Starity

Demi Lovato elkészítette eddigi legszórakoztatóbb videoklipjét

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2017. július 21. 13:39 #41
- törölt felhasználó -    
Szeretem Demit és jó formában van most. A dal nem rossz, ahogy a klip sem, bár a kedvencem nem lesz.

off: Azért mert leálltok vitatkozni a cikk alatt nem fog változni senki véleménye. Ő így gondolja, ti másképp. Mindenki utál vagy nem kedvel legalább egy hírességet, csak nem mindenki tudatja másokkal. Ha valaki elmondja a véleményét tényleg tiszteletben kéne tartani, akkor is, ha nem igazán tetszik. Ez egy jó tipp akár a munkahelyen vagy bárhol az életben. Nem azt mondom, hogy hagyjunk szó nélkül mindent, csak ez az egész most pont felesleges volt.
Nem szól senki ellen, mindenki azt ír amit akar, ez csupán az én véleményem. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Lisanne
2017. július 21. 13:40 #42
- törölt felhasználó -    
Idézet (blindie. @ 2017.07.21. 13:39)
Szeretem Demit és jó formában van most. A dal nem rossz, ahogy a klip sem, bár a kedvencem nem lesz. 
off: Azért mert leálltok vitatkozni a cikk alatt nem fog változni senki véleménye. Ő így gondolja, ti másképp. Mindenki utál vagy nem kedvel legalább egy hírességet, csak nem mindenki tudatja másokkal. Ha valaki elmondja a véleményét tényleg tiszteletben kéne tartani, akkor is, ha nem igazán tetszik. Ez egy jó tipp akár a munkahelyen vagy bárhol az életben. Nem azt mondom, hogy hagyjunk szó nélkül mindent, csak ez az egész most pont felesleges volt. 
Nem szól senki ellen, mindenki azt ír amit akar, ez csupán az én véleményem. smileeee.gif

Végre egy értelmes ember. Köszönöm.
2017. július 21. 13:46 #43
- törölt felhasználó -    
Idézet (MissTiniStoessel @ 2017.07.21. 12:57)
Kettőnk közül én vagyok az, aki követi őt, nem az észt osztom, tényeket állítok. Te szabadon megírhatod véleményed, de ha valaki reagál rá az már az kötekedésnek számít, ugye? Nem, semmit sem nehéz elfogadni, de ezt az első kommentemben is elmondtam, nekem csupán a stílussal volt problémám, mert így egy másik emberi lényről beszélni elég gusztustalan dolog. 
Az utolsó mondatod pedig elég gyenge magyarázat. rohog.gif Saját magadnak mondasz ellent, már ne is haragudj. Demi semmiféle plasztikai beavatkozást nem végeztettet magán, mindig is nagy kufferjei voltak és átlagos méretű mellei. Ennek ellenére természetellenesnek hívod, holott őt így teremtette meg Isten. Hogy is van ez? unsure.gif

Úgy van, hogy képtelen vagy elfogadni azt, hogy a másik embernek más a véleménye. Jobb, ha elkezded ezt elfogadni, nem mindenki fog veled sem az életben szépen beszélni és magasról tesz majd rá neked, hogy fog esni. Majd felnősz.
2017. július 21. 13:48 #44
- törölt felhasználó -    
Idézet (Zsóka11 @ 2017.07.21. 13:02)
Én tiszteletben tartom, de Demi a példaképem,nagyon szeretem és az a normális, hogy megvédem. 
Irigy, igen erre. Még mindig kíváncsi vagyok, hogy neked milyen alakod van, bár ítélkezésed alapján szupermodell lehetsz. 
Meg lehet a saját véleményed, de attól még mindig nem normális, hogy nem szereted, mégis mindent tudsz róla, és a hibáit lesed, hogy aztán kommentekben ócsárold.

Estleg ne küldjek magamról olyan fantasztikus bikinis képet? omg.gif Inkább leugrok a Taigetoszról, mint hogy irigy legyek erre. Teljesen mindegy mit írsz, a véleményen ugyanaz marad.
2017. július 21. 14:32 #45
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Idézet (khalifa @ 2017.07.21. 13:46)
Úgy van, hogy képtelen vagy elfogadni azt, hogy a másik embernek más a véleménye. Jobb, ha elkezded ezt elfogadni, nem mindenki fog veled sem az életben szépen beszélni és magasról tesz majd rá neked, hogy fog esni. Majd felnősz.

Ha képtelen lennék más emberek véleményét elfogadni, akkor minden köpködő kommentre reagálnék, nem? Naponta látok ilyen jellegű hozzászólásokat, engem csak a tájékozatlanságod illetve mondandód megfogalmazása fogott meg, és ezért gondoltam szólok hogy egy embertársunkról sem illik így beszélni, legyen az Demi vagy bárki, de én kérek elnézést, amiért modorálni próbállak, hiszen tényleg nem az én feladatom lenne. További szép napot.
2017. július 21. 14:45 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (MissTiniStoessel @ 2017.07.21. 14:32)
Ha képtelen lennék más emberek véleményét elfogadni, akkor minden köpködő kommentre reagálnék, nem? Naponta látok ilyen jellegű hozzászólásokat, engem csak a tájékozatlanságod illetve mondandód megfogalmazása fogott meg, és ezért gondoltam szólok hogy egy embertársunkról sem illik így beszélni, legyen az Demi vagy bárki, de én kérek elnézést, amiért modorálni próbállak, hiszen tényleg nem az én feladatom lenne. További szép napot.

Nincs jogod ahhoz, hogy engem moderálj. Nem vagy az anyám. Ha pedig nen a te feladatod minek vagy még mindig itt? Azt írok és gondolol amit akarok. Embertársunk mi? De engem bezzeg le tudsz szólni.
2017. július 21. 14:51 #47
s.zsofia
s.zsofia
visszatérő vendég

Státuszsave your tears for another day
Hozzászólás: 200
Csatolások: 0
Azonosító: 251606
A klipp és a dal is borzalmas.
2017. július 21. 16:09 #48
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Voltam már ilyen jellegű buliban, emiatt számomra élvezhető a klip. A dal viszont nem tetszik, nekem olyan semmilyen. Nekem továbbra is a Something That We're Not a kedvencem tőle, szerintem életem végéig jól elleszek azzal az egy dallal. biggrin.gif
2017. július 21. 16:11 #49
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Idézet (khalifa @ 2017.07.21. 14:45)
Nincs jogod ahhoz, hogy engem moderálj. Nem vagy az anyám. Ha pedig nen a te feladatod minek vagy még mindig itt? Azt írok és gondolol amit akarok. Embertársunk mi? De engem bezzeg le tudsz szólni.

Úgy gondolom, hogy sosem ütöttem meg veled olyan hangnemet, amilyet te engedtél meg magadnak Demivel szemben, úgyhogy az utolsó mondatod itt értelmét vesztette. Mint mondtam, nem szólok le senkit, csupán tényeket közlöm és a kedvencemet védem, mert amit állítottál róla messze nem tükrözte a valóságot. Az Azt írok amit gondolok duma pedig teljesen felesleges, senki nem mondta, hogy nem lehet meg a véleményed, én csupán arra kértelek, hogy szofisztikáltabban fogalmazd meg és akkor talán nem fog mindenki a torkodnak ugrani. Ez csak egy jó tanács, nyílván nem kell megfogadni, de akkor ne csodálkozz, hogyha érkezni fognak a stílusodat minősítő kommentek. Na puszi.
2017. július 21. 16:48 #50
- törölt felhasználó -    
Idézet (MissTiniStoessel @ 2017.07.21. 16:11)
Úgy gondolom, hogy sosem ütöttem meg veled olyan hangnemet, amilyet te engedtél meg magadnak Demivel szemben, úgyhogy az utolsó mondatod itt értelmét vesztette. Mint mondtam, nem szólok le senkit, csupán tényeket közlöm és a kedvencemet védem, mert amit állítottál róla messze nem tükrözte a valóságot. Az Azt írok amit gondolok duma pedig teljesen felesleges, senki nem mondta, hogy nem lehet meg a véleményed, én csupán arra kértelek, hogy szofisztikáltabban fogalmazd meg és akkor talán nem fog mindenki a torkodnak ugrani. Ez csak egy jó tanács, nyílván nem kell megfogadni, de akkor ne csodálkozz, hogyha érkezni fognak a stílusodat minősítő kommentek. Na puszi.

