Lenne egy beszélgetős, gumiszoba oldal, meg egy ahol a képek lennének. A címlap - magazin - sztárok - közösség --> és utána jönne a kettészedett fórum. Kitalálhatnának a modik valami frappáns nevet. Így mindenki jól járna. A frissen regizettek mehetnének dühöngeni oda, mi meg maradnánk a képes oldalon a képeket feltenni.
Javaslat a felesleges topikok ellen
2010. április 25. 20:36
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Szerintem még mindig a fórumot kéne ketté szedni.
Lenne egy beszélgetős, gumiszoba oldal, meg egy ahol a képek lennének. A címlap - magazin - sztárok - közösség --> és utána jönne a kettészedett fórum. Kitalálhatnának a modik valami frappáns nevet. Így mindenki jól járna. A frissen regizettek mehetnének dühöngeni oda, mi meg maradnánk a képes oldalon a képeket feltenni.
2010. április 25. 20:37
Idézet (Mia @ 2010.04.25. 20:26)
Szerintem sokan vagyunk ezzel így sajnos.
Csak hogy legyen valami kiindulási alapotok. Én is már nagyon unom. Naponta én átlagban 5 ilyen topicot törlök. Rajtam kívül van még pár modi, akik szintén törölnek x mennyiséget. Napi átlag 10-20, hétvégenként még több ilyen felesleges topic van. Ma eddig 15 lett a szeméttelepre rakva, és még x végleg törölve (ezt nem tudom pontosan). Szóval jól teli szórják a fórumot a kezdők. Velük kéne valahogy megérteni, hogy mielőtt témát nyitna, használja a kereső funkciót...
2010. április 25. 20:38
Idézet (maresz @ 2010.04.25. 20:37)
Csak hogy legyen valami kiindulási alapotok. Én is már nagyon unom. Naponta én átlagban 5 ilyen topicot törlök. Rajtam kívül van még pár modi, akik szintén törölnek x mennyiséget. Napi átlag 10-20, hétvégenként még több ilyen felesleges topic van. Ma eddig 15 lett a szeméttelepre rakva, és még x végleg törölve (ezt nem tudom pontosan). Szóval jól teli szórják a fórumot a kezdők. Velük kéne valahogy megérteni, hogy mielőtt témát nyitna, használja a kereső funkciót...

Én írtam ma szép hangon egy kiscsajnak, hogy legyen kedves előbb nézzen szét, mielőtt topikot nyit, ok, köszi, persze, utána ugyanúgy bombázta tovább a fórumot...
2010. április 25. 20:38
|
|
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline
|
Idézet (Bessie @ 2010.04.25. 20:36)
Szerintem még mindig a fórumot kéne ketté szedni.
Ez jól hangzik, tetszik
2010. április 25. 20:42
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (maresz @ 2010.04.25. 20:37)

Tegnap épp egy frissen regisztrált lánnyal tudtam beszélgetni. 1 óra regizés után vagy 4 témáját kellett törölni. Pár srác írt neki, utána leállt. Később levélben elbeszélgettem vele. Természetesen nem olvasott el semmit (szabályzat), csak jött. Azt mondta jópár barátja már régóta itt van, ők se olvastak semmit, és ők is chat szerűen nyitják a topikokat és írnak pár szavas hszt.
Egy embernek sikerült elmagyarázni. És mi lesz a többivel?
2010. április 25. 20:47
Idézet (Bessie @ 2010.04.25. 20:42)
Tegnap épp egy frissen regisztrált lánnyal tudtam beszélgetni. 1 óra regizés után vagy 4 témáját kellett törölni. Pár srác írt neki, utána leállt. Később levélben elbeszélgettem vele. Természetesen nem olvasott el semmit (szabályzat), csak jött. Azt mondta jópár barátja már régóta itt van, ők se olvastak semmit, és ők is chat szerűen nyitják a topikokat és írnak pár szavas hszt.
Érdekes mód, mikor még HQP volt a Starity, többen is írtak nekem, hogy segítsek nekik, hogy merre, meddig, miért. Most, meg senki nem kérdez, csak nyitnak mindent mindenhova. Változik a világ...
Ui: Bélának újra vissza kéne térnie, és rendet raknia
2010. április 25. 21:01
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet (maresz @ 2010.04.25. 20:47)
Érdekes mód, mikor még HQP volt a Starity, többen is írtak nekem, hogy segítsek nekik, hogy merre, meddig, miért. Most, meg senki nem kérdez, csak nyitnak mindent mindenhova. Változik a világ...
(érti, aki érti, aki nem az így járt
)
Változik a látogatók életkora, felfogása, satöbbi. Nem a legjobb irányba, tegyük hozzá.
Így van, Béla már meglehetősen hiányzik.
2010. április 25. 21:03
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet (elba @ 2010.04.24. 10:34)
És a lényeg!Ha valaki egy jól bevált közösségi oldalt átalakít egy olyan profilú honlapra ami eggyesíti az IWIW-et,a képtár.hu-val,és a blikkel,akkor a felelőssége nagyobb annál,minthogy azt mondja,ő csak a szabadidejében ér rá programozni,fejleszteni.
Tévedés. Semmilyen felelősségem nincs. Ha úgy döntök bezárom az egészet máról holnapra. Lásd felhasználási feltételek.
Idézet (Felhasználási feltételek)
Az Üzemeltető a Szolgáltatást adott állapotban nyújtja, a Szolgáltatás pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért, a Szolgáltatás egyes elemei vagy a Starity.hu megszüntetéséért az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.
Igyekszem úgy csinálni, hogy a régi és az új tagok is elégedettek legyenek. Higyjétek el, nem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják.
2010. április 25. 22:03
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Részemről megnézem a kedvenceim aktív témáit: istenkirály funkció
Ami idegesít -mert engem is idegesít, ami benneteket-, azon mától fogva keresztülnézek, aztán kész.
Tudom, hogy struccpolitika, de majd csak lesz rá megoldás - értelmes ember sok van itt (még) és én is szeretek itt lenni (még).
Itthagyni nincs szívem a fórumot. Idegesíteni magam meg pláne nincs kedvem.
Amit viszont meggondolok: érdemes-e munkát belefektetnem és hoznom/vennem/lo... szereznem
2010. április 25. 22:34
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Freeze @ 2010.04.25. 21:03)
Tévedés. Semmilyen felelősségem nincs. Ha úgy döntök bezárom az egészet máról holnapra. Lásd felhasználási feltételek.
Igyekszem úgy csinálni, hogy a régi és az új tagok is elégedettek legyenek. Higyjétek el, nem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják.
Remélem nem fogod bezárni.
2010. április 25. 22:34
|
|
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7114 Csatolások: 43437 Azonosító: 19754 offline
|
Idézet (Éowyn @ 2010.04.25. 22:03)
Amit viszont meggondolok: érdemes-e munkát belefektetnem és hoznom/vennem/lo... szereznem
Van itt pár ember, akik miatt még mindig csinálom. Nincsenek sokan, de Ők legalább megköszönik az ember munkáját.
2010. április 26. 08:58
|
|
imiriderLene fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.27. Hozzászólás: 1519 Csatolások: 181 Azonosító: 72623 offline
|
Abban azért talán bízhatunk, hogy a fiatalok nagy többsége, ha látja az általa szabálytalanul indított topikok, hozzászólások, megnyilvánulások törlését, megkérdez valakit, hogy miért is. Vagy lehet inkább tovább áll ?
Én személy szerint próbálom őket okítani, néha azért eredményesen is.
Én személy szerint próbálom őket okítani, néha azért eredményesen is.
2010. április 27. 15:33
Én még mindig azt mondom: nem kötelező fórumozni! Irigylem azt, akinek az a legnagyobb gondja az életben, hogy hú, valami idióta csitri megint szóláncos topicot nyitott...
Majd lesz olyan funkció, hogy mindenki be tudja magának állítani, hogy milyen témákat lásson a top10-ben, de nem 5 perc megprogramozni... Türelem! Addig meg nem kötelező a Gumiszobába belenézni sem.
Majd lesz olyan funkció, hogy mindenki be tudja magának állítani, hogy milyen témákat lásson a top10-ben, de nem 5 perc megprogramozni... Türelem! Addig meg nem kötelező a Gumiszobába belenézni sem.
2010. április 27. 17:21
Idézet (Regina @ 2010.04.27. 15:33)
Irigylem azt, akinek az a legnagyobb gondja az életben, hogy hú, valami idióta csitri megint szóláncos topicot nyitott...
Ezt a hozzáállást meg mi irigyeljük, akik próbáljuk jobbá tenni a helyet.
2010. április 27. 20:25
Idézet (Regina @ 2010.04.27. 15:33)
Én még mindig azt mondom: nem kötelező fórumozni! Irigylem azt, akinek az a legnagyobb gondja az életben, hogy hú, valami idióta csitri megint szóláncos topicot nyitott...
Mond ezt azoknak akiknek naponta kell törölnie akár 10-nél több topicot.... egyébként igenis gond hogy sok értelmetlen topicot nyitnak,mert így lassan nem arról szól az oldal amiről valójában kéne...én nem azt mondom hogy ez a legnagyobb gondunk,de igenis probléma,és ideglenes megoldást kell találni amíg ez a bizonyos funkció nem készül el.
2010. április 27. 20:57
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (WhiteAngel @ 2010.04.27. 20:25)
Mond ezt azoknak akiknek naponta kell törölnie akár 10-nél több topicot.... egyébként igenis gond hogy sok értelmetlen topicot nyitnak,mert így lassan nem arról szól az oldal amiről valójában kéne...én nem azt mondom hogy ez a legnagyobb gondunk,de igenis probléma,és ideglenes megoldást kell találni amíg ez a bizonyos funkció nem készül el.
Regina moderátor, szóval szerintem ő is törölgeti a felesleges témákat...
A sok felesleges témanyitogatás tényleg idegesítő. Remélem kitalálnak valami jó megoldást.
2010. április 29. 09:33
http://starity.hu/forum/topik/153605-szolanc-angol-szavakkal/o/
It's just for me, but I think I'm finally fed up with szóláncok. Egyszer és mindenkorra.
Várom a többi 100+ nyelvűeket!
It's just for me, but I think I'm finally fed up with szóláncok. Egyszer és mindenkorra.
2010. április 29. 09:48
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
Idézet (inspiredboy @ 2010.04.29. 09:33)
http://starity.hu/forum/topik/153605-szolanc-angol-szavakkal/o/
tényleg jöhetne már a szólánc szóláncokkal topik
2010. április 29. 11:03
felesleges:http://starity.hu/forum/topik/153618-randiznal-ezzel-a-sztarral-lanyoknak/
Egymás között játszanak, hát nem édes???
2010. április 29. 11:05
Idézet (EmilyTaylor @ 2010.04.29. 11:03)
felesleges:http://starity.hu/forum/topik/153618-randiznal-ezzel-a-sztarral-lanyoknak/

pfff... girl talk..
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: