Döbbenet! A colorádói mozis gyilkost bálványozzák a tinik!
2012. augusztus 02. 22:36
|
|
leona7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 164045 offline
|
gratulálok ezeknek az embereknek. szégyen, hogy egy ilyen embert sztárolnak, holott ő egy gyilkos, és ezt nem lehet megmagyarázni olyannal, hogy az ördög vezérelte...
2012. augusztus 02. 22:38
|
Annuc12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 173506 offline
|
Miért?
Amikor egyetemre járt, egy női pszichiáterhez ment folyton. És még az is mondta, hogy közveszélyes, és ne engedjék emberek közé.
Aztán az idióta "Joker" Holmes elküldte ennek a nőnek a vázlatterveit a mészárlásról, amiben lerajzolta, hogy pálcika emberkék lövöldöznek egymásra, és az egyetlen baj az volt - pedig talán így meg lehetett volna akadályozni a mészárlást, ez sajnos nem sikerült :-( -, hogy a postaládájába dobta bele, és későn nyitotta ki, ergo, a gyilkosság után.
AZ FBI magához vette a jegyzeteket.
Ennyi. Komment/válasz?
Amikor egyetemre járt, egy női pszichiáterhez ment folyton. És még az is mondta, hogy közveszélyes, és ne engedjék emberek közé.
Aztán az idióta "Joker" Holmes elküldte ennek a nőnek a vázlatterveit a mészárlásról, amiben lerajzolta, hogy pálcika emberkék lövöldöznek egymásra, és az egyetlen baj az volt - pedig talán így meg lehetett volna akadályozni a mészárlást, ez sajnos nem sikerült :-( -, hogy a postaládájába dobta bele, és későn nyitotta ki, ergo, a gyilkosság után.
Ennyi. Komment/válasz?
2012. augusztus 02. 22:45
|
Annuc12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 173506 offline
|
Ezt a 6 éves kislányt ölte meg, és ennek az édesanyja vetélt el:
http://www.google.hu/imgres?hl=hu&sa=X&biw=1400&bih=931&tbm=isch&prmd=imvnso&tbnid=Aceb9C0FKmCcVM:&img...,r:7,s:32,i:237
Szomorú :-(
http://www.google.hu/imgres?hl=hu&sa=X&biw=1400&bih=931&tbm=isch&prmd=imvnso&tbnid=Aceb9C0FKmCcVM:&img...,r:7,s:32,i:237
Szomorú :-(
2012. augusztus 02. 22:47
|
Annuc12új tag |
|
Ayame.01
Annuc12 csak nyugalom. Amúgy teljesen igazad van.
Forrás: http://starity.hu/magazin/30137-dobbenet-a-coloradoi-mozis-gyilkost-balvanyozzak-a-tinik/#ixzz22QLPWC5c
Am köszi - csak azért másoltam ki, mert nem tom hogy kell választ írni :-)
Annuc12 csak nyugalom. Amúgy teljesen igazad van.
Forrás: http://starity.hu/magazin/30137-dobbenet-a-coloradoi-mozis-gyilkost-balvanyozzak-a-tinik/#ixzz22QLPWC5c
Am köszi - csak azért másoltam ki, mert nem tom hogy kell választ írni :-)
2012. augusztus 02. 22:50
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Annuc12 @ 2012.08.02. 22:38)
Miért?
Ennyi. Komment/válasz?
Ennyi. Komment/válasz?
Obama elment a helyszínre és a családtagokhoz és azt mondta valami fejeseknek, hogy mostantól jobban figyeljenek oda a rend őrei hogy legközelebb ne fordulhasson elő az ilyesmi. Azóta álarcban nem, de jelmezben (amiben látszódik a fejed)? ugyanúgy bemehetsz, tehát sokat nem értek el megint.
1 felhasználónak tetszik:
Rowan
2012. augusztus 02. 23:12
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Nem csoda, hogy ott tart ez a világ, ahol tart. Ez történik, mikor az agymosott emberek fejében összekeveredik a valóság és a fikció. Kicsit az Isaura-szindrómára emlékeztet, mikor elkezdtek gyűjteni a rabszolga-felszabadítására. Csak itt épp fordított a helyzet, hiszen egy valós személyről van szó, aki ráadásul többszörös gyilkos is. Emlékezzünk csak, milyen sokan találták (találják) cukinak Heath Ledger Jokerét is - ami addig rendben is van, amíg tisztában vagyunk azzal, hogy egy beteges humorú képregény karakterről van szó, akit amúgy egy tehetséges színész játszott el a vásznon, nem is akárhogy, de igazából nem lőtt halomra embereket...
Kicsit mondjuk azzal is baj lehet, hogy a filmek a rosszfiúkat "cool-tizálják", és ettől baromi népszerűek lesznek. Amíg ép eszűek nyitnak rajongói fórumokat nekik és öltöznek be farsangkor, addig nincs baj. Ha egy kattant kezdi el utánozni őket, akkor jön a tragédia...
Akárhogy is nézzük, az ilyen esetek sajnos igen súlyos, tipikusan mai modern társadalmi és emberi problémákra irányítják rá a figyelmet, amiket nagyon komolyan kellene venni...
Kicsit mondjuk azzal is baj lehet, hogy a filmek a rosszfiúkat "cool-tizálják", és ettől baromi népszerűek lesznek. Amíg ép eszűek nyitnak rajongói fórumokat nekik és öltöznek be farsangkor, addig nincs baj. Ha egy kattant kezdi el utánozni őket, akkor jön a tragédia...
Akárhogy is nézzük, az ilyen esetek sajnos igen súlyos, tipikusan mai modern társadalmi és emberi problémákra irányítják rá a figyelmet, amiket nagyon komolyan kellene venni...
2012. augusztus 02. 23:30
|
|
Juniior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 174046 offline
|
szőrnyű, hogy ilyen elcseszett világba élünk..nagyon elszomorító
És mi lett volna ha az egyik "rajongó" családtagja lett volna ott akkor is így gondolkoznának??! ÓH istenem...
Az ilyen gondolkozású emberek nem érdemlik meg az életet. :@ Teljes szívemből azt kívánom, hogy kapja meg a halálbüntetést!!
Nem vagyok rosszindulatú, de én szívem szerint egy ilyen ember aki lelkiismeret nélkül megöl ártatlan embereket nem érdemli meg az életet, DE a rajongói se ezzel nem azt mondom hogy nekik is meg kell halniuk hanem nem gondolják át a dolog súlyosságát aki ilyen embert istenít annál valami nagyon nagy gond van !!!
2012. augusztus 02. 23:48
|
|
LillsandPattyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 181483 offline
|
Úristen, ez nem normális. Mégis hogy lehet valakinek a példaképe egy vadállat gyilkos? Eszementek.
2012. augusztus 02. 23:52
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (susurrus @ 2012.08.02. 23:12)
Úgy gondolom hogy elérték a lejtő alját. Valaki 'holmie' azt írja Tumblr oldalon, hogy szabadítsák ki.
2012. augusztus 03. 00:12
|
|
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2760 Csatolások: 5176 Azonosító: 22484 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.08.02. 23:52)
Úgy gondolom hogy elérték a lejtő alját. Valaki 'holmie' azt írja Tumblr oldalon, hogy szabadítsák ki.
Olyan emberek írják ezt, akik saját fotóikat vágják meg és a férjük/pasijuk feje helyére teszik James-ét, +18-as képeket rajzolnak és megjelent az első slash börtönös fanfiction is.

Ez eléggé elkeserítő...
Itt nehéz eldönteni, hogy média általi agymosottakról van-e szó, vagy olyanokról, akik nem tanulták meg mi a különbség jó és rossz között és teljes empátia hiányában szenvednek, esetleg olyan pszichotikus problémák húzódnak a háttérben, amikre oda kéne figyelni...
Csak azt tudom, hogy a hátam is borsódzik...
2012. augusztus 03. 00:30
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (susurrus @ 2012.08.03. 00:12)
Ez eléggé elkeserítő...
Itt nehéz eldönteni, hogy média általi agymosottakról van-e szó, vagy olyanokról, akik nem tanulták meg mi a különbség jó és rossz között és teljes empátia hiányában szenvednek, esetleg olyan pszichotikus problémák húzódnak a háttérben, amikre oda kéne figyelni...
Ha mindegyikőjük elmegyógyintézetbe menne, már elég hosszú lenne a sor, mit ne mondjak. És azok a sárdobálások Tumblr oldalon, a memek, a manipok. Én ott hagytam abba, amikor valaki készített egy feliratos képet, amin egy kórházban fekvő sérült feküdt Bale átölelte a vállát (múltkori kórházlátogatás) és azt írták a képre hogy Bale ateista és Lucifer valójában, akinek az Úrnak akar keresztbe tenni azzal hogy látogatásával feldobja a sebesültek kedvét.
Mi ez kérem szépen? Bale Lucifer, Holmest az ördög vezeti de a Jó Isten küldte? Mi ez kérem szépen, valami rossz újragondolása Madách Imre Az Ember Tragédiájának?
2012. augusztus 03. 02:55
Idézet (ophely88 @ 2012.08.02. 23:52)
Olyan emberek írják ezt, akik saját fotóikat vágják meg és a férjük/pasijuk feje helyére teszik James-ét, +18-as képeket rajzolnak és megjelent az első slash börtönös fanfiction is.

Nee!!
Most megkérnélek arra, hogy mondd azt,hogy ez csak egy rossz vicc... de magam is láttam, hogy mit művelnek ezek a fanok. Undorító. De ez a fanfiction, meg a többi..
Betegek ezek az emberek. Egyszerűen nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire szánalmas ez az egész - de nem csak hogy szánalmas... elkeserítő is, hogy itt tart a mai világ.
Ha így haladunk lassan tényleg eljön a világ vége..
ophely88
2012. augusztus 03. 07:57
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Rowan @ 2012.08.03. 02:55)
Nee!!
Most megkérnélek arra, hogy mondd azt,hogy ez csak egy rossz vicc... de magam is láttam, hogy mit művelnek ezek a fanok. Undorító. De ez a fanfiction, meg a többi..
Betegek ezek az emberek. Egyszerűen nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire szánalmas ez az egész - de nem csak hogy szánalmas... elkeserítő is, hogy itt tart a mai világ.
És az milyen szánalmas hogy mennyire meg vannak sértődve. Megsértve érzik magukat hogy a média bolondnak hívja őket. Ez a HATERS GONNA HATE szöveg már nagyon unalmas.
Rowan
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.