli társaságában megeszitek?

Vagy pl. egy gyógyszer esetében tesztelés nélkül honnan tudnák a készítők, hogy nem káros-e, nem okoz-e allergiát, vagy nem komolyabb tüneteket? Amúgy tökéletesen egyetértek veled. Ezeket az állatokat erre tényésztik, és jól is tartják, hiszen a beteg, gyenge tesztalanyok nem használhatóak. Mellesleg, inkább az állatkínzások, meg az orvvadászat ellen kéne tüntetni, nem a szükséges rossz ellen.
2013. május 06. 15:56 #53
- törölt felhasználó -    
szegény állatok
2013. május 06. 16:03 #54
rozi12
rozi12

StátuszZayn and Brad <3
Hozzászólás: 1229
Azonosító: 199480
Ez durva... Szerencsétlen állatok... sad.gif
2013. május 06. 16:18 #55
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Hoppá. Bukott a mutatvány ! wink.gif
2013. május 06. 16:27 #56
- törölt felhasználó -    
Egy- kettőn én is meglepődtem. blink.gif
2013. május 06. 16:37 #57
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395

Nem mindegy, hogy erre tenyésztett (?) vagy kóbor állatokon tesztelik? A fájdalom ugyanolyan, és a haláluk ugyanúgy kínok között lesz, szóval kár volt ezt az ostobaságot kinyilatkoztatnod.
Hozzátenném, vannak állatvédő emberkék, akik vegánok vagy vegetáriánusok. Nem is kevesen.
1 felhasználónak tetszik: Lizania
2013. május 06. 16:48 #58
- törölt felhasználó -    
Idézet
Vagy pl. egy gyógyszer esetében tesztelés nélkül honnan tudnák a készítők, hogy nem káros-e, nem okoz-e allergiát, vagy nem komolyabb tüneteket? Amúgy tökéletesen egyetértek veled. Ezeket az állatokat erre tényésztik, és jól is tartják, hiszen a beteg, gyenge tesztalanyok nem használhatóak. Mellesleg, inkább az állatkínzások, meg az orvvadászat ellen kéne tüntetni, nem a szükséges rossz ellen.

Nem igazán értem, hogy nevezheted szükséges rossznak. Ez ugyanolyan állatkínzás, mint ha megvernék őket. Az állatok nem tudnak tiltakozni, nem tudnak ellenállni. Ráadásul vannak olyan kísérletek, melyekre emberek jelentkezhetnek, saját döntés alapján, és ott ugyanúgy le tudják tesztelni mind a gyógyszereket, mind a kozmetikai termékeket.
1 felhasználónak tetszik: Lizania
2013. május 06. 16:49 #59
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471

Hát én nem csak papolok erről. A csirkén kívül semmilyen húst nem eszek, már hosszú-hosszú évek óta. Szerintem szégyellje el magát aki ilyenekről papol és mindent amit elé raknak szívfájdalom nélkül megeszik.
Mellesleg én láttam anno egy videót arról, hogyan kínozták ezeket az állatokat, milyen körülmények között tartják őket. Amikor kihullanak a fogaik, vagy a szőrük, nem hiszem, hogy nagyon örülnek neki. De ezeknek kétlem, hogy lenne állatuk saját, mert akkor nem lennének erre képesek. Ha meg igen, akkor meg elmebeteg pszichopaták...Mellesleg bár ez nem ide tartozik, de ugyanilyen körülmények között tartják azokat az állatokat is akiknek a bundáját felhasználják. Kutyák, macskák (!!!) várakoztak a sorukra, hogy meghalljanak a sok hülye plázacica kedvéért. És ezt nevezzük emberiségnek.
2013. május 06. 16:50 #60
vivi002
vivi002
új tag

StátuszBelieber gurl
Hozzászólás: 88
Azonosító: 158826
MIndenki azt mondja,hogy szerencsétlen állatok. na de akkor ti nem sminkelintek magatokat??(amugy tényleg szegények sad.gif )
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!