Starity

Szecsődi Karcsi bepasizott

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 27. 22:53 #41
BlackRose3000
BlackRose3000
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 50
Csatolások: 0
Azonosító: 183135
Fújjj..amúgy meg Isten férfinak teremtette és ezt el kellene fogadnia..
2012. október 27. 22:56 #42
- törölt felhasználó -    
Idézet (brigi92fcb @ 2012.10.27. 22:47)
na álljon meg a menet! nehogy azt mondja valaki, h ez normális és szó nélkül fogadjuk el, h egy férfi nővé operáltatja át magát, mert, h annak érzi magát. hova jutunk komolyan.. lassan oda juthatunk, h ide oda ugrálhatunk a nemek közt. bele gondolt valaki, h ezeknek mi lehet a következménye?  mindennek van határa sztem. ez már túl megy azon. legyen boldog blablabla, de ez nem normális. soha nem is lesz az. és az pláne nem normális, h ezzel  ez az oldal aminek a látogató tinédzserek főként ezzel foglalkozik és megjelenteti. ma már a gyerekek világképe így is elég ferde... minek kell ezt még fokozni? még csak azt se tudom mondani, h csinálja ha jól esik neki, mert én már a jövőbe gondolok bele. tartsatok paranoiásnak, de így gondolom. legyen b*zi vagy leszbi vagy bi nekem tök mind kezelje kulturáltan és semmi bajom, de h átoperáltatni. ez már téll abszolút nem normális dolog.

lehet, hogy a te határaidon túlmegy, de neki ez még a határain belül van. és igaza van az előttem szólóknak. mi jogunk van elítélni őt? ha a családja elfogadta őt, márpedig elfogadta, akkor szerintem nekünk, kívülállóknak semmi közünk hozzá.
oké, azt nem értem, hogy ezt miért kell a nyilvánosság előtt csinálni, mert tényleg felháborító, de az ő élete, úgy éli ahogy akarja. nem értem miért húzod fel magad ezen, nem téged fognak műteni
2 felhasználónak tetszik: janet7, Jolie_77
2012. október 28. 07:01 #43
dll89
dll89
visszatérő vendég
Hozzászólás: 284
Azonosító: 145259
completely Igen, ez remek ötlet, öljünk meg mindenkit, aki más mint mi! Gratulálok a világnézetedhez...
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, ophely88
2012. október 28. 07:27 #44
- törölt felhasználó -    
öhm sose szerettem őt de azért gratulálok neki,mert ilyen helyzetben nem könnyű találni valakit pardon.gif
2012. október 28. 08:00 #45
- törölt felhasználó -    
Ha igaz,legyenek boldogok smileeee.gif
2012. október 28. 08:13 #46
- törölt felhasználó -    
Én csak annyit mondok : bátor dolog hogy ezt így mindenki előtt felvállalja. Nem mondom hogy respect, viszont rosszat se mondok róla.
2012. október 28. 08:14 #47
- törölt felhasználó -    
Hát sok boldogságot.
2012. október 28. 09:14 #48
Rossio
Rossio
Wrong Omen ▲
Hozzászólás: 1146
Csatolások: 56
Azonosító: 135191
Öhh, hát, ha ez nekik így jó, akkor sok boldogságot! smileeee.gif És justcreatesomething egyet értek smileeee.gif
2012. október 28. 09:22 #49
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (brigi92fcb @ 2012.10.27. 22:47)
na álljon meg a menet! nehogy azt mondja valaki, h ez normális és szó nélkül fogadjuk el, h egy férfi nővé operáltatja át magát, mert, h annak érzi magát. hova jutunk komolyan.. lassan oda juthatunk, h ide oda ugrálhatunk a nemek közt. bele gondolt valaki, h ezeknek mi lehet a következménye?  mindennek van határa sztem. ez már túl megy azon. legyen boldog blablabla, de ez nem normális. soha nem is lesz az. és az pláne nem normális, h ezzel  ez az oldal aminek a látogató tinédzserek főként ezzel foglalkozik és megjelenteti. ma már a gyerekek világképe így is elég ferde... minek kell ezt még fokozni? még csak azt se tudom mondani, h csinálja ha jól esik neki, mert én már a jövőbe gondolok bele. tartsatok paranoiásnak, de így gondolom. legyen b*zi vagy leszbi vagy bi nekem tök mind kezelje kulturáltan és semmi bajom, de h átoperáltatni. ez már téll abszolút nem normális dolog.

Már ne haragudj, de nehogy már te döntsd el, hogy mi a normális és mi nem. Mi lenne, ha csak a saját dolgaiddal foglalkoznál és ha már nem tudod elfogadni, hogy valaki át akarja operálni magát, mert ő úgy érzi magát jobban, akkor ne mondj semmit. Ha neked "tök mind", hogy valaki meleg vagy biszexuális, akkor mit akadékoskodsz a transzszexuálisokon?
Egyébként mi az a következmény, amitől te annyira félsz?
Ezen kínlódsz, hogy pár ember megváltoztatja a nemét? Miért nem azon aggódsz, hogy számtalan országban értelmetlen háború folyik, emberek halnak meg éhezés, betegségek, háború, gyilkosságok következtében, gyerekeket erőszakolnak meg és kényszerítenek katonáskodni, nőket támadnak meg, erőszakolnak meg és temetnek el a senki földjén?? Soroljam még?
A tinédzserek ferde világáról meg annyit, hogy a nagy részük igénytelen, nemcsak a zene terén (lásd Justin Bieber és Disney-tündérkék rajongói), valóságshow-s nullákat sztárolnak, és azonnal halált kívánnak a másikra, ha az egy rossz szót mert szólni a kedvencükre.
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Grace Benning, hayleyshusband, ophely88
2012. október 28. 09:35 #50
CrazyHeartx3
CrazyHeartx3

Státuszविकास के लिए सबसे अच्छा मार्ग आज़ादी का मार्ग है.
Hozzászólás: 1850
Csatolások: 43
Azonosító: 176171
Hát.. ahogy érzi. :| Az ő élete úgy éli ahogy akarja..
2012. október 28. 09:38 #51
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Remélem sokáig boldogok lesznek..
2012. október 28. 09:48 #52
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Én örülök, hogy boldogok. smileeee.gif
2012. október 28. 10:07 #53
Esztycica
Esztycica

Státusz"Valami irtó menő és pont ide /nem/ passzoló idézet"
Hozzászólás: 938
Azonosító: 181973
jólvan! még egy boldog ember smileeee.gif grat smileeee.gif
2012. október 28. 10:08 #54
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Legyenek boldogok! smileeee.gif
2012. október 28. 10:25 #55
- törölt felhasználó -    
Ki ahogy érzi bár én inkább nem mondok semmit..
2012. október 28. 10:32 #56
Fashion loveeeeee
Fashion loveeeeee
új tag

StátuszMentakörömlakk! ;)
Hozzászólás: 26
Azonosító: 187190
Megértem hogy férfi testbe született meg minden,de nekem az már undorító hogy teljesen transzivá válik!
2012. október 28. 10:35 #57
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Gusztustalan egy ember...!
1 felhasználónak tetszik: Blade Dancer
2012. október 28. 10:39 #58
- törölt felhasználó -    
Egész jó csaj lett belőle xDDD :'D
Egyébként meg legyenek boldogok! smileeee.gif Az a fontos.
2012. október 28. 10:44 #59
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Jolie_77 @ 2012.10.28. 09:22)
Már ne haragudj, de nehogy már te döntsd el, hogy mi a normális és mi nem. Mi lenne, ha csak a saját dolgaiddal foglalkoznál és ha már nem tudod elfogadni, hogy valaki át akarja operálni magát, mert ő úgy érzi magát jobban, akkor ne mondj semmit. Ha neked "tök mind", hogy valaki meleg vagy biszexuális, akkor mit akadékoskodsz a transzszexuálisokon?
Egyébként mi az a következmény, amitől te annyira félsz?
Ezen kínlódsz, hogy pár ember megváltoztatja a nemét? Miért nem azon aggódsz, hogy számtalan országban értelmetlen háború folyik, emberek halnak meg éhezés, betegségek, háború, gyilkosságok következtében, gyerekeket erőszakolnak meg és kényszerítenek katonáskodni, nőket támadnak meg, erőszakolnak meg és temetnek el a senki földjén?? Soroljam még? 
A tinédzserek ferde világáról meg annyit, hogy a nagy részük igénytelen, nemcsak a zene terén (lásd Justin Bieber és Disney-tündérkék rajongói), valóságshow-s nullákat sztárolnak, és azonnal halált kívánnak a másikra, ha az egy rossz szót mert szólni a kedvencükre.

Én össz-vissz annyival értek egyet vele, hogy mindezt nem a kamerák előtt kellett volna. Most, hogy így belegondolok, effektíve semmi bajom a b*zikkal, ha normálisak. Itt van példának Adam Lambert, aki szintén a saját neméhez vonzódik, mégis a tehetségén kívül van benne valami plusz, ami kiemeli nem csak a sztárok, de embertársai közül is, egyszerűen annyira empatikus a csávó, hogy képtelen az, hogy ne legyen számomra szimpatikus. De amit Karcsi művelt az utóbbi fél évben a médiában az egyenesen gyomorforgató. Az én értékrendembe nem fér bele az, hogy az egyik nap még lány vagyok, aztán már holnap fiú. Kegyetlen empatikus készségem van, hiszen nem hiába választottam azt a szakmát, amit választottam, de ezt a fajta bizonyos átalakulást nem tudom tolerálni, és nem is akarom. Nem hiába születtünk meg úgy, hogy van férfi és nő. És csak e kettőnek az együttműködése által lehet gyermeket nemzeni. Egyszerűen számomra felfoghatatlan, érthetetlen, amiből arra következek, hogy Karcsi beteg ember. Belőlem speciel undort váltott ki, és nem azért, mert átalakítatta magát, hanem az, ahogyan kiteregetett boldog-boldogtalant. Én személy szerint imádtam a Megasztárban, nagyon sajnáltam, amikor kiesett, de úgy gondoltam, hogy van benne is valami plusz. Sajnálom, hogy ideáig süllyedt - eladta szívét, lelkét, mindenét a médiának, csakhogy az emberek beszéljenek róla. Talán emiatt vált ki a legtöbb emberből ellenszenvet.
3 felhasználónak tetszik: Blade Dancer, hayleyshusband, An_d_a
2012. október 28. 10:46 #60
- törölt felhasználó -    
Beyla, tökéletesen megfogalmaztad a gondolataimat! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!