Döbbenet! A colorádói mozis gyilkost bálványozzák a tinik!
2012. augusztus 02. 17:40
|
|
kitácska315visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169701 offline
|
2012. augusztus 02. 17:52
|
|
ZsófiiCicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 167467 offline
|
istenem! e legfiatalabb áldozat egy 3 hónapos csecsemő!
am sztem egyből máshogy gondolkodnának,ha az egyik családtagukat sebesítette v akár gyilkolta vna meg!!
gondolkodjanak már egy kicsit ép ésszel!! szánalom baszdmeg amit ezek csinálnak és kurvára undorító dolognak tartom h ezzel nem csak magukat,hanem a gyászoló családtagokat,barátokat is megszégyenítik!!!
am sztem egyből máshogy gondolkodnának,ha az egyik családtagukat sebesítette v akár gyilkolta vna meg!!
gondolkodjanak már egy kicsit ép ésszel!! szánalom baszdmeg amit ezek csinálnak és kurvára undorító dolognak tartom h ezzel nem csak magukat,hanem a gyászoló családtagokat,barátokat is megszégyenítik!!!
2012. augusztus 02. 17:59
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Egyre mélyebbre süllyed a társadalom. Kérdem én, van ettől lejjebb?
Sztárolni egy gyilkost, és még azt mondani rá, hogy milyen cuki... ez a 21.század, ettől már csak rosszabb lesz
Ha a világ legjobb pasija lenne, a szememben akkor is egy gyilkos maradna (a normális ember így gondolkodik)
Várom az életéről szóló filmet, jah meg az általa írt könyveket
Mert Hollywood ebből is csak a hasznot fogja keresni...
Ha a világ legjobb pasija lenne, a szememben akkor is egy gyilkos maradna (a normális ember így gondolkodik)
2012. augusztus 02. 18:24
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
ha én lennék valamilyen rendör fö kapitány olyan rendőr államot csinálnák hogy csak na és kb az összes ilyen marhaságot mint jogot csökkenteném mondjuk a jövönk valahogy ugyis olyan lesz
de nagy valoszinüségel nem én fogok ott fent ülni hanem a tiktolt vezetöink akik most is irányitanak
2012. augusztus 02. 18:30
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Bakker.. Még ha cuki lenne, sem lenne normális, ha sztárolnák.. egyálatlán nem..
Ez egy gyilkos basszus, nem tudom, akkor hogy sztárolná egy-egy "holmie", ha az ő környezetéből ölne meg valakit.. Dehát addig, amíg őket nem bántja, addig "nincs baj, mert cuki".. Ennyit az ép észről, meg az értelemről.
ZsófiiCicus, egyet értek.
Ez egy gyilkos basszus, nem tudom, akkor hogy sztárolná egy-egy "holmie", ha az ő környezetéből ölne meg valakit.. Dehát addig, amíg őket nem bántja, addig "nincs baj, mert cuki".. Ennyit az ép észről, meg az értelemről.
ZsófiiCicus, egyet értek.
2012. augusztus 02. 18:38
|
|
kis orsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 130183 offline
|
Az amerikai tinik nem normálisak!Hogy lehet őt szeretni?Embereket őlt!bezzeg ha az ő családjukból öltvolna meg valakit akkor biztos nem sztárolnák enyire!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 02. 18:42
Jézusom, ezt nem gondolhatják komolyan! Sok ártatlan ember életét vette el, mert valószínűleg totálisan őrült és még csak nem is néz ki jól, de könyörgöm ha jól nézne ki ez akkor sem normális! Nem is tudok erre mit mondani, ez egyszerűen felfoghatatlan számomra.
2012. augusztus 02. 18:44
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (csicsi20 @ 2012.08.02. 17:59)
Kívánságod parancs a Warner Brosnak!
1 felhasználónak tetszik:
csicsi20
2012. augusztus 02. 18:46
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Ezek hülyék....O.o Szerintem ha az ő rokonuk vagy családjuk halt volna ott meg, nem így nyilatkoznának...
2012. augusztus 02. 18:58
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
ugyis megkapja a magáét ha mégse teszek rola de addig is izguljunk nehogy a Kínaiak nyerjenek mert a Záró ünnepség, ha a Kínaiak nyernek az nagy baj http://www.youtube.com/watch?v=c8UtojJT8ts
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.