Azt írok amit akarok és úgy, ahogyan én akarom. Meddig osztod még itt az észt? Tegnap óta a szavakon lovagolsz, arról nem is beszélve, hogy harmadjára köszönsz el. rohog.gif
2017. július 21. 16:54 #51
s.zsofia
s.zsofia
visszatérő vendég

Nem tudom, miért kell mindenkinek khalifának ugrania. Ő csak elmondta a SAJÁT véleményét. Ő rossznak tartja a dalt, és Demit benne, ti pedig éppen az ellenkezőjét írtátok. És kész.
Persze titeket is meglehet érteni, hiszen minden rajongó megvédi a kedvencét, de ti már túl messzire mentetek, ezzel a megvédéssel.
El kell fogadni nektek, hogy nem mindenkinek tetszhet. És amúgy nekem se tetszik, mint az előző véleményemben írtam. A zene unalmas, a klippbe pedig beletekertem, de már az első percnél kikapcsoltam.
Az én véleményem miatt, nekem is nekem ugrottok?????
2017. július 21. 16:58 #52
- törölt felhasználó -    
Idézet (khalifa @ 2017.07.21. 16:48)
Azt írok amit akarok és úgy, ahogyan én akarom. Meddig osztod még itt az észt? Tegnap óta a szavakon lovagolsz, arról nem is beszélve, hogy harmadjára köszönsz el. rohog.gif

Ne haragudj, de szórakoztatsz. rohog.gif Te azt írhatsz amit akarsz, de más nem teheti? Észosztás? Drágám, olvasd már vissza a kommentjeidet, ki tartott kiselőadást az "ideális" testről? Az a szomorú tény, hogy te már annyitól kisebb idegösszeroppanást kaptál, hogy voltunk itt páran, akik ellent mertek mondani a "véleményednek". El se merem képzelni mi lenne veled, ha nap mint nap téged is az "ocsmány" jelzőkkel illetnének. blink.gif Nehogy már még neked álljon feljebb, hogy MissTiniStoessel volt olyan "gonosz" és válaszolt újra és újra tisztességes stílusban a kommentjeidre. Valakinek tanítottak kultúrát is. Megtettem volna én is, de annyi bődületes butaság elhagyta a szádat, hogy inkább offoltam a témát. "Pontosan ezért vannak igényeim, mert én nem ilyen embernek ismertem meg." "majd amikor ilyenek fognak járkálni az utcán és ne adja Isten a lányod is ilyet akar, majd meglátjuk, hogy fog tetszeni." _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: MissTiniStoessel
2017. július 21. 17:02 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (s.zsofia @ 2017.07.21. 16:54)
El kell fogadni nektek, hogy nem mindenkinek tetszhet. És amúgy nekem se tetszik, mint az előző véleményemben írtam. A zene unalmas, a klippbe pedig beletekertem, de már az első percnél kikapcsoltam.
Az én véleményem miatt, nekem is nekem ugrottok?????

Hiába szeretnéd, senki sem fog neked ugrani. smileeee.gif Mert mérföldes kölünbségek vannak a két véleménynyilvánítás között. De nyilván, mi vagyunk az elvakult fanatikusok, akik nem tudják elfogadni, ha valaki nem szereti. Hát hatalmas tévedés. Mint tökéletesen látható, senki más véleményének nem "ugrottunk" neki, mert ha kultúráltan van megfogalmazva eltudjuk fogadni.
2017. július 21. 17:04 #54
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandiii_1992 @ 2017.07.21. 16:58)
Ne haragudj, de szórakoztatsz. rohog.gif Te azt írhatsz amit akarsz, de más nem teheti? Észosztás? Drágám, olvasd már vissza a kommentjeidet, ki tartott kiselőadást az "ideális" testről? Az a szomorú tény, hogy te már annyitól kisebb idegösszeroppanást kaptál, hogy voltunk itt páran, akik ellent mertek mondani a "véleményednek". El se merem képzelni mi lenne veled, ha nap mint nap téged is az "ocsmány" jelzőkkel illetnének. blink.gif Nehogy már még neked álljon feljebb, hogy MissTiniStoessel volt olyan "gonosz" és válaszolt újra és újra tisztességes stílusban a kommentjeidre. Valakinek tanítottak kultúrát is. Megtettem volna én is, de annyi bődületes butaság elhagyta a szádat, hogy inkább offoltam a témát. "Pontosan ezért vannak igényeim, mert én nem ilyen embernek ismertem meg." "majd amikor ilyenek fognak járkálni az utcán és ne adja Isten a lányod is ilyet akar, majd meglátjuk, hogy fog tetszeni." _nevet.gif

Na mert ez amit írsz tisztességes stílus ugye? Moderáld már magad lelkem ne nekem kelljen. rohog.gif Magadba rendezd le a düh kitöréseidet légyszíves.
2017. július 21. 17:04 #55
Kikiih
Kikiih
primadonna girl

Státuszshe distanced herself to save herself
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 4
Azonosító: 166302
A kommentek a cikk alatt szórakoztatóbbak, mint a klip.
2 felhasználónak tetszik: Elody, Maiko
2017. július 21. 17:12 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (khalifa @ 2017.07.21. 17:04)
Na mert ez amit írsz tisztességes stílus ugye? Moderáld már magad lelkem ne nekem kelljen.  rohog.gif

Az a baj észérveket nem tudsz felhozni, ezért inkább átmész (még nagyobb) trollba, amihez nem vagyok hajlandó tovább aszisztálni, mert a cikk ígyis szét lett offolva. Egy jó vitapartnerre bármikor vevő vagyok, de sajnos te nem vagy az. air_kiss.gif
2017. július 21. 17:13 #57
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandiii_1992 @ 2017.07.21. 17:12)
Az a baj észérveket nem tudsz felhozni, ezért inkább átmész (még nagyobb) trollba, amihez nem vagyok hajlandó tovább aszisztálni, mert a cikk ígyis szét lett offolva. Egy jó vitapartnerre bármikor vevő vagyok, de sajnos te nem vagy az. air_kiss.gif

Vevő vagy? Ha azt mondom nincs igazad, olyan düh kitöréseid lesznek és elmondod milyen buta vagyok.
2017. július 21. 17:15 #58
Felon001
Felon001
visszatérő vendég

StátuszNem nyilatkozom
Hozzászólás: 127
Azonosító: 176232
Öhh...azt hiszem ez a szám pont a cikk alatti kommentekben lévő negativitáshoz szólt biggrin.gif De inkább nem folynék bele. Én imádtam a klippet és a számot is mert jót mosolyogtam rajta! :3
2017. július 21. 17:24 #59
s.zsofia
s.zsofia
visszatérő vendég

Szandiii_1992
Te nem, de MissTiniStoessel igen smileeee.gif wink.gif
Egyébként titeket is meglehet érteni. Én is megvédeném Sel-t. smileeee.gif (persze ezt nem csatoltad a hozzászólásodban pedig ez a lényege a véleményemnek, de sebaj)
2017. július 22. 18:11 #60
Fanni0325
Fanni0325
Miss Anonymus

StátuszA hit segít, hogy mindent más színben láss...
Hozzászólás: 1695
Csatolások: 7
Azonosító: 138041
Szerintem csodás a szám és a klip egyaránt, igazi nyári fülbemászó dal! smileeee.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok