Starity

Lezajlott az idei MTV Video Music Awards

17 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 29. 16:36 #201
Fanncsii
Fanncsii
visszatérő vendég

Státuszasd
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 428
Csatolások: 0
Azonosító: 151201
annyira unalmas már hogy állandóan azzal vagytok, hogy Justin nem férfi biggrin.gif:D:D akkor B**DMEG mi????? nem írhatják úgy 'Legjobb Fiú Videó'. ez már fáj, komolyan -.-
amúgy nem nagyon vagyok megelégedve a listával.. : D ill.. ha azt nézem jó klipek, és zenék, de mivel egyikőjükért se rajongok igazán, nem tetszik a lista biggrin.gif egyedül talán Britney pop videója, Katy év videója, és Justin FÉRFI videója tetszik. : )
nem is értem hogy a koreo díjat miért nem az LMFAO kapta?!?! divatot, MŰFAJT teremtettek xDD : D
.. biztos vagyok benne hogyha Miley-nak van új száma/klipje, ő is nyert volna, de kár, hogy el van tűnve zene terén =(
2011. augusztus 29. 16:41 #202
Pandus
Pandus

StátuszI'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you ...
Hozzászólás: 629
Csatolások: 396
Azonosító: 134321
Chris Brown zenéjét szeretem, de én sokkal többre tartom azt akik ÉLŐBEN énekelnek, mert ha én elmegyek a koncertre akkor nem azt akarom hallani ami a CD-n van, és erre tökéletes példa Britney. Végig playbackeli az összes koncertjét, mondván, hogy ő táncol. Akkor mire valók a háttértáncosok?
Adele-t ezért szeretem nagyon, mert ő nem csinál nagy showt, de még is kiáll egy darab mikrofonnal, meg zongorával, kinyitja a száját és mindenki kész van tőle, annyira jó. Én inkább ezt nézem/hallgatom, mint azt, hogy valaki végig playbackeli az egész előadást, mert táncol.
Azt meg továbbra is szégyennek tartom, hogy Lady Gaga nyerte a legjobb üzenettel rendelkező videót. Undorító videókat csinál, próbál művészi lenni, hát nem nagyon jön össze. pardon.gif Katy Perry meg oké, hogy nagyon jól hangzik CD-ken, de voltam olyan bátor megnyitni egy-egy koncertfelvételt, és kb. néztem, hogy EZ MI? Sajnos manapság a gépi zene a menő, a tuctuc, és semmi értéke nincs annak ha valaki tud élőben énekelni, mert hát fúúú az nem ad semmi extra showt mellé. Szánalmas ami itt megy, hogy MINDENHOL csökken a színvonal...
8 felhasználónak tetszik: Bogszics, UnhappyMeals, kriszti03, tya04, Grace Benning, thunderbird, RockAngel, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 16:45 #203
AŁmikaGreen98
AŁmikaGreen98
visszatérő vendég
Hozzászólás: 430
Azonosító: 134115
Adele !!! És Katy biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Imádom őket ^^
2011. augusztus 29. 16:46 #204
berniii
berniii

Státuszhttp://megalkuvooptimista.tumblr.com/
Hozzászólás: 844
Azonosító: 151631
30 seconds to Mars sajnos nem nyert sad.gif
3 felhasználónak tetszik: Pandus, kriszti03, RockAngel
2011. augusztus 29. 16:58 #205
szoniboszi
szoniboszi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 178
Azonosító: 159158
akik nyertek azoknak gratulálok biggrin.gif
2011. augusztus 29. 16:58 #206
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Nos megnéztem ezt az ominózus Chris Brown táncot. Nekem erről annyi a véleményem, hogy teljes mértékben tisztelgek Chris tehetsége előtt, kiváló énekes és táncos is, de a Nirvana számhoz tényleg nem kellett volna hozzányúlnia. Az egyszerűen egy érinthetetlen szám, és főleg nem a b.zi VMA-ra való valami hip hop koreográfiával. És éppen ezért volt lesújtó ezt a számot így hallani. Amúgy nincs bajom Chrissel, mert tudom, hogy tud élőben énekelni és szokott is, dehát a VMA egy ilyen óriási showt kíván meg, sajnos. Egyébként én is szívesebben hallgatom/nézem, ha egy énekes csakis az éneklésre koncetrál nulla show-al, mint pl Adele.
8 felhasználónak tetszik: ophely88, UnhappyMeals, tya04, Pandus, janet7, kriszti03, thunderbird, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 16:59 #207
- törölt felhasználó -    
grat mindenkinek, de főleg...Justinnak ♥__♥ heart.gif
2011. augusztus 29. 17:26 #208
- törölt felhasználó -    
num1Kolosszus!
Tisztában vagyok vele hogy ez nem egy jelölős díj volt,de szerintem akkor sem kéne ezen ennyire felakadni.
Britney nagyon sok mindent letett az asztalra az elmult 13 évben, és ezt nem mindegyik vele együtt bejött énekesnő mondhatja el.
És igen is csodásan tud énekelni élőben!
Csak utána kéne jobban járni, de aki utálja az úgy is csak a rossz oldalát látja.

LULUPeas!
Nem tudom hogy jött ide Rihanna hogy jövőre ő kap majd életmű díjat, ezt nem minden évben adják. És nem érdekel hogy kap vagy nem de az tény hogy sokkal jobb dalai vannak mint X-tinának.
2011. augusztus 29. 17:31 #209
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Nem szeretnék kommentálni hosszasan. Hihetetlen, hogy az emberek ízlése hogy kifordult az utóbbi időben, a nyertesek felénél volt jobb jelölt, sőt, volt olyan is, akit nem jelöltek, mégis sokkal jobb, mint ez a giccsparádé. Így áldozzunk fel mindent a tömegízlés oltárán, de sajnos nem ez az alkalom az első a sorban. A Chris Brown incidensről annyit, hoyg a Nirvanát nem szabad feldolgozni. Olyan, mint a Csillagok háborúja, szent és sérthetetlen. Ettől függetlenül becsülöm Christ, mert amit csinál, azt kiválóan teszi, de azért ez túlzás volt. Nem kellett volna.
Hopp, mégis hosszas komment lett belőle wink.gif
11 felhasználónak tetszik: kriszti03, Bogszics, Grace Benning, UnhappyMeals, Mia, janet7, Pandus, chrisBrown14, thunderbird, RockAngel, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 17:38 #210
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
grat
2011. augusztus 29. 17:43 #211
- törölt felhasználó -    
Idézet (beyaaldama)

num1Kolosszus!
Tisztában vagyok vele hogy ez nem egy jelölős díj volt,de szerintem akkor sem kéne ezen ennyire felakadni.
Britney nagyon sok mindent letett az asztalra az elmult 13 évben, és ezt nem mindegyik vele együtt bejött énekesnő mondhatja el.
És igen is csodásan tud énekelni élőben!
Csak utána kéne jobban járni, de aki utálja az úgy is csak a rossz oldalát látja.

Én egy árva szóval nem mondtam, hogy utálom Britney-t, nem tudom, ezt honnan veszed. 110.gif
Én csak azt mondtam, hogy nem érdemli meg ezt a díjat. És igen, lehet, hogy tud élőben is szépen énekelni, de ezt nem hangsúlyozza túl sokszor, mivel az előadásai nagy részében playback-el.
8 felhasználónak tetszik: tya04, Grace Benning, Mia, janet7, Bogszics, Pandus, thunderbird, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 17:44 #212
Mia
Mia
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188
Hogy is ne lennének Britney-nek jobb számai mint Christinának, mivel Britney csapata azon dolgozik 10 éve, hogy olyan zenét gyártson, ami 100%, hogy sláger lesz. Olyat ki se adnak, amiben nem biztosak, hogy veszik majd, mint a cukrot. Bár nyilván ezt úgy csinálják, hogy Britneynek valószínűleg se a zenéhez, se a szöveghez nincs semmi köze. Az orra alá dugják, felnyavalyogja a stúdióban, átdolgozzák, hogy hallgatható legyen, és csinálnak hozzá egy ütős koreográfiát. Ezzel szemben Christina majdnem minden számát maga írja, lesz@rja, hogy mi a divat, próbál egyedit alkotni, az alapján, amit valóban érez. Meg gondolom nem kell hozzátennem, hogy olyan simán leénekel szinte bárkit a színpadról, hogy az valami mese. biggrin.gif De istenítsétek csak Britney-t, aki semmi más a kezdetektől fogva, mint egy remekül kidolgozott márkajelzés.
7 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, janet7, Bogszics, tya04, Pandus, thunderbird, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 17:48 #213
Miley Cyrus 17
Miley Cyrus 17

StátuszBelieve Tour. Justin Bieber, eszméletlen volt!! Életem legszebb estéje volt *--*
Hozzászólás: 937
Azonosító: 123558
Justin <3 Niki, Katy, Gaga, Beyonce akiknek örülök!!!
2011. augusztus 29. 17:57 #214
Zsuzskahhh
Zsuzskahhh
új tag
Hozzászólás: 27
Azonosító: 155137
Justin<3<3<3
Gaga és Katy=))))
Na meg Britney!!!=)))
2011. augusztus 29. 18:00 #215
amileroable
amileroable
visszatérő vendég
Hozzászólás: 130
Azonosító: 146545
Azt mondani, hogy Britneynek jobb számai vannak, mint Xtinának, hát az egy vicc. Britney számai tipikusan a tucatzene kategóriába tartoznak, valóban nagyon divatosak, és eladhatóak, mondom ezt úgy, hogy nem egy számát még én is szeretem, de Britney zenéje számomra például nem jó zene, és pláne nem jobb zene, mint Xtináé. Az már más kérdés, hogy ha hiszitek, ha nem, Chris is simán össze tudna hozni Britney féle számokat, de ő nem akar. És ahogy Mia is írta, míg Chris minimum minden számában társszerzőként vesz részt, Britney bizony a számok feléneklésén, majd eltátogásán kívül nem csinál semmit. Félreértés ne esség, Britneyt még így is többre tartom, mint mondjuk egy Keshát, Katy Perryt, vagy Lady Gagát, mert Britney egy pop ikon, de azt nem gondolom, hogy az írói csapata által összehozott popslágerei jobbak lennének egy Chris által összehozott éveken keresztül érlelt, valódi zenei kísérettel rendelkező albumnál, amin ráadásul egy nem mindennapi hangon szólalnak meg a dalok. Azt lehet mondani hogy Britney dalai jobban megfelelnek a tömegízlésnek, de úgy érzem erős túlzás azt kijelenteni, hogy jobbak a számai. Egész egyszerűen csak arról van szó, hogy Chris nem mindig olyan zene stílusban írja meg a dalait, amit a fiatalok gyomra be tud fogadni. Blues, soul, dzsessz, elektropop... a mai fiatalok nem éppen erre fogékonyak. De állítom hogy Britney egyetlen száma sem ér fel Xtina The right man című számához, hogy csak egy példát említsek. Egy régi Back To Basicsről szóló kritikából idézek:
"A zenei időutazással felérő lemezt lezáró dalban csupán Christina szokatlanul lágy, letisztult, szinte dísztelen, ugyanakkor szenvedélyes erejű hangja szól a hibátlan arányérzékkel megkomponált zongora- és vonóskíséret felett.
A „The Right Man”-t hallani kell ahhoz, hogy megértsük, mit neveznek tökélynek a muzsikában.

A „The Right Man”-nel olyan csúcsra ért fel Christina Aguilera, amilyenhez hasonlót csupán keveseknek sikerülhet meghódítaniuk.
Ám figyelembe véve, mily rövid idő alatt, és mily céltudatosan haladt a cél felé az alteregóit váltogató énekesnő, nem szabad eleve feladni a reményt, hogy a nem is oly távoli jövőben megismétli, vagy talán meg is haladja mostani – józan ésszel felülmúlhatatlannak tűnő – teljesítményét."
1 felhasználónak tetszik: Mia
2011. augusztus 29. 18:01 #216
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Most mondhatnám, hogy csodálkozom, de hazudnék. Az lett, amit vártam. Adele-nek örülök, bár szerintem egész más kategóriákban kellett volna nyernie, de mindegy. A többi illetékest ne is emlegessük inkább. Amin kiakadtam, az Britney életműdíja. ohmy.gif Életműdíjat idős, megbecsült, a szakmában legalább 20-30 éve működő emberkék, művészek szoktak kapni. Nem igaz, hogy nem találtak valakit a zenei világban, akinek ezt odaadhatták volna Britney helyett! Ráért volna ez 30 év múlva is, ha még mindig úgy érzik, hogy megérdemli.. dry.gif
10 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, tya04, ophely88, kriszti03, Mia, Pandus, UnhappyMeals, thunderbird, Black Hearth2
2011. augusztus 29. 18:02 #217
Maja Cyrus
Maja Cyrus

StátuszLove...Love....Love....Love....Love... YOU :D
Hozzászólás: 791
Azonosító: 142296
Mileyyyyy....wink.gif kár h ő nem kapott díjjat de az én szemembe mindig ő az első...wink.gif
2011. augusztus 29. 18:03 #218
- törölt felhasználó -    
hááá az a Adele nóta és klip tényleg odavert mindent idén!jóféle zene!
2 felhasználónak tetszik: ophely88, chrisBrown14
2011. augusztus 29. 18:11 #219
- törölt felhasználó -    
Mia!
Még hogy X-tina nem követi a divatot akkor az utóbbi albuma és klipje miért volt egy Lady Gaga utánzat. X-tina mindenkivel össze áll egy duettre (már aki elvállalja vele) csak hogy sikeres legyen. Mert azt ne mond már hogy minden stílust alapot szöveget X-tina saját maga találja ki, ez hülyeség. Lehet hogy ír magának dalt és azt honnan tudod hogy Britney nem. Britney is ír magának dalt, igaz hogy a Femme Fatale albumra nem írt de csak el kéne olvasnod az előző lemeziben hogy melyik dalokat is írta Britney, mert van egy jó pár.
De ma már melyik az az énekesnő akinek nem írnak dalokat.
És arról szerintem meg nem Britney tehet hogy sikeresebb és jobb mint X-tina!
Már a kezdetektől fogva mindíg otthagyta és ott is fogja énekelhet X-tina szépen ha a kutya sem kíváncsi rá.
Britney akkor is jobb lesz mert jobb hangja van, jobb számai vannak és sokkal szebb is.
2011. augusztus 29. 18:15 #220
- törölt felhasználó -    
Katy Perrynek örülök smileeee.gif smileeee.gif
Adele is megérdemelte smileeee.gif smileeee.gif
Justin Biebernek egyáltalán nem
17 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!