Demi Lovato elkészítette eddigi legszórakoztatóbb videoklipjét
2017. július 20. 17:14
A klipet csakis kiváncsiságból néztem végig. Egy perc után kicsit nehezemre esett megálni, hogy ne kapcsoljam ki.
2017. július 20. 19:00
Nem tudok elmenni a mellett a tragikus valóság mellett, hogy ocsmányul néz ki. Talán az a 60 kg alapozó már hagyomány nála, de az az amorf alakja. Jesszusom, de undorító. Semmi kis melléhez ez a giga p*csa. Soha nem volt ilyen kövér. Már elnézést. A video amúgy is pocsék. Azt hittem a Body Say után hasonló dallamú számok lesznel, de hogy az Unbroken albumból vesz elő valami gagyit, arra nem gondoltam.
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2017. július 20. 23:11
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (khalifa @ 2017.07.20. 19:00)
Nem tudok elmenni a mellett a tragikus valóság mellett, hogy ocsmányul néz ki. Talán az a 60 kg alapozó már hagyomány nála, de az az amorf alakja. Jesszusom, de undorító. Semmi kis melléhez ez a giga p*csa. Soha nem volt ilyen kövér. Már elnézést. A video amúgy is pocsék. Azt hittem a Body Say után hasonló dallamú számok lesznel, de hogy az Unbroken albumból vesz elő valami gagyit, arra nem gondoltam.
Én meg nagyon sok negatív kritika mellett elmegyek, de emellett nem tudtam, elnézést. Világéletemben bodyshaming ellen voltam és kevés undorítóbb dolgot ismerek ennél. Elfogadom, hogy nem tetszik a videóklipp (miért is tetszene, hiszen Demi Lovatóról van szó, ő sosem tetszik az embereknek) azt is elfogadom, hogy nem tetszik az alakja, hogy nem találod szépnek, ez mind rendben van. Hidd el, hogy ő is tisztában van az alakjával és a mellméretével is de amúgy ki mondta, hogy ekkora picsához két nagy görögdinnye kell?
2017. július 20. 23:35
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Kicsit szokatlan volt egy ilyen jellegű klipet látni tőle összességében nem volt rossz Demi szerintem nagyon gyönyörű mint mindig bár sokkal élvezehtőbb lett volna számomra ha időnként nem szakították volna meg azokkal a kis telefonos felvételek bevágásával lehet attól személyes de nekem nem tetszett.
2017. július 21. 00:20
Idézet (MissTiniStoessel @ 2017.07.20. 23:11)
Én meg nagyon sok negatív kritika mellett elmegyek, de emellett nem tudtam, elnézést. Világéletemben bodyshaming ellen voltam és kevés undorítóbb dolgot ismerek ennél. Elfogadom, hogy nem tetszik a videóklipp (miért is tetszene, hiszen Demi Lovatóról van szó, ő sosem tetszik az embereknek) azt is elfogadom, hogy nem tetszik az alakja, hogy nem találod szépnek, ez mind rendben van. Hidd el, hogy ő is tisztában van az alakjával és a mellméretével is de amúgy ki mondta, hogy ekkora picsához két nagy görögdinnye kell?
A 60 kiló alapozó meg úgy gondolom nem olyan nagy bűn miután számtalan smink nélküli szelfit tett már ki a közösségi oldalakra és a #NoMakeupMonday is nagyrészt az ő nevéhez köthető. Vicces, hogy szerencsétlen semmit nem csinál, csak jól érzi magát a barátaival, és még így is savazzák, holott más sztárok jóval súlyosabb dolgokat úsznak meg egy legyintéssel...
Valószínűleg nem igazán figyelted még meg a hétköznapi nőket az utcán. Tudom, hogy vannak szépség ideálok és elvárások, de kevés olya nő van a világon, aki így néz ki. Ugyanis egy vastagabb izomzatú nőnek, melle is van hozzá. Isten így alkotta meg a nőket. Annak a nőnek, aki vékonyabb, jóval kisebb is a melle. + Vannak a különböző besorolások pl.: alakváltozatok: homokóra, körte, alma. Az ő alakja elég amorf. Kövér. Ezt , azért mondom, mert ennél jóval vékonyabb volt.
Azt is tudom, hogy más sztárok is festik magukat erősen, de ami az ő arcán van, az vakolat. Engem nem erdékelnek a mindeféle effekttel tele rakott selfiei, nem a képeit bámulom.
Annyira erőltett és nagyképű lett ez a video, hogy az már fáj.
Mások, azért úsznak meg mindent, mert letettek valamit asztalra, nemcsak Disney sztárocskák és az instagram képekből élnek.
2017. július 21. 01:34
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
khalifa
2017. július 21. 08:31
Idézet (khalifa @ 2017.07.20. 19:00)
Ahogy MissTiniStoessel már előttem is írta, eddig én is tűrtőztettem magam és minden mocskolódó kommented ignoráltam a különböző sztárok cikkei alatt, mert úgy voltam vele nem szeretnék lesüllyedni a szintedre, ám most még is megteszem, sorry not sorry.
Az egyetlen amit sosem tűrtem, amikor valakit az alakja miatt mocskolnak, legyen az sovány vagy molett. Nem hogy emberre, de még állatra sem lenne bőr a képemen az 'ocsmány' és 'undorító' kifejezéseket használni. Miben befolyásolja a mindennapjaidat az, hogy valaki hogy néz ki? Egyszerűen ijesztő, hogy milyen indulatokat vált ki belőled egy lány, akit állítólag megvetsz és ki nem állhatsz. [Épp ezért megmosolyogtató, hogy még igényeid vannak annak kapcsán, hogy milyen dalokat adjon ki.
MissTiniStoessel
2017. július 21. 09:31
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Nem tudom mi bajotok a klippel szerintem jó lett.
2017. július 21. 10:17
|
DiamondLyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.20. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 262023 offline
|
khalifa: Az, hogy valaki kerek, nagyavalagú, attól még nem törvényszerű, hogy a mellei is akkorák legyenek, mint két görögdinnye. Ha neked nincs ilyen alakod, örülj neki, és hidd el, van, aki a nagy seggünkért és kis mellünkért szeressen minket.
MissTiniStoessel
2017. július 21. 11:33
Engem a Cool For The Summer egy éve, mint nyári hangulatot idéző klipp és önmagában, mint dal is sokkal jobban megfogott, mivel nem tudtam megállni, hogy ne próbáljam összehasonlítani a videót azzal. Sokkal több energia és tűz volt abban számomra, de ettől függetlenül ez sem lett egy rossz produkció Demitől.
2017. július 21. 11:35
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Kedves khalifa
LÁTTÁL TE MÁR KÖVÉR EMBERT? Utálom, mikor egy ember más ember felett ítélkezik, főleg, ha a kinézetén, alakján. Deminek épp elég gondja volt az alakjával és most végre elfogadta magát, boldog, felszabadult, a klipjében megmutatja, hogy sz*rik az utálókra és bulizik, de még mindig vannak emberek akik MINDENBE belekötnek (elárulom neked, hogy köztük vagy te is). Egyébként megnézném a te alakodat, hisz ha meglátod Demi bomba alakjába a rosszat és kritizálod, akkor te biztos valami szupermodell lehetsz. Mindenki magából indul ki, akkor valószínűleg te vagy a kövér és csak szimplán irigy. Én úgy látom, nem vakolat van az arcán, hanem SMINK. Láttál te már olyan nőt, akin vakolat van? Azok nem így néznek ki. Más sztárocskák is vakolatot tesznek a fejükre, de ők smink nélkül ocsmányak. Demi vakolat nélkül gyönyörű, amit nem lehet rengeteg sztárról elmondani. Nem tudom, hogy te mit látsz, esetleg van-e valami probléma a szemeddel, de Demi NEM ocsmány.
"Mások, azért úsznak meg mindent, mert letettek valamit asztalra, nemcsak Disney sztárocskák és az instagram képekből élnek."
Demi nem tett le semmit szerinted az asztalra? Igaz, hogy Disney sztárocska VOLT, de köztük is a legtehetségesebb, aki a legtöbbet ért el. Felvilágosítanálak, hogy Demi rengeteg mindent tett le az asztalra, nem fogok regényeket írni, már így is épp eleget írtam, de ha érdekel, nézd csak meg az életrajzában mik szerepelnek
A klippet is kritizálod, a dalt is, a soraidból arra következtetek, hogy nem szereted Demit, de bár tudnám, mit nem lehet rajta szeretni.
Ha én utálok egy sztárt, akkor nem foglalkozok vele, nem elemezgetem a dalait és a klipjeit, hogy mi benne a hiba, nem foglalkozok azzal, hogy az általam nem kedvelt sztáron hány kg vakolat van vagy milyen az alakja. De te úgy látom ismered az Unbroken albumát, a Body Say-t, tehát figyelemmel követed zenei aktivitását. Kérdezem én: MIÉRT, HA UTÁLOD? Miért nem tudsz akkor elmenni szó nélkül a dalai mellett? Nem is kötelez arra senki, hogy meghallgasd vagy megnézd a klippet, de te már árgus szemmel figyeled, hogy melyik dalába/klipjébe mi a hiba. Gratulálok.
Szép napot, remélem egy kicsit magadba nézel
LÁTTÁL TE MÁR KÖVÉR EMBERT? Utálom, mikor egy ember más ember felett ítélkezik, főleg, ha a kinézetén, alakján. Deminek épp elég gondja volt az alakjával és most végre elfogadta magát, boldog, felszabadult, a klipjében megmutatja, hogy sz*rik az utálókra és bulizik, de még mindig vannak emberek akik MINDENBE belekötnek (elárulom neked, hogy köztük vagy te is). Egyébként megnézném a te alakodat, hisz ha meglátod Demi bomba alakjába a rosszat és kritizálod, akkor te biztos valami szupermodell lehetsz. Mindenki magából indul ki, akkor valószínűleg te vagy a kövér és csak szimplán irigy. Én úgy látom, nem vakolat van az arcán, hanem SMINK. Láttál te már olyan nőt, akin vakolat van? Azok nem így néznek ki. Más sztárocskák is vakolatot tesznek a fejükre, de ők smink nélkül ocsmányak. Demi vakolat nélkül gyönyörű, amit nem lehet rengeteg sztárról elmondani. Nem tudom, hogy te mit látsz, esetleg van-e valami probléma a szemeddel, de Demi NEM ocsmány.
"Mások, azért úsznak meg mindent, mert letettek valamit asztalra, nemcsak Disney sztárocskák és az instagram képekből élnek."
Demi nem tett le semmit szerinted az asztalra? Igaz, hogy Disney sztárocska VOLT, de köztük is a legtehetségesebb, aki a legtöbbet ért el. Felvilágosítanálak, hogy Demi rengeteg mindent tett le az asztalra, nem fogok regényeket írni, már így is épp eleget írtam, de ha érdekel, nézd csak meg az életrajzában mik szerepelnek
A klippet is kritizálod, a dalt is, a soraidból arra következtetek, hogy nem szereted Demit, de bár tudnám, mit nem lehet rajta szeretni.
Ha én utálok egy sztárt, akkor nem foglalkozok vele, nem elemezgetem a dalait és a klipjeit, hogy mi benne a hiba, nem foglalkozok azzal, hogy az általam nem kedvelt sztáron hány kg vakolat van vagy milyen az alakja. De te úgy látom ismered az Unbroken albumát, a Body Say-t, tehát figyelemmel követed zenei aktivitását. Kérdezem én: MIÉRT, HA UTÁLOD? Miért nem tudsz akkor elmenni szó nélkül a dalai mellett? Nem is kötelez arra senki, hogy meghallgasd vagy megnézd a klippet, de te már árgus szemmel figyeled, hogy melyik dalába/klipjébe mi a hiba. Gratulálok.
MissTiniStoessel
2017. július 21. 11:58
Idézet (Szandiii_1992 @ 2017.07.21. 08:31)
Ahogy MissTiniStoessel már előttem is írta, eddig én is tűrtőztettem magam és minden mocskolódó kommented ignoráltam a különböző sztárok cikkei alatt, mert úgy voltam vele nem szeretnék lesüllyedni a szintedre, ám most még is megteszem, sorry not sorry.
Az egyetlen amit sosem tűrtem, amikor valakit az alakja miatt mocskolnak, legyen az sovány vagy molett. Nem hogy emberre, de még állatra sem lenne bőr a képemen az 'ocsmány' és 'undorító' kifejezéseket használni. Miben befolyásolja a mindennapjaidat az, hogy valaki hogy néz ki? Egyszerűen ijesztő, hogy milyen indulatokat vált ki belőled egy lány, akit állítólag megvetsz és ki nem állhatsz. [Épp ezért megmosolyogtató, hogy még igényeid vannak annak kapcsán, hogy milyen dalokat adjon ki.
] Habzó szájjal írod róla a több soros kommenteket éjnek évadján, amihez egyébként jogod van, de ezzel is csak arra cáfolsz rá, hogy Demi ismét beletrafált a dolgok közepébe a dal üzenetével.
Jaaaa, még záróakkordként: mintha Demi ráérzett volna a dolgokra, szóval tessék elemezgesd csak a legújabb fotóját a hatalmas pcsájáról és semmi melleiről (
), hátha csempész egy kis örömöt a napodba.
Csupán ennyit szerettem volna; legyen napsütésben gazdag napod! Kissy kissy boo boo 
Két hét szabadság alatt, a nagymamámnál töltöm a napjaimat, aki nem mellesleg túl van a 90. évén és cukorbeteg. 4 óránként kell neki beadnom az inzulint. Már évek óta így van, valakinek mindig segíteni kell neki, mert képtelen beadni. Ezért vagyok fenn ének évadján.
Most akkor még is lesüllyedtél az én szintemre?
Miért érdekel, hogy miket írok én sem kötök bele a te elvakult fanatikus írásaidba. Kit érdekel.
Nagyobb képed van, ha ilyenek írsz, mint hogy azt mond, ocsmány és undorító, mert az. Demi nem volt ilyen, azért háborodtam fel ennyire. Mindig is csinos volt és természetes, de ez ennek pont az ellentéte. Pontosan ezért vannak igényeim, mert én nem ilyen embernek ismertem meg.
Nem habzik a szám, nem vagyok kutya. Ha pedig jogom van hozzá, akkor miért érdekel? Azt írok az emberekről amit csak akarok. Én soha nem kötöttem beléd, sem azért amiket Demiről vagy másokról írtál, sen pedig azért, hogy mikor írted. El kellene viselni, hogy nem mindenki a rajongója.
Viszont abba belegondolhatnál, hogy ha ennyien támadják itt, talán lehet benne valami.
Örülök, hogy neked tetszik ez a kép, majd amikor ilyenek fognak járkálni az utcán és ne adja Isten a lányod is ilyet akar, majd meglátjuk, hogy fog tetszeni.
2017. július 21. 11:59
Idézet (DiamondLy @ 2017.07.21. 10:17)
khalifa: Az, hogy valaki kerek, nagyavalagú, attól még nem törvényszerű, hogy a mellei is akkorák legyenek, mint két görögdinnye. Ha neked nincs ilyen alakod, örülj neki, és hidd el, van, aki a nagy seggünkért és kis mellünkért szeressen minket. 
Elég természet ellenes és nem ez az igazi alakja.
2017. július 21. 12:01
Idézet (Zsóka11 @ 2017.07.21. 11:35)
Kedves khalifa
Csak arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy normális emberek tiszteletben tartják és elfogadják mások véleményét. Irigy? Erre?
2017. július 21. 12:28
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (khalifa @ 2017.07.21. 00:20)
Valószínűleg nem igazán figyelted még meg a hétköznapi nőket az utcán. Tudom, hogy vannak szépség ideálok és elvárások, de kevés olya nő van a világon, aki így néz ki. Ugyanis egy vastagabb izomzatú nőnek, melle is van hozzá. Isten így alkotta meg a nőket. Annak a nőnek, aki vékonyabb, jóval kisebb is a melle. + Vannak a különböző besorolások pl.: alakváltozatok: homokóra, körte, alma. Az ő alakja elég amorf. Kövér. Ezt , azért mondom, mert ennél jóval vékonyabb volt.
Azt is tudom, hogy más sztárok is festik magukat erősen, de ami az ő arcán van, az vakolat. Engem nem erdékelnek a mindeféle effekttel tele rakott selfiei, nem a képeit bámulom.
Mások, azért úsznak meg mindent, mert letettek valamit asztalra, nemcsak Disney sztárocskák és az instagram képekből élnek.
Annyira vicces, hogy egy olyan ember osztja legjobban az észt, aki nem tud az adott személyről semmit. Semmivel sem volt vékonyabb, mondjuk én személyszerint sosem találtam kövérnek, de tény, hogy most van a legjobb formában. Ehhez elég csak megnézni egy 2015-ös és egy 2017-es képet. Szerintem látszik a különbség. A feneke nagy (amit egyébként imádok
2017. július 21. 12:37
Idézet (MissTiniStoessel @ 2017.07.21. 12:28)
Annyira vicces, hogy egy olyan ember osztja legjobban az észt, aki nem tud az adott személyről semmit. Semmivel sem volt vékonyabb, mondjuk én személyszerint sosem találtam kövérnek, de tény, hogy most van a legjobb formában. Ehhez elég csak megnézni egy 2015-ös és egy 2017-es képet. Szerintem látszik a különbség. A feneke nagy (amit egyébként imádok
) a mellei talán kicsinek tűnnek a klippben, de hidd el, hogy nem azok Teljesen átlagos méretűek. Szóval amorf alak ide vagy oda, a egyre több férfi tetszését nyeri el (csakhogy szépen fogalmazzak.
) és ennek köszönhetően soha nem volt még ennyire magabiztos. Stay pressed. 
Kettőnk közül te vagy akit az észt osztja folyamatosan. Nem tudom mi a fr*ncért kell belekötni a másikba, mert mást gondol és más a véleménye. Olyan nehéz ezt elfogadni. Én mikor kötöttem itt bárkibe bele?
Azért nyeri el egyre több férfi tetszését, mert a természetes alakú nők már foglaltak.
2017. július 21. 12:57
|
|
|
Idézet (khalifa @ 2017.07.21. 12:37)
Kettőnk közül te vagy akit az észt osztja folyamatosan. Nem tudom mi a fr*ncért kell belekötni a másikba, mert mást gondol és más a véleménye. Olyan nehéz ezt elfogadni. Én mikor kötöttem itt bárkibe bele?
Azért nyeri el egyre több férfi tetszését, mert a természetes alakú nők már foglaltak.
Kettőnk közül én vagyok az, aki követi őt, nem az észt osztom, tényeket állítok. Te szabadon megírhatod véleményed, de ha valaki reagál rá az már az kötekedésnek számít, ugye? Nem, semmit sem nehéz elfogadni, de ezt az első kommentemben is elmondtam, nekem csupán a stílussal volt problémám, mert így egy másik emberi lényről beszélni elég gusztustalan dolog.
Az utolsó mondatod pedig elég gyenge magyarázat.
2017. július 21. 13:02
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Idézet (khalifa @ 2017.07.21. 12:01)
Csak arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy normális emberek tiszteletben tartják és elfogadják mások véleményét. Irigy? Erre? 
Én tiszteletben tartom, de Demi a példaképem,nagyon szeretem és az a normális, hogy megvédem.
Irigy, igen erre. Még mindig kíváncsi vagyok, hogy neked milyen alakod van, bár ítélkezésed alapján szupermodell lehetsz.
Meg lehet a saját véleményed, de attól még mindig nem normális, hogy nem szereted, mégis mindent tudsz róla, és a hibáit lesed, hogy aztán kommentekben ócsárold.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.