Szerintem az egy éves "próbaidő" kicsit sok...én sem vagyok még egy éve tag, hiszen januárban regisztráltam (igaz, már régebb óta ismerem az oldalt) mégis elolvastam a szabályzatot, és képeket is igyekszem jó helyre tölteni, stb. Nem mindenkire érvényes az újoncok közül, hogy esztelenül nyitogat topikokat. Ráadásul ugye sokan említették, hogy 10-14 éves kisgyerekek regisztrálgatnak, ők csinálják az egészet, de én is csak 14 (mindjárt 15) éves vagyok, és mégis tudok normálisan írni, meg képeket feltölteni, szóval általánosítani sem kell...
Ha már mindenképpen próbaidő lesz akkor szerintem legyen inkább 1 hónap, de persze úgyis Freeze fogja eldönteni, hogy mi lesz.
Javaslat a felesleges topikok ellen
2010. április 24. 11:12
2010. április 24. 17:32
Emberek Csillag született: http://starity.hu/profil/125745-se-ena/ - na erről van szó, csak pár órája van itt, de már vagy 4 topikját kukázták ki.
2010. április 24. 17:34
Idézet (CanDee Sweet @ 2010.04.24. 17:32)
Emberek Csillag született: http://starity.hu/profil/125745-se-ena/ - na erről van szó, csak pár órája van itt, de már vagy 4 topikját kukázták ki.
2010. április 24. 17:39
Nem Veled van a baj, csak már kínunkban nem tudunk mit csinálni, javaslom EZT a topikot is olvassad vissza, hogy ügyesebben használd a Starity-t!
2010. április 24. 17:40
|
|
ventura |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.12. Hozzászólás: 2363 Csatolások: 587 Azonosító: 7500 offline
|
Idézet (SeŁena @ 2010.04.24. 17:37)
Ja és nem utolsó sorban, még egy infó: ez nem egy chat-oldal. Tehát ha ilyen mennyiségben/gyakorisággal/mondandóval készítesz hozzászólásokat, azt nem nagyon díjazzák a moderátorok.
üdv
|
matessz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.09. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 22 Azonosító: 95461 offline
|
Idézet (SeŁena @ 2010.04.24. 17:36)
köszi
Nem megsértődni kell hanem értelemesen kell viselkedni, és kezdésnek elolvashatod a szabályzatot, amit te magad vallottál be hogy nem olvastál el. Utána talán nem követsz majd el ilyen hibákat...
|
|
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7114 Csatolások: 43437 Azonosító: 19754 offline
|
Idézet (inspiredboy @ 2010.04.24. 17:39)
Nem Veled van a baj, csak már kínunkban nem tudunk mit csinálni, javaslom EZT a topikot is olvassad vissza, hogy ügyesebben használd a Starity-t!

Lehetőleg komment nélkül.
2010. április 24. 17:53
Idézet (SeŁena @ 2010.04.24. 17:36)
köszi
Csak az igazat írtam.
2010. április 24. 17:55
Okay, let's get back on-topic:
Minden regisztráló miután regisztrált, kapna egyből egy rendszerüzenetet, benne MINDEN szabállyal. Így nem mondhatja majd azt, hogy "nem tudta, hogy ...." mert megkapta az üzenetet.
Minden regisztráló miután regisztrált, kapna egyből egy rendszerüzenetet, benne MINDEN szabállyal. Így nem mondhatja majd azt, hogy "nem tudta, hogy ...." mert megkapta az üzenetet.
2010. április 24. 17:57
Idézet (inspiredboy @ 2010.04.24. 17:55)
Okay, let's get back on-topic:
Szerinted elolvasnák?
2010. április 24. 17:58
Idézet (CanDee Sweet @ 2010.04.24. 17:57)
Szerinted elolvasnák? 
Az már nem a moderátor/ok felelőssége, és nem is a mienk... nem olvasta el---> de nem tud viselkedni, durvább esetek stb.--->szankció
2010. április 24. 18:00
Idézet (Tamás2.0 @ 2010.04.24. 17:58)
Most őszintén: Te elolvasnád?
Ha most regisztrálnék, IGEN. Bár lehet, hogy annyi idősen, mint most ők, nem.De akkor is, segítséget kérnék, és nem a szerencsére bíznám, mit törölnének ki a posztjaim közül.
2010. április 24. 18:26
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Rosszak vagytok mind, mars a sarokba kukoricára térdepelni.
Kérlek titeket, türelemmel legyetek. Mindent képtelenség azonnal rendbetenni, nekem is időre van szükségem.
Mint már korábban írtam, jobbára egyetértek veletek, nekem sem tetszik sok dolog, sőt, ha nagyon akarnám, szép hosszú listát tudnék írni belőle, de ezt az energiát inkább moderálásra fordítom.
Viszont ha találtok olyan témákat, amik valóban feleslegesek, akkor tegyétek be a modtopikba, el lesz intézve, az illető pedig priviben lesz értesítve. Nem tartom jó dolognak, hogy egyből nekiugrik mindenki az új tagnak, még akkor is, ha hibázik, mert mindannyian elkövettünk már hibákat, ha nem ezen az oldalon, akkor máshol.
Azt gondolom, hogy ha segíteni szeretnétek az oldalt, vagy a moderátor(ok) dolgát, akkor az csak úgy lehetséges, ha valamennyire toleráljátok az új tagok botlásait.
Sajnos, vagy szerencsére (ezt döntsétek el Ti) csak egy van belőlem, így én is csak a saját tempómban, és szabadidőmben tudom a problémás dolgokat megnézni, de sokszor jobban hátráltatjuk egymást, mint segítjük, amikor egyszerre zúdítjátok rá a magatokét szerencsétlen új tagra.
Végigolvastam az összes hozzászólást, és van akitől innen, van akitől privi útján tudom, hogy próbált értelmesen segítséget nyújtani az újoncnak, ő pedig már-már minősíthetetlen módon reagált rá. Ebben az esetben írjatok nekem egy privit, a kérdéses személy profiljának megadásával, és onnantól én fogom vele rendezi a dolgokat. Ha ebbe fogok belerokkanni akkor is.
Vegyétek ezt fontolóra. Kérlek Titeket.
Kérlek titeket, türelemmel legyetek. Mindent képtelenség azonnal rendbetenni, nekem is időre van szükségem.
Mint már korábban írtam, jobbára egyetértek veletek, nekem sem tetszik sok dolog, sőt, ha nagyon akarnám, szép hosszú listát tudnék írni belőle, de ezt az energiát inkább moderálásra fordítom.
Viszont ha találtok olyan témákat, amik valóban feleslegesek, akkor tegyétek be a modtopikba, el lesz intézve, az illető pedig priviben lesz értesítve. Nem tartom jó dolognak, hogy egyből nekiugrik mindenki az új tagnak, még akkor is, ha hibázik, mert mindannyian elkövettünk már hibákat, ha nem ezen az oldalon, akkor máshol.
Azt gondolom, hogy ha segíteni szeretnétek az oldalt, vagy a moderátor(ok) dolgát, akkor az csak úgy lehetséges, ha valamennyire toleráljátok az új tagok botlásait.
Sajnos, vagy szerencsére (ezt döntsétek el Ti) csak egy van belőlem, így én is csak a saját tempómban, és szabadidőmben tudom a problémás dolgokat megnézni, de sokszor jobban hátráltatjuk egymást, mint segítjük, amikor egyszerre zúdítjátok rá a magatokét szerencsétlen új tagra.
Végigolvastam az összes hozzászólást, és van akitől innen, van akitől privi útján tudom, hogy próbált értelmesen segítséget nyújtani az újoncnak, ő pedig már-már minősíthetetlen módon reagált rá. Ebben az esetben írjatok nekem egy privit, a kérdéses személy profiljának megadásával, és onnantól én fogom vele rendezi a dolgokat. Ha ebbe fogok belerokkanni akkor is.
Vegyétek ezt fontolóra. Kérlek Titeket.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: