Idézet (Freeze @ 2010.04.23. 22:07)
Mia, nem felesleges egyik post sem. Látom, látjuk, hogy mik a problémák. Néhányra van megoldás, néhányra lesz, van amire pedig nincs. Az, hogy nem látszik semmilyen változás, az azért van, mert nem az az életem, hogy egész nap itt üljek, egyelőre még mindig szabadidőmben csinálom ezt az egészet. Nem cél, hogy mi legyünk a második neon, vagy bármilyen ovis dilifórum. De az sem cél, hogy az embereket elüldözzük innen másik rajongói oldalra lájkolni a kedvencüket. Nem a hq képek gyűjtése a cél, sokkal inkább az, hogy sztárokat kedvelő emberkék összekovácsolódjanak itt és mindent megoszthassanak, megbeszélhessenek a kedvencükről. Mindezt persze úgy, hogy a régi tagok se érezzék magukat elhanyagolva. Lásd HQ/LQ képek megkülönböztetése a jövőben. Amint elkészülnek a maradék fejlesztések, máris lehet majd egyénileg szűrni, hogy ki mit akar látni a fórumon.
Az életkor szerint megbélyegezni a tagokat pedig nem lehet, mert nagyon sok értelmes intelligens 13-14 éves tagja van az oldalnak.
A "regisztrációtól eltelt idő" korlátozásokat be fogjuk vezetni bizonyos mértékben hamarosan, de ettől még ugyan úgy születni fog nagyon sok felesleges vagy feleslegesnek vélt téma. Mert ugye attól, hogy valami valakinek felesleges, más örömét leli benne.
Az ilyen miatt lett kialakítva a Gumiszoba. Ott lehet ökörködni. Ha máshol nyitnak hülyeséget, akkor várjátok meg amíg egy moderátor áthelyezi a témát a megfelelő helyre. Ha a gumiszobában is szűrni akarjátok a topikokat, akkor mi értelme annak a fórumrésznek?
Persze még lehetne jobban felosztani a témaköröket. Ha erre van ötlet azt is megírhatjátok.
Én mindezzel nagyon is tisztában vagyok, de el kell ismerned, igen is zavaró a dolog. Ja és azt elfelejtettem hozzátenni, jó is, hogy mondod, hogy tisztelet a kivételnek. Én sem akartam általánosítani, mert igenis vannak nagyon érett és jó felfogású tinik is. Én csak azt mondom, hogy az a réteg, akik most zömében felregelnek, ők nem éppen ebbe a kategóriába esnek. Legalábbis nagy részük.