Egy felmérés szerint a lányok a felelősek a fiúk rossz osztályzataiért
2016. szeptember 10. 15:18
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Ez mekkora baromság! Persze iskolában bizonyos keretek között kell öltözködni (a gimiben,legalábbis az enyémben mondjuk pont leszarják,hogy egyáltalán van e rajtunk valami vagy nincs
) de könyörgöm,nehogy már ne lehessen valaki szép vagy csinos,mert a fiúk véletlenül ne adj isten megnézik....egy fiú se legyen akkor izmos, vagy helyes mert elveszik a lányok figyelmét (egyébként mintha a lányok nem bámulnák meg a helyes pasikat...) otthon meg,ahol meg kell tanulni az anyagot,nem hiszem,hogy az anyjukat vagy a tesójukat bámulnák (remélem) és nyugodtan meg tudják tanulni a dolgokat,csak éppen lusták...
2016. szeptember 10. 15:40
|
|
ViKi0120új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 197952 offline
|
Az öltözködésnél egyet értek, hiszen a suli nem divat bemutató de azért na, nem a lányok tehetnek arról, hogy xy nem tanul jól. Ez a része olyan hülyeség. Önmagunknak tanulunk...
2016. szeptember 10. 15:56
Abban igaza van a dirinek, hogy a suli nem szórakozóhely és nem divatbemutató. De régen is voltak rossz tanulók, amikor kötelező volt az a rém randa iskolaköpeny...
2016. szeptember 10. 16:30
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
Ekkora szexista marhaságot! Biszexuális lányként, nekem sem vonja el a figyelmem, egy kivillanó has vagy comb, tudom kontrollálni a gondolataim, nem értem, hogy ez egy fiúnak miért esik olyan nehezére. Már megint csak okot keresnek a fiúknak. Baromság.
2016. szeptember 10. 16:35
|
|
shadowwúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255157 offline
|
Oké, az igaz hogy az iskolába nem haspólóba kéne menni, de az nem jó indok hogy azért mert eltereli a fiúk figyelmét. Szerintek ha valakinek romlanak az osztályzatai arról az esetek nagy részében ő tehet, nem pedig a lányok.
2016. szeptember 10. 17:05
Mostanaban a fiuk is feszes gatyakba meg polokba jarnak
2016. szeptember 10. 17:08
|
|
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline
|
A mi sulinkban mindenki úgy néz ki ahogy akar(mondjuk tény, hogy senki nem szokta kidobni a mellét vagy a fenekét). Teljesen elfogadott a tetkó, piercing, festett haj(akár az egészen különleges is) vagy ha le van borotválva a fél fejed.
Ha valaki tényleg tanulni akar az nem hagyja, hogy elvonják a figyelmét.
Amúgy ha ott is olyan szörnyen unalmas és a nagybetűs élet szempontjából haszontalan a tananyag, mint itt, akkor ne várjanak javulást.
Ha valaki tényleg tanulni akar az nem hagyja, hogy elvonják a figyelmét.
Amúgy ha ott is olyan szörnyen unalmas és a nagybetűs élet szempontjából haszontalan a tananyag, mint itt, akkor ne várjanak javulást.
2016. szeptember 10. 17:16
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Akkor valószínűleg Pistike azért rontotta el a matek dolgozatban az egyes feladatot, mert 30 fokban felmertem venni egy pántos felsőt, és egy combközépig érő rövidnadrágot, véletlenül sem azért, mert nem készült fel rendesen. Fáj a férfi egótoknak, hogy a lányok nagy átlagban okosabbak, és tanulékonyabbak, ezért gyorsan keresni kell egy kifogást, és természetesen a megjelenésünkben találtatok hibát. Csak azt nem értem, hogy akkor a fiúknak miért szabad izomtrikókban feszíteni az osztályteremben, amikor ugyanazt a hatást váltja ki belőlünk, mint belőlük egy mélyebb dekoltázsú felső. Ha egy lány tényleg vonzó, elvonja a figyelmet egy télikabátban is, nem kell mutogatnia magát. A szűk farmerokról pedig csak annyit, hogy mióta elkezdődött az év kereken 10 olyan fiúval találkoztam akin nem tapadós nadrág volt...
2016. szeptember 10. 17:24
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Igen, a Robi egészen biztosan azért írt 1-es matekból, mert a mellette ülő lány "erkölcstelen módon" felvette az új haspólóját és a csőfarmerét. Ehem, Robi egészen biztosan nem azért írsz rossz jegyet, mert jobban érdekelte őt a videójátéka, mint a matekegyenletek, egészen biztosan arra vezethetőek vissza Robi sz*r jegyei, mert a csaj, aki mellette ült, éppen "elvonta a figyelmét". Aki tanulni akar, az tanul. Ennyit erről. A lányokra és az öltözetükre fogni a rossz jegyek gyarapodását egyáltalán nem fair, tekintve, hogy akit meg akarnak bámulni, azt akkor is meg fogják bámulni, ha nincs ki a feneke a nadrágjából, és nem ér a köldökéig a dekoltázsa. Most bűnbakot keresnek? Eléggé érdekelne, hogy milyen tanulmányok és felmérések alapján jutottak erre a következtetésre. Nem hiszem hogy csak és kizárólag azért romlanának a jegyek, és azért lenne több a rossz tanuló, mert a lányok haspólóban, cicanadrágban és csőfarmerokban flangálnak, ugyan ennyi erővel lehetne mindezt a tantervre, meg a tanári karra is fogni. Mondjuk én nem tudnék felhozni nektek példát a saját iskolámmal kapcsolatban, elvégre lányiskolába járok, és ilyen körülmények között sem a festett haj, sem a haspóló, sem a feszülős cuccok, vagy a körömlakk, vagy a smink vagy a műköröm nincs betiltva nálunk. De azért hülye sem vagyok, én is egyet kell hogy értsek a legtöbb hozzászólással, ez egy orbitális marhaság! Ennél talán még az is egyszerűbb lenne, ha - mint például a Japán iskolákban - ott is bevezetnék az iskolai egyenruhát, akkor nem kellene attól félniük, hogy a fiúknak "elkalandozik a figyelme".
1 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel
2016. szeptember 10. 17:37
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
az előttem kommentelők már leírtak mindent. szexista baromság
2016. szeptember 10. 17:41
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
Nálunk is nagyon komolyan veszik az öltözködést. Mi pl. trikóban sem nagyon mehetünk max ha veszünk fel rá kardigánt. A szakadt gatyáért meg majdhogynem ki vagyunk nyírva.
2016. szeptember 10. 17:46
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Ekkora baromságot.
2016. szeptember 10. 18:00
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Ez nevetséges!
Egyhatalmas baromság
2016. szeptember 10. 18:07
Ez az egész baromság! Nem tudom hogy juthatott ilyen az eszébe valakinek.
2016. szeptember 10. 18:41
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
A mi sulinkban is vannak lányok, akiknek az öltözékén nemegyszer megbotránkoztam már, mert ízléstelen és nem odaillő volt, de ez akkor is túlzás. Nehogymár egy lánynak azért kelljen változtatni az öltözködési szokásain, mert a fiúk képtelenek uralkodni magukon és a dolgukra figyelni.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.