Starity

Lezajlott az idei MTV Video Music Awards

17 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 29. 19:52 #241
- törölt felhasználó -    
janet7!
Úgy írod le nekem Gaga utánzásait mintha engem az érdekelne, X-tina fanok vagytok de nem tudjátok elfogadni hogy koppintott Gagától.
Én sem vagyok X-tina útáló de nem is érdekel hogy mi van vele.
Elkéne már tudni fogadni hogy vannak olyan emberek akik jobb hangúnak tartják Britney-t mint X-tinát.
Nem tudom mit kell ezen felakadnotok, nekem ő a kedvenc neked X-tina.
Mindenki saját maga választja ki a kedvenceit.
Én már az első klipjüknél döntöttem ahogy szerintem te is.
És ez nem a szépségről szól de ezt már leírtam és még egyszer nem fogom.
Britney maradandókat alkot ami lehet hogy másoknak nem az de vannak akiknek az.
És szerintem a többségnek az.
Szerintem meg Britney nem azért kapott életműdíjat mert cuki arcoskája van, hanem azért mert jobbnál jobb albumokat készít.
Lehet hogy nincs bent 20-30 éve de abban a 13 évben számtalan olyan dolgot, rekordot állított fel amit más nem.
Pl: hagy hozzak már fel egyet, a 7 albumából 6 No1 van Billboard 200-as album eladási listán a kimaradt 1 pedig 2 lett. X-tina mikor fogja ezt megcsinálni????
Szerintem Soha!!!!
Ja és ha már a zenei stílusokat hoztad fel Britney 7 albuma közül mindegyik más és más nem egyforma csak meg kéne hallgatni mind a 7-et és úgy véleményezni!
2011. augusztus 29. 19:57 #242
smiley22
smiley22

StátuszWe coming home again ~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 517
Csatolások: 10
Azonosító: 145921
Egyiknek sem vagyok nagy rajongója, de a zért gratulálok, különösen Katy perrynek és aFirework-njek, de cscak mert M.O.-n forgatták
2011. augusztus 29. 20:06 #243
amileroable
amileroable
visszatérő vendég
Hozzászólás: 130
Csatolások: 0
Azonosító: 146545
Csak felsorolás szinten egy-két név, akik már nagyon elismerően nyilatkoztak Xtináról:

Justin Timberlake, Jessica Alba, Celine Dion, Whitney Houston, Patti Labelle, Aretha Franklin, Kelly Clarkson, Adam Lambert, Ricky Martin, Diddy, Britney Spears, Jordin Sparks, Etta James, David Letterman, Herbie Hancock, Ellen DeGeneres, Chelsea Handler, Rihanna, Mick Jagger, Kristen Bell, Cher, Eric Dane, Jennifer Hudson, Steven Tyler (Aerosmith), Bono (U2), Leona Lewis, Thalia, Keri Hilson, Whyclef Jean, Whoopi Goldberg, Adam Levine

És megintcsak kihagytam egy csomót!
8 felhasználónak tetszik: janet7, UnhappyMeals, Adri98, Bogszics, num1Kolosszus, Pandus, kriszti03, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 20:07 #244
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (beyaaldama @ 2011.08.29. 19:52)
janet7!
Úgy írod le nekem Gaga utánzásait mintha engem az érdekelne, X-tina fanok vagytok de nem tudjátok elfogadni hogy koppintott Gagától.
Én sem vagyok X-tina útáló de nem is érdekel hogy mi van vele.
Elkéne már tudni fogadni hogy vannak olyan emberek akik jobb hangúnak tartják Britney-t mint X-tinát.
Nem tudom mit kell ezen felakadnotok, nekem ő a kedvenc neked X-tina.
Mindenki saját maga választja ki a kedvenceit.
Én már az első klipjüknél döntöttem ahogy szerintem te is.
És ez nem a szépségről szól de ezt már leírtam és még egyszer nem fogom.
Britney maradandókat alkot ami lehet hogy másoknak nem az de vannak akiknek az.
És szerintem a többségnek az.
Szerintem meg Britney nem azért kapott életműdíjat mert cuki arcoskája van, hanem azért mert jobbnál jobb albumokat készít.
Lehet hogy nincs bent 20-30 éve de abban a 13 évben számtalan olyan dolgot, rekordot állított fel amit más nem.
Pl: hagy hozzak már fel egyet, a 7 albumából 6 No1 van  Billboard 200-as album eladási listán a kimaradt 1 pedig 2 lett. X-tina mikor fogja ezt megcsinálni??
Szerintem Soha!!
Ja és ha már a zenei stílusokat hoztad fel Britney 7 albuma közül mindegyik más és más nem egyforma csak meg kéne hallgatni mind a 7-et és úgy véleményezni!

Az a poén, hogy nekem nem kedvencem Christina. Kedvelem, de nem a legnagyobb kedvencem. Én csak tényeket írtam.
Az eladással, meg a slágerlistákkal meg hiába jössz, mert mi pontosan azt írtuk, hogy ő nem a minőségre megy, hanem arra, hogy minnél slágeresebb dalokat csináljon. Illetve csináljanak neki. Pont nem mi vagyunk azok, akik nem tudják elfogadni, ha valaki koppint, hanem a Gaga megszállottak. Szerintük ugyanis Gaga bármit csinál, az jó, egyedülálló és újító. Az nem számít, hogy ő is lopkod nem egy előadótól, áá az nem. Britneyről meg azért ne beszéljünk már úgy, mint egy nagy újító meg úttörő lenne. Semmi újat nem ad soha, nem magaslik ki. Lehet, hogy híres, de ez nekem édeskevés.
Szerintem fejezzük be, mert nem érted, amit mondunk és úgy sem fogunk egyetérteni...
Na ez a kedvencem. Honnan tudod, hogy nem hallottam az összes albumát? Isteneem...Képzeld elárulom: hallottam mindet. És nem tudom mikor álmodtad, hogy nem ugyanolyan stílusúak. Ugyanolyan mindegyik, átlagos popalbumok sok olyan számmal, amire vevő a többség. Pontosabban a tömeg. Csak az a különbség, hogy még az In The Zone album a hallgatható, élvezhető kategóriába esik, addig a mostani zenéi már régen nem.
Az meg nekem igencsak abszurd, hogy bárki is azt mondja, hogy Britneynek jobb hangja van, mint Chrisnek. Lehet jobban szeretni, nem arról van szó, de azért ennyire elvakultak le legyünk már, hogy ilyen hülyeséget állítunk. Nekünk nem azzal volt a bajunk, hogy jobban szereted Britneyt, mert az szíved joga. De valótlanságokat nem kéne állítani.
11 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, raspberry, Adri98, Bogszics, LULUPeas, Mia, num1Kolosszus, Pandus, Grace Benning, kriszti03, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 20:13 #245
amileroable
amileroable
visszatérő vendég
Hozzászólás: 130
Azonosító: 146545
Egy kedves Lady Gaga rajongó épp az imént küldte nekem privát üzenetben a következőt:

"divaft írta:
Gerinctelen dög vagy kedvesem !"

Na az ilyen Lady Gaga rajongók miatt van meg a véleményem részben Lady Gagáról, részben a rajongókról! Tisztelet a kivételnek, de sajnos az előbbiek vannak létszámfölényben a normális Gaga fanokkal szemben!

divaft csak magadat minősítetted! Köszönö szépen! Kérlek ne fáradj több privát üzenettel, olvasatlanul fogom törölni őket!!! tongue.gif
14 felhasználónak tetszik: janet7, UnhappyMeals, Adri98, Bogszics, ophely88, LULUPeas, Mia, num1Kolosszus, thunderbird, Pandus, Grace Benning, kriszti03, Nashine, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 20:16 #246
- törölt felhasználó -    
ohmy.gif gratula Adele beer.gif na meg a Foo Fighters-nek is, kettő jó zene, csak? blink.gif
u.i.: nem hiszem el, hogy mindig ugyanazok -.-, élnek értelmesebb előadók is a világon, nem?
4 felhasználónak tetszik: janet7, UnhappyMeals, Bogszics, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 20:18 #247
- törölt felhasználó -    
Ez nagyon gáz.
Adele imádlak, megérdemled ezeket a díjakat; a többihez meg hozzá sem szólok...
2011. augusztus 29. 20:19 #248
- törölt felhasználó -    
gratulálok mindenkinek
2011. augusztus 29. 20:22 #249
- törölt felhasználó -    
Miért is nem lepődöm meg azon, hogy az ilyen díjátadókon majdnem mindig ugyan azok zsebelik be a díjakat? rolleyes.gif
A Foo Fighters-nek és Adele-nek különösen örülök, gratulálok nekik. beer.gif
5 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7, UnhappyMeals, Bogszics, Pandus
2011. augusztus 29. 20:25 #250
Anna_Toth
Anna_Toth
calderic

Státuszda on ne može biti istina, ali to može biti vrlo
Hozzászólás: 1543
Csatolások: 308
Azonosító: 137063
Gratulálok.. Lady Gaga le akartam amúgy smárolni Britneyt
2011. augusztus 29. 20:49 #251
Rebu
Rebu

Státusz7 év után az oldalon azt kívánom, bár visszanézhetném az összes bemutatkozásomat
Hozzászólás: 552
Csatolások: 20
Azonosító: 131974
Grat. nekik. amúgy Gaga megint hozta a formáját..-.-"
2011. augusztus 29. 20:55 #252
- törölt felhasználó -    
Az összes hozzászólásodra válaszolok most bey.. mindegy, britney rajongó.
Elárulom neked, cica, hogy Britney tömegzenét gyárt, nulla mondanivalóval, 0 stílussal, és 0 értelemmel. Úgy dumálsz nekünk, hogy nézzünk utána Britney-nek, amikor te sz@rt sem tudsz se róla, se Christináról. Azt tudtad hogy Chritina benne volt azok között, akik, az ELSŐ KÉT(!!) számukkal vezették a slágerlistákat, és mellette ez, csak Gagának, Meriah Carey-nek, és Tiffany-nak sikerült. Bizonyíték:
"(...)Billboard Hot 100 nevű slágerlistájának első helyét, így Tiffany (1987–1988), Mariah Carey (1990) és Christina Aguilera (1999) után ő lett a negyedik olyan énekesnő, aki az első két számával vezetni tudta az amerikai slágerlistát(...)" - ez Gagáról szól.
Itt nem említik Britney-t...Oops!...I Did It Again pardon.gif
És azt tudtad, hogy Christina anno még Britney-vel versenyzett a Legjobb Új Előadó kategóriában, és Christina nyert? Több Grammy-t nyert mint Britney és nem tudom hogy vagy ezzel, de nekem ebből az jön le hogy jobban elismerik mint Brit-et. És az hogy koppint abszurdum. Oké, bevallom, néhányszor másolt, de mintha Britney nem tette volna ezt. És az, hogy nem csinál jó zenét és nincs jó hangja, mert Britney-nek jobb van meg szebb is : nevet: ...már megbocsáss, de nem csak nevetséges feltételezés, hanem egyben szánalmas is. Még Britney is bevallotta, hogy szerinte az Ő hangja rendben van, de szeretne olyan hangot mint Christina (vagy Whitney Houston). Lehet, hogy te idősebb vagy nálam, de az biztos hogy nem vagy tisztában azzal, hogy Xtina miket ért el már. Nézz utána, és én is utána nézek Britney-nek. És az, hogy Chris mindenkivel össze áll duettezni, aki éppen felvan kapva, meg hogy tuti sláger lesz...te beteg vagy? ohmy.gif két kezemen megtudnám számolni hányszor duettezett. Anno, amikor megismertem Christinát, azt hittem hogy fekete! És a dalai meg csodálatosak. Elolvastad már egyiket is vagy csak azért sem mert mostanában mindenki lehordja. Estig sorolhatnám, azokat a számokat, amiknek komoly mondanivalójuk van - számomra főleg -, de most ezek közül csak egy-kettőt emelek ki:
Save Me From Myself, Bound To You, The Right Man, Understand, Hurt, Back Into Day, Oh Mother, Mercy On Me, Thank you - a rajongóihoz írta!! - Beautiful, Can't Hold Us Down - számomra ez lett a nők himnusza! - Impossible, Loving Me 4 Me, All I Need - a kisfiáról szól! - Lift Me Up, You Lost Me, Stronger Than Ever, I will be, I am. De az, amin még én is elsírtam magam, pedig egy kezemen megtudnám számolni, mióta az eszemet tudom hányszor sírtam, az I'm OK. Ez a dal, olyan szinten szívszaggató, hogy azt elmondani sem lehet. Alig bírták felvenni a stúdióban, mert folyton elsírtra magát e közben a szám közben, és CSAK EGYSZER adta elő élőben. Britney, hány dalt írt a rajongóihoz? Hány dalt írt az anyjához? Hány olyan dalt írt, amiben a gyönyörű esküvőjéről énekel, és arról hogy ő a legszerencsésebb nő a földön? Hány olyan dalt írt, aminek az elfogadás a fő témája? Hány olyan dalt írt, ami a női egyenrangúságról szól? Hány olyan dalt írt, amiben arról énekel, hogy milyen gyerekkora volt, és hogy szinte félholtra verte Őt, és az anyját az apja? Semennyit! Szóval ne b@szd fel az agyam ilyenekkel könyörgöm., és bújj el szégyenedben!
NEM AKAROM, HOGY BÁRKI IS REAGÁLJON ARRA, AMIT ÍRTAM, NEM AKAROK OFFOLNI, HA VALAMI BAJOD VAN AZZAL AMIVEL ÍRTAM, PM!
9 felhasználónak tetszik: anna21, Bogszics, Mia, janet7, num1Kolosszus, Pandus, Grace Benning, Adri98, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 21:17 #253
- törölt felhasználó -    
Please somebody would translate it into English for me ?
2011. augusztus 29. 21:54 #254
- törölt felhasználó -    
Idézet (mohika)

Mia te gyökér hogy lehetsz ilyen felfogástalan nyomorék :?

