Szecsődi Karcsi bepasizott
2012. október 30. 17:37
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
kapdosott a röhögőgörcs amikor elolvastam a címet
2012. október 30. 20:21
|
|
Fanni-chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.05. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 166664 offline
|
csak gratulálni tudok neki,és a "párjának" ...el tudom képzelni,hogy milyen pasi lehet az,akinek ez a valami(nem tudom másképp megfogalmazni,mert ugye világos,hogy se nem nő,se nem férfi) kell. Sok boldogságot!!
1 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer
2012. október 30. 20:29
Egy szó: UNDORÍTÓ -.-"
Komolyan, nem ítélem el sem a melegeket, sem a transzvesztitákat, de az hogy ez itt mutogatja magát ország-világnak...szánalmas és gusztustalan. Csak gratulálni tudok neki.
Komolyan, nem ítélem el sem a melegeket, sem a transzvesztitákat, de az hogy ez itt mutogatja magát ország-világnak...szánalmas és gusztustalan. Csak gratulálni tudok neki.
Blade Dancer
2012. október 30. 20:59
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Ha,ettől boldog.Csak gratulálni tudok neki.
2012. október 31. 01:00
|
|
MizuLizuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.07. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 140282 offline
|
Örülök.
De ezt én a legnagyobb jóindulattal SEM nevezném hírnek. Kit érdekel, hogy egy srácból lány lett (aki nem is nyert Megaszart, csak bent volt és kiesett) vagy annak gondolta magát, majd megcsináltatta magát, aztán pedig lesz barátja. Egyébként ki az akinek kell egy f*rkas nő? Hát ez fura.
De ezt én a legnagyobb jóindulattal SEM nevezném hírnek. Kit érdekel, hogy egy srácból lány lett (aki nem is nyert Megaszart, csak bent volt és kiesett) vagy annak gondolta magát, majd megcsináltatta magát, aztán pedig lesz barátja. Egyébként ki az akinek kell egy f*rkas nő? Hát ez fura.
2012. október 31. 11:26
ez elég undorító..de hát el kell fogadni és kész..azért sok boldogságot!(xd)
2012. október 31. 11:30
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (MizuLizu @ 2012.10.31. 01:00)
Örülök.
Meglepődnél, ha tudnád
1, hány embernek hír ez, legalább van min csámcsogni és pletykázni
2, hány embernek kell egy f*rkas nő, akár a felesége és a gyerekei mellett..
ophely88
2012. október 31. 11:31
Idézet (hayleyshusband @ 2012.10.27. 19:47)
nem lehet mindig csak Mileyról és a többi túlértékelt sztárról írni
Ezzel a hozzászólással teljes mértékben egyetértek, csakhogy ez a Szecsődi Akárkicsoda sem lett sztár csak mert átoperáltatta magát nővé...max celebkategória...így nem gondolom,hogy ennek a cikknek bármikor is helye lett volna itt, úgy ahogy a valóvilágos papucsállatkaszintű suttyókról szóló cikkeknek is a Blikkben a helye nem pedig itt
2012. október 31. 15:08
Idézet (hayleyshusband @ 2012.10.29. 14:25)
a kék szeműek vérfertőzésből származnak, azt hiszem.. vagyis az őseik családtagok voltak.. nem tudom jobban elmagyarázni:D
Nekem barna a szemem, a húgaimnak pedig kék. Nem kötekedni akarok, de akkor ezt hogy hoztuk össze (vagy a szüleink - édestestvérek vagyunk), hogy az én őseim nem vérfertőzőek, az övék pedig igen? Mindegy is, csak ebben nem láttam sok logikát.
Karcsiról meg annyit, hogy ő generálja saját magának a vitát és a botrányt, meg ha úgy tetszik, akkor a megaláztatást. Az eddigi cikkek alatt is igen nagy viták robbantak ki itt, és akkor a többi oldalon még mennyi? Oda meg nem csak javarészt tinik járnak, hanem igencsak felnőttek, meg olyanok, akik mégkevésbé akarják vagy tudják moderálni magukat. És ő ezt szerintem mind olvassa. Ebből azt akartam kihozni, hogy én ezek után nem hencegnék azzal, hogy bepasiztam, hanem csöndben örülnék neki a barátaim körében. És ha a média majd kinyomozza hogy ki az "úriember", akkor lesz sírás-rívás, hogy jajj a nem létező magánélete.
Nekem még mindig nincs semmi problémám a nemiségével, vagy nem is tudom mi ez már, de kezd egyre nevetségesebb és szánalmasabb lenni, hogy kiteregeti azt, ami csak rá tartozik. Nem azt mondom, hogy ne sétáljon a választottjával kézen fogva, de ne verje a mellét a médiában, hogy haha, pasi vagyok női gondolkodással, bepasiztam, de úgyse mondom meg hogy ki az.
Idézet (Beyla @ 2012.10.28. 10:44)
Én össz-vissz annyival értek egyet vele, hogy mindezt nem a kamerák előtt kellett volna. Most, hogy így belegondolok, effektíve semmi bajom a b*zikkal, ha normálisak.
Maximum melegek.
2012. október 31. 18:40
Egészségére legyen boldog
Most mit mondjak ??? Utálkozzak vagy mi ??? hát kösz nem legyen bolodg azt kész nem tudom ,hogy mi bajotok vele igaz ,hogy egy ronda dög (már bocsánat) És Nicki Minaj se lesz soha de azért ... mégis csak
2012. október 31. 20:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (hayleyshusband @ 2012.10.29. 14:25)
a kék szeműek vérfertőzésből származnak, azt hiszem.. vagyis az őseik családtagok voltak.. nem tudom jobban elmagyarázni:D
Ez nem igaz, csak megjegyzem, sőt úgy baromság, ahogy van:
"A mutáció az úgynevezett OCA2 gént érhette, amely a melanin termelésében vesz részt: ez a pigmens (festékanyag) felelős szemünk, hajunk és bőrünk színéért. A kromoszómában az OCA2-ben bekövetkezett mutáció gyakorlatilag megfosztotta a gént a barna színű szem 'előállításának' képességétől" - magyarázta Hans Eiberg, aki kifejtette: a módosulás korlátozta a gén melanintermelő képességét, így barnáról kékre "hígult" a szem szivárványhártyájának színe." - forrás
Blade Dancer
2012. október 31. 21:33
Egészségükre. És köszönjük, de nem vagyunk kíváncsiak a közös képekre.
2012. október 31. 22:41
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
háth okké >< karcsikám ;DD xd
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.