Starity

Javaslat a felesleges topikok ellen

28 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. április 23. 11:17 #221
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2010.04.23. 10:58)
Nem veszekszik senki, csak tényleg idegesítő a dolog, hogy az ember jótanácsot szeretne adni, erre egy 10 éves meg azt hiszi, hogy ő az okosabb, meg tapasztaltabb.  mellow.gif 
Én egyébként már úgy vagyok vele, nem szólok senkinek, kivéve ha segítséget kér. Ha rosszul csinál valamit megírom a modik topicjába, ott majd elintézik. Egy gyerek miatt nem fogom magam felhúzni.  rolleyes.gif

Ott a pont! meghajolo.gif
2010. április 23. 11:27 #222
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
omg.gif Most meg a témanyitás címébe szivecskéket tesznek! Hova süllyedünk? mellow.gif
2010. április 23. 11:30 #223
Dream7
Dream7

StátuszEmma Watson Addict™ / The Knowledge Is Power!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 582
Csatolások: 19
Azonosító: 47837
Idézet (Bessie @ 2010.04.23. 11:27)
omg.gif Most meg a témanyitás címébe szivecskéket tesznek! Hova süllyedünk?  mellow.gif

ezt nem is tudtam _nevet.gif
2010. április 23. 12:01 #224
Josh_
Josh_
Hozzászólás: 2374
Csatolások: 4774
Azonosító: 21288
Végigolvastam a hozzászólásokat, "1-2 hétig csak nézegetési idő" kapott tőlem egy plusz szavazatot. Viszont nem tudom, az IQ hiány ellen mit lehetne tenni. Sokan figyelmen kívül hagyják, hogy ez egy közösség, alkalmazkodni kellene egymáshoz. Gondolok itt az írási stílusra, téma nyitásra, hozzászólások átgondolására. Régebben is voltak kezdők, félresikerült csatolások. Ezzel nem is volt semmi gond, a moderátorok elintézték, tanácsokkal láttak el bennünket. Mindenki kapott időt és lehetőséget a beilleszkedésre. Néhány ember beszabadult akik ámokfutásba kezdtek pofátlan módon. Önmérsékletet kellene tanúsítani illetve egy kis alázatot legalább az első 1 hónapban. Miként lehet rávenni erre az embereket? Költői kérdés. Szerintem a kitiltás csak átmeneti megoldást jelenthet. A jelenlegi szabályzat pedig jó, már ha valaki kellő intelligenciával képes elolvasni és értelmezni.
2010. április 23. 14:54 #225
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (Josh_ @ 2010.04.23. 12:01)
Végigolvastam a hozzászólásokat, "1-2 hétig csak nézegetési idő" kapott tőlem egy plusz szavazatot. Viszont nem tudom, az IQ hiány ellen mit lehetne tenni. Sokan figyelmen kívül hagyják, hogy ez egy közösség, alkalmazkodni kellene egymáshoz. Gondolok itt az írási stílusra, téma nyitásra, hozzászólások átgondolására. Régebben is voltak kezdők, félresikerült csatolások. Ezzel nem is volt semmi gond, a moderátorok elintézték, tanácsokkal láttak el bennünket. Mindenki kapott időt és lehetőséget a beilleszkedésre. Néhány ember beszabadult akik ámokfutásba kezdtek pofátlan módon. Önmérsékletet kellene tanúsítani illetve egy kis alázatot legalább az első 1 hónapban. Miként lehet rávenni erre az embereket? Költői kérdés. Szerintem a kitiltás csak átmeneti megoldást jelenthet. A jelenlegi szabályzat pedig jó, már ha valaki kellő intelligenciával képes elolvasni és értelmezni.

Remélem nem telt sok időbe a hozzászólás megírása, tölthetted volna hasznosabban is azt az időt. rohog.gif
Egyébként ez a topik is felesleges, semmi javulást nem látok, hiába van... Kész vicc ez a hely!
2010. április 23. 14:58 #226
- törölt felhasználó -    
Idézet (szavy @ 2010.04.23. 14:54)
Remélem nem telt sok időbe a hozzászólás megírása, tölthetted volna hasznosabban is azt az időt. rohog.gif 
Egyébként ez a topik is felesleges, semmi javulást nem látok, hiába van... Kész vicc ez a hely!

Itt meg a másik pont! meghajolo.gif
2010. április 23. 15:16 #227
- törölt felhasználó -    
Én már csak abban reménykedem, hogy nem sikerül a normális, régi tagokat elüldözni a fórumról, és nem veszik át az irányítást a kis tízévesek. mellow.gif
2010. április 23. 15:16 #228
Josh_
Josh_
Hozzászólás: 2374
Csatolások: 4774
Azonosító: 21288
Idézet (szavy @ 2010.04.23. 14:54)

Nem biggrin.gif Téged vártalak beszélgetni és azon tétova percek közben amit hiányod miatt éreztem volt időm megtornáztatni az agyam _nevet.gif
2010. április 23. 15:21 #229
szavy
szavy
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
Idézet (Josh_ @ 2010.04.23. 15:16)
Nem  biggrin.gif  Téged vártalak beszélgetni és azon tétova percek közben amit hiányod miatt éreztem volt időm megtornáztatni az agyam  _nevet.gif

ezt se lehetett kevés idő megfogalmazni biggrin.gif

Idézet (QueenB @ 2010.04.23. 15:16)
Én már csak abban reménykedem, hogy nem sikerül a normális, régi tagokat elüldözni a fórumról, és nem veszik át az irányítást a kis tízévesek.  mellow.gif

szerintem ez már megtörtént rohog.gif
2010. április 23. 15:32 #230
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (szavy @ 2010.04.23. 15:21)
ezt se lehetett kevés idő megfogalmazni  biggrin.gif 
szerintem ez már megtörtént  rohog.gif

Nagy gondok lennének, ha lesüllyednénk a tízévesek szintjére.
Bár én nem ma regisztráltam, kb 1,5 éve vagyok aktív (legalábbis igyekszem laugh.gif ), azt azért nem felejtem el, és látom, hogy ez a fórum mennyit köszönhet nektek. Rengeteg képet ti tettétek fel. meghajolo.gif
2010. április 23. 18:29 #231
Mia
Mia
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188
Végigolvastam mindent, egyet is értek, de igaza van szavynak, már maga a topik is feleslegesnek tűnik, mert mi hiába írjuk itt le, hogy mi nem jó meg mi nem tetszik, úgysem fog változni semmi.

Régen imádtam a HQP-n lenni, már csak a képek és a társaság miatt is, öröm volt felmenni, mindig volt valami téma, amin jót lehetett röhögni, és a képek minősége és mennyisége is átlagon felüli volt. Ma már sokkal ritkábban nézek fel, és akkor is csak a kedvenc sztárjaim képeit csekkolom le, és lépek is. A társaság miatt sajnos már abszolút nem érdemes feljönni, mert a tinik átvették az uralmat és a régi tagok csak ímmel-ámmal írogatnak, így még beszélni sincs kivel. Borzalom, hogy mi van itt, komolyan. Ahogy azt előttem jópáran leírták, az óvoda-szintet ütjük ám rendesen. Tudom, hogy ez a sok változtatás azért volt, hogy nyissunk, szélesebb kör, nagyobb látogatottság, estébé... de mi lett belőle? Képeket már alig tesznek fel, olvassuk a ratyi bulvárpletykákat és az offtopikok száma csak nő és nő...

Ahogy azt a többiek is elmondták előttem nem azzal van a gond, h többen jönnek és egymás után regisztrál boldog- boldogtalan. Mert nem ez a baj. A gond annyi, hogy a 11-12-13-14 stb. évesek ezt a helyet egy második neonnak nézik, ahol aztán mehet a hülyeség, nyissunk ötezer játék-topikot és kommentáljunk mindenhova ész nélkül. Mert lehet, mert megtehetik, és aztán ha rászólsz netán, hogy "te figyi, azt nem oda, vagy ezt minek" aztán még te vagy a hülye és mit képzelsz magadról. Nevetséges. Szankciók kellenek, mert ez így egy vicc. És valóban, nem az lesz, hogy a régi tagok eltűnnek, hanem sajnos az van. Persze megint feleslegesen koptattam a billentyűzetet, de úgy éreztem nekem is le kell írnom, mert ennyi év után asszem csak van hozzá egy kis jogom, hogy elmondjam a véleményem. Ennyi lett volna.
2010. április 23. 22:07 #232
Freeze
Freeze
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Mia, nem felesleges egyik post sem. Látom, látjuk, hogy mik a problémák. Néhányra van megoldás, néhányra lesz, van amire pedig nincs. Az, hogy nem látszik semmilyen változás, az azért van, mert nem az az életem, hogy egész nap itt üljek, egyelőre még mindig szabadidőmben csinálom ezt az egészet. Nem cél, hogy mi legyünk a második neon, vagy bármilyen ovis dilifórum. De az sem cél, hogy az embereket elüldözzük innen másik rajongói oldalra lájkolni a kedvencüket. Nem a hq képek gyűjtése a cél, sokkal inkább az, hogy sztárokat kedvelő emberkék összekovácsolódjanak itt és mindent megoszthassanak, megbeszélhessenek a kedvencükről. Mindezt persze úgy, hogy a régi tagok se érezzék magukat elhanyagolva. Lásd HQ/LQ képek megkülönböztetése a jövőben. Amint elkészülnek a maradék fejlesztések, máris lehet majd egyénileg szűrni, hogy ki mit akar látni a fórumon.

Az életkor szerint megbélyegezni a tagokat pedig nem lehet, mert nagyon sok értelmes intelligens 13-14 éves tagja van az oldalnak.

A "regisztrációtól eltelt idő" korlátozásokat be fogjuk vezetni bizonyos mértékben hamarosan, de ettől még ugyan úgy születni fog nagyon sok felesleges vagy feleslegesnek vélt téma. Mert ugye attól, hogy valami valakinek felesleges, más örömét leli benne.
Az ilyen miatt lett kialakítva a Gumiszoba. Ott lehet ökörködni. Ha máshol nyitnak hülyeséget, akkor várjátok meg amíg egy moderátor áthelyezi a témát a megfelelő helyre. Ha a gumiszobában is szűrni akarjátok a topikokat, akkor mi értelme annak a fórumrésznek?

Persze még lehetne jobban felosztani a témaköröket. Ha erre van ötlet azt is megírhatjátok.
2010. április 23. 22:16 #233
Mia
Mia
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188
Idézet (Freeze @ 2010.04.23. 22:07)
Mia, nem felesleges egyik post sem. Látom, látjuk, hogy mik a problémák. Néhányra van megoldás, néhányra lesz, van amire pedig nincs. Az, hogy nem látszik semmilyen változás, az azért van, mert nem az az életem, hogy egész nap itt üljek, egyelőre még mindig szabadidőmben csinálom ezt az egészet. Nem cél, hogy mi legyünk a második neon, vagy bármilyen ovis dilifórum. De az sem cél, hogy az embereket elüldözzük innen másik rajongói oldalra lájkolni a kedvencüket. Nem a hq képek gyűjtése a cél, sokkal inkább az, hogy sztárokat kedvelő emberkék összekovácsolódjanak itt és mindent megoszthassanak, megbeszélhessenek a kedvencükről. Mindezt persze úgy, hogy a régi tagok se érezzék magukat elhanyagolva. Lásd HQ/LQ képek megkülönböztetése a jövőben. Amint elkészülnek a maradék fejlesztések, máris lehet majd egyénileg szűrni, hogy ki mit akar látni a fórumon.
Az életkor szerint megbélyegezni a tagokat pedig nem lehet, mert nagyon sok értelmes intelligens 13-14 éves tagja van az oldalnak. 
A "regisztrációtól eltelt idő" korlátozásokat be fogjuk vezetni bizonyos mértékben hamarosan, de ettől még ugyan úgy születni fog nagyon sok felesleges vagy feleslegesnek vélt téma. Mert ugye attól, hogy valami valakinek felesleges, más örömét leli benne.
Az ilyen miatt lett kialakítva a Gumiszoba. Ott lehet ökörködni. Ha máshol nyitnak hülyeséget, akkor várjátok meg amíg egy moderátor áthelyezi a témát a megfelelő helyre.  Ha a gumiszobában is szűrni akarjátok a topikokat, akkor mi értelme annak a fórumrésznek? 
Persze még lehetne jobban felosztani a témaköröket. Ha erre van ötlet azt is megírhatjátok.

Én mindezzel nagyon is tisztában vagyok, de el kell ismerned, igen is zavaró a dolog. Ja és azt elfelejtettem hozzátenni, jó is, hogy mondod, hogy tisztelet a kivételnek. Én sem akartam általánosítani, mert igenis vannak nagyon érett és jó felfogású tinik is. Én csak azt mondom, hogy az a réteg, akik most zömében felregelnek, ők nem éppen ebbe a kategóriába esnek. Legalábbis nagy részük.
2010. április 23. 22:22 #234
Freeze
Freeze
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet (Mia @ 2010.04.23. 22:16)
Én mindezzel nagyon is tisztában vagyok, de el kell ismerned, igen is zavaró a dolog. Ja és azt elfelejtettem hozzátenni, jó is, hogy mondod, hogy tisztelet a kivételnek. Én sem akartam általánosítani, mert igenis vannak nagyon érett és jó felfogású tinik is. Én csak azt mondom, hogy az a réteg, akik most zömében felregelnek, ők nem éppen ebbe a kategóriába esnek. Legalábbis nagy részük.

Zavaró, de az is, hogy néhányan moderátornak hiszik magukat és kiosztanak egy-egy tagot. Aki bunkó, azt kirakjuk, ideiglenesen, vagy véglegesen, nincs mese. Aki a sztárokat szidja, azokat is. De, aki csak meg szeretne osztani valamit arról, akiért úgy odavan, hogy majd' meghal érte, azt én nem bántanám csak azért, mert rossz helyre nyitott egy topikot, vagy nem tud írni. Ha sokadszorra is rosszul nyitja az már más persze...
2010. április 23. 22:54 #235
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Hozzászólás: 816
Csatolások: 3210
Azonosító: 854
Szerintem,technikailag kell megoldani az egész kérdést!
- Az új tagok 1 évig ne nyithassanak topikot
- Egy nap csak 3 hozzászólás járjon azoknak akiknek nincs megfelelő "rangjuk" (ezt is úgy oldanám meg.hogy 2 hét alatt az újonc ne érhessen olyan rangba,hogy rá ne vonatkozzon ez a szabály!)
- Szűrési lehetőség megoldása!Engem nem érdekel a gumiszoba tartalma egyáltalán.Nem akarom látni a friss tartalmaknál.
- Az egyhetes eltiltások helyett,(vagy mellett) pedig bevezetném a lefokozást,ezáltal kevesebb lehetne a mozgástere a renitensnek,ha újra kevesebbet szólhatna hozzá és nem nyithatna topikot!
Végső esetben ezt a képet kell néznie minden hozzászólása előtt 10mp.ig.
2010. április 23. 23:04 #236
nozso13
nozso13
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Tudom, hogy csak a probléma szőnyeg alá söprése és a moderátorok dolgát nem könnyítené meg, de én, mezei felhasználó elégedett lennék annyival, ha megválogathatnám mi kerüljön be a a legfrissebb témák közé (például a Magazin és Gumiszoba topicjai nem érdekelnek), ugyanis olyan gyorsan frissül, hogy elveszti a funkcióját, hozzáteszem, általában nem a képes topicok miatt.
2010. április 24. 08:02 #237
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Nem a hq képek gyűjtése a cél, sokkal inkább az, hogy sztárokat kedvelő emberkék összekovácsolódjanak itt és mindent megoszthassanak, megbeszélhessenek a kedvencükről. Mindezt persze úgy, hogy a régi tagok se érezzék magukat elhanyagolva. Lásd HQ/LQ képek megkülönböztetése a jövőben. Amint elkészülnek a maradék fejlesztések, máris lehet majd egyénileg szűrni, hogy ki mit akar látni a fórumon.

Ezzel csak az lesz a gond, hogy az oldal kettéválik. Lesz egy olyan, ahol a régi tagok tovább gyűjtik a hq-s képeket, elvétve bele-belenéznek a szöveges topicokba, s lesz a másik, ahol a kistölcsérek bulvártopicokkal, idétlen szójátékokkal bombázzák az oldalt. Szerintem. cool.gif
2010. április 24. 09:10 #238
- törölt felhasználó -    
Idézet (elba @ 2010.04.23. 22:54)
Szerintem,technikailag kell megoldani az egész kérdést!
- Az új tagok 1 évig ne nyithassanak topikot

OMGOMG!! Ez nagyon tetszik! rohog.gif
(levinném 3 hónapra...)

Nem a hq képek gyűjtése a cél

blink.gif ...ezzel minden el lett mondva.

Mia-val egyetértek. Már én sem érzek késztetést arra, hogy mindenkinek írogassak. Pláne, hogy videókat tegyek fel, a sok nude-sexy mini videókra kíváncsi mindenki úgyis. dry.gif
2010. április 24. 10:34 #239
elba
elba

StátuszHomo Horroricus
Hozzászólás: 816
Csatolások: 3210
Azonosító: 854
Az 1 éves türelmi idő lecsökkenhetne,ha korábban ér el egy bizonyos rangig az újonc.A három hónap hamar letelik,ráadásul így is 100000topik van,sokszor ugyanolyan tematikájúak és feleslegesen halmozódnak,pl segítség kérés különböző formájából kb 500db lehet!!
És a lényeg!Ha valaki egy jól bevált közösségi oldalt átalakít egy olyan profilú honlapra ami eggyesíti az IWIW-et,a képtár.hu-val,és a blikkel,akkor a felelőssége nagyobb annál,minthogy azt mondja,ő csak a szabadidejében ér rá programozni,fejleszteni.
Mindenesetre,ha már így alakult,a szűrési lehetőség kialakítását mindenképp előtérbe helyezném,mert az sok gondot megoldana.És akkor az újoncok is termelehetnék cikkeket,meg a gumiszobatopikokat! beer.gif
2010. április 24. 10:57 #240
- törölt felhasználó -    
Én ide anno azért regeltem, hogy képeket szedjek le és tegyek fel, valamint a kedvenceim adatlapját csináljam. Azután kialakult egy közösség, amit nagyon megszerettem, ennek már...3 éve asszem', de mára valahogy semmi kedvem beleírni a közösségi topikokba, Társalgó pl., mindenhol mit látok: Mi a kedvenc/utált biszbaszod? És erre aztán van választék, meg amikor vaktába valaki feltölti a Női részleg - Studió képek - LÁV DZSÁSZTIN BÍBER (ez persze példa, de láttam már ilyet) - mindenféle szedett - vedett fostalicska képet egyberak, ami bolhaszar nagyságú, hát az élettől is elmegy a kedvem, nemhogy még fórumozzak. És amikor ránézek az adatlapjára, látom, hogy 1998-ban született, hát...persze vannak normális fiatalok, de én itt még vhogy egyel se találkoztam. Én megértem Freeze, hogy dolgozol, senki nem ül naphosszat gép előtt, mindenkinek van dolga, azt is megértem, hogy erre van igény (már akinek), de akkor legalább kultúráltan, normálisan, kis precízitással tegye, ne egybeteszünk mindent módon. Mi se úgy jöttünk a világra, hogy tudtuk használni a HQP-t, de megfogadtuk egymás tanácsát és a végén belejöttünk. Normális topikot a főoldalon napok óta nem láttam. Nem akarok bíráskodni, hiszen nekem ehhez semmi közöm, viszont rettenetesen zavar. No meg ugye az önjelölt moderátorok, engem is idegel pár dolog, mégse rendezkedek, úgy gondolom, arra valók a kijelölt emberek, én csak Tag vagyok és nem ütöm olyanba az orrom, amihez semmi közöm, csak beírok a modi topikba és majd ők szépen lerendezik. Néhány emberkével nem gyengén elszaladt a varázsparipa...
28 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!