Idézet (khalifa @ 2017.07.21. 16:48)
Azt írok amit akarok és úgy, ahogyan én akarom. Meddig osztod még itt az észt? Tegnap óta a szavakon lovagolsz, arról nem is beszélve, hogy harmadjára köszönsz el.

Ne haragudj, de szórakoztatsz.

Te azt írhatsz amit akarsz, de más nem teheti? Észosztás? Drágám, olvasd már vissza a kommentjeidet, ki tartott kiselőadást az "ideális" testről? Az a szomorú tény, hogy te már annyitól kisebb idegösszeroppanást kaptál, hogy voltunk itt páran, akik ellent mertek mondani a "véleményednek". El se merem képzelni mi lenne veled, ha nap mint nap téged is az "ocsmány" jelzőkkel illetnének.

Nehogy már még neked álljon feljebb, hogy MissTiniStoessel volt olyan "gonosz" és válaszolt újra és újra tisztességes stílusban a kommentjeidre.
Valakinek tanítottak kultúrát is. Megtettem volna én is, de annyi bődületes butaság elhagyta a szádat, hogy inkább offoltam a témát. "Pontosan ezért vannak igényeim, mert én nem ilyen embernek ismertem meg." "majd amikor ilyenek fognak járkálni az utcán és ne adja Isten a lányod is ilyet akar, majd meglátjuk, hogy fog tetszeni."