Döbbenet! A colorádói mozis gyilkost bálványozzák a tinik!
2012. augusztus 04. 19:17
Amikor megláttam a fotót azt hittem h Fluor...neki is ilyen (elmeháborodott) arca van...XD...(bocs a Fluor-fanoktól)
2012. augusztus 04. 20:50
Hogy lehet egy enyire beteg embert sztárolni? :töpreng:
2012. augusztus 04. 22:47
|
|
Dawe7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 151 Csatolások: 3 Azonosító: 167438 offline
|
itt tart a világ?! tömeggyilkosokat sztárolnak az emberek, és még őt sajnálják??
ez már túl sok(k)!! ezek nem normálisak!
ez nagyon szomorú...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 05. 08:55
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
HOVA MEGY EZ A VILÁG?mert jó irányba biztos hogy nem!amúgy tudják és tisztában vannak azzal a tini lányok hogy egy tömeg GYILKOST! Istenítenek?Mert szerintem biztos hogy nem..az ilyen embernek börtönben a hely nem pedig a médiában....és nem tudom mi lett volna ha mondjuk ők vagy a családjuk lett volna az áldozat akkor is így imádnák?mert szerintem baromira nem!és akkor még a többi ember van fel háborodva ha szereted Justint vagy Fluort vagy SP-t!Inkább ezen kéne felháborodni és elgondolkodni hogy még is ki ez?Amúgy ezeknek a tiniknek a szülei látták hogy miket rakosgatnak kis a gyerekei?Mert szerintem nem...
2012. augusztus 05. 09:25
És ezek a kedves bálványozók mit tennének, ha éppen őket kísérelné meg ez a féreg megölni? Rámosolyognának és azt mondanák, hogy biztos az ördög vezérli, nincs semmi baj? Jesszusom... !
2012. augusztus 05. 09:57
|
|
Syn.Is.My.Sinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 152756 offline
|
addig minden rendben, hogy ember, és ugyanúgy lehet őt is szeretni, mint bárki mást. na de hogy isteníteni, és ráadásul ENNYIRE? remélem, legalább a magyarok nem olyan ostobák, hogy beszálljanak ebbe a "holmies"-baromságba. nem arról van szó, hogy el kell ítélni, vagy bármi, mert ez a "kötelesség" egy gyilkossal szemben. de akkor sem tartom helyesnek, hogy rajongjanak érte.
2012. augusztus 05. 10:40
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Akkor nem lenne példakép ha pl az anyjukat nyírná ki!E.l.m.e.b.e.t.e.g.e.k.
2012. augusztus 05. 12:16
Hát....mit mondhatnék erről. Ő igen EZEKNEK ELMENTEK OTTHONRÓL???
2012. augusztus 05. 13:22
|
|
Syn.Is.My.Sinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 152756 offline
|
igaz, már írtam, azt még megjegyezném, hogy ez kb. az a szint, mint hogy egy sorozatgyilkost 1998-ban 50$-ért (!) szabadlábra helyeztek, pedig azelőtt megölt legalább 300 fiatal lányt, és elég nagy valószínűséggel a szabadlábra helyezése után is tovább gyilkolászik és szedi az áldozatait.
és ha most holmest is csak úgy simán elengedik néhány idióta miatt, akik rajonhanak érte, akkor nagyon sajnálom, de ki kell mondani a tényeket: ennyire hülyék az emeberek!
és ha most holmest is csak úgy simán elengedik néhány idióta miatt, akik rajonhanak érte, akkor nagyon sajnálom, de ki kell mondani a tényeket: ennyire hülyék az emeberek!
2012. augusztus 05. 17:07
|
|
Bogiboszi(づ。◕‿‿◕。)づ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.11.01. Hozzászólás: 1062 Csatolások: 2096 Azonosító: 163052 offline
|
Nem tudom hogy még mindig ennyire odalennének érte ha az ő ismerőseiket gyilkolta volna meg...
Amúgy ez az ember egy elmebeteg és szerintem a rajongói is.
Amúgy ez az ember egy elmebeteg és szerintem a rajongói is.
2012. augusztus 05. 18:54
|
|
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline
|
Ezek nem normálisak
2012. augusztus 05. 19:41
|
|
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline
|
Igen, egy pszichopata gyilkos, aki csak úgy lemészárol tizennégy, ártatlan embert, biztos olyan nagyon cuki. -.-"
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.