Starity

Lezajlott az idei MTV Video Music Awards

17 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 29. 22:11 #261
- törölt felhasználó -    
fuck..

??

Mert a fuck-kal nagyon ütős a mondat.. thumbsup.gif
2011. augusztus 29. 22:11 #262
- törölt felhasználó -    
Idézet (MonsterNYC @ ~~)
Elég egyértelmű célzás... :laugh:

Pardon, akkor visszaszívom az utolsó kérdést abban a komiban. pardon.gif Egyszerűen csak idegesítő, hogy vannak, akik olyan naivak, hogy azt hiszik, Mother Monster olyan egyedi és felülmúlhatatlan. rohog.gif
Nagyon színes a világ zenei palettája, csakhogy Holly Keller találó szavaival éljek - neked is körül kéne nézned kicsit rajta..

Idézet
Mert a fuck-kal nagyon ütős a mondat.. thumbsup.gif

Igen, és a '??' is nagyon ütős. thumbsup.gif
12 felhasználónak tetszik: Bogszics, ophely88, UnhappyMeals, janet7, LULUPeas, thunderbird, Pandus, Grace Benning, kriszti03, Adri98, Mia, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 22:14 #263
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.29. 22:11)
Pardon, akkor visszaszívom az utolsó kérdést abban a komiban. pardon.gif Egyszerűen csak idegesítő, hogy vannak, akik olyan naivak, hogy azt hiszik, Mother Monster olyan egyedi és felülmúlhatatlan. rohog.gif
Nagyon színes a világ zenei palettája, csakhogy Holly Keller találó szavaival éljek - neked is körül kéne nézned kicsit rajta..

Hagyjad már, úgy sem fogja megérteni. Hiába idegeled magad ezen haver, nem lesz jobb a helyzet, dőlj hátra és húzd ki magad, hogy te nem vagy egy közülük biggrin.gif
12 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Bogszics, janet7, num1Kolosszus, dave095, thunderbird, Pandus, kriszti03, Adri98, Mia, Nashine, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 22:16 #264
- törölt felhasználó -    
[quote=num1Kolosszus,2011.08.29. 22:11~2446429]

Akkor nézz körül Te is :// :
Nos, én egy budapesti, ~ remélem ~ nem éppen hétköznapi tizenöt éves lány vagyok, a nevem Abbey és unom az életet.

Vagy ha csak azért írtad mert szerinted ez menő és kellett oda akkor bocs...

Bárcsak megint 15 lehetnék... rolleyes.gif
Nem unnám...
2011. augusztus 29. 22:18 #265
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Idézet
Nos, én egy budapesti, ~ remélem ~ nem éppen hétköznapi tizenöt éves lány vagyok, a nevem Abbey és unom az életet. 

Vagy ha csak azért írtad mert szerinted ez menő és kellett oda akkor bocs... 

Bárcsak megint 15 lehetnék...   
Nem unnám...

Nem akarok beleszólni, de ez már személyeskedés, és nem is ide tartozik pardon.gif
11 felhasználónak tetszik: ophely88, janet7, num1Kolosszus, LULUPeas, thunderbird, Pandus, Grace Benning, UnhappyMeals, kriszti03, Adri98, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 22:21 #266
- törölt felhasználó -    
Idézet (MonsterNYC)

Bárcsak megint 15 lehetnék... rolleyes.gif
Nem unnám...

Teljesen eltértél a topiktól. rohog.gif Fogalmad sincs, mi-hogy zajlik le az én életemben, szóval ezzel kapcsolatban igazán nincs jogod nyilatkozni. smileeee.gif

Idézet (ophely88)

Hagyjad már, úgy sem fogja megérteni. Hiába idegeled magad ezen haver, nem lesz jobb a helyzet, dőlj hátra és húzd ki magad, hogy te nem vagy egy közülük :biggrin:

Tudom én, hogy teljesen fölösleges ezeket belátásra bírni, de ez nem azt jelenti, hogy nem próbálkozok. Tudod, a remény hal meg utoljára. wink.gif rohog.gif
8 felhasználónak tetszik: ophely88, Bogszics, janet7, Pandus, UnhappyMeals, kriszti03, Adri98, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 22:21 #267
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.08.29. 22:14)
Hagyjad már, úgy sem fogja megérteni. Hiába idegeled magad ezen haver, nem lesz jobb a helyzet, dőlj hátra és húzd ki magad, hogy te nem vagy egy közülük  biggrin.gif

Hmm, sznob szöveg... Igen most lehet küldeni h: milyen primitív vagyok mert nyitott vagyok az új dolgokra.. Ja és az nem azt jelenti h SPt meg MMet hallgatok... Na csak nyomjátok az igét mert Ti "bölcsek" vagytok sokat "láttatok" és az igazság "odaát" van...
2011. augusztus 29. 22:25 #268
- törölt felhasználó -    
Te írtad ki... Csak csodálkozni tudom ugyan is képzeld végigolvastam... wink.gif

Mellesleg Mi az hogy személyeskedés? Az "ezek" kicsit erős de hát ők tudják... biggrin.gif
2011. augusztus 29. 22:28 #269
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (MonsterNYC @ 2011.08.29. 22:21)
Hmm,  sznob szöveg... Igen most lehet küldeni h: milyen primitív vagyok mert nyitott vagyok az új dolgokra.. Ja és az nem azt jelenti h SPt meg MMet hallgatok... Na csak nyomjátok az igét mert Ti "bölcsek" vagytok sokat "láttatok" és az igazság "odaát" van...

Semmi sznob sincs benne. Nem vagyunk monsterek és büszkék vagyunk erre, ennyi. Az talán még nem tiltott a fórumon, amúgy pedig, akinek nem inge ne vegye magára. Aki nem gondolja magáról, hogy elvakult monster, az ne vegye magára, ennyi pardon.gif
11 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Bogszics, janet7, LULUPeas, thunderbird, Pandus, UnhappyMeals, kriszti03, Adri98, Nashine, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 22:29 #270
- törölt felhasználó -    
Idézet (MonsterNYC)

Hmm, sznob szöveg... Igen most lehet küldeni h: milyen primitív vagyok mert nyitott vagyok az új dolgokra.. Ja és az nem azt jelenti h SPt meg MMet hallgatok... Na csak nyomjátok az igét mert Ti "bölcsek" vagytok sokat "láttatok" és az igazság "odaát" van...

Miért lenne primitívség nyitott lenni az új dolgokra? blink.gif Itt nem erről van szó. Senki sem próbál itt okoskodni, egyszerűen egy jó tanács, hogy ne Gaga körül forogjon a mindened, hanem hallgass meg különböző műfajú számokat és előadókat. Még egyszer, ez csak egy tanács. A te döntésed, hogy megfogadod, vagy nem..

Idézet
Te írtad ki... Csak csodálkozni tudom ugyan is képzeld végigolvastam... :wink: Mellesleg Mi az hogy személyeskedés?

Csak azt nem értem újfent, hogy hogy tartozik ez egyáltalán ide, ehhez a topikhoz? blink.gif Ha pedig annyit nem tudsz, mi az a személyeskedés, akkor tényleg nem ezen az oldalon a helyed, már elnézést.
Mindegy, én itt abbahagytam ezt az értelmetlen vitát.
9 felhasználónak tetszik: Bogszics, ophely88, janet7, thunderbird, Pandus, UnhappyMeals, kriszti03, Adri98, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 22:32 #271
Esztija
Esztija
Csokimaci.™

StátuszOne big room full of bad bitches...
Hozzászólás: 1036
Csatolások: 689
Azonosító: 159207
ezek közül csak justin bieber nem érdemli meg a díjat. smileeee.gif
2011. augusztus 29. 22:37 #272
- törölt felhasználó -    
Oké, de kimondta hogy GaGa körül forog a világ? Én csak azért igyekszem visszavágni a különböző vádakra mert már irritál hogy egyesek hobbyból odaböknek egy hamis vádat vagy valami beszólást. Oké legyen vélemény de ne gyűlölködjünk!Nem szimpatikus... És? Neked nem lesz jobb ha fikázod nyíltan max felhúzol pár embert...

num1Kolosszus:Csak nem forgatnám ki a szavaimat.... Majd amikor én is valamilyen állatnak tekintelek ezekelhetsz. Addig maradj a Fuckoknál! wink.gif
2011. augusztus 29. 22:42 #273
ophely88
ophely88
time lady

Csak Bruno Marsnak volt Amy Winehouse tribute előadása? think.gif
2011. augusztus 29. 22:45 #274
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.08.29. 22:42)
Tegnap csak Bruno Marsnak volt Amy Winehouse tribute előadása? think.gif

Sajnos nem láttam... Nem adta a magyar MTV... :/
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 29. 22:49 #275
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3078
Azonosító: 143593
Grat minden nyertesnek! biggrin.gif
2011. augusztus 29. 22:54 #276
- törölt felhasználó -    
Ez jó, a VMA-ról szól a cikk de mi Xtináról beszéltünk eddig, aztán eltértünk Britney-ig, utána Gagán vitatkoztatok, és most meg személyeskedtek. omg.gif nyugi...
2 felhasználónak tetszik: Adri98, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 22:56 #277
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88)
Csak Bruno Marsnak volt Amy Winehouse tribute előadása? think.gif

Nem tudom, csak azt tudom, hogy a Britney tribute egyszerűen szánalmas lett. Nem vagyok egy nagy Brit-fan, és, mint már korábban leírtam, szerintem nem igazán járt volna neki ki az a díj, de könyörgöm, ha már rászánják magukat, hogy csináljanak neki egy tribute-ot, akkor ne legyen már ilyen f0s.
Általában úgy szokott lenni, hogy mutatnak egy mashup videót, amiben rajongók csinálnak akármit a azzal az előadóval kapcsolatban, akiről a tribute szól, aztán pár sztár elénekel tőle egy dalt, esetleg maga a jelölt énekel. Ehelyett kaptuk azt, hogy pár rajongó táncol egy videóban (ez még az elfogadható része), aztán azt, hogy Gaga részegen, vagy tettetett részegen, férfinak beöltözve felmegy a színpadra, és arról hadovál, hogy Britney-poszterekre élvezkedett fiatal korában. Végül aztán szerencsére kijön maga Britney is, és... kihívja Beyoncét a színpadra.
Ne haragudjatok, de szerintem szörnyű lett.
5 felhasználónak tetszik: ophely88, Pandus, UnhappyMeals, kriszti03, Adri98
2011. augusztus 29. 23:01 #278
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.29. 22:56)
aztán azt, hogy Gaga részegen, vagy tettetett részegen, férfinak beöltözve felmegy a színpadra, és arról hadovál, hogy Britney-poszterekre élvezkedett fiatal korában. Végül aztán szerencsére kijön maga Britney is, és... kihívja Beyoncét a színpadra.

Ennyire futotta biggrin.gif Szerintem vicces. _nevet.gif rohog.gif És szánalmas is, persze. Mit is lehet várni ettől a színvonaltól? mellow.gif biggrin.gif Te nézted vagy csak fel volt kapcsolva a tévé és néha néha odafigyelgettél? rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, kriszti03, Adri98, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 23:04 #279
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2011.08.29. 23:01)
Ennyire futotta  biggrin.gif Szerintem vicces.  _nevet.gif  rohog.gif És szánalmas is, persze. Mit is lehet várni ettől a színvonaltól?  mellow.gif  biggrin.gif  Te nézted vagy csak fel volt kapcsolva a tévé és néha néha odafigyelgettél?  rohog.gif

Csak oda-oda néztem, fél füllel hallgattam. smileeee.gif De nem kellett sokáig néznem, hogy sz_rnak tituláljam - mélységes elnézést. rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: ophely88, UnhappyMeals, kriszti03, Adri98, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 23:15 #280
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (num1Kolosszus @ 2011.08.29. 23:04)
Csak oda-oda néztem, fél füllel hallgattam. smileeee.gif De nem kellett sokáig néznem, hogy sz_rnak tituláljam - mélységes elnézést. rohog.gif

Semmi baj, megnéztem amit akartam egy weboldalon. Az Amy tribute-ra nem mondok semmit, ha én lennék a keresztlánya helyében, alapból nem engedtem volna, hogy ezt tegyék, de most már mindegy. A Britneys videó vicces, Fekete Rebeka is megjelent eme magas színvonalú díjkiosztón meg Justin és a barátnője nyalták falták egymást backstage. Dúl a láv. Már majdnem megbántam, hogy Ollókezű Edwardot néztem tegnap, ez felért volna egy comedy filmmel rohog.gif biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, num1Kolosszus, kriszti03
17 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!