Lezajlott az idei MTV Video Music Awards
2011. augusztus 30. 00:50
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Grat mindenkinek szerintem mindenki jó volt
.
2011. augusztus 30. 09:33
Gratulálok Katynek!!!
-És mindekkinek, aki győzött.Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a listával.
és külön jó, hogy az év videóját, nálunk forgatták.
-És mindekkinek, aki győzött.Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a listával.
és külön jó, hogy az év videóját, nálunk forgatták.
2011. augusztus 30. 09:49
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
2011. augusztus 30. 11:15
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
szerintem beyonce megérdemelte,mert elég jó koreográfiát nyomott le a klipben 
katy perry a speciális effektekért..hát..nem ismerem annyira a jelölteket,de az a díj sem kerülhetett rossz helyre.
adele az összeset megérdemelte,ő az egyik személyes kedvencem,ha nem is vagyok akkora nagy fanja.
hát,bíbör..kedves leszek,nem véleményezem
katy perry a speciális effektekért..hát..nem ismerem annyira a jelölteket,de az a díj sem kerülhetett rossz helyre.
adele az összeset megérdemelte,ő az egyik személyes kedvencem,ha nem is vagyok akkora nagy fanja.
hát,bíbör..kedves leszek,nem véleményezem
2011. augusztus 30. 12:21
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
annyit még hozzátennék,hogy egy ideig néztem a díjátadót.aztán amikor a kamerát észrevették bíbörkéék,és elkezdtek nyalakodni,először talán még tűrtem.de amikor már pusziszkodni kezdtek,elkapott a hányinger és kinyomtam.
utálom a megjátszást,azt hittem,hogy mivel(ahogy látom,csak bíbör nyert díjat,de azt is vajon miért..),elmarad az ajnározásuk.hát,nem.pedig annyira szívesen végignéztem volna,de csak a sablonos médiafelhajtást láthattam.sajnos..
utálom a megjátszást,azt hittem,hogy mivel(ahogy látom,csak bíbör nyert díjat,de azt is vajon miért..),elmarad az ajnározásuk.hát,nem.pedig annyira szívesen végignéztem volna,de csak a sablonos médiafelhajtást láthattam.sajnos..
2011. augusztus 30. 14:08
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet (mohika @ 2011.08.29. 21:08)
Mia te gyökér hogy lehetsz ilyen felfogástalan nyomorék :?
Mit jössz te itt azzal hogy britney még 30 évesen is a papparazzókkal foglalkozik. Am meg ha ilyen hires (bocsi angol a billentyűzet)lenne a christina agiléra akkor rég jelölték volna már őt is. Na meg ha megnézed itt Starityn hogy mennyi helyezet különbség. Meg a Youtube nézettség meg ha azt mondod hogy britney nem rendes és aranyos akkor nézd meg a christinád azzal a lenéző flegma fejével na ettől hánynom kell, mig ha britney interjúkat nézel akkor rájössz hogy ilyen rendes emberrel nagyon nehéz találkozni szóval ezt haggyuk hogy christine megérdemelné a helyében a dijat -.-
Mit jössz te itt azzal hogy britney még 30 évesen is a papparazzókkal foglalkozik. Am meg ha ilyen hires (bocsi angol a billentyűzet)lenne a christina agiléra akkor rég jelölték volna már őt is. Na meg ha megnézed itt Starityn hogy mennyi helyezet különbség. Meg a Youtube nézettség meg ha azt mondod hogy britney nem rendes és aranyos akkor nézd meg a christinád azzal a lenéző flegma fejével na ettől hánynom kell, mig ha britney interjúkat nézel akkor rájössz hogy ilyen rendes emberrel nagyon nehéz találkozni szóval ezt haggyuk hogy christine megérdemelné a helyében a dijat -.-
Ja hogy én vagyok a gyökér meg a nyomorék.
8 felhasználónak tetszik:
janet7,
UnhappyMeals,
Lady Suzy,
Bogszics,
Pandus,
kriszti03,
An_d_a,
Black Hearth2
2011. augusztus 30. 15:28
Szerintem mindenki megérdemli a díjat. Csak azt sajnálom h Demi Lovato nem kapott díjat pedig megérdemelte volna mert a Skysraper száma nagyon jó és ezt szerintem nem csak én gondolom így.
2011. augusztus 30. 16:06
|
gimmemoreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 158568 offline
|
Senki sem érti,hogy lehet pont Britney... A válasz egyszerű: azok után amin keresztül ment újra talpra állt megcsinált (csinál) két turnét a Circus starring Britney Spears és a Femme Fatale-t. Kiadott eddig 7 csodálatos albumot és nagyszerű klipeket
2011. augusztus 30. 16:30
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
most az egyszer jók a sorrendek!
2011. augusztus 30. 18:23
|
|
vercsu9612visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 145710 offline
|
Gaga <3
2011. augusztus 30. 18:43
|
|
szívos csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 149 Csatolások: 2 Azonosító: 157795 offline
|
adele <3
2011. augusztus 31. 02:20
|
|
barbus022000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 58 Csatolások: 48 Azonosító: 142149 offline
|
mindenki megérdemli a díjat
2011. augusztus 31. 10:23
sztem a legjobb női videót Selenának kellet volna megnyernie de viszont gaga is nagyon jó
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.