Egy felmérés szerint a lányok a felelősek a fiúk rossz osztályzataiért
2016. szeptember 18. 09:57
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Hat itt nem azert buknak meg a fiuk, mert a lanyokat nezik.. az egesz orat el hulyeskedik egymassal ezert nem is figyelnek az anyagra, fuzetbe se irjak le. A hazit pedig lesz.rjak, ha elo is veszik akk kinai nekik mert oran nem irtak semmit es nem ertik xdd
2016. szeptember 19. 18:00
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Én ezt nem értem. Oké, lehet ott tényleg ez a helyzet, de szerintem hazánkban ez a legkisebb baj. A lógásnak, és a féktelen bulizásnak szerintem nagyobb szerepet kellene tulajdonítani, és ezen probléma megoldására kellene sokkal inkább fókuszálni. Sajnos az is elég gyakori, hogy a lányok rossz eredményt produkálnak. Ezért a társadalom a hibás és a rettentően gyors technikai fejlődés. Könnyebb és jobb elfoglaltság a gép előtt ülni vagy a telefont nyomkodni, mint tanulni és a lecke megírásával vagy memorizálásával törődni! Példaként fel tudom hozni a húgomat. 13 éves és teljesen más követelményeknek kell megfelelnie mint nekem 20 éves létemre. 7 év hatalmas időintervallum, rengeteget változott azóta a minket körülölelő környezet.
2016. szeptember 19. 18:06
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Legközelebb a mucsaröcsögei általános iskola igazgatójával is csináltassanak már egy ilyen teljesen szakszerű felmérést. Olyan izgatott vagyok, hogy mi lesz az eredménye.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: