Lezajlott az idei MTV Video Music Awards
2011. augusztus 29. 18:25
Idézet (beyaaldama)
De ma már melyik az az énekesnő akinek nem írnak dalokat.
Most soroljam neked? Oké.
Amy Winehouse, Ke$ha (bár neki meg hangja nincs, de akkor is), Xtina, Taylor Swift, a Paramore, sőt, még Demi is. Csak hogy párat említsek.
Idézet
Britney akkor is jobb lesz mert jobb hangja van, jobb számai vannak és sokkal szebb is.
Ha neked a tele-autotunolt hang jobb, akkor egészségedre. De nehogy már az alapján határozd meg ki a jobb énekesnő, hogy melyik a szebb.
10 felhasználónak tetszik:
ophely88,
janet7,
Bogszics,
kriszti03,
tya04,
Johinna,
Pandus,
UnhappyMeals,
thunderbird,
Black Hearth2
2011. augusztus 29. 18:25
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
beyaaldama sajnos mindegyik mondatodba egyenként lehetne belekötni. De gyanítom, hogy még igen fiatalka vagy, ezért semmiképp sem szeretném, ha a következőket sértőnek éreznéd!
Gondold úgy ahogy gondolod, mi Miával másképp gondoltuk! Nem akarok vitatkozni valakivel, aki szerint Britneynek van jobb hangja, szebb is, És hogy Christ a kutya sem érdekli. Továbbá, hogy bárkivel összeáll, és Lady Gaga utánzat albumot csinált. Nyilvánvaló, hogy semmit sem tudsz sem Christináról, de még arról sem akiért annyira rajongsz: Britneyről.
Gondold úgy ahogy gondolod, mi Miával másképp gondoltuk! Nem akarok vitatkozni valakivel, aki szerint Britneynek van jobb hangja, szebb is, És hogy Christ a kutya sem érdekli. Továbbá, hogy bárkivel összeáll, és Lady Gaga utánzat albumot csinált. Nyilvánvaló, hogy semmit sem tudsz sem Christináról, de még arról sem akiért annyira rajongsz: Britneyről.
2011. augusztus 29. 18:36
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (beyaaldama @ 2011.08.29. 18:11)
Mia!
Még hogy X-tina nem követi a divatot akkor az utóbbi albuma és klipje miért volt egy Lady Gaga utánzat. X-tina mindenkivel össze áll egy duettre (már aki elvállalja vele) csak hogy sikeres legyen. Mert azt ne mond már hogy minden stílust alapot szöveget X-tina saját maga találja ki, ez hülyeség. Lehet hogy ír magának dalt és azt honnan tudod hogy Britney nem. Britney is ír magának dalt, igaz hogy a Femme Fatale albumra nem írt de csak el kéne olvasnod az előző lemeziben hogy melyik dalokat is írta Britney, mert van egy jó pár.
És arról szerintem meg nem Britney tehet hogy sikeresebb és jobb mint X-tina!
Már a kezdetektől fogva mindíg otthagyta és ott is fogja énekelhet X-tina szépen ha a kutya sem kíváncsi rá.
Britney akkor is jobb lesz mert jobb hangja van, jobb számai vannak és sokkal szebb is.
Még hogy X-tina nem követi a divatot akkor az utóbbi albuma és klipje miért volt egy Lady Gaga utánzat. X-tina mindenkivel össze áll egy duettre (már aki elvállalja vele) csak hogy sikeres legyen. Mert azt ne mond már hogy minden stílust alapot szöveget X-tina saját maga találja ki, ez hülyeség. Lehet hogy ír magának dalt és azt honnan tudod hogy Britney nem. Britney is ír magának dalt, igaz hogy a Femme Fatale albumra nem írt de csak el kéne olvasnod az előző lemeziben hogy melyik dalokat is írta Britney, mert van egy jó pár.
És arról szerintem meg nem Britney tehet hogy sikeresebb és jobb mint X-tina!
Már a kezdetektől fogva mindíg otthagyta és ott is fogja énekelhet X-tina szépen ha a kutya sem kíváncsi rá.
Aztarohadt, te mégis miről beszélsz?
Már megint ne gyertek a Gaga utánzással, könyörgök. Nézd csak meg azt a videót Youtube-on, amiből gyönyörűen kiderül, hogy ki is koppintott kit. Nem Christina volt az, csak annyit mondok. Christinának már akkor őrültebbnél őrültebb stílusai voltak, amikor Gaga még csak egy névtelen, szürke kisegér volt. Attól, mert a műveletleneknek fogalmuk sincs azokról a dolgokról, amik Gaga előtt voltak, az még nem azt jelenti, hogy nem is léteznek. Elárulok neked valamit. Gaga is koppint. Méghozzá nem is keveset. Christináról is koppintott, Kelisről is koppintott (nem, ő nem egy névtelen ötperchírnév senki, hanem egy legendás énekesnő, aki több mint 10 éve az iparban van és mellesleg az egyik legeredetibb előadó, akit ismerek), Madonnáról is koppintott és még sorolhatnám. Attól, mert Gaga nem bírja ki, ha egy percig nem ő van a középpontban és mindent bevet ennek érdekében, az még nem azt jelenti, hogy ő találta fel a spanyol viaszt és hogy ő a világ legegyedibb embere. Csak tájékozódni kéne.
Aztán...Christina szerinted követi a divatot? Szerinted érdekli őt egy fikarcnyit is a divat? Látszik, hogy nem ismered a munkásságát. A Stripped albumán voltak olyan dalok, amik körülbelül olyanok voltak, mintha egy 60-as évekbeli soul albumot hallgatnánk. És ezt a lehető legjobb értelemben mondom. A Back To Basics pláne. Sosem sodródott az árral és nem arra ment, hogy minnél populárisabb slágereket gyártson, Britneyvel ellentétben. Mindenkivel összeáll egy duettre? Meg lehet nézni, hogy a Stripped és a Back To Basics albumán összesen hány darab duett volt.
Mégegyszer mondom, nem vagyok Britney utáló, de számomra egyszerűen BIZARR, hogy életmű díjat kapott. Mégis mire? Azonkívül, hogy alig tud énekelni és sosem csinált semmi olyat, ami más lett volna, mint az átlag, azon kívül még 30 éves sincs, könyörgök. Mire fel kapott ő életműdíjat? Oké, nem most kezdte a szakmát, elismerem, de szerintem életműdíj ne 10 évért járjon már, hanem 20-30-40-50 évért. Olyan dolgokért, amik inspirálják az embereket. Újításért, egyediségért, tehetségért. Nem pedig arra, amit Britney csinál. Mégis hány olyan fantasztikus művész van, akik ötvenszer többet tettek le az asztalra, mint Britney és mégsem kapnak semmit és el vannak nyomva, mert nincs cuki arcuk, jó testük, meg populáris dalaik? Ez a rohadt nagy igazságtalanság. És igen, undorítónak tartom, hogy a 30 Seconds To Mars egy rohadt díjat sem nyert, Britney meg életmű díjat. Na meg a többi díjazottól ne is beszéljünk. 2 előadó volt, akik szerintem megérdemelték. Még max 1, de a többi... Nincs igazság...
(Gaga és Britney megszállottak ne jöjjenek nekem, mert fölösleges. Nem utálom egyiket sem, de ezek a tények.
A Chris Brown dologgal meg úgy vagyok, hogy az tény, hogy nem kellett volna az a Nirvana. Egyszerűen az nem egy olyan szám, ahogy a Nirvana sem ilyen volt. Vannak olyan dolgok, amiket békén kell hagyni úgy, ahogy vannak és nem hozzájuk nyúlni, pláne ilyen ellentétes stílusban és rendezvényen. Szóval aláírom, hogy nem kellett volna és én megértem a felháborodásokat. Viszont én nem fogom megkövezni azért, mert playbackelt. Méghozzá azért, mert mellette lenyomott egy olyan táncot, amibe én konkrétan belefulladnék. Így nyilván nem lehet énekelni közben. Vagy ez, vagy az. Viszont az olyan kijelentések, hogy háttértáncosnak menjen...emberek, van bőven olyan fellépése, ahol élőben, minden nélkül énekel, méghozzá baromi jól. Ez most egy ilyen fellépés lett, itt a tánc volt előtérben. Máskor meg az ének van. És szerintem mindkettőt nagyon jól csinálja. Ez a Nirvanás dolog szerintem sem kellett volna tényleg, nem oda és nem neki való volt, de nem fogom meglincselni érte. Hozzátenném, hogy én is milliószor többre tartom azokat, akik minden show-elem és táncikálás nélkül kiéneklik a lelküket egy helyben állva/ülve, és szerintem Chrisnek is jobban áll az éneklés.
9 felhasználónak tetszik:
raspberry,
Bogszics,
tya04,
Johinna,
Pandus,
thunderbird,
Grace Benning,
Mia,
Black Hearth2
2011. augusztus 29. 18:50
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
na ez a nyertes lista tetszik majdnem
Katy-nek örülök,Gagaán meg sem lepődök
Britney,Nicki,Beyonce jók voltak,megérdemlik én egy kicsit azért Adele-en meglepődtem,szeretem őt meg jó az a szám de nem ennyire
azért de kár,hogy Selly nincs rajta ill.Miley na
de Justinka persze
2011. augusztus 29. 19:08
Oh, tök jó, hogy a Firework is győzött, hisz' itthon forgatták 
Justin Biebert meghívni se kellett volna, nemhogy kitüntetni a zenéjét, Lady Gagát sem bírom, Nicki Minajt pláne (neki nincs is valami jó hangja). Adele és a Rolling in the Deep pedig abszolút megérdemelte
Justin Biebert meghívni se kellett volna, nemhogy kitüntetni a zenéjét, Lady Gagát sem bírom, Nicki Minajt pláne (neki nincs is valami jó hangja). Adele és a Rolling in the Deep pedig abszolút megérdemelte
2011. augusztus 29. 19:10
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
beyaaldama!
Igazából az a gond, hogy valóban minden mondatodba simán bele lehet kötni.
Kezdjük ott, hogy ez, hogy Christina Lady Gagát majmolta, egy kitaláció, mindössze egy jól irányzott marketing fogás volt, amit legfőképpen Perez Hiltonnak lehet megköszönni, aki máig Lady Gaga pincsikutyája. Ha már mindenképpen rá akarjuk fogni, hogy valakitől nyúlt le dolgokat, az is Madonna lehet maximum, de tőle Gaga (valamint még jó páran a zeneiparban) is állandóan lenyúl valamit, tehát ezt ne firtassuk.
Mindenkivel összeáll egy duettre, már aki erre hajlandó vele?
Te miről beszélsz? Tudod te, hogy a zenei világ előadóinak mekkora megtiszteltetés az, ha Christinával énekelhetnek el valamit?! Úgy látom fogalmad sincs, pedig egyszerűen csak meg kéne nézni pár videót, vagy elolvasni néhány interjút. Nem állítottam, h Christina szerzi a zenét, illetve minden hangra ő mondja rá az áment, de most aláírom neked, hogy százszor inkább részt vesz és vett bármelyik albuma készítésében, mint Britney valaha is. Erről beszélek...
"Igaz, hogy erre az albumra nem írt." Nem hát, mert csak a tömegcucc kellett, amit el lehet adni. Britney gondolatai ezek szerint nem lennének annyira kelendőek. De elég vicces azért, hogy még 30 évesen is a pasizásról meg a bulizásról szól minden zenéje. Jaj, nem is, a szemét paparazzikat kifelejtettem.
Sikeresebb, ezt aláírom neked. De csak azért mert Britney mindig is beállt a sorba, Christina meg sose fog.
Az utolsó mondatod volt a slusszpoén, nem is tudom melyik részén röhögjek jobban...
Jobb hangja van? Hát, ha a nyöszörgés meg a lihegés annyira jó, akkor biztosan.
Jobb számai vannak... hát szerinted lehet. Aki az igényes zenét szereti, az nem fog veled egyetérteni. Bulizni nagyon jót lehet a számaira, de semmi mondanivalója nincs, és nem is lesz soha. Az meg, hogy te az alapján ítéled meg, hogy melyikük a jobb énekesnő, hogy Britney-t szebbnek tartod... hát bizony már no comment kategória.
Igazából az a gond, hogy valóban minden mondatodba simán bele lehet kötni.
Mindenkivel összeáll egy duettre, már aki erre hajlandó vele?
Sikeresebb, ezt aláírom neked. De csak azért mert Britney mindig is beállt a sorba, Christina meg sose fog.
Az utolsó mondatod volt a slusszpoén, nem is tudom melyik részén röhögjek jobban...
2011. augusztus 29. 19:21
fúú te jó ég hogy Bieber hogy nézett ki :\ Gaga meg azt hittem valami jó ruhát vesz fel legalább és reméltem hogy nem Jo-ként fog megjelenni de mostmár mindegy a díjakhoz meg gratulálok
2011. augusztus 29. 19:29
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
grat mindenkinek
2011. augusztus 29. 19:35
Mia!
Nem tudom miért nem tudod elfogadni hogy sokkal több ember van aki elismeri Britney-t mint X-tinát!
És ha neked X-tina zenéje annyira igényes, az a te bajod mert én nem látok benne semmit jót csak egy olyan nőt aki próbál sikeres dalokat készíteni de nem tud.
Jössz ezzel hogy tucatzene annyira unalmas mondat már ez.
Britney már bízonyított és szerintem ezen nincs is mit magyarázni, csak annyit ha X-tina hangja annyira felemelő akkor Michael Jackson, Madonna és Steven Tyler miért Britney-t választotta hogy egy szinpadra álljon vele?
Jó az igaz hogy Madonna-val egy szinpadon állhatott de azt is csak azért mert J-lo nem vállalta el a csók miatt és X-tina már végső eset volt.
Ja és duett partnerekről beszélsz Ricky Martin, Maya, Lil Kim, annyira jó? Hát ezt kétlem.
Britney szépségét meg csak felsorolásként hoztam fel én nem azért szeretem a kedvenc előadóimat mert szépek ennek ahhoz semmi köze.
Megint jössz a hangi adottságokkal Madonna sem a 4-5 oktávos hangja miatt sikeres, hanem azért mert jó csak úgy mint Britney.
Én megmaradok Britney-nél te is maradj meg X-tinánál! ENNYI!!!
Nem tudom miért nem tudod elfogadni hogy sokkal több ember van aki elismeri Britney-t mint X-tinát!
És ha neked X-tina zenéje annyira igényes, az a te bajod mert én nem látok benne semmit jót csak egy olyan nőt aki próbál sikeres dalokat készíteni de nem tud.
Britney már bízonyított és szerintem ezen nincs is mit magyarázni, csak annyit ha X-tina hangja annyira felemelő akkor Michael Jackson, Madonna és Steven Tyler miért Britney-t választotta hogy egy szinpadra álljon vele?
Jó az igaz hogy Madonna-val egy szinpadon állhatott de azt is csak azért mert J-lo nem vállalta el a csók miatt és X-tina már végső eset volt.
Ja és duett partnerekről beszélsz Ricky Martin, Maya, Lil Kim, annyira jó? Hát ezt kétlem.
Britney szépségét meg csak felsorolásként hoztam fel én nem azért szeretem a kedvenc előadóimat mert szépek ennek ahhoz semmi köze.
Megint jössz a hangi adottságokkal Madonna sem a 4-5 oktávos hangja miatt sikeres, hanem azért mert jó csak úgy mint Britney.
2011. augusztus 29. 19:37
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (beyaaldama @ 2011.08.29. 19:35)
Mia!
A neve Mya. A többihez nem tudok mit hozzáfűzni, mert épp röhögök.
2011. augusztus 29. 19:52
|
|
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline
|
Chris duettezett már ezekkel az előadókkal:
Pink, Cee Lo Green, P. Diddy, T. I., Nicki Minaj, Maroon 5, Rickey Martin, Missy Elliott, Andrea Bocelli, Nelly, The Rolling Stones, Elthon Jonh, Madonna, Enrique Iglesias, Tony Bennett, Etta James, Lil Kim, Sting
És még biztos kihagytam jópárat!
És elhiheted, hogy nem Xtina futott utánuk, hanem fel lett kérve! Britney örülhetne, ha ezek közül egyikkel is lenne szerencséje együtt dolgozni (és itt most a vastagon szedett nevekről beszélek). Bár valószínűleg nem is tudod mekkora elismerés mondjuk egy Mick Jaggerrel vagy egy Andrea Bocellivel színpadon állni! Akár hiszed akár nem, Chris nagyobb név a szakmában mint Britney! És most a szakmáról és nem a közönségről beszélek!
Pink, Cee Lo Green, P. Diddy, T. I., Nicki Minaj, Maroon 5, Rickey Martin, Missy Elliott, Andrea Bocelli, Nelly, The Rolling Stones, Elthon Jonh, Madonna, Enrique Iglesias, Tony Bennett, Etta James, Lil Kim, Sting
És még biztos kihagytam jópárat!
És elhiheted, hogy nem Xtina futott utánuk, hanem fel lett kérve! Britney örülhetne, ha ezek közül egyikkel is lenne szerencséje együtt dolgozni (és itt most a vastagon szedett nevekről beszélek). Bár valószínűleg nem is tudod mekkora elismerés mondjuk egy Mick Jaggerrel vagy egy Andrea Bocellivel színpadon állni! Akár hiszed akár nem, Chris nagyobb név a szakmában mint Britney! És most a szakmáról és nem a közönségről beszélek!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.