MycySmiley: Egyetértek.
Persze legtöbb esetben a felelőtlenség az oka, de van olyan is, hogy a lány egyáltalán nem tehet róla(vagyis megerőszakolták). Ezt se felejtsük el.
Tiniterhesség - A felelőtlenség ára
2011. szeptember 28. 16:18
2011. szeptember 28. 16:35
|
|
emily7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 442 Csatolások: 18 Azonosító: 132673 offline
|
Azért a természetnek is keze van ebben, hiszen ő alakította úgy, hogy az embernek már 16 éves korában lehet gyereke. Persze nem azt mondom, hogy ez helyes, főleg a mai világban, ahol egy tininek sok egyéb más elfoglaltsága van, minthogy gyereket szüljön, és fel is nevelje.
2011. szeptember 28. 17:24
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Hát,ismerek egy olyan lányt,aki 16 évesen szülte az első gyerekét.Megtartotta.Az anyjával nevelik(mert a pasiról nem tudom,hogy van e neki.Egyébként úgy tudom,hogy ő akart gyereket,mert ha ő már 25 évesen szül,az már túl késő van
Szerintem pedig pont az a jó ha 25 éves kor körül már megszületik a pici.Persze vannak,akik karriert építenek,de a mai világban ez a fő,főleg a nőknél.És még a szülés miatt sem kapnak valami támogatás félét a nők...(úgytudom...)
A nők szerepe teljesen rossz lett.És még azt beszélik,hogy 2100 körül megszületik az utolsó magyar gyerek
No azért álljon már meg a menet!Ne beszéljenek már ellentmondást...
így is a nők 40 éves korukra fogják bevállalni a gyereket,mivel akkor már helyreállt a karrier,jó az élet,minden szép.És ilyenkor a legveszélyesebb szülni...
Jó,gyerek vagyok,nem értek ilyen dolgokhoz(csak néha hallgatom a TV-t,amikor apum nézi),de már nem tudnak normális törvényt hozni,csak ellentmindás meg a hülyeség megy!
Lehet hogy most hülyeséget írtam,de ez van!
Amúgy írtátok,hogy lehet,hogy a lányt megerőszakolták!Akkor mi van?Na?Nem kell senkit sem lenézni.Ő lehet,hogy még szeretne gyereket,ezért nem veteti el vagy kíváncsi(mondjuk én sokkot is kapnék
)...Lehet,hogy ha nekem is besikerülne,nem merném elvetetni,de megtartani sem merném=örökbeadás+lelkifurdi....De mielőtt ezt eltervezném,túl kell élni a szülőket....
A nők szerepe teljesen rossz lett.És még azt beszélik,hogy 2100 körül megszületik az utolsó magyar gyerek
így is a nők 40 éves korukra fogják bevállalni a gyereket,mivel akkor már helyreállt a karrier,jó az élet,minden szép.És ilyenkor a legveszélyesebb szülni...
Jó,gyerek vagyok,nem értek ilyen dolgokhoz(csak néha hallgatom a TV-t,amikor apum nézi),de már nem tudnak normális törvényt hozni,csak ellentmindás meg a hülyeség megy!
Lehet hogy most hülyeséget írtam,de ez van!
Amúgy írtátok,hogy lehet,hogy a lányt megerőszakolták!Akkor mi van?Na?Nem kell senkit sem lenézni.Ő lehet,hogy még szeretne gyereket,ezért nem veteti el vagy kíváncsi(mondjuk én sokkot is kapnék
2011. szeptember 28. 18:12
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.28. 14:01)
Mondjuk sok gyerek = sok segély.
Ez nem teljesen igaz. Nekem két fiam van és tény, hogy szoktam beadni segélyre kérelmet, de teljesen mindegy mit írok be indoklásnak, a két gyerekre 15 ezer ft-nál többet még nem kaptam. És valljuk be, a mai világban mi az a 15 ezer ft. Semmi.
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.28. 14:02)
Én is ellenzem az abortuszt, kivéve, ha nagyon súlyos elváltozás vagy betegség van a háttérben. Illetve a nemi erőszaknál még talán...
Ezzel egyetértek veled, mert tényleg elég fájdalmas lehet úgy megtartani a gyermeket miközben tudod, hogy erőszak áldozata lettél. Bár szerintem vannak olyanok is, akik így is megtartják. És persze ugye a betegség vagy a méhen kívüli terhesség tényleg elég indok arra, hogy elvegyék a magzatot. Nővérem első terhessége is méhen kívüli volt és sajnos neki is elvették. A második terhességét 26. hétig hordta, ekkor született meg a kisfia mindössze 836 gr-al. Olyan kis picike volt, csoda, hogy egyáltalán túlélte, de szerencsére ma már 14 éves a gyerkőc, bár nem egészséges, mert süketnéma lett.
Na egy kicsit eltértem a témától
2011. szeptember 28. 18:12
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.28. 14:12)
A tabletta sem nyújt sokkal biztonságosabb védelmet, mint az óvszer. Sokan vannak, akik tabletta mellett esnek teherbe.
Egyébként én nem vagyok hajlandó tablettát szedni, nem teszem tönkre a hormonháztartásomat. Sőt, párom is anno kifejezetten kérte, hogy ne szedjek, ne tegyem tönkre a szervezetemet.
Egyébként én nem vagyok hajlandó tablettát szedni, nem teszem tönkre a hormonháztartásomat. Sőt, párom is anno kifejezetten kérte, hogy ne szedjek, ne tegyem tönkre a szervezetemet.
Én hülye voltam és bogyót szedtem. Soha többé mégegyszer. Utolsó hisztis p*csa voltam és roncsoltam vele a szervezetemet.
Ha meg az ember megismerkedik valakivel, akkor meg kell várni, amíg biztos nem lesz a kapcsolatban és csak azután jöhetne igazán szóba a szex. És ne mondja senki, hogy nem lehet kibírni sokáig. Tudja egymást két ember úgy is szeretni fizikailag, hogy nem áll fent a terhesség veszélye. 
Milyen szépen megfogalmazott gondolatok. Csak sajnos szerintem manapság szerelem sem kell a szexhez. Újabban már csak pia kell, ember (nemtől és kortól függetlenül) és kész. Ha meg nem kell szerelem, mire várjanak? Mondják ők.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. szeptember 28. 18:27
|
maybe0330visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 153217 offline
|
a mai kis 14-15 éves kis pics,ák már rég nem szüzek és ez k_rvára gááz,de valaki természetesnek tartja....XD:D Bocsi ezt muszáj volt leírnom.
2011. szeptember 28. 18:37
Hallod..Sztem van igazság abban, amit mondasz... De én téll nem értem, h ha tudják, h "megvolt" nekik előző nap, akkor miért nem használnak esemény utáni tablettát? Jó van aki nem veszi észre, h elszakadt vagy vmi más történt... Igaz, h ez most nem a terhességhez kapcsolódik, de a tinik kb 90%-a álmodik fehér esküvői ruháról, mikor férjhez megy, de aki már nem szűz, annak sztem nem nagyon kellene fehér ruhát vennie oltár elé...De ez csak az én véleményem, természetesen vannak akiknek teljesen más a véleményük...
2011. szeptember 28. 18:49
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Ez tény,hogy elég sokan nem védekeznek,és ez szomorú. Mert 14-15 éves 'embernek' is kellene már annyi eszének lennie,hogy gondolkodik,mielőtt cselekszik.Jó,oké aláírom,hogy ennyi idősen mással kéne foglalkozniuk..de ha már belevágnak akkor csinálják rendesen.
2011. szeptember 28. 18:56
|
|
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline
|
A mind két fél vigyáz egymásra, akkor semmi baj nem lesz.. óvszert szerintem fontos használni, ugyanis avval még az esetleges nemi betegségeket is el lehet kerülni, persze nem száz százalákosan. Itt a figyelmen van a hangsúly, és az óvatosságra. Hisz ha egyszer valaki nem akar teherbe esni, azt mindent elkövet annak érdekében, hogy biztosan ne is essen teherbe!
2011. szeptember 28. 19:45
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
ezek a tények mind igazak
2011. szeptember 28. 19:45
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Idézet (Juanita @ 2011.09.28. 11:24)
Egyszerű, 18 éves kor előtt nem kell nemi életet élni és akkor nem kell attól félni, hogy terhes lesz a lány. 
Szerinted 18 éves kor felett nem lehet már teherbe esni??? Annyira szűk látókörűek itt nagyon sokan. Attól még h vkit 18 évesen koppintanak fel, attól még nem biztos h jó szülő lesz vagy hogy biztos kapcsolata van vagy készen áll az anyaságra. Legyen már eszetek! Ez nem csak az életkor függvénye!!
2011. szeptember 28. 19:53
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Jal @ 2011.09.28. 19:45)
Szerinted 18 éves kor felett nem lehet már teherbe esni??? Annyira szűk látókörűek itt nagyon sokan. Attól még h vkit 18 évesen koppintanak fel, attól még nem biztos h jó szülő lesz vagy hogy biztos kapcsolata van vagy készen áll az anyaságra. Legyen már eszetek! Ez nem csak az életkor függvénye!!
Ez igaz, de nem is úgy értettük a 18 évet. Azért 18 évesen már joggal feltételezhetjük, hogy fiatal felnőtt az illető. Valaki 40 évesen sem jó anya, ez így van, de jó esetben egy 18 éves agyilag több, mint egy 15 éves például - ideális esetben.
Amúgy ha engem kérdeztek, én Magyarországon is simán bevezetném a 21 éves kortól való nagykorúságot... Mert tényleg csomó 18 éves kis túlzással, de óvodás szinten van.
2011. szeptember 28. 20:03
A tabletta sem nyújt sokkal biztonságosabb védelmet, mint az óvszer. Sokan vannak, akik tabletta mellett esnek teherbe.
Ha meg az ember megismerkedik valakivel, akkor meg kell várni, amíg biztos nem lesz a kapcsolatban és csak azután jöhetne igazán szóba a szex. És ne mondja senki, hogy nem lehet kibírni sokáig. Tudja egymást két ember úgy is szeretni fizikailag, hogy nem áll fent a terhesség veszélye.
A hozzászólásod első részével bocsi, de kifejezetten nem értek egyet. Nem tudom miért, de nekem eszem ágában sem volt és valahogy most sincs, bármit is felrakatni vagy belém rakatni. Miért? Mert idegen anyag és oké, haladunk a korral ilyen meg olyan technológiai cuccok, de valahogy nem. Én mondjuk februárban kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, és azóta Isten bocsássa meg bűnömet, de én meg vagyok elégedve. A nőgyógyász a legkisebb hormontartalmú gyógyszert írta fel nekem, mondván, hogy nem akarja a szervezetemet leterhelni és érdekes módon a hormon háztartásom jobb, mint valaha. Elmúltak az arcomról és a hátamról azok a szörnyű, borzasztó kelések, valamint rendszerezte a menstruációmat, mert egyszerűen hihetetlen rendszertelen volt attól eltekintve, hogy 6-7 éve menstruáltam már. Én rosszat nem tudok rá mondani. Egyszer véletlenül kimaradt egy szem, de az is azért, mert konkrétan akkor nem otthon voltam, és elfelejtődött teljesen. Azóta a telóba be van állítva egy fix csörgés, és amikor jelez, elő a tabletta, elő a víz és beveszem. Nem nagy kunszt. Elhiszem, hogy haladni kell a korral, és lehet, hogy régen olyan hormontartalmú fogamzásgátlók voltak, amik teljesen szétroncsolták a szervezetet, de ma már a kórosan pattanásos gyermekeknek is hormon tablettát írnak fel. Régebben én sem voltam híve a hormonnak, hogy izé így meg úgy, de mióta szedem, azóta jöttem rá, hogy érdekes módon a ragyáim eltűntek és nem kell állandóan azon görcsölnöm, hogy vajon melyik nap volt megjönni. Igaz, a tabletta mellett is ott az 1% esély, hogy teherbe eshetsz, de úgy tudom, hogy egy olyan védekezési módszer sincs, ami 100%-osan biztosítaná az egészet. Gyerekek, ez az élet! Én 8 hónap után reprezentáltam itthon anyumnak, hogy izé ez és ez van, és menjünk el nőgyógyászhoz. Amint elérte a nőgyógyászt, időpontot kért, írt fel fogamzásgátlót és szevasz tavasz. Nem kellett nekem stikába olyanokat csinálni, hogy itthon ne jöjjenek rá. Azt mondták, hogyha eljön az idő, akkor szóljak és elmegyünk felíratni tablettát. Én ezért nem értem, mert szerintem a gyerek nem is szól otthon, hogy ilyet akar és csinálja orrba szájba vagy gumival vagy anélkül, sőt sokan vannak, akik bevállalják a megszakításos módszert is, de az szerintem konkrétan nem normális. Elég csak elolvasni egyébként a VV Bandika cikkéhez fűzött kommenteket, amelyeknek a 60%-ában fikázva van, hogy milyen gáz az, hogy valaki 21 évesen szűz. Az már más tészta, hogy valószínűleg kamu, de maga a reakciója a mai gyereknek, hogy hú, de gáz, ha valaki szűz. Ez a probléma. És úgy gondolom, hogy itt nem csak a gyerek, hanem a szülő is felelőtlen. Párom is az abortuszt támogatja, de én őszintén megmondom, hogyha ilyesmi történne és esetleg attól a valakitől esnék teherbe, akit szeretnék, nem tudom, hogy mit csinálnék. Egyrészt nem szeretnék még gyereket, másrészt nem tudnék megölni egy magzatot sem, aki két szerelmes lélek gyümölcseként fogant meg. Nem tudom, hogy mit csinálnék. Lehet, hogy az abortusz mellett döntenék, de elképzelhető, hogy soha sem tudnám kiheverni. A szex felelősség. Benne van a pakliban az, hogy egy lélek foganik meg egy-egy aktus során. A szex kifejezetten a felnőttek játéka, és a baj az, hogy ezzel most már a sok éretlen hülye gyerek is szórakozik. Akinek nincs annyi esze 12-16 évesen, hogy legalább védekezzen, ha a hülye feje ezt akarja, az szerintem meg is érdemli. Lehet engem tuskónak nézni gyerekek, de azt nem tudom sajnálni. Igaz, én mindig is felelősségteljes voltam, de amikor a párommal is elkezdtük megismerni egymást, állandóan azt figyeltem, hogy csak oda ne kerüljön abból. Abban pedig igazad van, hogy tudják egymást fizikailag szeretni a felek behatolás nélkül is, csak tudod, mégis bensőségesebb az, hogy a két test összeolvad és újra, meg újra, meg újra ugyanannak az embernek adod magadat. A szex tulajdonképpen a szerelem magasabb szintre való lépése. Ettől függetlenül az sem mindegy, hogy random-szexelsz valakivel a diszkóból, vagy éppen azzal az illetővel fekszel le, akivel hónapok óta monogám kapcsolatban együtt vagy.
És, végezetül, megkezdődött a Starity bulvárfórum Tinifórummá való avanzsálódása...
1 felhasználónak tetszik:
AmyVie
2011. szeptember 28. 20:19
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Holly Keller @ 2011.09.28. 20:03)
A hozzászólásod első részével bocsi, de kifejezetten nem értek egyet. Nem tudom miért, de nekem eszem ágában sem volt és valahogy most sincs, bármit is felrakatni vagy belém rakatni. Miért? Mert idegen anyag és oké, haladunk a korral ilyen meg olyan technológiai cuccok, de valahogy nem. Én mondjuk februárban kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, és azóta Isten bocsássa meg bűnömet, de én meg vagyok elégedve. A nőgyógyász a legkisebb hormontartalmú gyógyszert írta fel nekem, mondván, hogy nem akarja a szervezetemet leterhelni és érdekes módon a hormon háztartásom jobb, mint valaha. Elmúltak az arcomról és a hátamról azok a szörnyű, borzasztó kelések, valamint rendszerezte a menstruációmat, mert egyszerűen hihetetlen rendszertelen volt attól eltekintve, hogy 6-7 éve menstruáltam már. Én rosszat nem tudok rá mondani. Egyszer véletlenül kimaradt egy szem, de az is azért, mert konkrétan akkor nem otthon voltam, és elfelejtődött teljesen. Azóta a telóba be van állítva egy fix csörgés, és amikor jelez, elő a tabletta, elő a víz és beveszem. Nem nagy kunszt. Elhiszem, hogy haladni kell a korral, és lehet, hogy régen olyan hormontartalmú fogamzásgátlók voltak, amik teljesen szétroncsolták a szervezetet, de ma már a kórosan pattanásos gyermekeknek is hormon tablettát írnak fel. Régebben én sem voltam híve a hormonnak, hogy izé így meg úgy, de mióta szedem, azóta jöttem rá, hogy érdekes módon a ragyáim eltűntek és nem kell állandóan azon görcsölnöm, hogy vajon melyik nap volt megjönni. Igaz, a tabletta mellett is ott az 1% esély, hogy teherbe eshetsz, de úgy tudom, hogy egy olyan védekezési módszer sincs, ami 100%-osan biztosítaná az egészet. Gyerekek, ez az élet! Én 8 hónap után reprezentáltam itthon anyumnak, hogy izé ez és ez van, és menjünk el nőgyógyászhoz. Amint elérte a nőgyógyászt, időpontot kért, írt fel fogamzásgátlót és szevasz tavasz. Nem kellett nekem stikába olyanokat csinálni, hogy itthon ne jöjjenek rá. Azt mondták, hogyha eljön az idő, akkor szóljak és elmegyünk felíratni tablettát. Én ezért nem értem, mert szerintem a gyerek nem is szól otthon, hogy ilyet akar és csinálja orrba szájba vagy gumival vagy anélkül, sőt sokan vannak, akik bevállalják a megszakításos módszert is, de az szerintem konkrétan nem normális. Elég csak elolvasni egyébként a VV Bandika cikkéhez fűzött kommenteket, amelyeknek a 60%-ában fikázva van, hogy milyen gáz az, hogy valaki 21 évesen szűz. Az már más tészta, hogy valószínűleg kamu, de maga a reakciója a mai gyereknek, hogy hú, de gáz, ha valaki szűz. Ez a probléma. És úgy gondolom, hogy itt nem csak a gyerek, hanem a szülő is felelőtlen. Párom is az abortuszt támogatja, de én őszintén megmondom, hogyha ilyesmi történne és esetleg attól a valakitől esnék teherbe, akit szeretnék, nem tudom, hogy mit csinálnék. Egyrészt nem szeretnék még gyereket, másrészt nem tudnék megölni egy magzatot sem, aki két szerelmes lélek gyümölcseként fogant meg. Nem tudom, hogy mit csinálnék. Lehet, hogy az abortusz mellett döntenék, de elképzelhető, hogy soha sem tudnám kiheverni. A szex felelősség. Benne van a pakliban az, hogy egy lélek foganik meg egy-egy aktus során. A szex kifejezetten a felnőttek játéka, és a baj az, hogy ezzel most már a sok éretlen hülye gyerek is szórakozik. Akinek nincs annyi esze 12-16 évesen, hogy legalább védekezzen, ha a hülye feje ezt akarja, az szerintem meg is érdemli. Lehet engem tuskónak nézni gyerekek, de azt nem tudom sajnálni. Igaz, én mindig is felelősségteljes voltam, de amikor a párommal is elkezdtük megismerni egymást, állandóan azt figyeltem, hogy csak oda ne kerüljön abból. Abban pedig igazad van, hogy tudják egymást fizikailag szeretni a felek behatolás nélkül is, csak tudod, mégis bensőségesebb az, hogy a két test összeolvad és újra, meg újra, meg újra ugyanannak az embernek adod magadat. A szex tulajdonképpen a szerelem magasabb szintre való lépése. Ettől függetlenül az sem mindegy, hogy random-szexelsz valakivel a diszkóból, vagy éppen azzal az illetővel fekszel le, akivel hónapok óta monogám kapcsolatban együtt vagy.
És, végezetül, megkezdődött a Starity bulvárfórum Tinifórummá való avanzsálódása...
Nem vagyunk egyformák. Én mindennemű bogyót mereven elutasítok, fejfájásra is csak akkor veszek be, ha már elkerülhetetlen. A kis mennyiségű hatóanyag is hatóanyag.
A "ragya". Engem ez sem hat meg különösebben.
Jó dolog az egyesülés, persze, de ez is libidófüggő. Vannak nem túl nagy szexuális étvággyal rendelkezők. Amúgy felelősség, egyetértek, ott a pont. Játéknak éppen nem nevezném, tudom, hogy hívják így, de én egyáltalán nem tartom annak. Plusz ez a magasabb szintre emelés is nekem már túlzás. Szerintem a szexet azért találták fel eredendően, hogy szaporodjunk tőle. Az már csak érdekesség, hogy a folyamat jó esetben kellemes is. Egy másik topikban írtam már, hogy szerintem lehetne a szex simán kellemetlen vagy fájdalmas dolog is, legalább megszűnne létezni az a sok hedonista... Kipusztulni pedig nem pusztulnánk ki, mert akkor legalább tényleg a szerelem mozgatná az összes ilyen aktust, nem csak az élvezet. Tudom, furán gondolkozom a kérdésben, ezt már sokan a fejemhez vágták előbb is, nyilván ezután is fogják, de nem baj, felvállalom.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.