Ne pánikolj: Nem változott meg a csillagjegyed!
2016. szeptember 17. 23:31
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
még jó hogy nem izgat a horoszkóp téma
2016. szeptember 17. 23:38
Nem lehet hogy a NASA-ban dolgozók nézik a Fairy Tailt?? :-P :-P
2016. szeptember 17. 23:50
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
Fhuu pedig már kisebb pánikrohamom volt >.<
Rám sem az oroszlán, sem a rák jellemzése nem illik (bár akkor már inkább az oroszlán), úgyhogy szerintem ez az egész horoszkóp dolog olyan, hogy van akire találó, valakire már kevésbé...
Rám sem az oroszlán, sem a rák jellemzése nem illik (bár akkor már inkább az oroszlán), úgyhogy szerintem ez az egész horoszkóp dolog olyan, hogy van akire találó, valakire már kevésbé...
2016. szeptember 18. 07:13
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
OMG az új változás szerint oroszlán lennék...1 nap híján maradtam volna a régi:D
Hú.azért szerencse,hogy maradhatok a jelenleginél
Egyébként nem értem,minek kellett 13.csillagjegy,miközben mindenkinek jutott,és annyi volt,ahány hónap...
Hú.azért szerencse,hogy maradhatok a jelenleginél
Egyébként nem értem,minek kellett 13.csillagjegy,miközben mindenkinek jutott,és annyi volt,ahány hónap...
2016. szeptember 18. 08:48
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Vízöntőből lennék bak? Kösz nem.
Mekkora baromság már ez,minek változtatni,amikor valami jó volt,most csak azt érik el hogy az embereke fele még jobban elidegenedi mert már lassan érteni sem fogja,hogy akkor most melyik melyik vagy felháborodik,hogy ezt most miért kellett.Nasa meg inkább foglalkozna olyannal amihez ért is,nem pedig a csillagképek babrálásával.
2016. szeptember 18. 09:05
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Skorpióból lennék szűz pfuuu .. Szegény újszülöttek meg az anyukájuk senki nem fogja tudni hogy akkor most mi a horoszkópja.. Ajj NASA köszi szépen, ebben is csak a pénz van.
2016. szeptember 18. 09:46
Oroszlánból Rák... pont a szöges ellentétek,köszi NA$A!
2016. szeptember 18. 11:04
Idézet (Petra02 @ 2016.09.18. 09:46)
Oroszlánból Rák... pont a szöges ellentétek,köszi NA$A! 
Bocsánat, de... A NASA-nak mi köze van a horoszkópokhoz?
2016. szeptember 18. 13:02
|
|
györeadri2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 225299 offline
|
Hű! Ez felettéb érdekes.
2016. szeptember 18. 13:09
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Ha van "tudomány" amit ki nem állhatok az az asztrológia! Annyi előítéletnek van kitéve egyébként is az ember hiányzik az hogy még a születési dátuma alapján is beskatulyázzák? Tudtátok pl. hogy vannak olyan állások amiben ki is kötik hogy pl. bak, vagy oroszlán jegyűek előnyben? Hülyeség az egész úgy ahogy van.
2016. szeptember 18. 15:07
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Nyilvánvalóan senki nem fogja ezt figyelembe venni. Nem azt mondom, hogy a Nasa hülyeséget állít, de nem hiszem hogy a közeljövőben bárki is azt mondja majd magáról, hogy ő a kígyótartó jegyében született. Eszerint én Rák lennék, de jesszusom, nem.
Oroszlán vagyok és kész. Ennek az össze vissza tologatásnak semmi értelme, borul az asztrológia.
És igen, hiszek benne, de légyszi ne kössetek belém.
És igen, hiszek benne, de légyszi ne kössetek belém.
2016. szeptember 18. 16:11
jó, mindenki eldönti magának, hogy elhiszi-e ezt vagy sem, de ne keverjétek már bele a NASA-t könyörgöm! a NASA űrkutatással és csillagászattal foglalkozik, nem asztrológiával, tehát semmi közük ahhoz, hogy ki milyen jegyben született, mi a horoszkópja, ésatöbbi.
köszöntem.
(amúgy meg sok szeretettel ajánlom mindenkinek, aki elhitte a horoszkópos változásokat ezt a cikket, végigolvasni ér)
köszöntem.
(amúgy meg sok szeretettel ajánlom mindenkinek, aki elhitte a horoszkópos változásokat ezt a cikket, végigolvasni ér)
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2016. szeptember 18. 18:12
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
„Te is horoszkóp függő vagy?" „A csillagászat nem egyenlő az asztrológiával".
Köszi, kész a káosz.
Egyébként világosan le van írva a cikkben, hogy ez a változás minket nem érint, whatever.
Köszi, kész a káosz.
Egyébként világosan le van írva a cikkben, hogy ez a változás minket nem érint, whatever.
2016. szeptember 19. 13:00
|
|
VictoriaPolicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.10. Hozzászólás: 142 Csatolások: 2 Azonosító: 250535 offline
|
Nem hangzik rosszul.
Legalább van egy kis változatosság
Legalább van egy kis változatosság
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Megszólat a párja, A$AP Rocky.
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot