Szecsődi Karcsi bepasizott
2012. október 28. 21:51
|
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 offline
|
Kövezzenek meg engem is, de csatlakozok pár előttem szólóhoz, hogy ilyen emberek mindig is voltak és lesznek, de ezt akkor sem kéne nagydobra verni! És ezek a sztárok, nesze neked megasztár stb.
(( szomorú!
1 felhasználónak tetszik:
Blade Dancer
2012. október 28. 22:00
Ha nem szeretné hogy a média a kapcsolatát fírtassa, akkor egyáltalán miért jelenti ki, hogy párkapcsolatban él?
mellesleg engem nem érdekel, hogy ki az a társadalmilag kitaszított egyed aki vele képes volt összejönni!
puszi.
mellesleg engem nem érdekel, hogy ki az a társadalmilag kitaszított egyed aki vele képes volt összejönni!
puszi.
Blade Dancer
2012. október 28. 22:00
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Beyla @ 2012.10.28. 10:44)
Én össz-vissz annyival értek egyet vele, hogy mindezt nem a kamerák előtt kellett volna. Most, hogy így belegondolok, effektíve semmi bajom a b*zikkal, ha normálisak. Itt van példának Adam Lambert, aki szintén a saját neméhez vonzódik, mégis a tehetségén kívül van benne valami plusz, ami kiemeli nem csak a sztárok, de embertársai közül is, egyszerűen annyira empatikus a csávó, hogy képtelen az, hogy ne legyen számomra szimpatikus. De amit Karcsi művelt az utóbbi fél évben a médiában az egyenesen gyomorforgató. Az én értékrendembe nem fér bele az, hogy az egyik nap még lány vagyok, aztán már holnap fiú. Kegyetlen empatikus készségem van, hiszen nem hiába választottam azt a szakmát, amit választottam, de ezt a fajta bizonyos átalakulást nem tudom tolerálni, és nem is akarom. Nem hiába születtünk meg úgy, hogy van férfi és nő. És csak e kettőnek az együttműködése által lehet gyermeket nemzeni. Egyszerűen számomra felfoghatatlan, érthetetlen, amiből arra következek, hogy Karcsi beteg ember. Belőlem speciel undort váltott ki, és nem azért, mert átalakítatta magát, hanem az, ahogyan kiteregetett boldog-boldogtalant. Én személy szerint imádtam a Megasztárban, nagyon sajnáltam, amikor kiesett, de úgy gondoltam, hogy van benne is valami plusz. Sajnálom, hogy ideáig süllyedt - eladta szívét, lelkét, mindenét a médiának, csakhogy az emberek beszéljenek róla. Talán emiatt vált ki a legtöbb emberből ellenszenvet.
Az egyetlen, amit undorítónak tartok, az a viselkedése, hogy folyton a médiában szerepel és a magánéletét teregeti ki.
Ez, hogy vagy férfi vagy nő valaki, mert hogy különben nem nemzhet gyereket, ez a része engem cseppet sem érdekel. Az emberek kis százaléka akar ilyen drasztikus átalakulást és nem miattuk fog kihalni az emberiség. Amit szintén nem tartok nagy problémának, mert éppen az emberiség az, amelyik tönkrevágja és pusztítja a földet és az élővilágot, szóval a Föld hamarabb pusztul el, mint az emberek. Némelyik ember meg alapból nem alkalmas arra, hogy gyereket hozzon a világra, hogy aztán verje, megerőszakolja, kínozza, vagy pedig az alapvető nevelést vagy gondoskodást is megtagadja tőle. Oh, igen, heteroszexuálisokról beszélek.
janet7
2012. október 28. 22:06
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Jolie_77,
Nem én döntöm el, h mi a normális hanem a társadalom és ha jól tudom ez nem számít annak. Min aggódok? Ugyan milyen világ lesz az ahol már nem tudod eldönteni, h ki nő ki férfi?
Kínlódok? B*sszus ez egy cikk amiről elmondtam a véleményem. Tisztában vagyok vele, h fontosabb bajok is vannak, de itt nem az a feladatom, h akár Afrika helyzetét elemezzem, Amerika háborúskodásának okairól is tudnék hosszan beszélni vagy Magyarország gazdasági helyzetét is elemezhetném ha erről lenne szó, mert értek hozzá, ezt tanulom, ezzel foglalkozom és érdekel is. De ennek itt nincs helye ezen az oldalon. Ez nem az az oldal ahol ezzel kell foglalatoskodni, hiába nagyobb probléma és ezért nem értem miért jössz itt most ezzel. Igenis ez egy rossz irány, ha tetszik neked ha nem. A nő legyen nő a férfi legyen férfi. Nem véletlenül vagyunk így "kialakítva". Ugrálni a nemek között valamilyen szinten a természet meggyalázása. A homoszexualitást elfogadom,többek közt azért mert előfordul különböző fajoknál is, de nemet változtatni... Na ezt már abszolút gusztustalannak tartom és számomra nem elfogadható már a gondolat se, h egy nőből férfi vagy egy férfiből nő legyen.
Nem én döntöm el, h mi a normális hanem a társadalom és ha jól tudom ez nem számít annak. Min aggódok? Ugyan milyen világ lesz az ahol már nem tudod eldönteni, h ki nő ki férfi?
Kínlódok? B*sszus ez egy cikk amiről elmondtam a véleményem. Tisztában vagyok vele, h fontosabb bajok is vannak, de itt nem az a feladatom, h akár Afrika helyzetét elemezzem, Amerika háborúskodásának okairól is tudnék hosszan beszélni vagy Magyarország gazdasági helyzetét is elemezhetném ha erről lenne szó, mert értek hozzá, ezt tanulom, ezzel foglalkozom és érdekel is. De ennek itt nincs helye ezen az oldalon. Ez nem az az oldal ahol ezzel kell foglalatoskodni, hiába nagyobb probléma és ezért nem értem miért jössz itt most ezzel. Igenis ez egy rossz irány, ha tetszik neked ha nem. A nő legyen nő a férfi legyen férfi. Nem véletlenül vagyunk így "kialakítva". Ugrálni a nemek között valamilyen szinten a természet meggyalázása. A homoszexualitást elfogadom,többek közt azért mert előfordul különböző fajoknál is, de nemet változtatni... Na ezt már abszolút gusztustalannak tartom és számomra nem elfogadható már a gondolat se, h egy nőből férfi vagy egy férfiből nő legyen.
Blade Dancer
2012. október 29. 08:15
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (brigi92fcb @ 2012.10.28. 22:06)
Jolie_77,
Rendben. Számodra nem elfogadható. Számomra és szerencsére még több ember számára pedig elfogadható. Erről nincs is értelme többet beszélni.
janet7
2012. október 29. 10:14
|
|
chairfan94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 431 Csatolások: 0 Azonosító: 150488 offline
|
Jézus Krisztus... ez szánalmas ://
Blade Dancer
2012. október 29. 10:25
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
Ha ő a férfiakhoz vonzódik és így boldognak érzi magát, akkor részemről rendben! Azért, mert valalakinek nem tetszik még nem kell lehordani...
janet7
2012. október 29. 10:57
Számomra is visszataszító ez. Karcsi/Kari szíve joga hogy mit csinál,de ne nyilvánosság előtt tegye,mert sokakat megbotránkoztat...
Blade Dancer
2012. október 29. 12:41
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Beyla @ 2012.10.29. 10:53)
Ez igaz, ez egy ördögi kör, mert vitatkozhatunk erről akármennyit, úgysem fogjuk tudni meggyőzni egymást a véleményünkről. Én is úgy gondolom, hogy ezt a dolgot már nem lenne szabad tolerálni és elfogadni, hiszen akkor egy jó pár év múlva nem kevés degenerált ember lesz, a gyerekek pedig azt fogják látni, hogy milyen jó az, ha egyik nap fiú vagyok, a másik nap meg lány. Biológiailag nem hiába lettünk így megteremtve. Én is elfogadom, hogy ti ezt elfogadjátok, de ahhoz, hogy megállítsuk az emberi társadalom torzulását, akkor igen is meg kéne húzni, azt a láthatatlan vonalat. A b*zikkal még elvagyok, ha a négy fal között csinálják, de ez már igen is kezd túlzás lenni, hogy ugráljunk a nemek között. Akik így érzik magukat, állításuk egy lélek rossz testbe zárva, azoknak valami olyan agyi rendellenességük lehet, amivel születtek. Persze hiszek a spiritualitásban, hogy vagy külön lélek is, de, ha tudományosan nézzük, akkor valószínűleg az agyának egy része vagy alul vagy felülműködik, ami eredményezi. Talán a limbikus rendszerben van valami bibi, hisz az felelős az érzelmekért. Ki tudja aztán. Tolerálni és ennyire liberálisnak nem szabad lenni, mert ezzel kapcsolatban folyamatos ingereknek tesznek ki minket. Először a b*zik, elfogadtuk őket. Most a transzvesztiták, őket is elfogadjuk. A következő az lesz, hogy támogatni fogjuk a pedofilokat? És előbb vagy utóbb el fogunk idáig jutni sajnos, és minden egyre rosszabb lesz. Én emiatt nem kultiválom ezt a nemiátalakítós műtéteket, pláne, úgyhogy nyilvánosan csinálta, ezzel pedig le akarják erőszakolni az ember torkán. Most, ha így boldog, felőlem oké, de ezzel ő egy lavinát indított el, mert nem egy olyan beteg ember létezik, mint Karcsi. Így pedig lovat adott a többi alá.
Ahogy írtad is, ez valamiféle "betegség", aminek nem ismerjük a pontos eredetét. Miért kellene diszkriminálni egy beteg embert? Neki is ugyan olyan joga van úgy élni, ahogy neki jó, mint másnak. Az ilyen szempontból egészséges emberek számára nem fog sok vizet zavarni amúgy sem. Mert vagy nem foglalkozik vele/elfogadja, hogy ilyen is van, vagy pedig úgy reagál, ahogy te vagy a hozzád hasonlóan gondolkodók. Tulajdonképpen egyik tábor sem fog "degenerálódni". Maximum 1-2 hülye divatból, poénból kipróbálná, de ők is inkább csak a hecc kedvéért. Még mindig jobb, ha nagyon fiatalon, tiniként 1x vagy 2x bevállal egy "fura kalandot" és elfelejti, mint hogy egy ilyen "beteg" elme próbálja magának bemesélni azt, ami nem igaz és csak szenved. Netán családot is alapít, aztán amikor már ott van a saját família döbben rá, hogy hát ő nem is az, aki. Sokkal nehezebb ilyenkor szerintem.
Amúgy ilyen szempontból utálhatnánk az összes kék szemű embert is, mert az emberi szem eredetileg barna volt és valami mutáció folytán alakultak ki a világosabb árnyalatok. Akkor mi, kék szeműek is legyünk a társadalom peremére taszítva, mert csak egy mutáció eredményei vagyunk..? (ez nyilván nem tökéletes példa, de talán érthető, hová akartam kilyukadni) Ugyan már..!
Engem az sem zavar egyébként, ha kézen fogva látok azonos neműeket sétálni. Nemrég jártam sokadjára Londonban és megint jött szembe velem olyan pár, ami két férfiból állt és mindenféle rosszalló tekintetek nélkül tudtak kézen fogva sétálni... Ebben mi a rossz?
Más kérdés, hogy engem a hetero párok is idegesítenek, amikor nyilvánosan nyalják-falják egymást. Gusztustalan. Csak hogy példát említsek: szinte nincs nap, hogy ne látnám, hogy valami suttyó a nője seggét markolássza az utcát. Na, az efféle viselkedés a gusztustalan! Az ilyeneket, függetlenül attól, hogy hetero- vagy homoszexuális az illető, intézze a négy fal között. Mert senkire nem tartozik, csak rájuk. És emiatt a probléma miatt a fiú-lány párosoknak is nagyon durván be lehetne szólogatni...
2012. október 29. 12:57
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Nem értem mire jó ez a cikk ...Na mind1
2012. október 29. 14:25
Idézet (Sally Sparrow @ 2012.10.29. 12:41)
Ahogy írtad is, ez valamiféle "betegség", aminek nem ismerjük a pontos eredetét. Miért kellene diszkriminálni egy beteg embert? Neki is ugyan olyan joga van úgy élni, ahogy neki jó, mint másnak. Az ilyen szempontból egészséges emberek számára nem fog sok vizet zavarni amúgy sem. Mert vagy nem foglalkozik vele/elfogadja, hogy ilyen is van, vagy pedig úgy reagál, ahogy te vagy a hozzád hasonlóan gondolkodók. Tulajdonképpen egyik tábor sem fog "degenerálódni". Maximum 1-2 hülye divatból, poénból kipróbálná, de ők is inkább csak a hecc kedvéért. Még mindig jobb, ha nagyon fiatalon, tiniként 1x vagy 2x bevállal egy "fura kalandot" és elfelejti, mint hogy egy ilyen "beteg" elme próbálja magának bemesélni azt, ami nem igaz és csak szenved. Netán családot is alapít, aztán amikor már ott van a saját família döbben rá, hogy hát ő nem is az, aki. Sokkal nehezebb ilyenkor szerintem.
Amúgy ilyen szempontból utálhatnánk az összes kék szemű embert is, mert az emberi szem eredetileg barna volt és valami mutáció folytán alakultak ki a világosabb árnyalatok. Akkor mi, kék szeműek is legyünk a társadalom peremére taszítva, mert csak egy mutáció eredményei vagyunk..? (ez nyilván nem tökéletes példa, de talán érthető, hová akartam kilyukadni) Ugyan már..!
Engem az sem zavar egyébként, ha kézen fogva látok azonos neműeket sétálni. Nemrég jártam sokadjára Londonban és megint jött szembe velem olyan pár, ami két férfiból állt és mindenféle rosszalló tekintetek nélkül tudtak kézen fogva sétálni... Ebben mi a rossz?
Más kérdés, hogy engem a hetero párok is idegesítenek, amikor nyilvánosan nyalják-falják egymást. Gusztustalan. Csak hogy példát említsek: szinte nincs nap, hogy ne látnám, hogy valami suttyó a nője seggét markolássza az utcát. Na, az efféle viselkedés a gusztustalan! Az ilyeneket, függetlenül attól, hogy hetero- vagy homoszexuális az illető, intézze a négy fal között. Mert senkire nem tartozik, csak rájuk. És emiatt a probléma miatt a fiú-lány párosoknak is nagyon durván be lehetne szólogatni...
"Amúgy ilyen szempontból utálhatnánk az összes kék szemű embert is, mert az emberi szem eredetileg barna volt és valami mutáció folytán alakultak ki a világosabb árnyalatok. Akkor mi, kék szeműek is legyünk a társadalom peremére taszítva, mert csak egy mutáció eredményei vagyunk..? (ez nyilván nem tökéletes példa, de talán érthető, hová akartam kilyukadni)"
a kék szeműek vérfertőzésből származnak, azt hiszem.. vagyis az őseik családtagok voltak.. nem tudom jobban elmagyarázni:D
szóval abban igazat adok, hogy ennyi erővel akkor a kék szeműeket is ki lehetne zárni a társadalomból, de mégse tesszük. szóval Kar(cs)it is el lehetne fogadni (sőt, nem is kéne elfogadni, elég, ha nem foglalkoznak vele), de senki nem akarja, pedig igazából senkinek semmi köze hozzá. ha bármelyikük mellett elmenne az utcán, sose tudná, hogy ő az.. nem tudom miért kell felháborodni ennyire (oké, abban igazat adok, hogy nem a nyilvánosság előtt kéne), ő élete, családja elfogadta, innentől kezdve a téma túltárgyalva és lezárva
janet7
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.