Fékezd magad, ember. Lehet, hogy anyukád otthon megengedi neked ezt a stílust, de ez itt elfogadhatatlan.

Idézet (beyaaldama)

Szerinted Xtina mikor lépett be a zeneiparba? '99-ben. És Gaga? Tíz évvel később. Akkor ki koppint kit?

Idézet

Pontosan. Neked meg el kéne fogadni, hogy vannak, akik Xtinát tartják tehetségesebbnek. Ilyen egyszerű.

Idézet

Kíváncsi vagyok, te meghallgattad-e már Xtina összes albumát. Erősen kétlem. Mégis véleményt nyilvánítasz róla. Bort iszik, vizet prédikál...
És egyébként Xtinának is az összes albuma teljesen más stílusú, Britney-éivel ellentétben. Ő már 13 éve nyomja a popot, amit a feneke alá tolnak.
15 felhasználónak tetszik: ophely88, a7xforever, Bogszics, UnhappyMeals, janet7, LULUPeas, thunderbird, Pandus, Grace Benning, kriszti03, Adri98, Mia, Lady Suzy, joe_r, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 21:57 #255
Jessica77
Jessica77
♥Peace♥™

Státusz♥ Harry Styles ♥ LA ♥ BTR ♥ summer ♥
Hozzászólás: 2633
Azonosító: 131949
Na,nekem tetszik a lista biggrin.gif Katy,Lady,Britney,Beyonce smileeee.gif gratula nekik!
2011. augusztus 29. 21:59 #256
- törölt felhasználó -    
num1Kolosszus : lécci most meg ne gyere már azzal h Lady GaGa mindenkit koppint mert ez már tényleg vicces. xD
2011. augusztus 29. 22:02 #257
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.29. 21:54)
Fékezd magad, ember. Lehet, hogy anyukád otthon megengedi neked ezt a stílust, de ez itt elfogadhatatlan.
Szerinted Xtina mikor lépett be a zeneiparba? '99-ben. És Gaga? Tíz évvel később. Akkor ki koppint kit?
Pontosan. Neked meg el kéne fogadni, hogy vannak, akik Xtinát tartják tehetségesebbnek. Ilyen egyszerű.
Kíváncsi vagyok, te meghallgattad-e már Xtina összes albumát. Erősen kétlem. Mégis véleményt nyilvánítasz róla. Bort iszik, vizet prédikál...
És egyébként Xtinának is az összes albuma teljesen más stílusú, Britney-éivel ellentétben. Ő már 13 éve nyomja a popot, amit a feneke alá tolnak.

Tyűha, más topikban is vállalsz rendrakást? rohog.gif
13 felhasználónak tetszik: a7xforever, Bogszics, UnhappyMeals, janet7, num1Kolosszus, LULUPeas, thunderbird, Pandus, kriszti03, Adri98, Mia, Lady Suzy, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 22:05 #258
- törölt felhasználó -    
Idézet (MonsterNYC)

num1Kolosszus : lécci most meg ne gyere már azzal h Lady GaGa mindenkit koppint mert ez már tényleg vicces. xD

Annyira bírom, mikor ilyenekkel jöttök ti Little Monsterek. Tanulj már meg szöveget érteni. Mondtam én egy szóval is, hogy Gaga koppint? NEM. Azt mondtam, hogy Xtina nem koppintott Gagától.
fuck..

Idézet (opehely88)

Tyűha, más topikban is vállalsz rendrakást? rohog.gif

Nem nagyon szoktam így 'rendbe rakni' senkit, de vannak, akik már egy bizonyos határt súrolnak. smileeee.gif rohog.gif
10 felhasználónak tetszik: ophely88, UnhappyMeals, Bogszics, janet7, LULUPeas, thunderbird, Pandus, Adri98, Lady Suzy, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 22:07 #259
moonprincess94
moonprincess94
Diva

StátuszShine bright like a diamond!
Hozzászólás: 1544
Csatolások: 31
Azonosító: 134163
nem nagyon értek egyet ezzel a listával...
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 29. 22:07 #260
- törölt felhasználó -    

Elég egyértelmű célzás... laugh.gif
17 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!