Már rengeteg különböző módszerrel lehet védekezni a terhesség ellen, mégis előfordul, hogy becsúszik az a gyerek. Mit lehet ilyenkor tenni?
A teljes cikkhez kattints ide!
Tiniterhesség - A felelőtlenség ára
2011. szeptember 28. 08:35
2011. szeptember 28. 08:38
Van egy jobb megoldás. Ha terhes leszel, irány a Tini Mamik, ott kapsz érte jó pénzt.
10 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
evelin0623,
ophely88,
Christinna,
vampiregirl18,
Eszter655,
jessie107,
thunderbird,
Bogszics,
Lady Suzy
2011. szeptember 28. 08:55
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Én hála az égnek sosem kerültem ilyen helyzetbe, hogy ekkora fajsúlyú döntést kelljen meghoznom. Na, jó, nem az égnek hála, hanem a józan eszemnek.
Viszont jó pár barátnőmről tudok a gimiben, akik átestek abortuszon 17 éves korukban, vagy még előtte. Egész életünkben hordozzák ennek a döntésnek a súlyát, de ebben az a legszomorúbb, hogy az ő felelőtlenségük miatt egy fejlődő kis élet veszett kárba. Nem hibáztatom őket, soha nem is tettem, tudom milyen pokolian megviselte őket ez a dolog. Talán az a legnehezebb, ha vállalod, hogy kihordod és utána örökbe adod. Ez a legkeményebb döntés, amit egy anya meghozhat, de józan ésszel mérve ez a leghelyesebb megoldás. Ha ő maga nem képes felnevelni a gyermeket, legalább esélyt adjon neki egy boldog életre. Minden tisztelem azoké, akik ilyen fiatal korban ebben a nehéz helyzetben ilyen felelősségteljes, érett döntést képesek meghozni.
2011. szeptember 28. 08:57
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
El lehet hinni, hogy aki volt olyan idióta és tiniként esett teherbe, azt nem igazán lehet sajnálni! Én talán azérz vagyok ilyen járatos ebben a témában, mert a felsőszomszédom 18 éves korában szült (nem is valaó anyának) és semmire se vitte az életben! Szerintem aki ilyen korán terhes lesz, az vetesse el amíg lehet és ne nyivákoljon utána, hogy így a gyerekem úgy a ygerekem! Hülyeség!
2011. szeptember 28. 09:41
Ha valaki megtartja a babát, nagyon nagy esély van rá, hogy egyedül kell majd felnevelnie, mert őszintén: hány pasi hajlandó lemondani a fiatalságáról? ( ha már volt(ak) olyan felelőtlen, hogy teherbe ejtette a barátnőjét.
2011. szeptember 28. 09:56
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Nővérem volt osztálytársa, barátnője 8.ban, szóval 14 évesen lett terhes. A lány titkolta,hogy terhes, és az anyukája sem vette észre, hisz alig volt 40 kg, és csak annyit vettek észre, hogy felszedett 5-7 kg-t. Na meg kicsit lazábban öltözött, szóval tényleg nem lehetett rajta észrevenni. Aztán nővéremék egyszer tesi órán észrevették,hogy(Amikor a lány már a 7-8. hónapban volt) kötélmászás közben kicsit felcsúszott a pólója és ,hogy más a köldöke. Egyből tudták,hogy terhes, hisz nővéremék tudták,hogy van barátja, és hogy nemi életet is élnek..! Aztán kérdezték is tőle, de ő letagadta. Aztán egyik nap a lány felhívta a keresztanyumat(ugyanis ő meg a lány anyukája meg az enyém barátnők) ,hogy menjen be vele a kórházba, és mire ő beért már majdnem megkezdődöt a szülés. Ekkor tudta meg a lány anyja is,hogy nagymama lesz..!
Megszülett a kis Bálint, egyébként nagyon aranyos, most már 7 éves...!
Jaa egyéébként a fiú már a szülés után pár hónappal elhagyta a lányt. :SS
szerencsére a lánynak rendes családja van, és segítenek neki mindenbe. A lányt teljesen megváltoztatta a kisgyereke, teljesen érett gondolkodású lett, hatalmas felelősség tudata van, és megkomolyodott.
Egyébként megesik azoknál akik védekeznek, hogy pl kiszakad a gumi, akkor szerintem a legcélszerűbb ha azonnal elmegy egy nődokihoz feliratni egy 72 órás tabit..! és akkor nincs olyan gondja, hogy abortusz..
Megszülett a kis Bálint, egyébként nagyon aranyos, most már 7 éves...!
Jaa egyéébként a fiú már a szülés után pár hónappal elhagyta a lányt. :SS
szerencsére a lánynak rendes családja van, és segítenek neki mindenbe. A lányt teljesen megváltoztatta a kisgyereke, teljesen érett gondolkodású lett, hatalmas felelősség tudata van, és megkomolyodott.
Egyébként megesik azoknál akik védekeznek, hogy pl kiszakad a gumi, akkor szerintem a legcélszerűbb ha azonnal elmegy egy nődokihoz feliratni egy 72 órás tabit..! és akkor nincs olyan gondja, hogy abortusz..
2011. szeptember 28. 09:59
Én mindig is abortusz-ellenes voltam. Ér annyit, hogy elvetesd a gyermeked, például azért, hogy iskolába járhass? Ha egyszer valaki ilyen felelőtlen, ezért ne dobjon el egy fejlődő emberi életet! Vannak, akik bármit megadnának egy babáért, de nekik nek lehet, vannak, akik divatból 16 évesen lefeküdnek, óvszer nélkül, és sírva futnak az abortuszra, ez olyan szörnyű... Nem, nem szörnyű, hanem szánalmas! Nem kell sírva futni rögtön dolog után az abortuszra, nem kell megvárni, hogy elkezdjen fejlődni a magzatod, simán veszel be 72 órás esemény utáni tabit, és jobb esetben veg van oldva.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. szeptember 28. 10:18
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Jó cikk bár én is nagyon ellenzem az abortuszt undorító dolog .
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. szeptember 28. 10:27
Hát nálunk az elég ciki dolog lenne mert hát a mi sulinkba nem egyszer kétszer történt olyan hogy egy csaj terhes lesz . És hát nem egy két csajról is pletykálták hogy terhes . Az egyik hatodikosról azt hogy egy 8-dikos teherbe ejtette a másikról meg azt hogy a 18 éves pasija szóval nálunk azért az ilyen dolog elég ritka esett.
2011. szeptember 28. 10:40
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Jó cikk.
Én abortusz ellenes vagyok.Szerintem ha volt annyi 'esze' a két tininek hogy egy éjszakát szórakozzanak védelem nélkül,akkor vállalják is el fel a későbbiekben ennek a következményét.Szerintem nincs joguk elvenni egy fejlődő gyermek életét senkinek sem.Azt kellene kivéreztetni aki ilyet tesz.(Sajnos sok ilyen van).A másik szempontból pedig ha úgy döntenek hogy maradjon a bébi akkor támogatni kell őket,mindenféle segítséggel.
Szerencsére sok olyan is van aki figyel a biztonságra vagy megvárja azt az élethelyzetet/életkörülményt hogy fel tzdja nevelni a gyerekét.
Én abortusz ellenes vagyok.Szerintem ha volt annyi 'esze' a két tininek hogy egy éjszakát szórakozzanak védelem nélkül,akkor vállalják is el fel a későbbiekben ennek a következményét.Szerintem nincs joguk elvenni egy fejlődő gyermek életét senkinek sem.Azt kellene kivéreztetni aki ilyet tesz.(Sajnos sok ilyen van).A másik szempontból pedig ha úgy döntenek hogy maradjon a bébi akkor támogatni kell őket,mindenféle segítséggel.
Szerencsére sok olyan is van aki figyel a biztonságra vagy megvárja azt az élethelyzetet/életkörülményt hogy fel tzdja nevelni a gyerekét.
2011. szeptember 28. 11:24
Egyszerű, 18 éves kor előtt nem kell nemi életet élni és akkor nem kell attól félni, hogy terhes lesz a lány.
2011. szeptember 28. 11:29
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Juanita @ 2011.09.28. 11:24)
Egyszerű, 18 éves kor előtt nem kell nemi életet élni és akkor nem kell attól félni, hogy terhes lesz a lány. 
Ezt próbáld a mostani fiataloknak mondani, akik 13 és 14 évesen már próbálták a dolgot.
2011. szeptember 28. 11:37
Idézet (ophely88 @ 2011.09.28. 11:29)
Ezt próbáld a mostani fiataloknak mondani, akik 13 és 14 évesen már próbálták a dolgot. 
Igen, sajnos ez így van a legtöbb fiatalnál. Hallottam már olyat is, hogy egy 11 éves lány szült. Könyörgöm, ebben a korban nem a nemi élettel kellene foglalkoznia, hanem tanulnia kéne. Persze ez vonatkozik a fiúkra is. Én bevallom őszintén 20 éves voltam amikor megszültem a fiamat, bár a nővér azt hitte, hogy 16 vagyok
2011. szeptember 28. 12:29
|
|
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline
|
Pár éve az osztálytársaim fele teherbe esett, és 6 aki megszülte, egynek méhen kívüli terhessége volt, a másik pedig nem rég vetette el. AKikről én beszélek azok akkor és most 16 -20 évesek.
Úgy érzem, úgy gondolom, hogy itt mind a kettő tehet erről. Annyi minden van, hogy az ember védekezzen, de ha idióta akkor idióta. Én is elítélem az abortuszt, azt mondják az nem egy élőlény... nem létezik, neve sincs.... ez mekkora baromság.Elítélem az ilyen embereket,önző, egoista, hogy az apróságra nem gondol.SZerintem ez ugyan olyan, mint az ember ölés. Ha valaki olyan helyzetbe kerül, akkor legyen észnél, és legyen nála óvszer.Ha nincs a fiú erőszakoskodik? Gyomorszájon ütni
EZ egy nagyon jó cikk, nagyon örülök, mert erről nem sokan beszélnek, még az iskolába se :S Nem szabad elfelejteni, hogy legyen egy jó barát aki az ember mellett áll, ha baj van.
Úgy érzem, úgy gondolom, hogy itt mind a kettő tehet erről. Annyi minden van, hogy az ember védekezzen, de ha idióta akkor idióta. Én is elítélem az abortuszt, azt mondják az nem egy élőlény... nem létezik, neve sincs.... ez mekkora baromság.Elítélem az ilyen embereket,önző, egoista, hogy az apróságra nem gondol.SZerintem ez ugyan olyan, mint az ember ölés. Ha valaki olyan helyzetbe kerül, akkor legyen észnél, és legyen nála óvszer.Ha nincs a fiú erőszakoskodik? Gyomorszájon ütni
EZ egy nagyon jó cikk, nagyon örülök, mert erről nem sokan beszélnek, még az iskolába se :S Nem szabad elfelejteni, hogy legyen egy jó barát aki az ember mellett áll, ha baj van.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.