Starity

Egy felmérés szerint a lányok a felelősek a fiúk rossz osztályzataiért

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. szeptember 10. 19:13 #41
Narutofangirl
Narutofangirl
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 16
Csatolások: 0
Azonosító: 259430
Persze nyilván a lányok hibája h a fiúk perverz állatok biggrin.gif Najó nem de akkor is nehogymár a lányokat hibáztassák azért mert a fiúk őket bámulják jó oké van 1-2 lány aki tényleg úgy öltözködik de ezt nem kéne álltalánosítani a fiúk hibája ha nem tanulnak vagy ha "elbambulnak" szerintem is egy baromság
2016. szeptember 10. 19:27 #42
- törölt felhasználó -    
Ömmm...oké (?)
2016. szeptember 10. 19:51 #43
Taissa.
Taissa.
visszatérő vendég

Státuszbroken
Hozzászólás: 299
Csatolások: 30
Azonosító: 256288
ömmmmmmm.....
2016. szeptember 10. 20:16 #44
Binci
Binci

Státusznever losing myself again for anyone
Hozzászólás: 753
Azonosító: 234227
Jaj már megint ez a szarság, meg a szabályok, hogy megmondják ki hogyan öltözzön.
Jéézusom.
2016. szeptember 10. 20:29 #45
Britney Spears Fun
Britney Spears Fun
Fuck you

StátuszHinni annyit tesz, mint nem tudni semmit
Hozzászólás: 1534
Azonosító: 192261
De furi XDDDD amúgy PLL-es kép *-* ♡♡♡
2016. szeptember 10. 20:49 #46
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Nem tudom, hogy az emberek miért vannak attól kiakadva, mert az iskolában megszablyák nekik, hogy hogyan öltözzenek. Még jó hogy megszablyák, hisz az iskola hírnevéről van szó.. Személyes véleményem szerint a haspóló egyáltalán nem divatos, sőt, szerintem túl magamutogató, ha egy ilyen embert meglátok nem azonnal pozitív véleménnyel vagyok felé. Nem tudom, valahogy bennem van az, hogy nem illő abba lenni.. De persze, akiknek jól esik hordja csak nyugodtan, csak akkor ne csodálkozzon, ha megítélik miatta. Itt nem arra célzok, hogy ez a viselet ribis lenne, csak mindenkinek mást jelent ez a póló viselete..
A fiúk pedig tanuljanak meg uralkodni magukon..nem hiszem, hogy nem létezik egy köztes megoldás e két ügy között..
De viszont maga a szabály nem hülyeség. Azért ne hogy már mindenki mini farmerba, meg ilyen kis pólókba járkáljon..iskolába megy, nem diszkóba.. ezt meg a diákoknak kellene megérteniük. wink.gif
2016. szeptember 10. 20:54 #47
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12634
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Bezárom a kőrt azzal, hogy a lányoknak meg azért rossz az eredményük, mert magukkal foglalkoznak tanulás helyett, hogy a fiúkat az őrületbe kergessék rohog.gif
2016. szeptember 10. 21:12 #48
- törölt felhasználó -    
Millió meg egy oka lehet egy fiúnak, amiért nem tanul...de okkkk.
2016. szeptember 10. 21:14 #49
Madame
Madame
visszatérő vendég

StátuszEgy jó könyv társaságában kikapcsolódni: ez a hygge gondolatának egyik sarokköve
Hozzászólás: 109
Azonosító: 242739
Az első mondattal vitatkoznék, miszerint "Ha hazánkban nem is annyira, ám külföldön sok helyen szigorúan korlátozzák".
Magyarország kb. ugyanúgy áll, mint bármely más ország. Mert, bár itthon csak minden 3. iskola egyenruhás, és külföldön már minden 2. suli... mégis a legtöbbe (ahogy láttam, tapasztaltam) a lányok olyan szinten feltűrik a szoknyájukat, hogy nem is látszik, hogy van rajtuk. Mintha csak egy alsó ujjatlan felső lenne alatta, hogy ne fázzon. És azt szoknyának nevezik :"D

Amúgy itthon se láttam még olyan sulit, ahol ne szóltak volna egy crop top-ért (kiv. művészeti). És ezt teljesen megértem.

"fel fogjuk kérni önöket, hogy öltözzenek át." - a diákok, kis szegény lelkivilágának anyját! Te jó ég?! külföldön annyira törődnek a diákok hogylétéért, hogy nem szólnak rájuk és büntetik meg őket?! Arról amúgy tudok, hogy van 1-2 ország, ahol tényleg alig mernek hozzászólni a gyerekhez, nehogy megbántsák.
2016. szeptember 10. 21:16 #50
- törölt felhasználó -    
Ezt a kifogást még nem hallottam... tongue.gif Nálunk a fiúk nem (feltétlenül) emiatt nem figyelnek, vagy csak én nem tudtam róla. Mindenesetre nem hiszem, hogy ez lenne az elsőszámú ok.
Egyébként engem irritál a haspóló (gyűjtést fogok tartani szegény lányoknak, akik kinőtték az összes felsőjüket), és szerintem nem is való iskolába. Nálunk nincs ilyen szigorú szabályozás (amit amúgy nem bánnék), egyetlen tanár van, aki keményen kioszt, ha nem megfelelő öltözetben jelensz meg (ó, hány ilyen jelenetet láttam már), de egy idő után mindenki felfogja, hogy az ő órájára nyakig begombolkozva kell beülni, különben csúnyán megemlegeti az illető.
És az iskola nem az a hely, ahol a külsővel kellene sziporkázni. Én továbbra is támogatom az egyenruha bevezetését, a diákoknak egyfajta egyenlőséget adna, és akkor nem arra koncentrálna mindenki, hogy kinek milyen drága és/vagy divatos a ruhája vagy hogy XY hasa premier plánban látható.
2016. szeptember 10. 21:55 #51
RoMack
RoMack
visszatérő vendég

StátuszBREAKING: a reliable source has confirmed that none of you know shit
Hozzászólás: 222
Azonosító: 256845
biggrin.gifD de gáz! Monsjuk alapból nem értem minek kell miniszoknyában és haspólóban jönni iskolába
2016. szeptember 10. 22:20 #52
Bbb8
Bbb8
visszatérő vendég
Hozzászólás: 106
Azonosító: 253080
Persze valamire rá kell fogni... Egyetértek hogy pár ruhadarab nem éppen elfogadható, de az szerintem az vicc ami az amerikai iskolákban "dresscode" néven fut. A mai világban tényleg erre van szükség komolyan.. pk döntik el hogy mire figyelnek és mire nem, ráadásul egy olyan világban ahol a fiatal lányokat minden oldalról olyan befolyások érik amiktől nem érzik jól magukat a bőrükben még azt is megtiltani hogy úgy öltözzenek hogy nekik tetszik, csak azért mert pár kanos tinifiu nem képes figyelni az órákon, szerintem ez szánalomra méltó.
2016. szeptember 10. 22:22 #53
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Van valami benne,de inkább hülyeség,mint jó gondolat!Bár ismerős a helyzet,de azért nem kellene mindent erre fogni!
2016. szeptember 10. 22:39 #54
- törölt felhasználó -    
azért nem minden férfi egy kanos gép, amit a farka irányít. a leszbikus lányok is meg tudnak maradni a s*ggükön teszem azt egy női öltözőben.
vagy hogy magamból induljak ki, nem azért nem vágom a magasugrási technikákat, mert tesióra közben a Pistike hátsó részeivel és izmos combjaival voltam elfoglalva, hanem mert nem érdekel, és ennyi. rolleyes.gif
általánosítások everywhere
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, MissTiniStoessel
2016. szeptember 10. 23:13 #55
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Ez is annyira hülye kifogás. Abban egyetértek az igazgatóval, hogy azért bizonyos határokat meg kell szabni öltözködés terén, tehát egy tizenéves csaj se tegye ki mindenét a suliban. De azt nem mondhatják, hogy ősz elején, tavasz végén a lányoknak hosszú melegítőben kell járkálniuk. Most nehogy a fiúk teljesítményének a csökkenését erre fogják. Azért ha egy fiút nagyon érdekel egy tantárgy szerintem oda tudna figyelni, vagy legalább otthon tudna tanulni. Ez inkább a fiúk hibája, mert talán nem kéne egész órán haspólós csajokat nézniük. Amúgy ez meg fordítva is elmondható lenne egyébként, ha esetleg a lányok osztályzatai romlanának.
2016. szeptember 10. 23:24 #56
mystique
mystique
új tag
Hozzászólás: 9
Azonosító: 259663
Már nem azért, de erről miért kell cikket írni egy sztároldalon?
2016. szeptember 10. 23:39 #57
mystique
mystique
új tag
Hozzászólás: 9
Azonosító: 259663
Idézet (mystique @ 2016.09.10. 23:24)
Már nem azért, de erről miért kell cikket írni egy sztároldalon?

amúgy meg hülyeség szerintem
2016. szeptember 11. 07:24 #58
AnnaZriinyi
AnnaZriinyi
underworld shooter♦

StátuszAbsque pugna non est victoria.«
Hozzászólás: 1951
Csatolások: 16
Azonosító: 239228
Attól, hogy más ruhában jelennek meg a lányok, a fiúk akkor is nézni fogják őket. Tehát szerintem hülyeség.
2016. szeptember 11. 07:46 #59
- törölt felhasználó -    
Na hát szerintem is egy kicsit azért sok...Valamelyest megértem az igazgatót,hogy tényleg nem kell mini ruhákban járkálni,föleg egy suliban...De azért nem kell arra fogni...Ha a fiúkban van annyi erö,hogy tudnak koncetrálni akkor simán lehetne jobb eredményük...De ez vonatkozik a lányokra is...Nem kell azzal foglalkozni,hogy hogy áll a hajam stb. Én nem akarok azért bele szólni,de nekem ez a véleményem...
2016. szeptember 11. 09:12 #60
- törölt felhasználó -    
@eszter05: szívemből szóltál. meghajolo.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!