Egy felmérés szerint a lányok a felelősek a fiúk rossz osztályzataiért
2016. szeptember 10. 19:13
|
Narutofangirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 259430 offline
|
Persze nyilván a lányok hibája h a fiúk perverz állatok
Najó nem de akkor is nehogymár a lányokat hibáztassák azért mert a fiúk őket bámulják jó oké van 1-2 lány aki tényleg úgy öltözködik de ezt nem kéne álltalánosítani a fiúk hibája ha nem tanulnak vagy ha "elbambulnak" szerintem is egy baromság
2016. szeptember 10. 20:29
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
De furi XDDDD amúgy PLL-es kép *-* ♡♡♡
2016. szeptember 10. 20:49
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Nem tudom, hogy az emberek miért vannak attól kiakadva, mert az iskolában megszablyák nekik, hogy hogyan öltözzenek. Még jó hogy megszablyák, hisz az iskola hírnevéről van szó.. Személyes véleményem szerint a haspóló egyáltalán nem divatos, sőt, szerintem túl magamutogató, ha egy ilyen embert meglátok nem azonnal pozitív véleménnyel vagyok felé. Nem tudom, valahogy bennem van az, hogy nem illő abba lenni.. De persze, akiknek jól esik hordja csak nyugodtan, csak akkor ne csodálkozzon, ha megítélik miatta. Itt nem arra célzok, hogy ez a viselet ribis lenne, csak mindenkinek mást jelent ez a póló viselete..
A fiúk pedig tanuljanak meg uralkodni magukon..nem hiszem, hogy nem létezik egy köztes megoldás e két ügy között..
De viszont maga a szabály nem hülyeség. Azért ne hogy már mindenki mini farmerba, meg ilyen kis pólókba járkáljon..iskolába megy, nem diszkóba.. ezt meg a diákoknak kellene megérteniük.
A fiúk pedig tanuljanak meg uralkodni magukon..nem hiszem, hogy nem létezik egy köztes megoldás e két ügy között..
De viszont maga a szabály nem hülyeség. Azért ne hogy már mindenki mini farmerba, meg ilyen kis pólókba járkáljon..iskolába megy, nem diszkóba.. ezt meg a diákoknak kellene megérteniük.
2016. szeptember 10. 20:54
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12634 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Bezárom a kőrt azzal, hogy a lányoknak meg azért rossz az eredményük, mert magukkal foglalkoznak tanulás helyett, hogy a fiúkat az őrületbe kergessék
2016. szeptember 10. 21:12
Millió meg egy oka lehet egy fiúnak, amiért nem tanul...de okkkk.
2016. szeptember 10. 21:14
|
|
Madamevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.16. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 242739 offline
|
Az első mondattal vitatkoznék, miszerint "Ha hazánkban nem is annyira, ám külföldön sok helyen szigorúan korlátozzák".
Magyarország kb. ugyanúgy áll, mint bármely más ország. Mert, bár itthon csak minden 3. iskola egyenruhás, és külföldön már minden 2. suli... mégis a legtöbbe (ahogy láttam, tapasztaltam) a lányok olyan szinten feltűrik a szoknyájukat, hogy nem is látszik, hogy van rajtuk. Mintha csak egy alsó ujjatlan felső lenne alatta, hogy ne fázzon. És azt szoknyának nevezik :"D
Amúgy itthon se láttam még olyan sulit, ahol ne szóltak volna egy crop top-ért (kiv. művészeti). És ezt teljesen megértem.
"fel fogjuk kérni önöket, hogy öltözzenek át." - a diákok, kis szegény lelkivilágának anyját! Te jó ég?! külföldön annyira törődnek a diákok hogylétéért, hogy nem szólnak rájuk és büntetik meg őket?! Arról amúgy tudok, hogy van 1-2 ország, ahol tényleg alig mernek hozzászólni a gyerekhez, nehogy megbántsák.
Magyarország kb. ugyanúgy áll, mint bármely más ország. Mert, bár itthon csak minden 3. iskola egyenruhás, és külföldön már minden 2. suli... mégis a legtöbbe (ahogy láttam, tapasztaltam) a lányok olyan szinten feltűrik a szoknyájukat, hogy nem is látszik, hogy van rajtuk. Mintha csak egy alsó ujjatlan felső lenne alatta, hogy ne fázzon. És azt szoknyának nevezik :"D
Amúgy itthon se láttam még olyan sulit, ahol ne szóltak volna egy crop top-ért (kiv. művészeti). És ezt teljesen megértem.
"fel fogjuk kérni önöket, hogy öltözzenek át." - a diákok, kis szegény lelkivilágának anyját! Te jó ég?! külföldön annyira törődnek a diákok hogylétéért, hogy nem szólnak rájuk és büntetik meg őket?! Arról amúgy tudok, hogy van 1-2 ország, ahol tényleg alig mernek hozzászólni a gyerekhez, nehogy megbántsák.
2016. szeptember 10. 21:16
Ezt a kifogást még nem hallottam...
Nálunk a fiúk nem (feltétlenül) emiatt nem figyelnek, vagy csak én nem tudtam róla. Mindenesetre nem hiszem, hogy ez lenne az elsőszámú ok.
Egyébként engem irritál a haspóló (gyűjtést fogok tartani szegény lányoknak, akik kinőtték az összes felsőjüket), és szerintem nem is való iskolába. Nálunk nincs ilyen szigorú szabályozás (amit amúgy nem bánnék), egyetlen tanár van, aki keményen kioszt, ha nem megfelelő öltözetben jelensz meg (ó, hány ilyen jelenetet láttam már), de egy idő után mindenki felfogja, hogy az ő órájára nyakig begombolkozva kell beülni, különben csúnyán megemlegeti az illető.
És az iskola nem az a hely, ahol a külsővel kellene sziporkázni. Én továbbra is támogatom az egyenruha bevezetését, a diákoknak egyfajta egyenlőséget adna, és akkor nem arra koncentrálna mindenki, hogy kinek milyen drága és/vagy divatos a ruhája vagy hogy XY hasa premier plánban látható.
Egyébként engem irritál a haspóló (gyűjtést fogok tartani szegény lányoknak, akik kinőtték az összes felsőjüket), és szerintem nem is való iskolába. Nálunk nincs ilyen szigorú szabályozás (amit amúgy nem bánnék), egyetlen tanár van, aki keményen kioszt, ha nem megfelelő öltözetben jelensz meg (ó, hány ilyen jelenetet láttam már), de egy idő után mindenki felfogja, hogy az ő órájára nyakig begombolkozva kell beülni, különben csúnyán megemlegeti az illető.
És az iskola nem az a hely, ahol a külsővel kellene sziporkázni. Én továbbra is támogatom az egyenruha bevezetését, a diákoknak egyfajta egyenlőséget adna, és akkor nem arra koncentrálna mindenki, hogy kinek milyen drága és/vagy divatos a ruhája vagy hogy XY hasa premier plánban látható.
2016. szeptember 10. 22:20
|
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline
|
Persze valamire rá kell fogni... Egyetértek hogy pár ruhadarab nem éppen elfogadható, de az szerintem az vicc ami az amerikai iskolákban "dresscode" néven fut. A mai világban tényleg erre van szükség komolyan.. pk döntik el hogy mire figyelnek és mire nem, ráadásul egy olyan világban ahol a fiatal lányokat minden oldalról olyan befolyások érik amiktől nem érzik jól magukat a bőrükben még azt is megtiltani hogy úgy öltözzenek hogy nekik tetszik, csak azért mert pár kanos tinifiu nem képes figyelni az órákon, szerintem ez szánalomra méltó.
2016. szeptember 10. 22:22
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Van valami benne,de inkább hülyeség,mint jó gondolat!Bár ismerős a helyzet,de azért nem kellene mindent erre fogni!
2016. szeptember 10. 22:39
azért nem minden férfi egy kanos gép, amit a farka irányít. a leszbikus lányok is meg tudnak maradni a s*ggükön teszem azt egy női öltözőben.
vagy hogy magamból induljak ki, nem azért nem vágom a magasugrási technikákat, mert tesióra közben a Pistike hátsó részeivel és izmos combjaival voltam elfoglalva, hanem mert nem érdekel, és ennyi.
általánosítások everywhere
vagy hogy magamból induljak ki, nem azért nem vágom a magasugrási technikákat, mert tesióra közben a Pistike hátsó részeivel és izmos combjaival voltam elfoglalva, hanem mert nem érdekel, és ennyi.
általánosítások everywhere
2016. szeptember 10. 23:13
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Ez is annyira hülye kifogás. Abban egyetértek az igazgatóval, hogy azért bizonyos határokat meg kell szabni öltözködés terén, tehát egy tizenéves csaj se tegye ki mindenét a suliban. De azt nem mondhatják, hogy ősz elején, tavasz végén a lányoknak hosszú melegítőben kell járkálniuk. Most nehogy a fiúk teljesítményének a csökkenését erre fogják. Azért ha egy fiút nagyon érdekel egy tantárgy szerintem oda tudna figyelni, vagy legalább otthon tudna tanulni. Ez inkább a fiúk hibája, mert talán nem kéne egész órán haspólós csajokat nézniük. Amúgy ez meg fordítva is elmondható lenne egyébként, ha esetleg a lányok osztályzatai romlanának.
2016. szeptember 11. 07:24
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Attól, hogy más ruhában jelennek meg a lányok, a fiúk akkor is nézni fogják őket. Tehát szerintem hülyeség.
2016. szeptember 11. 07:46
Na hát szerintem is egy kicsit azért sok...Valamelyest megértem az igazgatót,hogy tényleg nem kell mini ruhákban járkálni,föleg egy suliban...De azért nem kell arra fogni...Ha a fiúkban van annyi erö,hogy tudnak koncetrálni akkor simán lehetne jobb eredményük...De ez vonatkozik a lányokra is...Nem kell azzal foglalkozni,hogy hogy áll a hajam stb. Én nem akarok azért bele szólni,de nekem ez a véleményem...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: