Idézet (aceventura @ 2011.11.15. 22:05)
Arthur - 10/értékelhetetlen
A 2011-es remake verzió. Gagyi, bugyuta. 30 percig bírtam.
Russel Brand neve garancia a ratyi minőségre

. Esküszöm, nem nézek filmet, amiben benne van. Az a fószer egy vicc. Ha énis elmennék rádiósnak, náciznék mindenkit élő adásban és színész lehetne belőlem, annyira lennék jó színész, mint ő. Újabb Isten csapása, ezzel büntet majd titeket az Isten.
Idézet (Norah @ 2011.11.15. 22:13)
Ennyire jó film??? Kirsten Dunstól egyszerűen rosszul vagyok:)
Nekem nagyon bejött, de én világ életemben vevő voltam erre a műfajra, beismerem, nagyon lassan csúszik le, csigabiga sebesség, de olyan remek a történet, a kivitelezés, kiszámíthatatlan cselekmények, a képi megvalósítás, a zene (Trisztán és Izolda) egyszerűen összepasszol. Klaffol minden. Remekül kivitelezett film, meg merem kockáztatni, hogy 2011 eddigi egyik legjobb amerikai filmje, amit nem sok filmről mondhatok el.
Hogy őszinte legyek, a filmben megszerettem a Skasgard fiúkat, de Kristent továbbra sem szeretem. Elnézést a fanoktól, de számomra nem sugároz sokat, viszont ebben a filmben nagyon jót alakított, a karaktere majdnem 100% tökéletes volt. Cska egy lépésnyire álltam attól, hogy megváltozzon a véleményem róla. Itt jót alakított, de nálam alapból magasan van a mérce (ami talán az én hibám), de egy ilyen filmnél elvárom, hogy a sírós jelenetekben hulljon a könnye rendesen, szipogjon, ne két csepp könny guruljon le az arcán. A történetben ez nem történt meg, nem mondom, hogy a jelenet előtt hagymát pucolt és azért nem sírt sokáig, mert talán a forgatókönyv nem kívánta meg, de látván a filmet, a karakter teljesen megérdemelt volna legalább 1 igazán bőgös, tányérdobálós jelenetet, bár anélkül is nagyszerű, ettől kissé magabiztosabbnak és rejtélyesebbnek tűnt, de én nem így képzeltem.