Szecsődi Karcsi bepasizott
2012. október 29. 14:26
|
|
mollyka80000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 178109 offline
|
JESSZUS...ez a 'Karcsi' nem normalis !! basszus oo is egy fiu szval lehet ra mondani h meleg...
2012. október 29. 17:38
jézuson! én biztos nem jönnék össze senkivel, aki abba a nembe született, amibe én.
2012. október 29. 17:41
|
|
dettus7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1996 Csatolások: 18 Azonosító: 131164 offline
|
hát azért durva....hm ha ő boldog akkor legyen ennyi :S ha gyerekem lenne, nem örülnék de talán!! támogatnám :S mindegy nem tudok mit irni erre, sok boldogságot neki :|
2012. október 29. 17:42
|
|
nincsmegoldasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 158844 offline
|
szegény, nem tehet arról, hogy nő akar lenni, csak ezt csinálhatná egy kicsit szolidabban, mert az szúrja főleg az emberek szemét, hogy nagyon kirívóan viselkedik...
őszintén nem tudom milyen pasi lehet, aki összejön vele, nem az h nem érdemli meg vagy ilyesmi, de... valószínűleg a srác sem hetero, ezzel a tudattal én meg nem tudnék megbarátkozni!
őszintén nem tudom milyen pasi lehet, aki összejön vele, nem az h nem érdemli meg vagy ilyesmi, de... valószínűleg a srác sem hetero, ezzel a tudattal én meg nem tudnék megbarátkozni!
1 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer
2012. október 29. 20:23
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.10.29. 12:41)
Ahogy írtad is, ez valamiféle "betegség", aminek nem ismerjük a pontos eredetét. Miért kellene diszkriminálni egy beteg embert? Neki is ugyan olyan joga van úgy élni, ahogy neki jó, mint másnak. Az ilyen szempontból egészséges emberek számára nem fog sok vizet zavarni amúgy sem. Mert vagy nem foglalkozik vele/elfogadja, hogy ilyen is van, vagy pedig úgy reagál, ahogy te vagy a hozzád hasonlóan gondolkodók. Tulajdonképpen egyik tábor sem fog "degenerálódni". Maximum 1-2 hülye divatból, poénból kipróbálná, de ők is inkább csak a hecc kedvéért. Még mindig jobb, ha nagyon fiatalon, tiniként 1x vagy 2x bevállal egy "fura kalandot" és elfelejti, mint hogy egy ilyen "beteg" elme próbálja magának bemesélni azt, ami nem igaz és csak szenved. Netán családot is alapít, aztán amikor már ott van a saját família döbben rá, hogy hát ő nem is az, aki. Sokkal nehezebb ilyenkor szerintem.
Amúgy ilyen szempontból utálhatnánk az összes kék szemű embert is, mert az emberi szem eredetileg barna volt és valami mutáció folytán alakultak ki a világosabb árnyalatok. Akkor mi, kék szeműek is legyünk a társadalom peremére taszítva, mert csak egy mutáció eredményei vagyunk..? (ez nyilván nem tökéletes példa, de talán érthető, hová akartam kilyukadni) Ugyan már..!
Engem az sem zavar egyébként, ha kézen fogva látok azonos neműeket sétálni. Nemrég jártam sokadjára Londonban és megint jött szembe velem olyan pár, ami két férfiból állt és mindenféle rosszalló tekintetek nélkül tudtak kézen fogva sétálni... Ebben mi a rossz?
Más kérdés, hogy engem a hetero párok is idegesítenek, amikor nyilvánosan nyalják-falják egymást. Gusztustalan. Csak hogy példát említsek: szinte nincs nap, hogy ne látnám, hogy valami suttyó a nője seggét markolássza az utcát. Na, az efféle viselkedés a gusztustalan! Az ilyeneket, függetlenül attól, hogy hetero- vagy homoszexuális az illető, intézze a négy fal között. Mert senkire nem tartozik, csak rájuk. És emiatt a probléma miatt a fiú-lány párosoknak is nagyon durván be lehetne szólogatni...
Amúgy ilyen szempontból utálhatnánk az összes kék szemű embert is, mert az emberi szem eredetileg barna volt és valami mutáció folytán alakultak ki a világosabb árnyalatok. Akkor mi, kék szeműek is legyünk a társadalom peremére taszítva, mert csak egy mutáció eredményei vagyunk..? (ez nyilván nem tökéletes példa, de talán érthető, hová akartam kilyukadni) Ugyan már..!
Engem az sem zavar egyébként, ha kézen fogva látok azonos neműeket sétálni. Nemrég jártam sokadjára Londonban és megint jött szembe velem olyan pár, ami két férfiból állt és mindenféle rosszalló tekintetek nélkül tudtak kézen fogva sétálni... Ebben mi a rossz?
Más kérdés, hogy engem a hetero párok is idegesítenek, amikor nyilvánosan nyalják-falják egymást. Gusztustalan. Csak hogy példát említsek: szinte nincs nap, hogy ne látnám, hogy valami suttyó a nője seggét markolássza az utcát. Na, az efféle viselkedés a gusztustalan! Az ilyeneket, függetlenül attól, hogy hetero- vagy homoszexuális az illető, intézze a négy fal között. Mert senkire nem tartozik, csak rájuk. És emiatt a probléma miatt a fiú-lány párosoknak is nagyon durván be lehetne szólogatni...
Köszönöm, hogy sokkal értelmesebben leírtad a gondolataimat, amiket én sosem tudtam volna így megfogalmazni.
2012. október 29. 20:43
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Na hát akkor egészségükre...
2012. október 29. 20:56
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
úúristen .. nem hittem volna hogy valaki büszke arra hogy b*zi .. o.o
2012. október 30. 10:45
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Hát... na jó. Könnyű szegényt elítélni, én roppantul sajnálom amiatt, mert ilyen...és... ha ő így boldog, akkor... sok sikert.
2012. október 30. 11:35
|
|
Reb_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 667 Csatolások: 373 Azonosító: 176380 offline
|
Amikor az olvastam, hogy bepasizott elröhögtem magam. #Bocsesz.
Tisztelem a transzvesztitákat, melegeket, leszbikusokat. Mivel szerintem ugyanolyan emberek mint mi, ezért szerintem egy minimális tisztelet jár nekik. #Noracism
Legyen boldog. Felőlem.
Tisztelem a transzvesztitákat, melegeket, leszbikusokat. Mivel szerintem ugyanolyan emberek mint mi, ezért szerintem egy minimális tisztelet jár nekik. #Noracism
Legyen boldog. Felőlem.
2012. október 30. 13:16
|
|
Bogika11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 178846 offline
|
én elfoadom igy is Reb_ írta:Amikor az olvastam, hogy bepasizott elröhögtem magam. #Bocsesz.
Legyen boldog. Felőlem.
Forrás: http://starity.hu/magazin/32735-szecsodi-karcsi-bepasizott/#ixzz2Amfb5wPz
Legyen boldog. Felőlem.
Forrás: http://starity.hu/magazin/32735-szecsodi-karcsi-bepasizott/#ixzz2Amfb5wPz
2012. október 30. 14:57
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Jaj istenem...nem tehet róla,hogy ezeket a géneket örökölte,azért mert meleg nem kell elítélni,ha őt nem zavarja,hogy meleg akkor titeket miért??-ha ti lennétek ilyen helyzetbe akkor nem lenne ilyen nagy a szátok.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.