Döbbenet! A colorádói mozis gyilkost bálványozzák a tinik!
2012. augusztus 02. 16:46
Borzalmas hogy sztárnak, hősnek tekintenek egy olyan embert aki meg ölhette volna akár az ő családtagjukat is... Uramisten.
2012. augusztus 02. 16:47
|
|
Beby99Tinkerbell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.20. Hozzászólás: 2300 Csatolások: 163 Azonosító: 147664 offline
|
Jézuuuus ez most komoly Ez nem egy ennivaló kis Plüss mackó hanem egy őrült GYILKOOOOS ha nem tűnt még fel nekik Hahóóó, ébresztő ez nem százas de azok sem akik mellette állnak mert azt gondolják hogy menő gyilkosokért rajongani hát akkor menjenek el hozzá a dutyiba és ott mondják neki hogy jaj de kis édiiiiiiiii hova jutott a világ mikor 6 évesek őrülteket bálványoznak egy kisgyereknek még nem a pasikon főleg nem egy ilyen vadállaton kéne hogy járjon az eszük hanem Barby babákon D: ( bocsi ha valamit rosszul írtam(: )
2012. augusztus 02. 17:00
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
Felháborító!!!
2012. augusztus 02. 17:02
Holmies... ez most komoly? Idáig jutottunk? Hat éves kislányok sztárolnak egy gyilkost, aki rengeteg ember, köztük egy kisbaba életét kioltotta, és ezek rajonganak érte, mert "cuki"? Mi lesz ezután? A rendes hírességek kimennek a divatból, és Holmes lesz a Starity első helyén? Adele megnyeri a legjobb koerográfiát? Ha megölünk valamit sztárnak fogunk ezúttal számítani? Ez elvetemült. Még most álljanak le vele az internetezők és a Holmiek.
2012. augusztus 02. 17:07
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Teora @ 2012.08.02. 15:34)
Nee, már wikipédián is fent van ez az emberke.
Nem is hittem volna, hogy ilyen könnyen kreálnak egy "sztárt" maguknak az emberek. Nézegettem a képeit, és undorító egy srác. Úgy fejbe lőném azt, aki elkezdte ezt az egész rajongást. Az is, meg a követői is mehetnének a pszichológushoz.
Nem is hittem volna, hogy ilyen könnyen kreálnak egy "sztárt" maguknak az emberek. Nézegettem a képeit, és undorító egy srác. Úgy fejbe lőném azt, aki elkezdte ezt az egész rajongást. Az is, meg a követői is mehetnének a pszichológushoz.
Hulladékwood elintézi ezt is.
2012. augusztus 02. 17:10
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Ez kéééééész! Mi történik a világgal?
O
2012. augusztus 02. 17:10
|
|
Mrs.Adél Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 174266 offline
|
NEM HISZEM EL!
attól, hogy egyesek szerint jó pasi (szerintem nem néz ki jól) el kell nézni neki, hogy egy kib**tt GYILKOS?? NA NEE, akkora észhez térítő pofont adnék, mindegyik "holmie"-nak hogy csak na (és én kicsit sem vagyok agresszív ember)
2012. augusztus 02. 17:16
|
|
mévi0616visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.11. Hozzászólás: 374 Csatolások: 0 Azonosító: 163674 offline
|
Ez csak vicc, ugye? Sőt még viccnek is rossz lenne. Egy gyilkosért hogyan lehet rajongani, könyörgöm? Persze, ha ők veszítették volna el a családjukat vagy akár az ismerőseiket, már máshogy gondolnák az egészet, és ők lennének felháborodva. És ezek az idióták most 3 percet vettek el az életemből, úgyhogy tartoznak. Ja és, ha már itt tartunk, szexi? és cuki? nemhiszeeeeeeeeeeeeeeem
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 02. 17:26
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Ez amerika, Charles Manson és Ted Bundy körüli kultusz még mindig virágzik. Az eszelős barmokhoz vonzódnak az emberek. Valahol gonoszság a részemről, de én azt mondom, hogy aki ennyi ártatlan ember életét elvette, nincs joga az élethez. Még a legrosszabb börtön is túl jó egy ilyen állatnak. Borzalom, hogy amúgy egy egyetemista srác lenne...
2012. augusztus 02. 17:29
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (devilrose @ 2012.08.02. 17:26)
Ez amerika, Charles Manson és Ted Bundy körüli kultusz még mindig virágzik. Az eszelős barmokhoz vonzódnak az emberek. Valahol gonoszság a részemről, de én azt mondom, hogy aki ennyi ártatlan ember életét elvette, nincs joga az élethez. Még a legrosszabb börtön is túl jó egy ilyen állatnak. Borzalom, hogy amúgy egy egyetemista srác lenne...
Biztosan te is hallottad már azt a közmondást, hogy a zsenit egy hajszál választja el a bolondtól.
Akinek most már gyereke is van. A barátnője/felesége a lövöldözés után 2 nappal szülte meg a közös gyereket.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. augusztus 02. 17:37
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Oké ez már durva.Mondjuk a 6 éves kislánnyla nem igazán törödnék,mert szerintme nem igazán tudja még felmérni mit tett ez az ember.Bár csodálkozom hog a szülei erről nem tudnak.Viszont a többiek nem tudom hogy nem tudják,vagy nem akarják felfogni milyen szörnyűségeket művelt ez az elmebeteg ártatlanokkal.Undorító hogy ezek erre képesek felnézni.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.