Starity

Javaslat a felesleges topikok ellen

28 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. április 25. 20:36 #281
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Szerintem még mindig a fórumot kéne ketté szedni.
Lenne egy beszélgetős, gumiszoba oldal, meg egy ahol a képek lennének. A címlap - magazin - sztárok - közösség --> és utána jönne a kettészedett fórum. Kitalálhatnának a modik valami frappáns nevet. Így mindenki jól járna. A frissen regizettek mehetnének dühöngeni oda, mi meg maradnánk a képes oldalon a képeket feltenni. cool.gif
2010. április 25. 20:37 #282
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mia @ 2010.04.25. 20:26)
Szerintem sokan vagyunk ezzel így sajnos.

Csak hogy legyen valami kiindulási alapotok. Én is már nagyon unom. Naponta én átlagban 5 ilyen topicot törlök. Rajtam kívül van még pár modi, akik szintén törölnek x mennyiséget. Napi átlag 10-20, hétvégenként még több ilyen felesleges topic van. Ma eddig 15 lett a szeméttelepre rakva, és még x végleg törölve (ezt nem tudom pontosan). Szóval jól teli szórják a fórumot a kezdők. Velük kéne valahogy megérteni, hogy mielőtt témát nyitna, használja a kereső funkciót... dry.gif dry.gif
2010. április 25. 20:38 #283
- törölt felhasználó -    
Idézet (maresz @ 2010.04.25. 20:37)
Csak hogy legyen valami kiindulási alapotok. Én is már nagyon unom. Naponta én átlagban 5 ilyen topicot törlök. Rajtam kívül van még pár modi, akik szintén törölnek x mennyiséget. Napi átlag 10-20, hétvégenként még több ilyen felesleges topic van. Ma eddig 15 lett a szeméttelepre rakva, és még x végleg törölve (ezt nem tudom pontosan). Szóval jól teli szórják a fórumot a kezdők. Velük kéne valahogy megérteni, hogy mielőtt témát nyitna, használja a kereső funkciót... dry.gif  dry.gif

Én írtam ma szép hangon egy kiscsajnak, hogy legyen kedves előbb nézzen szét, mielőtt topikot nyit, ok, köszi, persze, utána ugyanúgy bombázta tovább a fórumot... dry.gif
2010. április 25. 20:38 #284
katie993
katie993
kp
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 4442
Csatolások: 9860
Azonosító: 105388
Idézet (Bessie @ 2010.04.25. 20:36)
Szerintem még mindig a fórumot kéne ketté szedni. 
Lenne egy beszélgetős, gumiszoba oldal, meg egy ahol a képek lennének. A címlap - magazin - sztárok - közösség --> és utána jönne a kettészedett fórum. Kitalálhatnának a modik valami frappáns nevet. Így mindenki jól járna. A frissen regizettek mehetnének dühöngeni oda, mi meg maradnánk a képes oldalon a képeket feltenni.  cool.gif

Ez jól hangzik, tetszik meghajolo.gif
2010. április 25. 20:42 #285
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (maresz @ 2010.04.25. 20:37)
Csak hogy legyen valami kiindulási alapotok. Én is már nagyon unom. Naponta én átlagban 5 ilyen topicot törlök. Rajtam kívül van még pár modi, akik szintén törölnek x mennyiséget. Napi átlag 10-20, hétvégenként még több ilyen felesleges topic van. Ma eddig 15 lett a szeméttelepre rakva, és még x végleg törölve (ezt nem tudom pontosan). Szóval jól teli szórják a fórumot a kezdők. Velük kéne valahogy megérteni, hogy mielőtt témát nyitna, használja a kereső funkciót... dry.gif  dry.gif

Tegnap épp egy frissen regisztrált lánnyal tudtam beszélgetni. 1 óra regizés után vagy 4 témáját kellett törölni. Pár srác írt neki, utána leállt. Később levélben elbeszélgettem vele. Természetesen nem olvasott el semmit (szabályzat), csak jött. Azt mondta jópár barátja már régóta itt van, ők se olvastak semmit, és ők is chat szerűen nyitják a topikokat és írnak pár szavas hszt. mellow.gif
Egy embernek sikerült elmagyarázni. És mi lesz a többivel? unsure.gif
2010. április 25. 20:47 #286
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.04.25. 20:42)
Tegnap épp egy frissen regisztrált lánnyal tudtam beszélgetni. 1 óra regizés után vagy 4 témáját kellett törölni. Pár srác írt neki, utána leállt. Később levélben elbeszélgettem vele. Természetesen nem olvasott el semmit (szabályzat), csak jött. Azt mondta jópár barátja már régóta itt van, ők se olvastak semmit, és ők is chat szerűen nyitják a topikokat és írnak pár szavas hszt.  mellow.gif 
Egy embernek sikerült elmagyarázni. És mi lesz a többivel?  unsure.gif

Érdekes mód, mikor még HQP volt a Starity, többen is írtak nekem, hogy segítsek nekik, hogy merre, meddig, miért. Most, meg senki nem kérdez, csak nyitnak mindent mindenhova. Változik a világ... blink.gif

Ui: Bélának újra vissza kéne térnie, és rendet raknia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (érti, aki érti, aki nem az így járt smileeee.gif )
2010. április 25. 21:01 #287
Mia
Mia
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188
Idézet (maresz @ 2010.04.25. 20:47)
Érdekes mód, mikor még HQP volt a Starity, többen is írtak nekem, hogy segítsek nekik, hogy merre, meddig, miért. Most, meg senki nem kérdez, csak nyitnak mindent mindenhova. Változik a világ...  blink.gif
Ui: Bélának újra vissza kéne térnie, és rendet raknia  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  (érti, aki érti, aki nem az így járt  smileeee.gif )

Változik a látogatók életkora, felfogása, satöbbi. Nem a legjobb irányba, tegyük hozzá.
Így van, Béla már meglehetősen hiányzik. wink.gif
2010. április 25. 21:03 #288
Freeze
Freeze
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet (elba @ 2010.04.24. 10:34)
És a lényeg!Ha valaki egy jól bevált közösségi oldalt átalakít egy olyan profilú honlapra ami eggyesíti az IWIW-et,a képtár.hu-val,és a blikkel,akkor a felelőssége nagyobb annál,minthogy azt mondja,ő csak a szabadidejében ér rá programozni,fejleszteni.

Tévedés. Semmilyen felelősségem nincs. Ha úgy döntök bezárom az egészet máról holnapra. Lásd felhasználási feltételek.
Idézet (Felhasználási feltételek)
Az Üzemeltető a Szolgáltatást adott állapotban nyújtja, a Szolgáltatás pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért, a Szolgáltatás egyes elemei vagy a Starity.hu megszüntetéséért az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

Igyekszem úgy csinálni, hogy a régi és az új tagok is elégedettek legyenek. Higyjétek el, nem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják.
2010. április 25. 22:03 #289
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869

Részemről megnézem a kedvenceim aktív témáit: istenkirály funkció meghajolo.gif + az MJ topikot (igaz, az is a társalgó-részlegben van, de azt nem most hoztuk létre és igyekszünk értelmes infókat pakolni bele), aztán ennyi.

Ami idegesít -mert engem is idegesít, ami benneteket-, azon mától fogva keresztülnézek, aztán kész.
Tudom, hogy struccpolitika, de majd csak lesz rá megoldás - értelmes ember sok van itt (még) és én is szeretek itt lenni (még).
Itthagyni nincs szívem a fórumot. Idegesíteni magam meg pláne nincs kedvem.

Amit viszont meggondolok: érdemes-e munkát belefektetnem és hoznom/vennem/lo... szereznem biggrin.gif HQ-képeket. Mert ha nem lesz rá igény, akkor hót felesleges. Ez szomorú lenne, de tényleg remélem, hogy lesz valami megoldás.
2010. április 25. 22:34 #290
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Freeze @ 2010.04.25. 21:03)
Tévedés. Semmilyen felelősségem nincs. Ha úgy döntök bezárom az egészet máról holnapra. Lásd felhasználási feltételek.
Igyekszem úgy csinálni, hogy a régi és az új tagok is elégedettek legyenek. Higyjétek el, nem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják.

Remélem nem fogod bezárni. ohmy.gif Mert lehet, hogy most vannak gondok, azért nem véletlenül ennyire népszerű az oldal. Kevés helyen lehet jó minőségű képeket találni egy helyen. Nem véletlenül vannak nem magyar nyelvű felhasználók is. blush.gif
2010. április 25. 22:34 #291
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Idézet (Éowyn @ 2010.04.25. 22:03)

Amit viszont meggondolok: érdemes-e munkát belefektetnem és hoznom/vennem/lo... szereznem  biggrin.gif  HQ-képeket. Mert ha nem lesz rá igény, akkor hót felesleges. Ez szomorú lenne, de tényleg remélem, hogy lesz valami megoldás.

Van itt pár ember, akik miatt még mindig csinálom. Nincsenek sokan, de Ők legalább megköszönik az ember munkáját.
2010. április 26. 08:58 #292
imirider
imirider
Lene fan
Hozzászólás: 1519
Csatolások: 181
Azonosító: 72623
Abban azért talán bízhatunk, hogy a fiatalok nagy többsége, ha látja az általa szabálytalanul indított topikok, hozzászólások, megnyilvánulások törlését, megkérdez valakit, hogy miért is. Vagy lehet inkább tovább áll ? blink.gif
Én személy szerint próbálom őket okítani, néha azért eredményesen is. thumbsup.gif
2010. április 27. 15:33 #293
- törölt felhasználó -    
Én még mindig azt mondom: nem kötelező fórumozni! Irigylem azt, akinek az a legnagyobb gondja az életben, hogy hú, valami idióta csitri megint szóláncos topicot nyitott... dry.gif
Majd lesz olyan funkció, hogy mindenki be tudja magának állítani, hogy milyen témákat lásson a top10-ben, de nem 5 perc megprogramozni... Türelem! Addig meg nem kötelező a Gumiszobába belenézni sem.
2010. április 27. 17:21 #294
- törölt felhasználó -    
Idézet (Regina @ 2010.04.27. 15:33)
Irigylem azt, akinek az a legnagyobb gondja az életben, hogy hú, valami idióta csitri megint szóláncos topicot nyitott...  dry.gif 

Ezt a hozzáállást meg mi irigyeljük, akik próbáljuk jobbá tenni a helyet. dry.gif
2010. április 27. 20:25 #295
- törölt felhasználó -    
Idézet (Regina @ 2010.04.27. 15:33)
Én még mindig azt mondom: nem kötelező fórumozni! Irigylem azt, akinek az a legnagyobb gondja az életben, hogy hú, valami idióta csitri megint szóláncos topicot nyitott...  dry.gif 
Majd lesz olyan funkció, hogy mindenki be tudja magának állítani, hogy milyen témákat lásson a top10-ben, de nem 5 perc megprogramozni... Türelem! Addig meg nem kötelező a Gumiszobába belenézni sem.

Mond ezt azoknak akiknek naponta kell törölnie akár 10-nél több topicot.... egyébként igenis gond hogy sok értelmetlen topicot nyitnak,mert így lassan nem arról szól az oldal amiről valójában kéne...én nem azt mondom hogy ez a legnagyobb gondunk,de igenis probléma,és ideglenes megoldást kell találni amíg ez a bizonyos funkció nem készül el.
2010. április 27. 20:57 #296
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (WhiteAngel @ 2010.04.27. 20:25)
Mond ezt azoknak akiknek naponta kell törölnie akár 10-nél több topicot.... egyébként igenis gond hogy sok értelmetlen topicot nyitnak,mert így lassan nem arról szól az oldal amiről valójában kéne...én nem azt mondom hogy ez a legnagyobb gondunk,de igenis probléma,és ideglenes megoldást kell találni amíg ez a bizonyos funkció nem készül el.

Regina moderátor, szóval szerintem ő is törölgeti a felesleges témákat... blush.gif

A sok felesleges témanyitogatás tényleg idegesítő. Remélem kitalálnak valami jó megoldást. cool.gif
2010. április 29. 09:33 #297
- törölt felhasználó -    
http://starity.hu/forum/topik/153605-szolanc-angol-szavakkal/o/

It's just for me, but I think I'm finally fed up with szóláncok. Egyszer és mindenkorra. mellow.gif

Várom a többi 100+ nyelvűeket!
2010. április 29. 09:48 #298
ventura
ventura

Státuszoffline
Hozzászólás: 2363
Csatolások: 587
Azonosító: 7500
Idézet (inspiredboy @ 2010.04.29. 09:33)
http://starity.hu/forum/topik/153605-szolanc-angol-szavakkal/o/
It's just for me, but I think I'm finally fed up with szóláncok. Egyszer és mindenkorra.  mellow.gif 
Várom a többi 100+ nyelvűeket!

tényleg jöhetne már a szólánc szóláncokkal topik biggrin.gif
2010. április 29. 11:03 #299
- törölt felhasználó -    
felesleges:http://starity.hu/forum/topik/153618-randiznal-ezzel-a-sztarral-lanyoknak/
Egymás között játszanak, hát nem édes??? dry.gif dry.gif unsure.gif reklamalo.gif reklamalo.gif 110.gif
2010. április 29. 11:05 #300
- törölt felhasználó -    
Idézet (EmilyTaylor @ 2010.04.29. 11:03)
felesleges:http://starity.hu/forum/topik/153618-randiznal-ezzel-a-sztarral-lanyoknak/
Egymás között játszanak, hát nem édes??? dry.gif  dry.gif  unsure.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif  110.gif

pfff... girl talk.. http://msnsmileys.net/y/smileys/Yolks/youre_kidding.png
28 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!