Erről csak és kizárólag Kristen tehet!
Ha neki ez kellett..
Most viselje is a következményeit!
Kristen Stewart a leggyűlöltebb sztár Hollywoodban
2012. július 31. 11:21
2012. július 31. 11:21
Mindkét színész csapnivaló. Őszintén szólva, egyiket sem sajnálom.
2012. július 31. 11:22
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Azért a pasas is hibás, de ezt valahogy mindig mindenki elfelejti megemlíteni. Kristen népszerűsége meg azért van a béka feneke alatt, mert az még hagyján, hogy megcsalta Robot, de őt senki nem ilyennek ismerte- inkább ilyen ,,megmondom a tutit és hűséges vayok" típusbak.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 31. 11:26
|
|
Luna Démonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 179256 offline
|
Igazad van Ninaa. - kettőn áll a vásár. Mindketten benne voltak a buliban.
2012. július 31. 11:28
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
érdekes,hogy csak Kristent hibáztatják! ...ha a pasi nemakarta volna akkor nemtörténik meg a dolog,szóval ellehetne gondolkodni ezen egy kicsit az embereknek... ami meg a nézetséget illeti... háát én nemtudom...de szerintem a film az egy film... nemkéne kihatással lennie a nézetségre az ami a valós világban történik...elvégre nem Bella Swan csalta meg Edwardot... hanem Kristen ,Robot... és szerintem ez a 2 dolog nemugyanaz...
2012. július 31. 11:38
|
|
hugica1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 175256 offline
|
ninaa neked tényleg igazads van!! kristin más hoz ment .....megcsalta robot hát az nem volt a legjobb döntés de hát mindenkinek vanak hibái remélem hogy rob meg tud neki bocsátani és hogy vissza találnak egymáshoz én etöl még szeretem kristint
2012. július 31. 11:43
|
|
Sachichanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 178579 offline
|
Én így is, úgy is megnézem a filmet majd. Arra vagyok kíváncsi, hogy mit csinálnak a vásznon, nem arra, hogy a való életben hogy b***nak férre....az már más dolog, hogy arról is megvan a véleményem, de az ő dolguk.
2012. július 31. 11:49
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Engem előtte is kirázott a hideg a csajtól
2012. július 31. 11:58
én azért belegondolok abba milyen érzés amikor pofára ejtenek főleg amikor egy olyan aki állítólag a nagyszerelmem alias kristen, szóval én most is úgy gondolom h annak senki se örülne ha az akivel együtt él, szépen megcsalja nem egy alkalommal ami vszínüleg igaz, szóval ha színészileg feljődik kristen akkor talán még megszeretem, de hát ott sincs a csúcson...am meg engem nem érdekel h ő mennyire nem akar megfelelni a rajongóinak, csak h egy sztárnak akit lépten nyomon követnek kellene egy kis törödömséget mutatni, nem egy átlag lány már, ha a pénzt felveszi a filmjei után, akkor kicsit körültekintőbb is lehetne, és ez vonatkozik minden sztárra sztem, annak is komoly ára van ha valaki híresség, és ez nem minden esetben olyan óriási nagy probléma
2012. július 31. 12:02
|
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline
|
heyitsamyMT igen._.
2012. július 31. 12:02
jah de ezektől függetlenül ugyan úgy megnézem azokat a filmeket amikben benne van, ez nem befolyásol semmmit sem, és sztem ezzzel mindenki pontosan így van, ki ne nézné meg mondjuk most majd a hajnal h-t ha eddig megakarta, én sztem ez nem fogja a nézettséget csökkenteni
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 31. 12:51
|
|
Emmahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 134467 offline
|
nem csodálkozom rajta... -.- bár ettől ugyan úgy megnézem azokat a filmeket amiket szeretnék és szerepel benne.... sosem szerettem Stewart-ot de attól megnéztem többször is az Alkonyat összes részét....
2012. július 31. 12:52
|
|
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline
|
Nos, én is ki vagyok akarva Kristen félrelépése miatt, de szerintem ezt már egy kicsit eltúlozzák.Ruper amúgy is ugyanannyira hibás, mint Kristen, mivel ő is benne volt ebben az egészben...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.