Te is Horoszkóp függő vagy? Szereted olvasgatni? Mindig úgy érezted, hogy „igen, ezt pont rám írták", vagy pont arra gondoltál mindig, hogy jobban illik hozzád az előtted lévő? Hát akkor most érdekelni fog ez a cikk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ne pánikolj: Nem változott meg a csillagjegyed!
2016. szeptember 17. 19:13
2016. szeptember 17. 19:22
|
|
VictoriaPolicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.10. Hozzászólás: 142 Csatolások: 2 Azonosító: 250535 offline
|
Nincs problémám a dolgoggal.
Maradtam kos
Maradtam kos
2016. szeptember 17. 19:27
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
pff... mekkora hülyeség..tényleg unatkoznak már az emberek -.- röhej..
2016. szeptember 17. 19:28
Pedig már kezdtem bepánikolni.
Egyébként már régóta vitatkoznak arról, hogy akkor most van-e tizenharmadik csillagkép, vagy sem...
Egyébként már régóta vitatkoznak arról, hogy akkor most van-e tizenharmadik csillagkép, vagy sem...
2016. szeptember 17. 19:29
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Egész horoszkóp egy hulyeség.
2016. szeptember 17. 19:29
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
X milliárd embert nem lehet besorolni 12 vagy 13 csillagjegybe!!!!
2016. szeptember 17. 19:39
|
xSophiexúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.30. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 258498 offline
|
Szerintem nagy hülyeség volt behozni még egy csillagképet, de ők tudják.
Egyébként ha változott volna, én ez a kígyótartó vagy mi a franc lennék, ugyanis pont beleesik a születésnapomba. (dec. 6.) De szerencsére maradtam nyilas. ^^
Egyébként ha változott volna, én ez a kígyótartó vagy mi a franc lennék, ugyanis pont beleesik a születésnapomba. (dec. 6.) De szerencsére maradtam nyilas. ^^
2016. szeptember 17. 19:42
Szerintem elég nagy hülyeség. Am jó cikket írtál AliceLiza!
2016. szeptember 17. 19:47
Ez nagyon érdekes, bár furcsa lesz megszokni a 13 csillagképet.
2016. szeptember 17. 19:47
|
|
Azt hittemúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.28. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 253514 offline
|
Ez kurva szar! Ekkora baromságot... Akkor én elvileg kos lennék a bika helyett... Ezt nagyon elcseszték!
2016. szeptember 17. 19:56
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Ez igazán megnyugtató, mert nem igazán akartam sose szűz lenni, ahogy a mostani horoszkópba állna, hogy az lennék, ha, nem 20 évvel születtem volna korábban.
2016. szeptember 17. 19:58
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
A horoszkópok nem változtak és nem is fognak változni! A csillagképek változtak, de ennyi.
A csillagkép, meg a csillagjegy nem egy és ugyanaz. Az egyik egy csillagászati fogalom, a másik meg az asztrológiában használatos. Azért ennek jobban utána kellett volna nézni. Valaki írt valahová egy cikket, aminek a témája már egyébként évek óta kering a neten, de igazából semmi valóságalapja nincsen. Az egész zagyvaság és butaság. Nem lesz új csillagjegy.
2016. szeptember 17. 20:03
Ez még viccnek is rossz. Egy kb. 15 évvel ezelőtti hoax alapján íródott a cikk, de a szerző azt sem tudja, mi a különbség a csillagKÉPEK és a csillagJEGYEK között (sziderikus, tropikus rendszer...). Anyámborogass. Nem szoktam más asztrológusokat fikázni, de ez a cikkíró nem az, ráadásul botorságot ír, úgyhogy szabad utat engedtem a hahotának.
Az meg a pláne, hogy a NASA erről semmit nem tud. Én asztrológus vagyok, tehát tudom mit írok.
2016. szeptember 17. 20:08
A csillagjegyek: 12 zodiákus jel, amit ma horoszkóp, születési jegy vagy Nap-jegy néven ismerünk. Csillagképek: 88 van belőlük. Isz. előtt sok ezer évvel az akkori asztrológusok a Napút (Elkiptika - a Nap látszólagos évi pályája) környékén elhelyezkedő csillagképek után megalkották a mai 12 jelet magában foglaló rendszert, amit ma ismerünk úgy, hogy horoszkóp-jelek, csillagjegyek. A csillagképek mindig is az égen ragyogtak, és fognak is.
Ez az egész cikk, ami elterjedt pár órája, egy kb. 15 évvel ezelőtti hoax alapjára íródott, hogy lejárassák az asztrológiát és a valódi asztrológusokat, a hozzáértőket. De ezeknek az embereknek gőzük nincs a csillagképek és a csillagjegyek közötti óriási különbségről.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Megszólat a párja, A$AP Rocky.
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot