Döbbenet! A colorádói mozis gyilkost bálványozzák a tinik!
2012. augusztus 02. 19:24
ezeknek a kislányoknak is olyasmi terveik lehetnek, mint holmes-nak.
2012. augusztus 02. 19:27
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Ezek a "rajongók" undorítóak. Sztárolni egy embert, aki gyilkos? Normálisak ezek? Még akkor is ha eszméletlenül helyes, cuki mittudomén milyen lenne, akkor se érdekelne, mert több ember életét oltotta ki. Szánalmas. Idáig süllyed a társadalom??
2012. augusztus 02. 19:38
Jesszus!!! Oké hogy valakinek ez meg az tetszik de basszus ebbe a pasiba mi a cuki?Meg egy az hogy GYILKOS!!!!!!!!!
Ilyen ember kinek kell??? :/
2012. augusztus 02. 19:40
Hát rettentően cuki,valóban...
Hogy lehetnek ennyire ostobák az emberek?
Megölt tizennégy ártatlan embert...ezek a csitrik és társaik el se tudják képzelni,hogy a családoknak mennyi fájdalmat okozott ez a "k*rv* helyes" pasas
felháborító..
ilyen embert kivégezni kell nem bálványozni...
a sérültekről nem is beszélve
Hogy lehetnek ennyire ostobák az emberek?
Megölt tizennégy ártatlan embert...ezek a csitrik és társaik el se tudják képzelni,hogy a családoknak mennyi fájdalmat okozott ez a "k*rv* helyes" pasas
a sérültekről nem is beszélve
2012. augusztus 02. 19:54
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Cuki?! SZEXI???!!!
Na ne. Az egy dolog, hogy anyumnak megmutattam a fényképét, és azt mondta, helyes gyerek, mert az anyu, de hogy tinik ezrei védjék, csak mert jól néz ki? Megjegyzem, én annyira megijedtem ettől a fényképtől, hogy rosszat is álmodtam: http://i.usatoday.net/communitymanager/_photos/on-deadline/2012/07/20/Holmesx-wide-community.jpg
Simán oda tudom a fejére képzelni a két ördögszarvat.
Nem tudom, más hogy van ezzel, de én tiszta parás lettem e miatt az idióta miatt. Múltkor ültem a buszváróban, és bejött egy nagydarab férfi láncfűrésszel, levette róla a védősapkát -vagy mit-, majd elkezdte a fűrész fogait piszkálni. Na, én szabályszerűen kimenekültem onnan, és inkább kint fagyoskodtam fél órát egy szál pólóban, de nem mertem visszamenni. Már hallottam a halálsikolyokat, és láttam, amint levágott kezű emberek szaladnak felém. Kicsit gyenge az idegzetem, minden véres eseményt magamra veszek, és pánikolok; nem mondom, hogy mindenki viselkedjen így, de azért az se normális, hogy ENNYIRE nem veszi magára az eseményeket az ember, hanem még nekiáll védeni ezt az istenverte szörnyet, és keresi a mentségeket meg a humánus megoldásokat. Ő nem anarchista, aki fel akarja hívni valami súlyos állami vagy egyéb defire a figyelmet, hanem szimplán ELMEBETEG. Sok-sok elektromos élményt kívánok neki.
Na ne. Az egy dolog, hogy anyumnak megmutattam a fényképét, és azt mondta, helyes gyerek, mert az anyu, de hogy tinik ezrei védjék, csak mert jól néz ki? Megjegyzem, én annyira megijedtem ettől a fényképtől, hogy rosszat is álmodtam: http://i.usatoday.net/communitymanager/_photos/on-deadline/2012/07/20/Holmesx-wide-community.jpg
Nem tudom, más hogy van ezzel, de én tiszta parás lettem e miatt az idióta miatt. Múltkor ültem a buszváróban, és bejött egy nagydarab férfi láncfűrésszel, levette róla a védősapkát -vagy mit-, majd elkezdte a fűrész fogait piszkálni. Na, én szabályszerűen kimenekültem onnan, és inkább kint fagyoskodtam fél órát egy szál pólóban, de nem mertem visszamenni. Már hallottam a halálsikolyokat, és láttam, amint levágott kezű emberek szaladnak felém. Kicsit gyenge az idegzetem, minden véres eseményt magamra veszek, és pánikolok; nem mondom, hogy mindenki viselkedjen így, de azért az se normális, hogy ENNYIRE nem veszi magára az eseményeket az ember, hanem még nekiáll védeni ezt az istenverte szörnyet, és keresi a mentségeket meg a humánus megoldásokat. Ő nem anarchista, aki fel akarja hívni valami súlyos állami vagy egyéb defire a figyelmet, hanem szimplán ELMEBETEG. Sok-sok elektromos élményt kívánok neki.
2012. augusztus 02. 19:57
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Appalache @ 2012.08.02. 19:54)
Cuki?! SZEXI???!!!
Megjegyzem, én annyira megijedtem ettől a fényképtől, hogy rosszat is álmodtam: http://i.usatoday.net/communitymanager/_photos/on-deadline/2012/07/20/Holmesx-wide-community.jpg
Megjegyzem, én annyira megijedtem ettől a fényképtől, hogy rosszat is álmodtam: http://i.usatoday.net/communitymanager/_photos/on-deadline/2012/07/20/Holmesx-wide-community.jpg
A kedves fanok ezt gondolják erről:
2012. augusztus 02. 20:03
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
én csak ennyit tudok mondani: ,,Sok az idióta, kevés a lőszer'' /Stewie Griffin/
2012. augusztus 02. 20:09
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
ez borzasztó 6 éves gyerek?
2012. augusztus 02. 20:13
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
nemcsodálom h istenítik -.-" ebben a világban már sokmindetnt megéltünk mi szenvedő alanyok pl.: Justin Biebert meg a többit DE a lényeg h azok a tinipicsák akiknek tetszik ezazidiótagyilkos azoknak kellenne leöldösni az ismerőseit, családtagjait -.-" utána is istennítsék
2012. augusztus 02. 20:13
jaj de cukiiii *-*
hát ennél még a szopott fejú szomszédom is cukibb -.-
hát ennél még a szopott fejú szomszédom is cukibb -.-
2012. augusztus 02. 20:26
Hát emberek... ez szánalmas.
A mai világ beteg.
2012. augusztus 02. 20:30
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.08.02. 19:57)
A kedves fanok ezt gondolják erről:

Akkor ezek a fanok még nem néztek tükörbe. Ha az ember mosolyog, az orrcimpái szétterülnek. És a narancsos képen picit jobbra fordul a feje, nincs teljesen szemben, még szép, hogy nagyobb szögből látszik a bal füle. Értelem az értelem felett
2012. augusztus 02. 20:37
úristen , sok elmebeteg , ártatlan családok és ártatlan emberek halálát okozta ez az ember , ha nem tiltaná a törvény bemennék a börtönbe és saját kezűleg végezném ki , ezt ott a börtönben halálra kéne ítélni , én netalántán valamilyen őrült tényleg utázni akarja akk milesz ? , nincs semmi baj az olyanokkal akik ezt az embert istenítik csak 1szerűen elmebetegek
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: