Starity

Demi Lovato elkészítette eddigi legszórakoztatóbb videoklipjét

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. július 22. 22:18 #61
Eszter158
Eszter158
visszatérő vendég

Státusz"Eldöntheted, hogy élni vagy létezni akarsz."-Harry Styles.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 413
Csatolások: 0
Azonosító: 223981
Nagyon jó a szám és a videoklip is smileeee.gif
2017. július 22. 23:37 #62
Brigike0109
Brigike0109
visszatérő vendég

StátuszEverybody seems a world a little differently, When It's Dark Out.
Hozzászólás: 479
Azonosító: 202486
Szám borzasztó, klip pedig förtelmes. Értem én, hogy elfogadja végre önmagát, de légyszi ne hangoztasd már ennyire, mert így tökre úgy néz ki, mintha csak a médiának csinálnád, és nem magadnak. Először magadnak bizonyíts, utána a többieknek. Végig ez a mondat ment a fejembe miközbe néztem a klipet. Szóval, nem tetszik.
1 felhasználónak tetszik: Elody
2017. július 23. 10:57 #63
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
egyet ertek, ez mar nem is enekles, hanem rikacsolas. raadasul ugy nez ki a csajszi meg azt a keves stiluserzeket is elvesztette, amilye egykor volt. arrol nem is beszelve, hogy rendesen meghizott, ertem en, hogy egyszerubb ramondani, elfogadja igy magat, mint tenni is valamit az alakjaert es az egeszsegeert ^^' raadasul sosem szerettem a bulizos klipeket, egyszeruen eretlenseget tukroznek, tomeg hatas :/

egyebkent egy izmosabb, teltebb nonek sem feltetlen van nagy melle, ez egyszeruen nem fugg semmitol. nekem tobb cernavekony osztalytarsam van, megis van mivel buszkelkedniuk. ha atlagos testsulyod van es fogyozol pedig valoszinu, hogy a melleidbol is veszitesz, hizas eseten viszont nem igy mukodik, ketlem, hogy barki is hirtelen B-bol D kosaras lesz, mert a felesleg nyilvan nem a mellekre rakodik (csak az animekben xdd). lenyeg ami lenyeg, Demi szettjei elonytelenek.

amugy hallottatok ti mar olyat, hogy szubjektiv velemeny? bomba alak, gyonyoru smink nelkul? ezzel valoszinuleg rengetegen nem fognak egyeterteni es ez igy is van jol, nem eroltethetigek ra masokra a velemenyetek. mindenkinek mas az idealja. senki nem mondta, hogy ez alapjan itelunk, nem ismerem a csajt es aki negativat irt rola az sem, es termeszetesen ti sem hiaba lesitek a kozossegiken minden mozzanatat es mentetek le ev, honap, nap szerint kepeket rola xD csupan megneztem egy klipet, ami nem tetszett es leirtam, amit gondolok, ahogy sokan masok is.
1 felhasználónak tetszik: Lisanne
2017. július 23. 14:48 #64
RedKoi
RedKoi
új tag
Hozzászólás: 61
Azonosító: 255348
A klip szerintem borzasztó, mindig is utáltam az ilyen klipeket amiben 'buliznak'. Demi ruhái pedig, tényleg nagyon előnytelen, még jobban kiemeli a telt alakját. Amúgy meg tényleg nem lehet mindenkinek nagy melle, hiába teltebb attól még nem lesz tehén méretű tőgye.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok