Nem. Nem. Nem. Nem. Nem. Nem. Nem. (És még folytathatnám.) Nem... NEM.
Ha valami jó, miért nem lehet békén hagyni úgy ahogy van? Mindenbe bele kell p*fázni. Ekkora gyökérséget. Ez már ki tudja mióta így van. A 12 jegy mind gyönyörűen le volt írva, fel volt építve. Ez az új csillagjegy meg sincs alapozva semmivel. Ennyi erővel a végtelen mennyiségű csillagból is kreáljunk egy békakirályfit, egy kígyóbűvölőt, egy kagylót vagy mit tudom én mit.
Azt pedig nem mondanám, hogy minket nem érint. Ha nekem október elején születik a gyerekem, akkor is Mérleg lesz, nem fog érdekelni. Alapvetően nem vagyok az újítások ellen, de ezt biztos nem fogom elfogadni.
Ne pánikolj: Nem változott meg a csillagjegyed!
2016. szeptember 21. 22:03
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Amúgy vicces, hogy a skorpió csak egy hétig tart.
Egyébként én ezen nem vagyok kiakadva, nekem édesmindegy, hogy mi a csillagjegyem, horoszkópot sem olvasok.
Egyébként én ezen nem vagyok kiakadva, nekem édesmindegy, hogy mi a csillagjegyem, horoszkópot sem olvasok.
2016. szeptember 22. 15:30
|
|
LJoltvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.09. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 256217 offline
|
Jaj, változnak a horoszkópok, úristen, most mi lesz? Nem a horoszkópod határozza meg, ki vagy. Csak akkor lesz igaz mindaz, amit a horoszkópod alatt írnak, ha te magad is elhiszed mindazt.
2016. szeptember 23. 19:42
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Mi az, hogy csak a 2016-os születésüeket érinti?! Meg miért pont a decemberi időszakra esik?! :/ Szerintem ez akkora hülyeség. Most kellett már valami, mert nagyon csendes volt a média és így próbálják fellendíteni. Oké, hogy felfedeztek egy újat, de felesleges bevezetni. Legalább adtak volna neki egy jobb nevet
2016. szeptember 24. 13:28
|
|
Kitti45visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 219045 offline
|
Én eddig nyilas voltam most meg skorpió leszek????? NEM NEM NEM és NEM NEM NEM NEM és NEM!!!!! Imádom a nyilas horoszkópomat nem akarok skorpió lenni!!!!!!!!!
2016. szeptember 24. 13:49
|
|
p.m87új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.05. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 216404 offline
|
Ez akkora nagy kamu...
már csak azt nézve, hogy a skorpió November 23-29!!
A többi mind 2hét minimum...
A szűz meg 1,5 hónap....
Vagy nagyon elírtak valamit vagy kamu (NEM A CIKK ÍRÓJÁT KRITIZÁLOM CSAK A FORRÁST!!!!)
2016. szeptember 24. 19:15
|
Pinkpillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.29. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 249076 offline
|
Oké, nem követem ezeket a dolgokat, nem hiszek bennük, szerintem komolyan hülyeség, de mégis megnéztem és most mégis zavar, hogy mérleg vagyok a skorpió helyett!
Hát mi ez? 12 horoszkóp-12 hónap, nem kell 13., felborítja az egyensúlyt
2016. szeptember 24. 19:28
|
|
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline
|
Azt hittem ez is csak egy buta álhír...
Hát, biztos jó sok időbe bele fog telni, mire mindenki megszokja. Mert az idén született gyerekek szülei még a régi rendszerhez vannak szokva, és még mi is ahhoz leszünk, amikor gyerekünk születik. Egyeseknek nehéz lesz máshogy nézni a gyerekeik csillagjegyét, mint a sajátjukat. Mindenesetre előfordulhat hogy csillagász leszek, szóval próbálok minél nyitottabban állni a dologhoz.
Az új rend szerint már vízöntő lennék, de sosem tudnám magam annak vallani. Halak vagyok, ez illik rám, és ez így tökéletes.
Hát, biztos jó sok időbe bele fog telni, mire mindenki megszokja. Mert az idén született gyerekek szülei még a régi rendszerhez vannak szokva, és még mi is ahhoz leszünk, amikor gyerekünk születik. Egyeseknek nehéz lesz máshogy nézni a gyerekeik csillagjegyét, mint a sajátjukat. Mindenesetre előfordulhat hogy csillagász leszek, szóval próbálok minél nyitottabban állni a dologhoz.
Az új rend szerint már vízöntő lennék, de sosem tudnám magam annak vallani. Halak vagyok, ez illik rám, és ez így tökéletes.
2016. szeptember 24. 19:31
|
|
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline
|
Miután elolvastam a kommenteket...
Ez csillagászat! Tudomány! Ha megváltozott a rend, hát akkor meg is változott! (ha a források jók...)
És a ti csillagjegyetek nem változott meg! Csak az idei babáké.
Mindenki hisztizik a kommentekben, amikor ők azok maradtak akik voltak...
Ez csillagászat! Tudomány! Ha megváltozott a rend, hát akkor meg is változott! (ha a források jók...)
És a ti csillagjegyetek nem változott meg! Csak az idei babáké.
Mindenki hisztizik a kommentekben, amikor ők azok maradtak akik voltak...
2016. szeptember 28. 14:38
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
Halak lettem XDD
Kos voltam XDD
Kos voltam XDD
2016. október 07. 17:19
|
|
viktória loveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 257650 offline
|
Nyilas lettem bak voltam
2016. október 08. 22:40
|
|
Hanna6155új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 192481 offline
|
Ez úgy baromság ahogy van... Meg amúgy is mi az, hogy csak a 2016 végén születő csecsemőkre vonatkozik... Mi van ha gyerekem kígyótartó lesz... Egyáltalán mi ez a név?? Nem szeretnék szűz lenni
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.

0 felhasználónak tetszik: